Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ağlıyosa mecbur alıcannnn kıyamam yaaa ozman bi ana kucağı al istersen iş yaparken olur kucağında öyle susuyosa

Kızlar bir türlü rahat bir emzirme sütyeni bulamadım tavsiye edeceğiniz model marka var mı? Pentiden almıştım kap kısmı biraz büyük arkası da çapraz geliyor her kıyafetle olmuyor bir tane kapsız aldım onda da uçlar belli oluyor atlet almıştım ama daha sıcak hava giyilmiyor. Normal sütyende de dışarıya çıkınca zor oluyor .

Zaten az uzuyo ayak tırnakları cidden oda başparmak

Bebişlerin ayak tırnaklarını hic kestiniz mi

Bende hiç. Kesmedim çünkü uzamıyor. Arkadaşslrın dediği gibi kırılıyor sanırım uxasada.
Hayır. Ama jilet gıbı. Bakınca kesılecek gıbı de gozukmuyor
Ama eller abartmıuorum haftada 2 kez kesılıyor
Kesinlikle katılıyorum, kalıbımı basarım kalıp demişken kalıplıyımda bu arada.

Ne tahlili yapıldı ismine bakabildiniz mi? Tüm süt ürünlerini mi kestiniz ve doktor tavsiyesiyle mi? Koku, ishal ve mukus dışında bir belirti var mı? Bezinde kan, ciltte döküntü, huzursuzluk, meme reddi vb.
Evet tamamen kestim şuanlık ..
Özlüyorum valla sabahları peyniri
Ciltte çok hafif isiliğe benzer oldu ama söndü .. Ben tamamen mukusla teşhis koydum

Eklentiler

• D888B152-3F5C-4DD9-8064-CEED16ABF82B.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 59
Mochi sağım yapiyor mu yani memeyi boşaltıyor mu yoksa fazla akan gögsü mü topluyor benim sabah akiyor da birini emzirirken digeri akiyor. Ona takarm mochiyi olmadi
Memeyi boşaltıyor ama dediğim gibi hiç sağma makinası kullanmadım. Farkını bilmiyorum. Ben doğmadan sonra epey stok yaptım ama mochi ile

Bire bir aynı ne emzik ne biberon almıyor sadece meme istiyor
Son koz Philips avent emzik aldım bugün gelir sanırım alırsa çok rahatlayacağım yoksa artık emzik alıp deneyemeceğim

Bire bir aynı ne emzik ne biberon almıyor sadece meme istiyor
Son koz Philips avent emzik aldım bugün gelir sanırım alırsa çok rahatlayacağım yoksa artık emzik alıp deneyemeceğim
Ben ilk onu denemiştim almadı. Hala ara ara deniyorum. Amy nin dediği gibi sab simplex damlattim o da yaramadı ise.

Niye benim bebelerinin ortası yok acaba Biri meme düşmaniydi asla almadı. Biri meme aşığı asla ayrılmıyor. Öbürü biberonlardan ayrılmazdi bu da biberon almıyor. Tek ortak noktaları emzik almamaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…