Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de mi alsam acaba ya ona iyi değil dediler diye baby me aldım galiba o konak yapıyo
Canım valla iyi değil dediği ben inceledim parfüm var demiş içerik olarak ama ben oğlumda da kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım ne derlerse desinler mustela en iyisi bence bu konuda. Şimdi öbürünü aldım ziyan olmasın diye onunla vücudunu mustela ile saçını yıkıyorum.

Ben de kalan şampularla vücut yıkarım artık biri daha bitmedi 2 tane baby me vardı

Morkahve kendin için vitamin kullanıyor musun? Sanırım artık benim de ihtiyacım var
Yorgun hissediyorum
I mom latte ile gyno Ferro sanol kullanıyorum canım. Gayet iyi hissediyorum. Oğlumda 1 sene kendime gelememiştim. Bu sefer sanki doğum yapmamjs gibiyim bebek yokken ne yapıyorsam yapıyorum. Gerçi hamilelikte biraz yavaslamistim ama.

Mochi ile topluyorum ben. Pompa hiç almadım, bilemiyorum ama mochi ile depo yapabildim.

Kızlar uyku tulumu nolur nolmaz diye 2.5 tog da alacağım da lcw ya da de facto dan alacağım. Kullanıp memnun kalan var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…