Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla gözüm korkmuyo değil resmen bardağı kaldırmaya korkuyorum birde bişi sorcam merhem sürüyorum günde kaç kere süreyim nemli kalıyo hep pipisi kuruması gerekiyomu
Canım bize doktor 2 tane merhem verdi sabah akşam sürün dedi ama ben her bez değişiminde sürdüm dinlemedim doktoru iyi mi yaptım bilmiyorum çünkü şişle birlikte merhemler hep akıp gidiyordu antibiyotikli olduğu için bir an önce iyileşsin diye her seferinde sürdüm bir zararını görmedim 3-4 gün sonraya da zaten dikişleri düşmeye başladı bir sıkıntı da olmadı çok şükür.. Ben de hep korktum İnan eşim olmasa senelik izindeydi Allah'tan ben de beceremeyebilirdim genellikle o sürdü o bardağı koydu o bez dedi çocuğu ben sanki acemi gibi ilk oğlummuş gibi elim ayağıma hep dolandı ve nedense hep kıyamadım korkmakta haklısın yani

Kızlar göğüs uclarim çok kötü resmen beynime vuran bir acı ilk çektiği an çok acıyor krem surulmuyir çünkü yıkamak zor sürekli emmek istiyor kendiliğinden geçiyor mu yaşayan var mi
Bana gümüş kapak çok iyi geldi. İki günde iyileşti

İyi ozman bizde çünkü hep sürüyoruzz her alt alındığında devam edeyim öyle ozman , bakamıyorum bile oraya, bende yapamıyorum annem geldi 2-3 günlüğüne o yapıyo ya annem ya eşim sürüyo dokunamıyorum canı yanıcak diye. 3-4 güne düşerse dikişler ne güzel az kaldı sonaaa teşekkür ederim bilgin için

Şampuan

Ne kullanıyorsun baby me kullanıyorum ben Morkahve konak yaptı dedi değiştirmeyi denicem bakıcam konak geçicek mi
Mustela köpük sampuan. Konak için güya ama yok yani. Oncesinde baby green mi ne onu kullandım. Ondan so ra konak oldu. Mustela aldım ama faydası yok hala konak var.

Bu mustela bize niye fayda etmedi ki ya

Ya Bıngıldak kısmına dokunma dedi annem korkuttu beni damağı düşer filan dedi o ne demekse artık.. Sen nasıl yaptın bıngıldağı taradın mı
Bana da kv damagı düser emzigi o birakmadan agzindan çekme demisti. Ben de cekmiyordum hiç psikolojik olarak. O öyle deyince bisey olursa diye ellemiyorum. Hatta eskiden damagı çekerlerdi simdi bilmezler bilen yoktur. Doktorlar anlamaz falan dedi. Damak çöküyor mu artk nasıl biseyse

Aynen benimki de dolmadi bugün. Bu aralar sanrm kendimi ihmal ettim yeme icme konusunda.

Valla gözüm korkmuyo değil resmen bardağı kaldırmaya korkuyorum birde bişi sorcam merhem sürüyorum günde kaç kere süreyim nemli kalıyo hep pipisi kuruması gerekiyomu
Bizde bugün sünnet olduk. Bardak koydu bizim doktor ama sizde merak ettiğim bardağın dip kısmını yani altlı kapalınolan yeri mi. Koyuyorsunuz yoksa ağız kısmını. Bn ağız kısmını 3 parmak genişliği kadar kesip koydum da doktor da öyle koymuştu.

Bende bu şekilde yapıp bezliyorummmağız kısmını tenine koyuyoeum etini kesmesin diye.. üst tarafada hava alsın diye açık. hayırlı olsun canım

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…