Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bu şekilde yapıp bezliyorummmağız kısmını tenine koyuyoeum etini kesmesin diye.. üst tarafada hava alsın diye açık. hayırlı olsun canım
Anladım canım bnde öyle bezliyorum, her bezde değişmiyorsun değil mi. Bnmde eşimde çekindiğinden bana yaptırıyor da.

Anladım canım bnde öyle bezliyorum, her bezde değişmiyorsun değil mi. Bnmde eşimde çekindiğinden bana yaptırıyor da.
Yani genelde her bezde değiştirmiyorum eğer kötü hale gelirse değiştiriyorum kaka fln yaparsa kesin zaten ,yada yumuşarsa bardak değiştiriyorjm.. günde 2 kere fln oluyo genelde.
Kanama fln olmadı dimi güzel geçti herhalde

Ne alaka ben hep çekiyorum. O kadar çekmeden damagi düşüyorsa emerken ağzının yara bere olması gerekir .

Oğlumun eski uyku tulumu buldum şimdi 2.5 togmus ama bu marka artık satilmiyormus baktım. Eki Görüntüle 3131754
2,5 düşünüyordum, vazgeçtim. Evler genel olarak soğuk da olsa 19 derece altına düşmediği için terlemesi daha kötü diye 1,5 1,7 tog bakacağım. Bence 2,5 pek sağlıklı olmaz gece petekler açıksa.

Uyku tulumu ben Mori'nin 1,5 tog aldım bir tane dolaptan etiketli kullanılmamış. 6-24 olduğu için seneye de giyer muhtemelen.

Arada nadiren sıfır oluyor Mori'de, bir de the little white company ihraç fazlası sıfır satılıyor dolapta İngiliz markası. Onun da 1-2,5 alternatifleri var.

Bebeğime bi haller oldu, 2 günde bi yapan evladım her bezde yapmaya başladı ilaçlardan dolayı olabilirmi acaba , yoksa altını açık bıraktığım için üşüttü diyolar
Ev soguk degılse üşütmemiştir :) yapsın kız bosver

Cok sukur benımkı de bugun 2 kez yaptı. Pompam gelsın onu süte bogacagım

Ev soguk degılse üşütmemiştir :) yapsın kız bosver

Cok sukur benımkı de bugun 2 kez yaptı. Pompam gelsın onu süte bogacagım
Yok değilll yani zaten biliyosun 2 gündür çok sıcaktı çocuk terliyo zaten bugun estide giydirdimmm.
Hey maşallahhh doğru yapmamasından yapmaları daha güzel
Ödül olarak sütemi boğcan hadi inşallah bol bol gelsin yetsin bebişkoya

Binicem üstüne
Vurucam kırbacı

O zaman aldığımda oturdugumuz ev çok soğuktu. İsinmiyordu. muhtemelen ondan o kadar kalın almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…