- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.921
Çok şükğrTeşekkür ederim amin inşallah.Doğal olarak ağladı ama çok iyiydi. Piş piş sesi eşliğinde anne baba yanında sprey sıkarak yavaş yavaş yaptılar iğneyi. Sonra bana bıraktılar besleyebilirsin dediler. 15 dakka sonra ameliyat ywrine çağırdılar orada da düzen güzeldi. Perde vardı önünde oyun eşyaları varsı dikkat dağıtacak. Ama tabi ağladı doğal olarak. Hızlıca yaptı önce keseceği yeei belirledi, sonra taktı ve kesti. 4 dikiş attı, estetik dikişi. Biraz daha sakin bebiş, ilk çişte baya acıdı sonra sa öyle ama daha iyi şimdi. Kan ilk bı vardı sonra çıkmadı. Elhamdülillah rahat çişinide yapıyor.
Haklı olarak. Elhamdülillah vallaha atlattık.Değil mi maşallah kuzulara, ilk bi ağladılar somra bize sakin olun sıkıntı yok pozu verdiler.
Resmen yeni güncellemeler hep aynı herkesdekiBenim kız da an itibariyle memeyi çıkarıp yumruğunu emmeye başladı.
İnat ediyolar resmenZorluyorum tutsun diye de tutmadı gittireçelde fayda etmez herhalde
Iyiki emzirme yastigina alıştım evet disarda emzirmek zor oluyor ama cok rahat .geçen gün hatta bazı günler kucagimda uyuyor .benim hem hoşuma gidiyor hem de yerine koyunca uyanabiliyor. Koltukta kulakligim oluyor .o uyuyunca film izliyorum .hem ona rahat hem bana .Bu saatten sonra da zaten kolumda emziremem .hem ağırlaştı alışkın değilim hem de bu rahatlıktan vazgecememKolum agriyor ya...
Aşıdan sonra bebe huysuz ve kucagimda durmak istiyor. Bi de ayakta gezincez. Uyuyamıyorum zonkluyo kaslarim resmen5 kilo az mı surekli taşıdıkça da ağırlaşıyor. Sonraki aylar valla taşıyamamben bu cocugu
40 gunlukken falan uzun süre tutuyordu bizimki .Bebişler kafalarını tam nezaman tutuyolarrr
Bizimki de sokacak ama eli büyük ağzı küçük. Girilemiyor.bu aralar uyurken çok emzik emiyorResmen yeni güncellemeler hep aynı herkesdeki
Sebamed toparladı mı konağıBen iva natura setini aldım pisik kremi pisik yaptı Şampuanı konak yaptı aynı zamanda saclar döküldü Şampuan kullanmıyorum şimdi sebamed sabun hem vücuduna hem kafasına
Az kaldı 3 aya doğru sakinliyorlar galiba haziran anneleri en zor dönemin 1 2.5 ay arası olduğunu yazmışaldırdım ama yine de çok zor daldı uykuya, ben de çok gerildim onu da hissetti iyice kötü oldu
Neyseki uyudu en sonunda
hoş buldummmmHadi ya hic yabancı oldugunu hissetmedim ,hosgeldin aramiza o zamam
evet artık müdahale etmeden cıkarıyor yani masaj yapmadan danla kullanmadanDarısı başımıza inşallah 4 gözle 3. Ayı bekliorum. Gazı bitti derken ıkınmaları mı bitti, artık ıkınmadan mı çıkarıyor? Önceden nasıldı hep masajla mı çıkarırdı
Topladı hiç konak filan kalmadı saclar da yine çıkmaya başladıSebamed toparladı mı konağı
Canim merhaba benim oglumdada alerjiden şüphe ediyor doktor kabizlik ve mukuslu kakadan dolayi carsambaya kadar alerji testi yatiramazsam asi olamiycaz eger alerjikse onermiyorum dedi cunku . Bende bu hastaliktan cok korkuyorumBenim büyük oğluma rota aşısı yapılmadı alerjik diye, küçükte yaptırdim. İkisi ayni anda rota kaptilar okuldan ikiside evde ayakta atlattı. Bunda da yaptırmayacağız alerjik olunca tetikliyor.
Ben diyetteyim. Benimki kesin inek sütü alerjisi ama testlerde çıkmıyor bağırsak temelli çünkü. Yaptırmayacağız rota aşısını şimdilik. Diyet açtığımda düzelme olursa 5 6 ay civarı olacak.Canim merhaba benim oglumdada alerjiden şüphe ediyor doktor kabizlik ve mukuslu kakadan dolayi carsambaya kadar alerji testi yatiramazsam asi olamiycaz eger alerjikse onermiyorum dedi cunku . Bende bu hastaliktan cok korkuyorum
Alerji oldugunu nerden bılıyorsun canım ?Ben diyetteyim. Benimki kesin inek sütü alerjisi ama testlerde çıkmıyor bağırsak temelli çünkü. Yaptırmayacağız rota aşısını şimdilik. Diyet açtığımda düzelme olursa 5 6 ay civarı olacak.
3 ay olunca bir rahatlayacağız temalı mesajlar dönüyordu burda bakalım neler olacak biz hala 2.aydayızDolu dolu
Daşşaklı tam 3 ay
Benim kollarımda sakatlık vardı bugünlerde ağrılar başladı valla bizimki de huysuzlaşınca kucak istiyor pusete koyuyorum ağlıyo yatağına koy ağlıyo illa kucakta gezdircenKolum agriyor ya...
Aşıdan sonra bebe huysuz ve kucagimda durmak istiyor. Bi de ayakta gezincez. Uyuyamıyorum zonkluyo kaslarim resmen5 kilo az mı surekli taşıdıkça da ağırlaşıyor. Sonraki aylar valla taşıyamamben bu cocugu
Pusette dururken kalkmak istiyor poposunu kaldiriyor omuzlarindan kendini ittiriyor sonra agliyor sanki cani acimiş gibi. Bu aşıdan sonra ağlamayı da ögrendik onceden öyle degildi ya. Valla gece zonkladı kollarm. Kanguru alsam diyordum ama cidden kilosu arttikca belim de dayanmaz kiValla kanguruda taşırken artık ağırlaştı biz bunu 3aydsn sonra nasıl taşıcaz bilmiyorum bizimkide 6yı geçmiştir kilosuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?