Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sadece emzirmede olsa iyi sürekli kucagimda ev dolaşmamız lazm oturmak da yok. aşı olunca cok aglamisti ya o ara full kucagimdaydi. Bu denli aglamayi da bilmezdi. Simdi yaygara koparmayı ve kucakta gezmeyi ogrendi sagolsn. Ben bu 2. Ay aşısına ne desem bilmiyorum

Hamileligimde karpel tünel oldu zaten uyuşuktu ellerm yeni yeni gitti uyusmalar. Ama kollarım zayıf zaten bi sakatlık olmasa da cok agir taşiyacak kadar dermanı yok biraz taşısam agrıyor.

Hamileligimde karpel tünel oldu zaten uyuşuktu ellerm yeni yeni gitti uyusmalar. Ama kollarım zayıf zaten bi sakatlık olmasa da cok agir taşiyacak kadar dermanı yok biraz taşısam agrıyor.
Travmalara açık işte benim de öyle incecik bileklerim var temizlik takıntılarım yüzünden sakatlandı bebek bakmaya başlayınca nüksetmeye başladı ağrılar zorlanıyor çünkü ağrın varsa ev işi filan zorlama sakın bebek bakmak zaten zor Bi de onlarla zorlarsan benim gibi olur

İşte biz ohh ne güzel kucagimizda uyuyor diyoruz ama onlar alışıyor

Annelik iznim Ekim de bitiyor Ankara da rapor veren bir yere ihtiyacım var Sonrasında ücretsiz de alacağım ama promosyon parası var onu almak istiyorum. Alacak olan var mı?özelden ya da burdan her türlü bilgiye açığım

İşte biz ohh ne güzel kucagimizda uyuyor diyoruz ama onlar alışıyor
Aynen ben onu da yaomadim hic kucagimda uyutmadm. Ne guzeldi yaa valla sinir oldum. Nasıl agliyor bi de cadi. Insanı süphe ettiriyor acaba bi yeri mi aciyor diye. Halbuki sabah kalk5i gülücükler sacti pusete yatirdim kahvalti ediyordum mızırdadı sonea kalkmak istedi sonra da bastı yaygarayı. Oyun halısinda oyaladm yine bi müddet sonra aynisini yapti goturdüm emzigi dayadim agzina gözünü kapattim uyuttm

Ben şimdi yatağa alistiriyorum aboo yarım saat 45 dakika uyuyor ama alışsın. Sallan sallan nereye kadar .

Güya bu hafta evi temizliycektm. Cumaya misafir gelcek. biraz beklerm olmadi olmasi gerektigi kadar yaparm. Cidden travmalara açık dedigin gibi. Hep oyleydi. Bekarken gencken de duvar silerdim halı silerdim gece agrisindan uyuyamazdm.

Hee anladm. Alsam mı ki dedim de cok da işime yaramayabilir. Sabahları bazen cok dolu oluyor birini emerken bebek digeri akiyor ama gün içinde akma yok. Elektrikli pompayla sagmaktan skldm. Manuel biseyler lazm. Mochi hem sabah akanı toplar hem de gün icinde sagarsa aliyim diyordum. Sagolasn

Bu mochi sağma yapiyor mu yani memeyi bosaltır mı yüksek oranda. Yoksa sadece akanı toplar icine o kadar mı
Bende var sağım falan yapmıyor,zaten sağım yapacak bir aparatı bir elektronigi yok.burda görüyorum sağım yapıyor diyenler var anlamıyorum hıc onları farklı bir modeli falan mı var onu bilmiyorum ama klasik düz olan sadece topluyor.akmiyorsa hiç mantıklı değil.

Ben şimdi yatağa alistiriyorum aboo yarım saat 45 dakika uyuyor ama alışsın. Sallan sallan nereye kadar .
En iyisi ben yatakta uyutuyorum bi de annem söyle ince şilte yatak yapmis ayaginda sallarsin demisti ayagimda uyutup yataga onunla koyuyorum. O şiltede uyuyor hep yatakta da sallanarak uyuyor. Kollarina yazik yataga alissin bosver. Bizimki de yarim saat uyuyordu uzattim mesela yarim saatte uyaniyorsa o mıkırdadıgında salladm beşikte uykuya devam ettirdim. Oyle öyle uzatmaya caliş

Gün icinde akacak kadar dolmuyor pek cok cok nadiren aktigi oluyor. Cogunlukla sabahları oda hep degil. akinca ziyan olmasn dedim hem de gün icinde sağmak istersen takiyim sağsın istedim cok sey istedim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…