Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla doktor bize bi tek batikon önerdi ben sizin burda krem sürdünüzü bildiğim için eczaneciye sordım oda bu kremi önerdi 2kere eczanecise bu en iyisi diyince bende batikon fln almadım..evet ben evlenennkadar burda olurum şifreyi unutmadığım sürece

Bizimkide tutmayı problem değil sizi yanınızda hissetsin dedi ama beze değer fln diye ben aldırmıyorum kandan sonra korktum acıkcası .. aman bitti gitti çok şükğr
Valla ellerini oyuncak yapıyol resmennn delimediyo beni bana inat alıyo gülüyo bide

ay benimki de tam böyle ya hem parmak hem yumruk emiyor ama genelde böyle parmak ve emzik almıyor pekmeze batırıp veriyorum alıyor bitince atıyo napcaaamm
Recele fln batır bari o daha güzel bizimki emzik tutuyo ama bu aralar buna alıştı demekki her beek bu zamanalr bunu yapıyo

Bizimki de bugün çok yaptı. Üst üste yaptı. Üşütecek durumu hiç olmadıbence havalardan da olabilir .

Ay eskiler de her şeye usuttu diyor
Valla yaaaaa delirtiyolar beni görüyolar çocuk terliyo hala üşüttümü bu diyolar asıl hatta terlemesi kötü öyle daha çok hasta olur ama sanırım gaz olayımız azaldı baya baya

Valla kanguruda taşırken artık ağırlaştı biz bunu 3aydsn sonra nasıl taşıcaz bilmiyorum bizimkide 6yı geçmiştir kilosuu

Ben de mi alsam acaba ya ona iyi değil dediler diye baby me aldım galiba o konak yapıyo
Ben iva natura setini aldım pisik kremi pisik yaptı Şampuanı konak yaptı aynı zamanda saclar döküldü Şampuan kullanmıyorum şimdi sebamed sabun hem vücuduna hem kafasına

Hayırlı olsunn bir an önce atlatsın inşallah Nasıl geçti peki? ucunda klips falan var mıydı? öncesinde sprey sıktılar mı igne yapmadan?
Teşekkür ederim amin inşallah. Doğal olarak ağladı ama çok iyiydi. Piş piş sesi eşliğinde anne baba yanında sprey sıkarak yavaş yavaş yaptılar iğneyi. Sonra bana bıraktılar besleyebilirsin dediler. 15 dakka sonra ameliyat ywrine çağırdılar orada da düzen güzeldi. Perde vardı önünde oyun eşyaları varsı dikkat dağıtacak. Ama tabi ağladı doğal olarak. Hızlıca yaptı önce keseceği yeei belirledi, sonra taktı ve kesti. 4 dikiş attı, estetik dikişi. Biraz daha sakin bebiş, ilk çişte baya acıdı sonra sa öyle ama daha iyi şimdi. Kan ilk bı vardı sonra çıkmadı. Elhamdülillah rahat çişinide yapıyor.
Haklı olarak. Elhamdülillah vallaha atlattık. Değil mi maşallah kuzulara, ilk bi ağladılar somra bize sakin olun sıkıntı yok pozu verdiler.

İyi çok şükür gözünüz aydın bende korkuyorum darısı basımıza

bende artık yiyorum her şeyi kendi kendine gazını cıkarıyo valla 3 ay doldugunda bitti gazımız korkmuştum 4. ya da 6. aya kadar sürerse diye
Darısı başımıza inşallah 4 gözle 3. Ayı bekliorum. Gazı bitti derken ıkınmaları mı bitti, artık ıkınmadan mı çıkarıyor? Önceden nasıldı hep masajla mı çıkarırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…