Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Yani bende aynı şekilde düşünüyorum
Selam canım haber yok. Artık merak etmıyorum acıkcası. Insan ne olursa olsun haber verır.
Bir ara internet paketi yoktur yada telf bozulmuştır vs dedim ama yazmak isteseydi bir şekilde yazardı bu zmna kadar bu kadar insanın merak ettiğini hem ilettiğimiz msjdan anlamıştır hemde tahmin etmiştir
Neyse kendi bilir tabiki

Kazene cevap vermıs zaten. Orada "şundan dolayı olmuş" dıye belırtseydı yeterdi.

Benim kızda sürekli memede
Hele akşam 9 dan sonra bi o meme bi diğeri en erken 12 12.30 a kadar emiyo
Gündüz uykuları ya hiç yok yâda çok kısa
Memede uyuyo yatırınca çığlık atıyor
Uyudukça uyuyo uyumadıkça delirip hiç uyuyamıyor

Valla ben zaten hamilelikde taşıdım yaşıyamam gibi bel çok ağrıyooo cidden bi sorun olucam diye korkuyorum ilerde

bizimki de öyle ya
Benim kız da öyle uyanık olduğu her an memede saat başı yapışıyor resmen. Bu arada dün dışarı cikacakt buzluktan süt cikardim. Sonra çıkmayınca ziyan olmasın gece verelim dedim. Gece verdim almadı. Hadi dedim aç değil. Sabah 5.30 uyandı verdim yine almadı. Ağıt figan memeye yapıştı.
Hadi hayırlı olsun biberonu da almıyor

Valla ben zaten hamilelikde taşıdım yaşıyamam gibi bel çok ağrıyooo cidden bi sorun olucam diye korkuyorum ilerde
Ikinci kez ortaligı yikarcasına agladi. Hiç böyle aglamayi bilmezdi. Sinir oldum ya. Inatla kucagima almasam mi diyorum katılıyor resmen aglamaktan. Şaşkınım. Emzik verince sustu Allahtan. Bi şekil kucak istegi gelince oyalayip unutturmam lazm.

Kendıne nazar degdırdın

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Boyu 55,5 çıktı. Doktor kısa dedi. Boyunu uzatmak için ne yapabilirim? Benim yediğim içtiğim etkiler mi?
Bizim doktor daha doğumdan sonra hiç boyunu ölcmedi. Ki baya tecrübeli bir doktordur. Boyunu uzatmak için bir şey yapılmaz benim bildiğim kilo değil ki bu genetik.

Ben kesiyorum elleri haftada 1
Ayakları 2 haftada 1
Hayır. Ama jilet gıbı. Bakınca kesılecek gıbı de gozukmuyor
Ama eller abartmıuorum haftada 2 kez kesılıyor
Benimkinin tırnakları hala kırılıyor kendi kendine
Sadece bir iki gündür iki tırnağı kırılmadı baktım sertleşmiş gibi onla da beni cırmıklayıp duruyor zaten ben anca kesmeye başlayacağım sanırım

Oyuncak bebegın ayagı bıle daha buyuk yerım o ayakları
Mınık ınsanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…