Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Biz 3 gün karton bardak koymaya devam ettik Evet zaten badiyi alttan çıt çıtlamayın diye doktor söylemişti o yüzden tişört giydirdim Ben hep ayağına da çorap ve sadece bezle bıraktım canım 3 günden sonra bardağı koymayıp normal çıtçıtlamaya başladım �stersen sen de yarından itibaren öyle yapabilirsin

Aynen canım Allahtan hemen etki etti. Birdaha da çıkmadı yine de takip etmeye devam ediyorum

Ya Bıngıldak kısmına dokunma dedi annem korkuttu beni damağı düşer filan dedi o ne demekse artık.. Sen nasıl yaptın bıngıldağı taradın mı

Taramakta sıkıntı yok bastırmadıktan sonra. İnce ucu top gibi olan tarağıyla taradım bastırmadan. Zaten yumuşuyor yağ sayesinde.
Eğer kalırsa sonraki duşa falan bırakmak gerekir. Hepsi bir seferde bitmeyebilir..

Sağlık ocağında ebeler doktorlar kontrol ederken parmak uçlarıyla yokluyorlar. O da sakıncalı olurdu öyle olsa..
Normal zamanda tabiki dokunmuyoruz bıngıldağa

Kizlar araniz silikon gogus ucuyla emziren var mi?Benim bebegim silikonla emiyor ama genelde 5 dk .Biraktirayim dedim bu sefer daha da kisa emmeye basladi 1-2 dk emiyor .Agzindan kayiyor ya da cuk cuk diye ses geliyor birakiyor geri silikona mi donsem .iki gundur ne yapacağımı sasirdim

Ben sanmıypeum tamam emdikçe artarda sık emiyosa nasıl dolcak

Valla gözüm korkmuyo değil resmen bardağı kaldırmaya korkuyorum birde bişi sorcam merhem sürüyorum günde kaç kere süreyim nemli kalıyo hep pipisi kuruması gerekiyomu

Ben sanmıypeum tamam emdikçe artarda sık emiyosa nasıl dolcak
Aynen bir de artmayan meme artmıyor. Benim sol memenin kapasitesi hep az .orayı üst üste 3 kere bile emzirsem ertesi gün artmıyor. Hiç sertleşmiyor.ilk dogdugunda hep solu verdik sağı sevmedi .kafası küçüktü küçük memeyi tuttu .sağı sagdim hep .oranın kapasitesi arttı. Şimdi kafa büyüdü sol yukarda kalıyor.
Artık gece emince de bitiriyor .önceden gece süt kalırdı. Saginca çıkardı.
Anlamadım ki .memelerin biri terbiyeli diğeri terbiyesiz mi

Bizimkide sağı sevmiyo fazla dediğin gibi benimde o göğüsüm hep büyüktü oyuzdedir belkide benimkilerde hiç sertleşmiyooo az diye düşünüyorum dolunca sertleşiyodu

Ben emzıeıyorum. Emsın de slıkonla emsın problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…