- 21 Ocak 2021
- 4.422
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.761
Sorun olmuyor sanırım. 3. Ayın içerisinde herhangi bir gün yapılıyor.Bizim normalde bu ayın 13 ünde ikinci ay oluyor ama sağlık ocağı Ekim'de aşıyı açıp çağıracakmis. Peki boy kilo ölçümü yaptılar mı ikinci ayda? Bize çocuk doktoru yaptı sadece
Her seyinin yolunda olmasına sevindim, daha da iyi olacaktır
Bizde 1 ay aşılarından sonra daha serin diye Ayvalık tarafına kaçtık pazartesi İzmir'e dönüyoruz . Burda her sabah akşam 2 saat yürüyüş yapıyoruz ,iyice alıştı kız dışarı çıkmaya . Evimizde burda kurduğumuz duzeni bakalım oturtabilevem miyiz onun endişesi var bakalım
Gerçekten uyku çok etkiliyor. %100 denenmişBencede, geçen gün uykusuzluktan bayılmışım onunla birlikte akşam 7de uyudum o gecenin sabahı çook iyiydi.
Pazartesi başlıyorheyecanlıyım
Eşimde çok korkuyor
Mamayı daha fazla sulandirmayi deneyebilirsin. Ya da farklı bir marka denemeyissevilll mama kabızlık yapmadı mı ?
Ben gunde 1 kez vermeyı denedım kabız oldu kestim. Ama bu sefer de yetersız kalıyor sütüm. Bu konuda caresızımgunduz meme alma sorunum vr
Bikaç kez denedım . Kabız oluyor maalesef. Nettebır doktor da mama mıktarından az koyarsanız zararlı falan demıs . Tabıı ben yine de 10 ml fazladan su koydum denedım.Mamayı daha fazla sulandirmayi deneyebilirsin. Ya da farklı bir marka denemeyi
O zaman sen pompa işini dene bir an evvel. Ben oğlumda mama kullanırken kabız yapmıştı. Conformil almıştık diye hatırlıyorum. Ama çok hassas mis senin kızın bağırsaklarıBikaç kez denedım . Kabız oluyor maalesef. Nettebır doktor da mama mıktarından az koyarsanız zararlı falan demıs . Tabıı ben yine de 10 ml fazladan su koydum denedım.
Z.uagı bıle koydum
Kabız oluyor maalesef .
Sureklı mama alsa neyse 1 öğün verılen mama da kabız yapar mı ya . 2 mama denedım
Ve kabız olunca atttım. Uzun sure denemeye cesaret edemem daha kötü olmasın dıye
Sıkıldım artık valla . O yuzden pompayı almak ıstıyorum . 1-2 öğün fazladan süt cıksın diye.
Canım cok şükür süt var benceO zaman sen pompa işini dene bir an evvel. Ben oğlumda mama kullanırken kabız yapmıştı. Conformil almıştık diye hatırlıyorum. Ama çok hassas mis senin kızın bağırsaklarıdediğin gibi tek öğünde kabız oluyorsa, sağım işi uzun vadede fayda edecektir. Sağa sağa artar. Biraz destekleyici ürünlerden de kullan ya benim damladan ya da ekebland in aldığı Solgar vitamininden al.
Var canm napsam azaltamadm temizliyrm yine oluyor. Eşim de aynisini demisti kaşınıyor sanrm diyeKonak var mı sizde bizde konak da var eşim diyor kafası mı kaşınıyor acaba
Calpolu vakitlice verirsin ben bilmedgmden beklettim cocugu ateş ondan yükseldi bence. 4 saatte bi kullanbilirmişiz meğer. Ayrıca etki etmesi 2 saatmiş. 4 saat icinde tamamen ateşi dusuruyormus. Ona gore bakarsin ateşi yükseliyor gibiyse hemen verirsn.Kızlar anca okuyabildim yayoncambenim geçmiş olsun canım
Aşı yaptıranlar ve @Mikan geçmiş olsun kızlar valla biz de aşı yaptırcaz şimdiden korktum bizim sağlık ocağı da ilgisiz doğru dürüst bir şey anlatmaz naletler
Corap da giydirim ama tulumun bacak ve kol kısmı kapanıyor çorap gibi . Linkini bırakıyorum ordan fotolardan bakabilirsin ,diğer modeller ve toglarda var .Ergopouch markası trendyolda 200 lira daha pahalıydı kendi distribütör sitesinde daha uygun .Bakayım cnm senin bu aldığın markası neydi ayaklarına çorap mı giydircen
Tamam o zaman seni çözümün pompa acil kiralaCanım cok şükür süt var bence
Ama sorunkızımın gunduz meme almada dırenmesi. Bazen öyle aglıyor kı, o anda dolaptakı sütü ısıtmak zoeunda kalıyorum.yani gündüz sagılmıs sütüm olmalı sorun bu
Sağıyorum pompa cok az cıkarıyor. Bakıyorum gogus dolu hala, ama pompa o kadarcık cıkarmıs. Sütüm var eminim.
Hip Conformil denedım en son.
O da yaptı. Attım çöpe oldugu gıbı .
Çok geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersinYok kanaması çok şükür sabah kremini sürdük bardak kapatıp bezledik keyfi yerinde bugun çok şükürrrrama dünden yorgun düşmüş uyudu hep
Napıcaz peki buhar makinesi işe yarar mı dersinBence gece havadan dolayı tıkanıyor. Mesela suan yıne tıkanmıs
Ben de mi alsam acaba ya ona iyi değil dediler diye baby me aldım galiba o konak yapıyoCanım ben mustela kullaniyorum konak yok. Baby me köpük şampuan deneyim dedim ufak ufak konak oldu. Geri musteleya döndüm hemen. Gecti
Hangisi var sende avakado lu var Bi de normal var galibaCanım ben mustela kullaniyorum konak yok. Baby me köpük şampuan deneyim dedim ufak ufak konak oldu. Geri musteleya döndüm hemen. Gecti
Sor canım ama tehlikeli olsa şimdiye bir şey olurdu Bi sıkıntısı yok maşallahÇok ilginç valla ilk defa duydum. Delik var ama açık değildir belki dibe gitmiyordur ay ne bilim gidince doktora sorayım olmazsa. Kızın doktoru oğlanın doktoru ayni
Sor canım devlette çektirceksen ona da bakarlarGenetiksel olarak bizde yok bilmiyorum babası tarafinda olan var mı da. Kalca usg de sorarim olmadi.
Evet biraz rahatlatabilir. Beni temiz hava rahatlatıyor cami Aralık bırakırım ama ama hava soğuyunca soğuk buhar makinesini çalıştırıyorum. Faydası oluyor.Napıcaz peki buhar makinesi işe yarar mı dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?