Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Uyku tulumu kaç aya uyumlu aldın canım benim de artık alıp giydirmem lazım
6-12 ay aldım ,ocakta 6 aylık olacaklar zaten . Ekimde soğuklar başlar nisana kadar giyer muhtemelen . Hangi şehirdesin çok soğuk oluyorsa owlinin 2tog tulumlari da var kendi sitesinde onlarda güzeldi ama bana tog değeri biraz yüksek geldi

Konak var mı sizde bizde konak da var eşim diyor kafası mı kaşınıyor acaba
Ay bizdede konak bi bitmemişti 10 gündür ,kaşlarinda bile sarı sarı kabuklanma olmuştu . Dün gittigjimiz bir doktor Z.yagina biraz karbonat da koy dedi , buguh öyle yaptım 15 dk sonra tarakla hafif hafif taradım baya bir geldi temizlendi . Doktor acıyıp kasinmaz pek dedi ama ben uyuturken kafasını hep oksuyorum kaşir gibi belki rahatlatır kasiniyorsa diye

Nette bakmıstım
Z.yagında beklet uzun süre
Denerim bu yöntemi, teşekkür ederim.
Aynen sağolsun, bayburtta yapıyor birde doğal yapıyor o yüzden çok şanslıyım, ve tabi bu arıları da kıskanmıyor değilim düğünüme engel olmuştu, bana biraz acı yaşatmıştı, beni 2 plana atmışlardı bu yüzden kendi ailemle de problem yaşamıştım ama şimdi bolca ürünlerini tüketiyorum hemde dile getirerek.

Kp sorarım o bu konuda bilgilidir zaten eğitimini de almış, ilk bebiş olduğu için büyüyünce o artık biraz..

Bakayım cnm senin bu aldığın markası neydi ayaklarına çorap mı giydircen
Ben de yapayım dün yıkamadan önce zyağ sürüp beklemiştim ama taramadım sonra

Bence gece havadan dolayı tıkanıyor. Mesela suan yıne tıkanmıs

Teşekkürler, ben oğlanlarda sıkıntı yaşamamıştım. Böyle olmaz belki sizin korkma

Çok ilginç valla ilk defa duydum. Delik var ama açık değildir belki dibe gitmiyordur ay ne bilim gidince doktora sorayım olmazsa. Kızın doktoru oğlanın doktoru ayni

Yaaa bizimkinde olmadi ama gun icinde hafif ateşliydi hep. 37 ye yakın seyretti ama artış olmadı. Başı hep sıcaktı. Gece cok sükür bişeyi yoktu. Yarım saatte düstüyse iyi uzun sürmemiş. Biz o gün 1.5 saatte olacak ne varsa yaşadik heralde. Bana hemşire 2 gün takip et demisti. Heralde 2 günden sonra risk yok. Ama ben yin3 de bi gün daha takipte olurum.

Aynen ben de bebegim cok aglayinca ayni sekilde isyan ettm. 3. Aya koyar insan birazini. Verem aşısı agırmıs onu tek başına vursalar olmuyor mu ki hayret bişi

Uykunun çok etkisi var. Ama mochi ile aynı çıkıyorsa bence de çekim gücü azalmış gibi geldi. Nasılsın bu arada kız okula başladı mi

Bencede, geçen gün uykusuzluktan bayılmışım onunla birlikte akşam 7de uyudum o gecenin sabahı çook iyiydi.

Pazartesi başlıyor heyecanlıyım

Kızlar
Bu rem uykusu benı korkutuyor
Kutsal damacana dıyeyım sız gözlerin bakısını anlarsınız
Tövbe tövbe

Eşimde çok korkuyor

Kızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi

İkincide çok yaşamadım ama ilk çocukta ben de zor zamanlar yaşadım. O kısmı anlatayım..

İlk başta göğüs kalkanı önemli. Çünkü kumaş değince acıyor. İki tip kapak var. Sütüm çok yoğun akmadığı için delikli kapak kullandım ki yara ekstra hava aldı.
Lansinoh kremi her emzirme sonrası sürdüm. Yıkanmasına gerek yok onun. Direk veriyordum memeyi.

Çok yara varsa bir süre emzirme sadece sağ. Ve doktordan daha etkili bir krem iste. Burada da yazmışlardı bir krem ismi.

Malesef bu bir süreç. Geçiyor ama bir kaç hafta sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…