Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok şükğr

Iyiki emzirme yastigina alıştım evet disarda emzirmek zor oluyor ama cok rahat .geçen gün hatta bazı günler kucagimda uyuyor .benim hem hoşuma gidiyor hem de yerine koyunca uyanabiliyor. Koltukta kulakligim oluyor .o uyuyunca film izliyorum .hem ona rahat hem bana .Bu saatten sonra da zaten kolumda emziremem .hem ağırlaştı alışkın değilim hem de bu rahatlıktan vazgecemem

Benim büyük oğluma rota aşısı yapılmadı alerjik diye, küçükte yaptırdim. İkisi ayni anda rota kaptilar okuldan ikiside evde ayakta atlattı. Bunda da yaptırmayacağız alerjik olunca tetikliyor.
Canim merhaba benim oglumdada alerjiden şüphe ediyor doktor kabizlik ve mukuslu kakadan dolayi carsambaya kadar alerji testi yatiramazsam asi olamiycaz eger alerjikse onermiyorum dedi cunku . Bende bu hastaliktan cok korkuyorum

Canim merhaba benim oglumdada alerjiden şüphe ediyor doktor kabizlik ve mukuslu kakadan dolayi carsambaya kadar alerji testi yatiramazsam asi olamiycaz eger alerjikse onermiyorum dedi cunku . Bende bu hastaliktan cok korkuyorum
Ben diyetteyim. Benimki kesin inek sütü alerjisi ama testlerde çıkmıyor bağırsak temelli çünkü. Yaptırmayacağız rota aşısını şimdilik. Diyet açtığımda düzelme olursa 5 6 ay civarı olacak.

Alerji oldugunu nerden bılıyorsun canım ?

Benim kollarımda sakatlık vardı bugünlerde ağrılar başladı valla bizimki de huysuzlaşınca kucak istiyor pusete koyuyorum ağlıyo yatağına koy ağlıyo illa kucakta gezdircen
Atel takıyorum şu an bileğime dikkat edin kendinize valla ben zamanında dikkat etmedim şimdi bu halde çocuk bakmaya çalışmak daha fena oldu
Tenisçi dirseği karpal tünel gibi sinir sıkışmaları olur çok ve sürekli zorlanırsa kollar ben hepsini yaşadım

Valla kanguruda taşırken artık ağırlaştı biz bunu 3aydsn sonra nasıl taşıcaz bilmiyorum bizimkide 6yı geçmiştir kilosuu
Pusette dururken kalkmak istiyor poposunu kaldiriyor omuzlarindan kendini ittiriyor sonra agliyor sanki cani acimiş gibi. Bu aşıdan sonra ağlamayı da ögrendik onceden öyle degildi ya. Valla gece zonkladı kollarm. Kanguru alsam diyordum ama cidden kilosu arttikca belim de dayanmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…