- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.821
Sünnetli yaaa ben bardak koyuyorum halaaa beze değmesin diye, cuma günü oldu. Nezman bardağı bırakmam gerekiyo acaba, ben kanadı diye korkumdan iyileşene kadar bardakla bekleteyim diyorum ama bu seferde altına bişi giydiremiyorım atletini kapatamıyorum fln
Biz 3 gün karton bardak koymaya devam ettik Evet zaten badiyi alttan çıt çıtlamayın diye doktor söylemişti o yüzden tişört giydirdim Ben hep ayağına da çorap ve sadece bezle bıraktım canım 3 günden sonra bardağı koymayıp normal çıtçıtlamaya başladım �stersen sen de yarından itibaren öyle yapabilirsinSünnetli yaaa ben bardak koyuyorum halaaa beze değmesin diye, cuma günü oldu. Nezman bardağı bırakmam gerekiyo acaba, ben kanadı diye korkumdan iyileşene kadar bardakla bekleteyim diyorum ama bu seferde altına bişi giydiremiyorım atletini kapatamıyorum fln
Çok teşekkür ederim canımSitede yanda sekmede " tog nedir? " Başlığı var orda ayrıntılı anlatmış . Bir de bu tablo var sitede
Aynen canım Allahtan hemen etki etti. Birdaha da çıkmadı yine de takip etmeye devam ediyorumYaaabizimkinde olmadi ama gun icinde hafif ateşliydi hep. 37 ye yakın seyretti ama artış olmadı. Başı hep sıcaktı. Gece cok sükür bişeyi yoktu. Yarım saatte düstüyse iyi uzun sürmemiş. Biz o gün 1.5 saatte olacak ne varsa yaşadik heralde. Bana hemşire 2 gün takip et demisti. Heralde 2 günden sonra risk yok. Ama ben yin3 de bi gün daha takipte olurum.
Ya Bıngıldak kısmına dokunma dedi annem korkuttu beni damağı düşer filan dedi o ne demekse artık.. Sen nasıl yaptın bıngıldağı taradın mı
Bizimki yiyor sıçıyor bekleme yok .memelerin feleği şaştıKarnı tok olsa bile emdıgı ıcın
Sonraki öğünü bitiriyor
Cok normal o hisse kapılman
Ben sanmıypeum tamam emdikçe artarda sık emiyosa nasıl dolcakBizimki sürekli emmek istiyor. Resmen sütüm bitti.sagsam hiç süt kalmaz.ha emiyorda bir işe yarıyor mu hayır
Hep ac gibi .dolmuyor işte o kadar hızlı. Emdikce artar diyorlar da bu memenin de bir süt taşıma kapasitesi var
Resmen böyle bişimoşduğunu bilmiyodum öylesine alıcaktımSitede yanda sekmede " tog nedir? " Başlığı var orda ayrıntılı anlatmış . Bir de bu tablo var sitede
Çok teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun Allah damatlığını da göstersin
Valla gözüm korkmuyo değil resmen bardağı kaldırmaya korkuyorumBiz 3 gün karton bardak koymaya devam ettik Evet zaten badiyi alttan çıt çıtlamayın diye doktor söylemişti o yüzden tişört giydirdim Ben hep ayağına da çorap ve sadece bezle bıraktım canım 3 günden sonra bardağı koymayıp normal çıtçıtlamaya başladım �stersen sen de yarından itibaren öyle yapabilirsin
Aynen bir de artmayan meme artmıyor. Benim sol memenin kapasitesi hep az .orayı üst üste 3 kere bile emzirsem ertesi gün artmıyor. Hiç sertleşmiyor.ilk dogdugunda hep solu verdik sağı sevmedi .kafası küçüktü küçük memeyi tuttu .sağı sagdim hep .oranın kapasitesi arttı. Şimdi kafa büyüdü sol yukarda kalıyor.Ben sanmıypeum tamam emdikçe artarda sık emiyosa nasıl dolcak
Bugün ilk defa yüzüstünden sırtüstüne döndüKizlar sizin bebekler de dönüyor mu ?bugün bizimki reflu yatagi ile oyun halısı arasına bok çuvalı gibi sıkıştı
Bizimkide sağı sevmiyo fazla dediğin gibi benimde o göğüsüm hep büyüktü oyuzdedir belkide benimkilerde hiç sertleşmiyooo az diye düşünüyorum dolunca sertleşiyoduAynen bir de artmayan meme artmıyor. Benim sol memenin kapasitesi hep az .orayı üst üste 3 kere bile emzirsem ertesi gün artmıyor. Hiç sertleşmiyor.ilk dogdugunda hep solu verdik sağı sevmedi .kafası küçüktü küçük memeyi tuttu .sağı sagdim hep .oranın kapasitesi arttı. Şimdi kafa büyüdü sol yukarda kalıyor.
Artık gece emince de bitiriyor .önceden gece süt kalırdı. Saginca çıkardı.
Anlamadım ki .memelerin biri terbiyeli diğeri terbiyesiz mi
Bizimkinde tık yok daha zaten dönmesin şimdi sünnetli 1hafta daha sabretsinKizlar sizin bebekler de dönüyor mu ?bugün bizimki reflu yatagi ile oyun halısı arasına bok çuvalı gibi sıkıştı
Ben emzıeıyorum. Emsın de slıkonla emsın problem yokKizlar araniz silikon gogus ucuyla emziren var mi?Benim bebegim silikonla emiyor ama genelde 5 dk .Biraktirayim dedim bu sefer daha da kisa emmeye basladi 1-2 dk emiyor .Agzindan kayiyor ya da cuk cuk diye ses geliyor birakiyor geri silikona mi donsem .iki gundur ne yapacağımı sasirdim
Hava durumuna bağlı bizim ev alttan ısıtma sıcak oluyor. 2 tog giydirecegim tek çıtçıtlı ile diğerlerinde de öyle giydirdimKızlar uyku tulumu nolur nolmaz diye 2.5 tog da alacağım da lcw ya da de facto dan alacağım. Kullanıp memnun kalan var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?