- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.901
Valla doktor bize bi tek batikon önerdi ben sizin burda krem sürdünüzü bildiğim için eczaneciye sordım oda bu kremi önerdi 2kere eczanecise bu en iyisi diyince bende batikon fln almadım..evet ben evlenennkadar burda olurumAynı benim gibieşim olmasa yanmistim... Sizin de birkaç güne dikişleriniz düşer inşallah ama size verilen kremle bize verilen krem aynı değil canım yine de bir şey olmaz herhalde bu saate kadar olmadıysa bundan sonra da olmaz artık iyice iyileşir.. rica ederim ne demek bu grup çok iyi oldu ben de çok şey öğreniyorum birbirimizi destekliyoruz herhalde askere gidene kadar evlendirene kadar burada olacağız
Oyle yaoacagim canimCanım biotin vitamin kullanansana. Doğum sonrası çok dökülme başlarsa ben kullanacağım
Yaaaa
Bizimkide tutmayı problem değil sizi yanınızda hissetsin dedi ama beze değer fln diye ben aldırmıyorum kandan sonra korktum acıkcası .. aman bitti gitti çok şükğrİlk bezde oldu diğerinde yoktu. Doktor avuç içi kadar olabilir dedi ama ilkten başka olmadı. 4 dikiş oldu. Güzeldi deçok ağladı yavrum. Özellikle çiş yapınca çığlığı basıyor feryat figan... Kucağımdan başka da susmuyor eşimde felan da durmuyor illa bn olacağım.
Birde tutmayı problem etmedi önce nasılsa öyle tut çocuğu kendinizden uzaklaştırmayın, sıkıntı olmaz dedi.
Aynı bnmki gibi. Tek oyuncağı eli ve ben.
Soracagim soracagim unutuyorum , kullanici adin farkli ama bizden birisin kimsin kizbende artık yiyorum her şeyi kendi kendine gazını cıkarıyovalla 3 ay doldugunda bitti gazımız korkmuştum 4. ya da 6. aya kadar sürerse diye
Recele fln batır bari o daha güzelay benimki de tam böyle ya hem parmak hem yumruk emiyor ama genelde böyle parmakve emzik almıyor pekmeze batırıp veriyorum alıyor bitince atıyo napcaaamm
Valla yaaaaa delirtiyolar beni görüyolar çocuk terliyo hala üşüttümü bu diyolar asıl hatta terlemesi kötü öyle daha çok hasta olur ama sanırım gaz olayımız azaldı baya bayaBizimki de bugün çok yaptı. Üst üste yaptı. Üşütecek durumu hiç olmadıbence havalardan da olabilir .
Ay eskiler de her şeye usuttu diyor
Yaaaaaa kız mememi nasıl atıyımMeme sandım bi andedim yuhh ne hale getirmiş meme yamulmus
Valla kanguruda taşırken artık ağırlaştı biz bunu 3aydsn sonra nasıl taşıcaz bilmiyorum bizimkide 6yı geçmiştir kilosuuKolum agriyor ya...
Aşıdan sonra bebe huysuz ve kucagimda durmak istiyor. Bi de ayakta gezincez. Uyuyamıyorum zonkluyo kaslarim resmen5 kilo az mı surekli taşıdıkça da ağırlaşıyor. Sonraki aylar valla taşıyamamben bu cocugu
Ben iva natura setini aldım pisik kremi pisik yaptı Şampuanı konak yaptı aynı zamanda saclar döküldü Şampuan kullanmıyorum şimdi sebamed sabun hem vücuduna hem kafasınaBen de mi alsam acaba ya ona iyi değil dediler diye baby me aldım galiba o konak yapıyo
Noolmus anlamadımAstirid ve obırıks
Dus aldır bence bizdrde dün oldu öyle dusla bayıldı.Dün gece 3ten beri adam akıllı uyumayan bir çocuk, çıldırmak üzereyimsürekli bir sey çıktı hep uykusu bölündü ve şiraze kaydı
Benim kız da an itibariyle memeyi çıkarıp yumruğunu emmeye başladı.Yaaaaaa kız mememi nasıl atıyım
Teşekkür ederim amin inşallah.Hayırlı olsunn bir an önce atlatsın inşallahNasıl geçti peki? ucunda klips falan var mıydı? öncesinde sprey sıktılar mı igne yapmadan?
Haklı olarak. Elhamdülillah vallaha atlattık.Bizimkide tutmayı problem değil sizi yanınızda hissetsin dedi ama beze değer fln diye ben aldırmıyorum kandan sonra korktum acıkcası .. aman bitti gitti çok şükğr️ ️
Valla ellerini oyuncak yapıyol resmennn delimediyo beni bana inat alıyo gülüyo bide
Valla ben hiç yazmamıştım , yeni üye oldum hamileyken ilk defada buraya yazıyorum amaaa heeep okuyordum hep yaniSoracagim soracagim unutuyorum , kullanici adin farkli ama bizden birisin kimsin kizeski nickini soyle hele
İyi çok şükür gözünüz aydın bende korkuyorum darısı basımızaTeşekkür ederim amin inşallah.Doğal olarak ağladı ama çok iyiydi. Piş piş sesi eşliğinde anne baba yanında sprey sıkarak yavaş yavaş yaptılar iğneyi. Sonra bana bıraktılar besleyebilirsin dediler. 15 dakka sonra ameliyat ywrine çağırdılar orada da düzen güzeldi. Perde vardı önünde oyun eşyaları varsı dikkat dağıtacak. Ama tabi ağladı doğal olarak. Hızlıca yaptı önce keseceği yeei belirledi, sonra taktı ve kesti. 4 dikiş attı, estetik dikişi. Biraz daha sakin bebiş, ilk çişte baya acıdı sonra sa öyle ama daha iyi şimdi. Kan ilk bı vardı sonra çıkmadı. Elhamdülillah rahat çişinide yapıyor.
Haklı olarak. Elhamdülillah vallaha atlattık.Değil mi maşallah kuzulara, ilk bi ağladılar somra bize sakin olun sıkıntı yok pozu verdiler.
Zorluyorum tutsun diye de tutmadı gittiRecele fln batır bari o daha güzelbizimki emzik tutuyo ama bu aralar buna alıştı demekki her beek bu zamanalr bunu yapıyo
Hadi ya hic yabancı oldugunu hissetmedim ,hosgeldin aramiza o zamamValla ben hiç yazmamıştım , yeni üye oldum hamileyken ilk defada buraya yazıyorum amaaa heeep okuyordum hep yani
Ya ne bileyim bi an öyle sandımYaaaaaa kız mememi nasıl atıyım
aldırdım ama yine de çok zor daldı uykuya, ben de çok gerildim onu da hissetti iyice kötü olduDus aldır bence bizdrde dün oldu öyle dusla bayıldı.
Darısı başımıza inşallah 4 gözle 3. Ayı bekliorum. Gazı bitti derken ıkınmaları mı bitti, artık ıkınmadan mı çıkarıyor? Önceden nasıldı hep masajla mı çıkarırdıbende artık yiyorum her şeyi kendi kendine gazını cıkarıyovalla 3 ay doldugunda bitti gazımız korkmuştum 4. ya da 6. aya kadar sürerse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?