Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de başta öyle yapıyordum ama sonra ona alisiyorlar. Hep başında duracaksin

Benimde ekimde bitiyor canım ankaradayım bende rapor alacağım 10 gün 10 gün verirse aile hekimliğinden almayı düşünüyorum.
Bu arada promosyon yatacak diye biliyorum izne ayrılsanda.

Bende diyetteyim şuan alerji testi bu hafta ici yapilicak bi onceki cocugunuzda asi yaptirmamışsınız sorun olmadi dimi

Kızlar merhaba benim ikizlerim dede süt alerjisinde şüphelendik.mukusulu cıvık kaka..ve sürekli kıvranma..kakasını yaparken gazla beraber gürültülü yapma derken nokta şeklinde zor gördüğüm bi kan noktası oldu.doktora götürdüm.kanilaçlarındanolabilir dedi.kiloları iyiyse pekbişey yapmıyoruz dedi.bağırsak etkili bi alerji galiba ..bu aradaüaynı roktorum aynı gün rota aşımızı ikizlere yaptı yani ben şöyle düşündüm alerjik durumlar geçici olabilir fakat rotavirüsü aşısı olup 3 kere hastanelik olup 2 haftada atlatan bebekler varken buriske girmedim.içim rahat yaptırdım ve doktorda yaptırmayalımgibisinden bişey demedi.eğer geçmezse zaten iyisi alerji uzmanına gideceğim

Alerji oldugunu nerden bılıyorsun canım ?
Canım benim mesajımı oku..6132.sayfada..bizde devmutlaka alerjik durum var mukuslu kaka ve kangörüldü.senin bebeğin vücudunda kızarıklık var mı egzama gibi kırmızı, huzursuzluk,hapşurma,gürültülü kaka..banadabu hagta süt ürünlerini bi tüketme deneyelimdedi. Rota aşısını yaptı umarımgeçicidir hepimizin ki. Ayda nekadar kilo alıyor.benimkibide mamaiçiyor eğersütüm azalırsa çok korkuyorum zaten az..ikizlere yetmiyor.ikisindede mukus var perişan haldeyimüzüntülü

Morkahve canım bu marka nasıl fikrin varmı.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-19-10-26-16-464_com.dolap.android.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 57

Galıba alıntıyı ftlm den yapacaktın canım.

Allahım kullanıcı adını bır turlu bakmadan yazamıyorum

Bizde alerji oldugunu dusunmuyorum. Sen mama verıyordun galıba arada, mama da mukuslu kaka yapar diye bılıyorum. Ama kana bişi diyemem

Ayy vallahi kafam durdu ben alıntı yapma galan bilmiyorum ki..çok öyleşeylere dikkat etmiyorum ..3 çocukla uğraşıyorum inanki.bide ikizlerin simdi alerji durumu çıktı.çok sükür huzursuz değiller benikşmtiler gün içinde 1 saat uyanık kalıyorlar hep uyuyorlar ama kaka sıkıntısı var kan görüldü kesin alerji deniliyor.üstelik sütüm azaldı ikizlere mama veriyorum.eğer o özel mamalara geçersem zehir gibi içmeyecekler..diyet yapmaya başladım oda iyice sütü azaltıyormuş..benim bebeklerden yana hiç sıkıntım yok.akıllılar.tek sıkıntım süt bide bualerji inşaallah çıkmaz

Sadece kakada kan mı var ?

Kizarklik var bizde. Gürültülü kaka var hapşırma ve zaman zaman mukuslu kaka var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…