- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.881
FakirlerŞu özellikk keşke bzidede olsa
Ayyy onuda yapıyo bunuda yapıyo o an eline ağzına ne geçerseAa bu cok kötü vallabenınkı yumruk emıyor neyseki
Alerji kaynaklı huzursuzluk zaten gazdan oluyor. Yani fazla gaz da bir belirtiHuzursuzluk var da gazdan sanırım kan döküntü yok galiba alerji değil
Aynı benim gibiİyi ozman bizde çünkü hep sürüyoruzz her alt alındığında devam edeyim öyle ozman , bakamıyorum bile oraya, bende yapamıyorum annem geldi 2-3 günlüğüne o yapıyo ya annem ya eşim sürüyo dokunamıyorum canı yanıcak diye. 3-4 güne düşerse dikişler ne güzelaz kaldı sonaaa teşekkür ederim bilgin için
İlk bezde oldu diğerinde yoktu. Doktor avuç içi kadar olabilir dedi ama ilkten başka olmadı. 4 dikiş oldu. Güzeldi deçok ağladı yavrum. Özellikle çiş yapınca çığlığı basıyor feryat figan... Kucağımdan başka da susmuyor eşimde felan da durmuyor illa bn olacağım.Yani genelde her bezde değiştirmiyorum eğer kötü hale gelirse değiştiriyorum kaka fln yaparsa kesin zaten ,yada yumuşarsa bardak değiştiriyorjm.. günde 2 kere fln oluyo genelde.
Kanama fln olmadı dimi güzel geçti herhalde
Aynı bnmki gibi. Tek oyuncağı eli ve ben.Bu çocuk beni delirttcek
ay benimki de tam böyle ya hem parmak hem yumruk emiyor ama genelde böyle parmakBu çocuk beni delirttcek
Hayırlı olsunn bir an önce atlatsın inşallahİlk bezde oldu diğerinde yoktu. Doktor avuç içi kadar olabilir dedi ama ilkten başka olmadı. 4 dikiş oldu. Güzeldi deçok ağladı yavrum. Özellikle çiş yapınca çığlığı basıyor feryat figan... Kucağımdan başka da susmuyor eşimde felan da durmuyor illa bn olacağım.
Birde tutmayı problem etmedi önce nasılsa öyle tut çocuğu kendinizden uzaklaştırmayın, sıkıntı olmaz dedi.
Aynı bnmki gibi. Tek oyuncağı eli ve ben.
bende artık yiyorum her şeyi kendi kendine gazını cıkarıyoNutella kaşıklıyorum
Gaz mı kaldı artık
Bizimki de bugün çok yaptı. Üst üste yaptı. Üşütecek durumu hiç olmadıBebeğime bi haller oldu, 2 günde bi yapan evladım her bezde yapmaya başladıilaçlardan dolayı olabilirmi acaba , yoksa altını açık bıraktığım için üşüttü diyolar
Ay yazık ya o zaman da çok gaz yapıyorlar. Bizimki emerken çok yapıyorNutella kaşıklıyorum
Gaz mı kaldı artık
Meme sandım bi anBu çocuk beni delirttcek
Her ağlamaya da aç mi çocuk demiyolar miBizimki de bugün çok yaptı. Üst üste yaptı. Üşütecek durumu hiç olmadıbence havalardan da olabilir .
Ay eskiler de her şeye usuttu diyor
Zaten bizim çocuklar moron tek ihtiyaçları emmek .onun haricinde bir şey isteyemezlerHer ağlamaya da aç mi çocuk demiyolar mi
Tamam canım ben de tarayım bu sefer teşekkür ederimTaramakta sıkıntı yok bastırmadıktan sonra. İnce ucu top gibi olan tarağıyla taradım bastırmadan. Zaten yumuşuyor yağ sayesinde.
Eğer kalırsa sonraki duşa falan bırakmak gerekir. Hepsi bir seferde bitmeyebilir..
Sağlık ocağında ebeler doktorlar kontrol ederken parmak uçlarıyla yokluyorlar. O da sakıncalı olurdu öyle olsa..
Normal zamanda tabiki dokunmuyoruz bıngıldağa
Valla anlamadım ben annem bizim damakları arada tutup yukarı bastırıyomuş mantığı ne ben onu anlamadımBana da kv damagı düser emzigi o birakmadan agzindan çekme demisti. Ben de cekmiyordum hiç psikolojik olarak. O öyle deyince bisey olursa diye ellemiyorum. Hatta eskiden damagı çekerlerdi simdi bilmezler bilen yoktur. Doktorlar anlamaz falan dedi. Damak çöküyor mu artk nasıl biseyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?