- 23 Ekim 2018
- 16.269
- 37.625
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.841
Tecrübe yalan oldu 3.lerdeSüt sağ emzir salla bide diyet. En zor çocuğum bu oldu
Canım bize doktor 2 tane merhem verdi sabah akşam sürün dedi ama ben her bez değişiminde sürdüm dinlemedim doktoru iyi mi yaptım bilmiyorum çünkü şişle birlikte merhemler hep akıp gidiyordu antibiyotikli olduğu için bir an önce iyileşsin diye her seferinde sürdüm bir zararını görmedim 3-4 gün sonraya da zaten dikişleri düşmeye başladı bir sıkıntı da olmadı çok şükür.. Ben de hep korktum İnan eşim olmasa senelik izindeydi Allah'tan ben de beceremeyebilirdim genellikle o sürdü o bardağı koydu o bez dedi çocuğu ben sanki acemi gibi ilk oğlummuş gibi elim ayağıma hep dolandı ve nedense hep kıyamadım korkmakta haklısın yaniValla gözüm korkmuyo değil resmen bardağı kaldırmaya korkuyorumbirde bişi sorcam merhem sürüyorum günde kaç kere süreyim nemli kalıyo hep pipisi kuruması gerekiyomu
Bana gümüş kapak çok iyi geldi. İki günde iyileştiKızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
İyi ozman bizde çünkü hep sürüyoruzz her alt alındığında devam edeyim öyle ozman , bakamıyorum bile oraya, bende yapamıyorum annem geldi 2-3 günlüğüne o yapıyo ya annem ya eşim sürüyo dokunamıyorum canı yanıcak diye. 3-4 güne düşerse dikişler ne güzelCanım bize doktor 2 tane merhem verdi sabah akşam sürün dedi ama ben her bez değişiminde sürdüm dinlemedim doktoru iyi mi yaptım bilmiyorum çünkü şişle birlikte merhemler hep akıp gidiyordu antibiyotikli olduğu için bir an önce iyileşsin diye her seferinde sürdüm bir zararını görmedim 3-4 gün sonraya da zaten dikişleri düşmeye başladı bir sıkıntı da olmadı çok şükür.. Ben de hep korktum İnan eşim olmasa senelik izindeydi Allah'tan ben de beceremeyebilirdim genellikle o sürdü o bardağı koydu o bez dedi çocuğu ben sanki acemi gibi ilk oğlummuş gibi elim ayağıma hep dolandı ve nedense hep kıyamadım korkmakta haklısın yani
Sana çok gülüyorum yaaKizlar sizin bebekler de dönüyor mu ?bugün bizimki reflu yatagi ile oyun halısı arasına bok çuvalı gibi sıkıştı
Mustela köpük sampuan. Konak için güya ama yok yani. Oncesinde baby green mi ne onu kullandım. Ondan so ra konak oldu. Mustela aldım ama faydası yok hala konak var.Şampuan
Ne kullanıyorsun baby me kullanıyorum benMorkahve konak yaptı dedi değiştirmeyi denicem bakıcam konak geçicek mi
Bu mustela bize niye fayda etmedi ki yaCanım valla iyi değil dediği ben inceledim parfüm var demiş içerik olarak ama ben oğlumda da kullanmıştım hiç sıkıntı yaşamadım ne derlerse desinler mustela en iyisi bence bu konuda. Şimdi öbürünü aldım ziyan olmasın diye onunla vücudunu mustela ile saçını yıkıyorum.
Avakadolu derken bu mustela nın köpuk olandan degil mi sizin kullandiginiz.Ben normal diye aldım resimde öyleydi avakadolu geldi. İletişime geçtim artık diğerinden üretilmedigini söylediler.
Mochi sağım yapiyor mu yani memeyi boşaltıyor mu yoksa fazla akan gögsü mü topluyor benim sabah akiyor da birini emzirirken digeri akiyor. Ona takarm mochiyi olmadiMochi ile topluyorum ben. Pompa hiç almadım, bilemiyorum ama mochi ile depo yapabildim.
Bana da kv damagı düser emzigi o birakmadan agzindan çekme demisti. Ben de cekmiyordum hiç psikolojik olarak. O öyle deyince bisey olursa diye ellemiyorum. Hatta eskiden damagı çekerlerdi simdi bilmezler bilen yoktur. Doktorlar anlamaz falan dedi. Damak çöküyor mu artk nasıl biseyseYa Bıngıldak kısmına dokunma dedi annem korkuttu beni damağı düşer filan dedi o ne demekse artık.. Sen nasıl yaptın bıngıldağı taradın mı
Aynen benimki de dolmadi bugün. Bu aralar sanrm kendimi ihmal ettim yeme icme konusunda.Bizimki sürekli emmek istiyor. Resmen sütüm bitti.sagsam hiç süt kalmaz.ha emiyorda bir işe yarıyor mu hayır
Hep ac gibi .dolmuyor işte o kadar hızlı. Emdikce artar diyorlar da bu memenin de bir süt taşıma kapasitesi var
Bugün ateş olmadi ama hala huzursuzuz. Süreklibi mizirdama uyumak isteme ya da ne istedigi tam bilememe durumuAynen canım Allahtan hemen etki etti. Birdaha da çıkmadı yine de takip etmeye devam ediyorum
Poposunun üstünde beline doğru minik bir delik var benim büyük oğlanınBu delik ne deliği anlayamadım ya benn
Poposunun üstünde beline doğru minik bir delik var benim büyük oğlanın
Bazen herşey herkese uygun olmayabilir.Bu mustela bize niye fayda etmedi ki ya
Bizde bugün sünnet olduk. Bardak koydu bizim doktor ama sizde merak ettiğim bardağın dip kısmını yani altlı kapalınolan yeri mi. Koyuyorsunuz yoksa ağız kısmını. Bn ağız kısmını 3 parmak genişliği kadar kesip koydum da doktor da öyle koymuştu.Valla gözüm korkmuyo değil resmen bardağı kaldırmaya korkuyorumbirde bişi sorcam merhem sürüyorum günde kaç kere süreyim nemli kalıyo hep pipisi kuruması gerekiyomu
E sende ondan yok muydu zaten. Öyle kalmış aklimdaEn ıyısı phılıps avent dedı adam sagma makınesı ıcın. Baslıklarıyla 500 ₺ . Deneyecehız artık napalım.
Kiralıyorum canım hastane tipi cift baslıklıE sende ondan yok muydu zaten. Öyle kalmış aklimda
Bende bu şekilde yapıp bezliyorummmBizde bugün sünnet olduk. Bardak koydu bizim doktor ama sizde merak ettiğim bardağın dip kısmını yani altlı kapalınolan yeri mi. Koyuyorsunuz yoksa ağız kısmını. Bn ağız kısmını 3 parmak genişliği kadar kesip koydum da doktor da öyle koymuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?