- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.001
Ben de ayak tirnagini hic kesmedim de. Kesilecek gibi degil cidden. Eller oyle zaten cabuk cabuk uzuyor.Hayır. Ama jilet gıbı. Bakınca kesılecek gıbı de gozukmuyor
Ama eller abartmıuorum haftada 2 kez kesılıyor
Benim 164 eşimin 182. Telaşlanmalı mıyım bilemedim.Sizin boylarınız nasıl eşinle seninn belki oyuzden dir
Ağlıyosa mecbur alıcannnn kıyamam yaaaIkinci kez ortaligı yikarcasına agladi. Hiç böyle aglamayi bilmezdi. Sinir oldum ya. Inatla kucagima almasam mi diyorum katılıyor resmen aglamaktan. Şaşkınım. Emzik verince sustu Allahtan. Bi şekil kucak istegi gelince oyalayip unutturmam lazm.
Aynen baş tırnağı diğerlerine göre daha çok uzuyo ciddenBenimkinin ayak tırnakları uzamadı hiç sanki bi baş parmagi o da kirilmiş. Cok garip kesecek tirnak yok diyeblrm
Bnm kullandığım aüt makinesinden. Çok memnun kaldım. Ayarları sona getirip öyle çektirdim..Morkahve canım bu marka nasıl fikrin varmı.
Ayak tırnaklarını hiç kesmedim canım incecik fazla da uzamadı ama el tırnaklarını kesiyorum çabuk uzuyor çok çiziyor yüzünüBebişlerin ayak tırnaklarını hic kestiniz mi
Zaten az uzuyo ayak tırnakları ciddenBenimkinin tırnakları hala kırılıyor kendi kendine
Sadece bir iki gündür iki tırnağı kırılmadı baktım sertleşmiş gibi onla da beni cırmıklayıp duruyor zatenben anca kesmeye başlayacağım sanırım
Uzunsunuzzz aslında ama her bebek aynı olucak diye bişi yoktur, ne yapa bilirsinki uzaması için, çokmu sıkıntı dedi doktor ,Benim 164 eşimin 182. Telaşlanmalı mıyım bilemedim.
Bebişlerin ayak tırnaklarını hic kestiniz mi
Kesinlikle katılıyorum, kalıbımı basarımHayır. Ama jilet gıbı. Bakınca kesılecek gıbı de gozukmuyor
Ama eller abartmıuorum haftada 2 kez kesılıyor
Benim ki de aynı ama el tırnakları her hafta kesiliyor.Benimkinin ayak tırnakları uzamadı hiç sanki bi baş parmagi o da kirilmiş. Cok garip kesecek tirnak yok diyeblrm
Benim oğlanda gece yatağına yatırıyorum gece kalktığımda bi bakıyorum enine doğru dönmüş oluyor bariyerle olmasa kafasını falan çarpcakBizimkide dönmüyo ama koltuğa koyuyorum, yan yan gide gide , uca kadar kendiliğinden geliyo
Evet tamamen kestim şuanlık ..Ne tahlili yapıldı ismine bakabildiniz mi? Tüm süt ürünlerini mi kestiniz ve doktor tavsiyesiyle mi? Koku, ishal ve mukus dışında bir belirti var mı? Bezinde kan, ciltte döküntü, huzursuzluk, meme reddi vb.
Memeyi boşaltıyor ama dediğim gibi hiç sağma makinası kullanmadım. Farkını bilmiyorum. Ben doğmadan sonra epey stok yaptım ama mochi ileMochi sağım yapiyor mu yani memeyi boşaltıyor mu yoksa fazla akan gögsü mü topluyor benim sabah akiyor da birini emzirirken digeri akiyor. Ona takarm mochiyi olmadi
Bire bir aynı ne emzik ne biberon almıyor sadece meme istiyorBenim kız da öyle uyanık olduğu her an memede saat başı yapışıyor resmen. Bu arada dün dışarı cikacakt buzluktan süt cikardim. Sonra çıkmayınca ziyan olmasın gece verelim dedim. Gece verdim almadı. Hadi dedim aç değil. Sabah 5.30 uyandı verdim yine almadı. Ağıt figan memeye yapıştı.
Hadi hayırlı olsun biberonu da almıyor
Ben beceremedim mochi yi canım çok acıdı nedense ve taş gibi göğüsten pek çıkmadıMemeyi boşaltıyor ama dediğim gibi hiç sağma makinası kullanmadım. Farkını bilmiyorum. Ben doğmadan sonra epey stok yaptım ama mochi ile
Ben ilk onu denemiştim almadı. Hala ara ara deniyorum. Amy nin dediği gibi sab simplex damlattim o da yaramadı ise.Bire bir aynı ne emzik ne biberon almıyor sadece meme istiyor
Son koz Philips avent emzik aldım bugün gelir sanırım alırsa çok rahatlayacağım yoksa artık emzik alıp deneyemeceğim
Kizarklik var bizde. Gürültülü kaka var hapşırma ve zaman zaman mukuslu kaka var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?