- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.861
Anladım canım bnde öyle bezliyorum, her bezde değişmiyorsun değil mi. Bnmde eşimde çekindiğinden bana yaptırıyor da.Bende bu şekilde yapıp bezliyorummmağız kısmını tenine koyuyoeum etini kesmesin diye.. üst tarafada hava alsın diye açık. hayırlı olsun canım
Yani genelde her bezde değiştirmiyorum eğer kötü hale gelirse değiştiriyorum kaka fln yaparsa kesin zaten ,yada yumuşarsa bardak değiştiriyorjm.. günde 2 kere fln oluyo genelde.Anladım canım bnde öyle bezliyorum, her bezde değişmiyorsun değil mi. Bnmde eşimde çekindiğinden bana yaptırıyor da.
Ne alaka ben hep çekiyorum. O kadar çekmeden damagi düşüyorsa emerken ağzının yara bere olması gerekir .Bana da kv damagı düser emzigi o birakmadan agzindan çekme demisti. Ben de cekmiyordum hiç psikolojik olarak. O öyle deyince bisey olursa diye ellemiyorum. Hatta eskiden damagı çekerlerdi simdi bilmezler bilen yoktur. Doktorlar anlamaz falan dedi. Damak çöküyor mu artk nasıl biseyse
2,5 düşünüyordum, vazgeçtim. Evler genel olarak soğuk da olsa 19 derece altına düşmediği için terlemesi daha kötü diye 1,5 1,7 tog bakacağım. Bence 2,5 pek sağlıklı olmaz gece petekler açıksa.Oğlumun eski uyku tulumu buldum şimdi 2.5 togmus ama bu marka artık satilmiyormus baktım. Eki Görüntüle 3131754
Aynen şans belki babasina cekmiştr onun saç egzamasi varBazen herşey herkese uygun olmayabilir.Sans işte
Işte ne bilem öyle dediNe alaka ben hep çekiyorum. O kadar çekmeden damagi düşüyorsa emerken ağzının yara bere olması gerekir .
Ev soguk degılse üşütmemiştir :) yapsın kız bosverBebeğime bi haller oldu, 2 günde bi yapan evladım her bezde yapmaya başladıilaçlardan dolayı olabilirmi acaba , yoksa altını açık bıraktığım için üşüttü diyolar
Yok değilll yani zaten biliyosun 2 gündür çok sıcaktı çocuk terliyo zaten bugun estide giydirdimmm.Ev soguk degılse üşütmemiştir :) yapsın kız bosver
Cok sukur benımkı de bugun 2 kez yaptı. Pompam gelsın onu süte bogacagım
Binicem üstüneYok değilll yani zaten biliyosun 2 gündür çok sıcaktı çocuk terliyo zaten bugun estide giydirdimmm.
Hey maşallahhh doğru yapmamasından yapmaları daha güzel
Ödül olarak sütemi boğcan hadi inşallah bol bol gelsin yetsin bebişkoya
O zaman aldığımda oturdugumuz ev çok soğuktu. İsinmiyordu. muhtemelen ondan o kadar kalın almışım2,5 düşünüyordum, vazgeçtim. Evler genel olarak soğuk da olsa 19 derece altına düşmediği için terlemesi daha kötü diye 1,5 1,7 tog bakacağım. Bence 2,5 pek sağlıklı olmaz gece petekler açıksa.
Şu Kırbacı bırak artık elindenBinicem üstüne
Vurucam kırbacı
Şu Kırbacı bırak artık elinden
Aa bu cok kötü vallaBu çocuk beni delirttcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?