- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.741
6-12 ay aldım ,ocakta 6 aylık olacaklar zaten . Ekimde soğuklar başlar nisana kadar giyer muhtemelen . Hangi şehirdesin çok soğuk oluyorsa owlinin 2tog tulumlari da var kendi sitesinde onlarda güzeldi ama bana tog değeri biraz yüksek geldiUyku tulumu kaç aya uyumlu aldın canım benim de artık alıp giydirmem lazım
Ay bizdede konak bi bitmemişti 10 gündür ,kaşlarinda bile sarı sarı kabuklanma olmuştu . Dün gittigjimiz bir doktor Z.yagina biraz karbonat da koy dedi , buguh öyle yaptım 15 dk sonra tarakla hafif hafif taradım baya bir geldi temizlendi . Doktor acıyıp kasinmaz pek dedi ama ben uyuturken kafasını hep oksuyorum kaşir gibi belki rahatlatır kasiniyorsa diyeKonak var mı sizde bizde konak da var eşim diyor kafası mı kaşınıyor acaba
Benimkide öyle işteSesli eşlik etmese problem yok
Denerim bu yöntemi, teşekkür ederim.Nette bakmıstım
Z.yagında beklet uzun süre
Aynen sağolsun, bayburtta yapıyor birde doğal yapıyor o yüzden çok şanslıyım, ve tabi bu arıları da kıskanmıyor değilim düğünüme engel olmuştu, bana biraz acı yaşatmıştı, beni 2 plana atmışlardı bu yüzden kendi ailemle de problem yaşamıştım ama şimdi bolca ürünlerini tüketiyorumValla ne güzel. Kaynağından direk
Alışım için bazı yöntemler var ama çok bilgim yok. Su bazlı kullanıyoruz biz. O suda veya içecekte kolay karışıyor.
Diğer su bazlı olmayan sıvı propolis suya katınca karışmıyor bardağa yapışıyor. Ekmeğe falan damlatıp yemek gerekiyor onu. O da çocuk için problem.
Su bazlıyı kaşığa damlatıp büyüğe şurup diye içirebiliyorum. Tabi arkasından su içiyor
Bir de zeytinyağında, alkolde bekletme yöntemleri var galiba.
Senin saçlar da muhalefetBenim de aksine küçük küçük her yerden çıkıyor. Zaten gür bir sacim var
Bakayım cnm senin bu aldığın markası neydi ayaklarına çorap mı giydircen6-12 ay aldım ,ocakta 6 aylık olacaklar zaten . Ekimde soğuklar başlar nisana kadar giyer muhtemelen . Hangi şehirdesin çok soğuk oluyorsa owlinin 2tog tulumlari da var kendi sitesinde onlarda güzeldi ama bana tog değeri biraz yüksek geldi
Ben de yapayım dün yıkamadan önce zyağ sürüp beklemiştim ama taramadım sonraAy bizdede konak bi bitmemişti 10 gündür ,kaşlarinda bile sarı sarı kabuklanma olmuştu . Dün gittigjimiz bir doktor Z.yagina biraz karbonat da koy dedi , buguh öyle yaptım 15 dk sonra tarakla hafif hafif taradım baya bir geldi temizlendi . Doktor acıyıp kasinmaz pek dedi ama ben uyuturken kafasını hep oksuyorum kaşir gibi belki rahatlatır kasiniyorsa diye
Bence gece havadan dolayı tıkanıyor. Mesela suan yıne tıkanmısSurrender kız bizim de burnu tıkanıyor galiba gece emzirip yatırdım uyumadım Bi ara 3 kez öksürdü sonra değişik bir yutkunma yaptı bunlar geniz akıntısı mı acaba her gün serum fizyo yapıyoz ama tam açmayı beceremiyor muyuz acaba
Teşekkürler, ben oğlanlarda sıkıntı yaşamamıştım. Böyle olmaz belki sizin korkmaKızlar anca okuyabildim yayoncambenim geçmiş olsun canım
