Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynı benim gibi eşim olmasa yanmistim... Sizin de birkaç güne dikişleriniz düşer inşallah ama size verilen kremle bize verilen krem aynı değil canım yine de bir şey olmaz herhalde bu saate kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz artık iyice iyileşir.. rica ederim ne demek bu grup çok iyi oldu ben de çok şey öğreniyorum birbirimizi destekliyoruz herhalde askere gidene kadar evlendirene kadar burada olacağız

İlk bezde oldu diğerinde yoktu. Doktor avuç içi kadar olabilir dedi ama ilkten başka olmadı. 4 dikiş oldu. Güzeldi deçok ağladı yavrum. Özellikle çiş yapınca çığlığı basıyor feryat figan... Kucağımdan başka da susmuyor eşimde felan da durmuyor illa bn olacağım.
Birde tutmayı problem etmedi önce nasılsa öyle tut çocuğu kendinizden uzaklaştırmayın, sıkıntı olmaz dedi.
Bu çocuk beni delirttcek
Aynı bnmki gibi. Tek oyuncağı eli ve ben.

Hayırlı olsunn bir an önce atlatsın inşallah Nasıl geçti peki? ucunda klips falan var mıydı? öncesinde sprey sıktılar mı igne yapmadan?

Bebeğime bi haller oldu, 2 günde bi yapan evladım her bezde yapmaya başladı ilaçlardan dolayı olabilirmi acaba , yoksa altını açık bıraktığım için üşüttü diyolar
Bizimki de bugün çok yaptı. Üst üste yaptı. Üşütecek durumu hiç olmadıbence havalardan da olabilir .

Ay eskiler de her şeye usuttu diyor

Tamam canım ben de tarayım bu sefer teşekkür ederim

Valla anlamadım ben annem bizim damakları arada tutup yukarı bastırıyomuş mantığı ne ben onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…