- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #91.961
Amin inşallah canım.İyi çok şükür gözünüz aydın bende korkuyorum darısı basımıza
Ben de başta öyle yapıyordum ama sonra ona alisiyorlar. Hep başında duracaksinEn iyisi ben yatakta uyutuyorum bi de annem söyle ince şilte yatak yapmis ayaginda sallarsin demisti ayagimda uyutup yataga onunla koyuyorum. O şiltede uyuyor hep yatakta da sallanarak uyuyor. Kollarina yazik yataga alissin bosver. Bizimki de yarim saat uyuyordu uzattim mesela yarim saatte uyaniyorsa o mıkırdadıgında salladm beşikte uykuya devam ettirdim. Oyle öyle uzatmaya caliş
Benimde ekimde bitiyor canım ankaradayım bende rapor alacağım 10 gün 10 gün verirse aile hekimliğinden almayı düşünüyorum.Annelik iznim Ekim de bitiyorAnkara da rapor veren bir yere ihtiyacım var Sonrasında ücretsiz de alacağım ama promosyon parası var onu almak istiyorum. Alacak olan var mı?özelden ya da burdan her türlü bilgiye açığım
Bende diyetteyim şuan alerji testi bu hafta ici yapilicak bi onceki cocugunuzda asi yaptirmamışsınız sorun olmadi dimiBen diyetteyim. Benimki kesin inek sütü alerjisi ama testlerde çıkmıyor bağırsak temelli çünkü. Yaptırmayacağız rota aşısını şimdilik. Diyet açtığımda düzelme olursa 5 6 ay civarı olacak.
Kiz hani bu bebeler büyüyünce 3 4 saatte bir emecekti ?bizimki saat başı acıkıyor
Benımkı de bazen 1,5 saatKiz hani bu bebeler büyüyünce 3 4 saatte bir emecekti ?bizimki saat başı acıkıyor
Kızlar merhaba benim ikizlerim dede süt alerjisinde şüphelendik.mukusulu cıvık kaka..ve sürekli kıvranma..kakasını yaparken gazla beraber gürültülü yapma derken nokta şeklinde zor gördüğüm bi kan noktası oldu.doktora götürdüm.kanilaçlarındanolabilir dedi.kiloları iyiyse pekbişey yapmıyoruz dedi.bağırsak etkili bi alerji galiba ..bu aradaüaynı roktorum aynı gün rota aşımızı ikizlere yaptıBen diyetteyim. Benimki kesin inek sütü alerjisi ama testlerde çıkmıyor bağırsak temelli çünkü. Yaptırmayacağız rota aşısını şimdilik. Diyet açtığımda düzelme olursa 5 6 ay civarı olacak.
Selam canım haber yok. Artık merak etmıyorum acıkcası. Insan ne olursa olsun haber verır.Selâm herkese uzun zamandır giremedim
Çok fazla syfa var okuyamadım herkes iyiydir umarım
Yıldızdan yeni bir haber var mı
Canım benim mesajımı oku..6132.sayfada..bizde devmutlaka alerjik durum var mukuslu kaka ve kangörüldü.senin bebeğin vücudunda kızarıklık var mı egzama gibi kırmızı, huzursuzluk,hapşurma,gürültülü kaka..banadabu hagta süt ürünlerini bi tüketme deneyelimdedi. Rota aşısını yaptıAlerji oldugunu nerden bılıyorsun canım ?
Bende alerjik durumdan şüpheliyiz.sizin neğibi sikayetlerinez var..mukus kan hepsi var moBende diyetteyim şuan alerji testi bu hafta ici yapilicak bi onceki cocugunuzda asi yaptirmamışsınız sorun olmadi dimi
Canım benim mesajımı oku..6132.sayfada..bizde devmutlaka alerjik durum var mukuslu kaka ve kangörüldü.senin bebeğin vücudunda kızarıklık var mı egzama gibi kırmızı, huzursuzluk,hapşurma,gürültülü kaka..banadabu hagta süt ürünlerini bi tüketme deneyelimdedi. Rota aşısını yaptıumarımgeçicidir hepimizin ki. Ayda nekadar kilo alıyor.benimkibide mamaiçiyor eğersütüm azalırsa çok korkuyorum zaten az..ikizlere yetmiyor.ikisindede mukus var perişan haldeyimüzüntülü
Ayy vallahi kafam durdu ben alıntı yapma galan bilmiyorum ki..çok öyleşeylere dikkat etmiyorum ..3 çocukla uğraşıyorum inanki.bide ikizlerin simdi alerji durumu çıktı.çok sükür huzursuz değiller benikşmtiler gün içinde 1 saat uyanık kalıyorlar hep uyuyorlarGalıba alıntıyı ftlm den yapacaktın canım.
Allahım kullanıcı adını bır turlu bakmadan yazamıyorum
Bizde alerji oldugunu dusunmuyorum. Sen mama verıyordun galıba arada, mama da mukuslu kaka yapar diye bılıyorum. Ama kana bişi diyemem
Bunu hiç duymadım canımMorkahve canım bu marka nasıl fikrin varmı.
Sadece kakada kan mı var ?Ayy vallahi kafam durdu ben alıntı yapma galan bilmiyorum ki..çok öyleşeylere dikkat etmiyorum ..3 çocukla uğraşıyorum inanki.bide ikizlerin simdi alerji durumu çıktı.çok sükür huzursuz değiller benikşmtiler gün içinde 1 saat uyanık kalıyorlar hep uyuyorlarama kaka sıkıntısı var kan görüldü kesin alerji deniliyor.üstelik sütüm azaldı ikizlere mama veriyorum.eğer o özel mamalara geçersem zehir gibi içmeyecekler..diyet yapmaya başladım oda iyice sütü azaltıyormuş..benim bebeklerden yana hiç sıkıntım yok.akıllılar.tek sıkıntım süt bide bualerji inşaallah çıkmaz
Kizarklik var bizde. Gürültülü kaka var hapşırma ve zaman zaman mukuslu kaka var.Canım benim mesajımı oku..6132.sayfada..bizde devmutlaka alerjik durum var mukuslu kaka ve kangörüldü.senin bebeğin vücudunda kızarıklık var mı egzama gibi kırmızı, huzursuzluk,hapşurma,gürültülü kaka..banadabu hagta süt ürünlerini bi tüketme deneyelimdedi. Rota aşısını yaptıumarımgeçicidir hepimizin ki. Ayda nekadar kilo alıyor.benimkibide mamaiçiyor eğersütüm azalırsa çok korkuyorum zaten az..ikizlere yetmiyor.ikisindede mukus var perişan haldeyimüzüntülü
Kiz hani bu bebeler büyüyünce 3 4 saatte bir emecekti ?bizimki saat başı acıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?