Aşı yaptıranlar veMikan geçmiş olsun kızlar valla biz de aşı yaptırcaz şimdiden korktum bizim sağlık ocağı da ilgisiz doğru dürüst bir şey anlatmaz naletler
Çok teeşekkür ederimKızlar anca okuyabildim yayoncambenim geçmiş olsun canım
Aşı yaptıranlar veMikan geçmiş olsun kızlar valla biz de aşı yaptırcaz şimdiden korktum bizim sağlık ocağı da ilgisiz doğru dürüst bir şey anlatmaz naletler
Canım ben mustela kullaniyorum konak yok. Baby me köpük şampuan deneyim dedim ufak ufak konak oldu. Geri musteleya döndüm hemen. GectiKonak var mı sizde bizde konak da var eşim diyor kafası mı kaşınıyor acaba
Evet büyükCanım senin oğlan büyük değil mi sorun olsa yürüyemezsin
Çok ilginç valla ilk defa duydum. Delik var ama açık değildir belki dibe gitmiyordur ay ne bilim gidince doktora sorayım olmazsa. Kızın doktoru oğlanın doktoru ayniCanım ben de netten okuduğum kadar açık olandan omurilik sıvısı akıyormuş galiba enfeksiyon vs kas güçsüzlük yürüme problemleri menenjite yatkınlık vs okumuştum bebeklere usg yapıyorlar büyüklere mr yaparlar varsa Bi göster için rahat etsin
Ben de rahatsz olmustum hem de nasil nerdeyse 15 gün kanama oldu. Yaklasik 5 6 gün depend taktm. Iğrenç gercektenDoğum temmuz ortası olunca depend çok rahatsız etti beni terletiyor fln bebeklerin de işi zor hem altları bağlı hem uzun süre yat yat
Genetiksel olarak bizde yok bilmiyorum babası tarafinda olan var mı da. Kalca usg de sorarim olmadi.Bakarlar canım sor sen evet spina ama seninkinde sorun yoktur delik açıksa sorun oluyormuş bende de var babasına da var galiba bizimki biraz genetik yatkınlık oldu
Yaaa_Rumy_ canım bizim akşam saat 5 te yine ateşi çıktı 37.6 oldu 1 çay kaşığı şurup verdim yarım saat sonra düştü çok şükür yine kontrol ediyorum şuan yok kaç gün sürüyor bu ateş yapmadı acaba tedirginim hep sürekli kontrol ediyorum
Aynen ben de bebegim cok aglayinca ayni sekilde isyan ettm. 3. Aya koyar insan birazini. Verem aşısı agırmıs onu tek başına vursalar olmuyor mu ki hayret bişiBizimki 3 gün çok az emdi sürekli uyudu. Hiç atesi çıkmadı ama vücudu uykuyla savaştı virüslerle.o 3 günde belki 10 gram aldı. O kadar az süt içti. Her bebekte farklı oluyor ama bana o aşı sistemi saçma geldi .Bir anda bebeklere çok yuklenmiyorlar mi .bildiğim kadarıyla 3.ayda aşı yok .arkadaş koysana o aşıların birini de 3.aya .Ne gerek var bu kadar virüse
Aynen her türlü karın ağrıtırDisarda yemek yemek ne pahalanmis .2 kisi 550 tl verdik .
sakın gitmeyin hem gaz yapar bosverin
Uykunun çok etkisi var. Ama mochi ile aynı çıkıyorsa bence de çekim gücü azalmış gibi geldi. Nasılsın bu arada kız okula başladı mi
Kızlar
Bu rem uykusu benı korkutuyor
Kutsal damacana dıyeyım sız gözlerin bakısını anlarsınız
Tövbe tövbe
Kızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Saclarim dökülmeye basladi ,korkulu rüyamdı artik gerçek oldu off offf
YaaaaKazene yazdığı mesajdan başka haber alamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?