- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.801
Benim evim de serin oluyor 2.5 kullanılır diye düşünüyorum. Ama işte hangi markayı alsam bilemedim owli markanın 2.5 togu daha büyük yaş grubuna göre dedi satıcı. Lcw ya da defacto alayım dedim bendeBen hep 2- 2,5 tog kullandım
Hamgısı sana uyuyorsa onu alBenim evim de serin oluyor 2.5 kullanılır diye düşünüyorum. Ama işte hangi markayı alsam bilemedim owli markanın 2.5 togu daha büyük yaş grubuna göre dedi satıcı. Lcw ya da defacto alayım dedim bende
Sen 6 12 ay mı aldın canımCorap da giydirim ama tulumun bacak ve kol kısmı kapanıyor çorap gibi . Linkini bırakıyorum ordan fotolardan bakabilirsin ,diğer modeller ve toglarda var .Ergopouch markası trendyolda 200 lira daha pahalıydı kendi distribütör sitesinde daha uygun .
Organik Pamuklu Pijama Tulum (1.0 TOG) Desert Bloom - Monde Bébé
Aslında eşim hep yanımda ama sadece meme emiyor öyle olunca mecbur 1.5-2saatte bir uyanıp meme isteyince uyanmış oluyorumAra sıra seni dinlEndiricek biriLeri olsa keşke yanına gelip. Yada eşin
Sen buraya ilk yazdığında bende i mom aldım , gerçekten işe yarıyor. Geçen degerlerime baktırdım vitaminler falan da gayet iyiydiI mom latte ile gyno Ferro sanol kullanıyorum canım. Gayet iyi hissediyorum. Oğlumda 1 sene kendime gelememiştim. Bu sefer sanki doğum yapmamjs gibiyimbebek yokken ne yapıyorsam yapıyorum. Gerçi hamilelikte biraz yavaslamistim ama.
Bi araştırayım canımBende bundan var memnunum ama artık satılmıyor galiba. Ama yeni modeli çıkmış sanırım.
Evet evet 6-12 aldım . Şuan baya buyuk ama sorun olmaz gece için katlanincaSen 6 12 ay mı aldın canım
Ya Bıngıldak kısmına dokunma dedi annem korkuttu beni damağı düşer filan dedi o ne demekse artık.. Sen nasıl yaptın bıngıldağı taradın mıİki hafta önce kafasında ve kaşında oluştu. Bebe yağı sürüp taradım. Duştan sonra kalmamıştı.
Kaşınıyor olabilir. Kızım da kafasının okşanmasından çok hoşlanıyor
Mantıklı evet denemek lazım neymiş o bizimle de paylaşırsın bakınca merak ettimBir beze bebekler ıcın vıks alıp surmek lazım . Mendıl olabılır. Mendılde yakınında durabılır . Dusunuyorum cozumlerıyakasına suren varmıs
Cok tehlıkelı ısler onlar. E bebekte degısık bişi var ona da bakıcam
Büyük ama güzel durmuş üstünde sürekli uzuyor lar bir yıl giysinler en azından az para da vermicez sonuçta tog değeri açıklaması göremedim 1 tog kaç dereceydi hatırlıyor musun canım farklı markalarda farklı derecede oluyor E bebekte ki 1.5 tog 23 24 derece içindi meselaEvet evet 6-12 aldım . Şuan baya buyuk ama sorun olmaz gece için katlaninca
Ben let go dan 2. Elini aldım elektrikli. 2 kez deneyip bırakmışlar. Gayet iyi iş görüyor. Yedek biberon vs de aldım. Dışarı çıkarken daha çok sütü yanıma almak için kullanıyorum.En ıyısı phılıps avent dedı adam sagma makınesı ıcın. Baslıklarıyla 500 ₺ . Deneyecehız artık napalım.
Yiyip içip prenses gibi uyusan olur da süt ev işi vs stres oluyorsan yettiği kadar olur her gün sıcak çorba içebilirsiniz annem varken çorba ve hoşaf yapıyordu baya sütüm oluyorduBizimki sürekli emmek istiyor. Resmen sütüm bitti.sagsam hiç süt kalmaz.ha emiyorda bir işe yarıyor mu hayır
Hep ac gibi .dolmuyor işte o kadar hızlı. Emdikce artar diyorlar da bu memenin de bir süt taşıma kapasitesi var
Karnı tok olsa bile emdıgı ıcınBizimki sürekli emmek istiyor. Resmen sütüm bitti.sagsam hiç süt kalmaz.ha emiyorda bir işe yarıyor mu hayır
Hep ac gibi .dolmuyor işte o kadar hızlı. Emdikce artar diyorlar da bu memenin de bir süt taşıma kapasitesi var
Sanayi tipi canım buBen let go dan 2. Elini aldım elektrikli. 2 kez deneyip bırakmışlar. Gayet iyi iş görüyor. Yedek biberon vs de aldım. Dışarı çıkarken daha çok sütü yanıma almak için kullanıyorum.
Öyle yapacağım artıkHamgısı sana uyuyorsa onu al
Sitede yanda sekmede " tog nedir? " Başlığı var orda ayrıntılı anlatmış . Bir de bu tablo var sitedeBüyük ama güzel durmuş üstünde sürekli uzuyor lar bir yıl giysinler en azından az para da vermicez sonuçta tog değeri açıklaması göremedim 1 tog kaç dereceydi hatırlıyor musun canım farklı markalarda farklı derecede oluyor E bebekte ki 1.5 tog 23 24 derece içindi mesela
Sende de yok yok bacımBende bundan var memnunum ama artık satılmıyor galiba. Ama yeni modeli çıkmış sanırım.
Bir beze bebekler ıcın vıks alıp surmek lazım . Mendıl olabılır. Mendılde yakınında durabılır . Dusunuyorum cozumlerıyakasına suren varmıs
Cok tehlıkelı ısler onlar. E bebekte degısık bişi var ona da bakıcam
Allah Allah oylemiymisAynen emerken yolluyo saçını başınısen arkasından erkek doğurcan derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?