Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizim normalde bu ayın 13 ünde ikinci ay oluyor ama sağlık ocağı Ekim'de aşıyı açıp çağıracakmis. Peki boy kilo ölçümü yaptılar mı ikinci ayda? Bize çocuk doktoru yaptı sadece
Sorun olmuyor sanırım. 3. Ayın içerisinde herhangi bir gün yapılıyor.

Evet boy, kilo, baş çevresi ölçümü yapıldı.

Bende onu merak ediyorum, deniz, akşam yürüyüşleri çok güzel bir düzen kurduk hep ev hep ev olursa çok mutsuz olacak ya da ben biraz sıkıntı çekeceğim, temiz hava ve böyle aktif olmak çocuğu çok güzel uyutuyor

ssevilll mama kabızlık yapmadı mı ?
Ben gunde 1 kez vermeyı denedım kabız oldu kestim. Ama bu sefer de yetersız kalıyor sütüm. Bu konuda caresızım gunduz meme alma sorunum vr

Bencede, geçen gün uykusuzluktan bayılmışım onunla birlikte akşam 7de uyudum o gecenin sabahı çook iyiydi.

Pazartesi başlıyor heyecanlıyım

Eşimde çok korkuyor
Gerçekten uyku çok etkiliyor. %100 denenmiş etkisi. O yüzden eskiler bebek uyuyunca uyuyun diyorlar. Tabi mümkün olmuyor ama.

İlk günler çok heycsnli ve zor olabiliyor. (Bazen) Güzel haberlerini bekliyoruz.

Geçen bir yerde çok güzel aslanlı bir kıyafet gördüm hemen kopyalayi ama ayollayacaktim o arada kız ağladı telefonu bırakınca sayfayı kaybetmişim.

Düzeltme: sayfayı hatilardim yukarıdaki satırları yazdığım anda

Mamayı daha fazla sulandirmayi deneyebilirsin. Ya da farklı bir marka denemeyi
Bikaç kez denedım . Kabız oluyor maalesef. Nettebır doktor da mama mıktarından az koyarsanız zararlı falan demıs . Tabıı ben yine de 10 ml fazladan su koydum denedım.
Z.uagı bıle koydum
Kabız oluyor maalesef .
Sureklı mama alsa neyse 1 öğün verılen mama da kabız yapar mı ya . 2 mama denedım
Ve kabız olunca atttım. Uzun sure denemeye cesaret edemem daha kötü olmasın dıye

Sıkıldım artık valla . O yuzden pompayı almak ıstıyorum . 1-2 öğün fazladan süt cıksın diye.

O zaman sen pompa işini dene bir an evvel. Ben oğlumda mama kullanırken kabız yapmıştı. Conformil almıştık diye hatırlıyorum. Ama çok hassas mis senin kızın bağırsakları dediğin gibi tek öğünde kabız oluyorsa, sağım işi uzun vadede fayda edecektir. Sağa sağa artar. Biraz destekleyici ürünlerden de kullan ya benim damladan ya da ekebland in aldığı Solgar vitamininden al.

Canım cok şükür süt var bence
Ama sorunkızımın gunduz meme almada dırenmesi. Bazen öyle aglıyor kı, o anda dolaptakı sütü ısıtmak zoeunda kalıyorum.yani gündüz sagılmıs sütüm olmalı sorun bu

Sağıyorum pompa cok az cıkarıyor. Bakıyorum gogus dolu hala, ama pompa o kadarcık cıkarmıs. Sütüm var eminim.
Hip Conformil denedım en son.
O da yaptı. Attım çöpe oldugu gıbı .

Calpolu vakitlice verirsin ben bilmedgmden beklettim cocugu ateş ondan yükseldi bence. 4 saatte bi kullanbilirmişiz meğer. Ayrıca etki etmesi 2 saatmiş. 4 saat icinde tamamen ateşi dusuruyormus. Ona gore bakarsin ateşi yükseliyor gibiyse hemen verirsn.

Tamam o zaman seni çözümün pompa acil kirala Allah kolaylık versin bu bebelerin huyuyla

Sünnetli yaaa ben bardak koyuyorum halaaa beze değmesin diye, cuma günü oldu. Nezman bardağı bırakmam gerekiyo acaba, ben kanadı diye korkumdan iyileşene kadar bardakla bekleteyim diyorum ama bu seferde altına bişi giydiremiyorım atletini kapatamıyorum fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…