Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ara sıra seni dinlEndiricek biriLeri olsa keşke yanına gelip. Yada eşin
Aslında eşim hep yanımda ama sadece meme emiyor öyle olunca mecbur 1.5-2saatte bir uyanıp meme isteyince uyanmış oluyorum
Sen buraya ilk yazdığında bende i mom aldım , gerçekten işe yarıyor. Geçen degerlerime baktırdım vitaminler falan da gayet iyiydi

İki hafta önce kafasında ve kaşında oluştu. Bebe yağı sürüp taradım. Duştan sonra kalmamıştı.
Kaşınıyor olabilir. Kızım da kafasının okşanmasından çok hoşlanıyor
Ya Bıngıldak kısmına dokunma dedi annem korkuttu beni damağı düşer filan dedi o ne demekse artık.. Sen nasıl yaptın bıngıldağı taradın mı

Bizimki sürekli emmek istiyor. Resmen sütüm bitti.sagsam hiç süt kalmaz.ha emiyorda bir işe yarıyor mu hayır
Hep ac gibi .dolmuyor işte o kadar hızlı. Emdikce artar diyorlar da bu memenin de bir süt taşıma kapasitesi var

Mantıklı evet denemek lazım neymiş o bizimle de paylaşırsın bakınca merak ettim

Evet evet 6-12 aldım . Şuan baya buyuk ama sorun olmaz gece için katlaninca
Büyük ama güzel durmuş üstünde sürekli uzuyor lar bir yıl giysinler en azından az para da vermicez sonuçta tog değeri açıklaması göremedim 1 tog kaç dereceydi hatırlıyor musun canım farklı markalarda farklı derecede oluyor E bebekte ki 1.5 tog 23 24 derece içindi mesela

En ıyısı phılıps avent dedı adam sagma makınesı ıcın. Baslıklarıyla 500 ₺ . Deneyecehız artık napalım.
Ben let go dan 2. Elini aldım elektrikli. 2 kez deneyip bırakmışlar. Gayet iyi iş görüyor. Yedek biberon vs de aldım. Dışarı çıkarken daha çok sütü yanıma almak için kullanıyorum.

Yiyip içip prenses gibi uyusan olur da süt ev işi vs stres oluyorsan yettiği kadar olur her gün sıcak çorba içebilirsiniz annem varken çorba ve hoşaf yapıyordu baya sütüm oluyordu

Karnı tok olsa bile emdıgı ıcın
Sonraki öğünü bitiriyor
Cok normal o hisse kapılman

Sitede yanda sekmede " tog nedir? " Başlığı var orda ayrıntılı anlatmış . Bir de bu tablo var sitede

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-18-13-44-41-63.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 63
Aile hekimi bir arkadasima sordum simdi asidan once veya sonra calpol vermenin aşının etki etmesine olumsuz bir yanı var mı diye hayir yok antibiyotik olsa var derim dedi. Asiya gidenelr oncesinde ve sonrasinda icirip icirmemek sizin seciminiz biz icirdik cok zorlamadi

Ben gece kaynar suya yarım çay kaşığı vicks koyup yattığı odaya koyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…