- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.781
Ne kullanıyorsun baby me kullanıyorum benVar canm napsam azaltamadm temizliyrm yine oluyor. Eşim de aynisini demisti kaşınıyor sanrm diye
Canım valla iyi değil dediği ben inceledim parfüm var demiş içerik olarak ama ben oğlumda da kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım ne derlerse desinler mustela en iyisi bence bu konuda. Şimdi öbürünü aldım ziyan olmasın diye onunla vücudunu mustela ile saçını yıkıyorum.Ben de mi alsam acaba ya ona iyi değil dediler diye baby me aldım galiba o konak yapıyo
Hemen alayım memnun kaldığınız bir model varsa tavsiye verin kızlarEvet biraz rahatlatabilir. Beni temiz hava rahatlatıyor cami Aralık bırakırım ama ama hava soğuyunca soğuk buhar makinesini çalıştırıyorum. Faydası oluyor.
Ben de penaten kullanıyorum en başından beriŞampuan
Ne kullanıyorsun baby me kullanıyorum benMorkahve konak yaptı dedi değiştirmeyi denicem bakıcam konak geçicek mi
Ben normal diye aldım resimde öyleydi avakadolu geldi. İletişime geçtim artık diğerinden üretilmedigini söylediler.Hangisi var sende avakado lu var Bi de normal var galiba
Ben de kalan şampularla vücut yıkarım artık biri daha bitmedi 2 tane baby me vardıCanım valla iyi değil dediği ben inceledim parfüm var demiş içerik olarak ama ben oğlumda da kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım ne derlerse desinler mustela en iyisi bence bu konuda. Şimdi öbürünü aldım ziyan olmasın diye onunla vücudunu mustela ile saçını yıkıyorum.
Olabilir canım Bi çıkayım da hangisini bulursam onu alayım bu baby me çoğu kişide konak yapmış zatenBen de penaten kullanıyorum en başından beri
Hiç konak olmadı
Dene istersen
I mom latte ile gyno Ferro sanol kullanıyorum canım. Gayet iyi hissediyorum. Oğlumda 1 sene kendime gelememiştim. Bu sefer sanki doğum yapmamjs gibiyimMorkahve kendin için vitamin kullanıyor musun? Sanırım artık benim de ihtiyacım var
Yorgun hissediyorum
Ben öyle yapayım dedim mantıklı oldu.Ben de kalan şampularla vücut yıkarım artık biri daha bitmedi 2 tane baby me vardı
Bir de doktoru zaten pimpirikli bir sıkıntı olsa benden önce fark eder söylerdi. Muhtemelen o zaman sormusumdur. Şimdi hatırlamıyorum amaSor canım ama tehlikeli olsa şimdiye bir şey olurdu Bi sıkıntısı yok maşallah
Mochi ile topluyorum ben. Pompa hiç almadım, bilemiyorum ama mochi ile depo yapabildim.Canım cok şükür süt var bence
Ama sorunkızımın gunduz meme almada dırenmesi. Bazen öyle aglıyor kı, o anda dolaptakı sütü ısıtmak zoeunda kalıyorum.yani gündüz sagılmıs sütüm olmalı sorun bu
Sağıyorum pompa cok az cıkarıyor. Bakıyorum gogus dolu hala, ama pompa o kadarcık cıkarmıs. Sütüm var eminim.
Hip Conformil denedım en son.
O da yaptı. Attım çöpe oldugu gıbı .
Konak var mı sizde bizde konak da var eşim diyor kafası mı kaşınıyor acaba
Bir beze bebekler ıcın vıks alıp surmek lazım . Mendıl olabılır. Mendılde yakınında durabılır . Dusunuyorum cozumlerıNapıcaz peki buhar makinesi işe yarar mı dersin
Hiip kullanıyorum simdilik sampuanCanım ben mustela kullaniyorum konak yok. Baby me köpük şampuan deneyim dedim ufak ufak konak oldu. Geri musteleya döndüm hemen. Gecti
Ben hep 2- 2,5 tog kullandımKızlar uyku tulumu nolur nolmaz diye 2.5 tog da alacağım da lcw ya da de facto dan alacağım. Kullanıp memnun kalan var mıı
Bu delik ne deliği anlayamadım ya bennEvet büyükneyse ki daha önce bu delik üstüne düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?