Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Oğlumda severdi emmeyi ama bu daha bi aşık 7 24kalsa memede yok demez
Benimde oğlanda almamıştı emzik ama ona bu seferki kadar seçenek sunmadım açıkçası bi emziği bi süre verdim baktım almadı attım gitti

Bizim doktor daha doğumdan sonra hiç boyunu ölcmedi. Ki baya tecrübeli bir doktordur. Boyunu uzatmak için bir şey yapılmaz benim bildiğim kilo değil ki bu genetik.
Aslında doğum boyu da kısa. 45 cm. Ben de dedim boy ölçülemiyor ki bunlar neye göre 45cm yazdı. Göz kararı mı acaba.

Ben oğlana daha çok seçenek sunmustum. Valla bunda 3 tane de bıraktım. Çünkü diğerinde almadigim model kalmamıştı almadı. Bu sefer 3. De durdum. Ara ara yine denerim ama başka model almam artık.

Aslında doğum boyu da kısa. 45 cm. Ben de dedim boy ölçülemiyor ki bunlar neye göre 45cm yazdı. Göz kararı mı acaba.
Ya tam olculemiyir zaten. O sebeple tam doğru olmama ihtimali yüksek. bizim de doğum boyu 49 boşver hiç takma kafana 10cm uzamış çocuk daha ne yapsın.

Benimde ekimde bitiyor canım ankaradayım bende rapor alacağım 10 gün 10 gün verirse aile hekimliğinden almayı düşünüyorum.
Bu arada promosyon yatacak diye biliyorum izne ayrılsanda.
Biz de yatmayabilir ben öğretmen değilim çünkü. Ben bir bakanlıkta çalışıyorum. Bizim kurum yapmayabilir

Bunlar bizde de var. Bir de kulak arkası konak
O da var doktor zamanımız 4 Ekim nirmalde ama doktoru arayıp sorucam erken geleyim mi diye. Rota zamani geçmesin diye. Ama vurmayalim derse aldım parasını da verdim. Off off oğlum da alerjik gerçi ama onda yaptık bilmem ne olacak

Biz de yatmayabilir ben öğretmen değilim çünkü. Ben bir bakanlıkta çalışıyorum. Bizim kurum yapmayabilir
Yani izinde olanlara mi promosyon yatmaz diyorsun. Saçma olmaz mı izinde olsak da maaş alıyoruz sonuçta. Kaldı ki bu promosyonlar yilllik değil 3 yıllık 5 yıllık filan yapılıyor.

Yani izinde olanlara mi promosyon yatmaz diyorsun. Saçma olmaz mı izinde olsak da maaş alıyoruz sonuçta. Kaldı ki bu promosyonlar yilllik değil 3 yıllık 5 yıllık filan yapılıyor.
Ücretsiz izinde maaş almıyoruz ki .bizim ocak ayında yatacak .o zamana kadar rapor izin almalıyız

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Boyu 55,5 çıktı. Doktor kısa dedi. Boyunu uzatmak için ne yapabilirim? Benim yediğim içtiğim etkiler mi?
Ailesel faktörler vardır belki siz eşiniz uzunmu bizim 60 cm olmuş arada 5 cm var öyle atla deve değil canınızı sıkmayın hem arada 20 gün var geçen aya göre 2 cm uzamış

Bizim doğum sonrası muayne eden çocuk doktoru da böbreklerine baktırın diye tutturmuştu kırk kere söyledi çok şükür bişi çıkmadı bazen takıyorlar

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Boyu 55,5 çıktı. Doktor kısa dedi. Boyunu uzatmak için ne yapabilirim? Benim yediğim içtiğim etkiler mi?
Bizimki de 2.ay kontrolünde 56 cm di .48 cm doğdu. Ben olctum 62 cm geliyor .kilosu orta ama boyu iyi gibi .benim boyum uzun değil 1.60 im babası da orta üstü 1.82

Tamam pardon ben normal doğum izni sandım. Ucretsi izin olursa doğru olabilir
İşte o zamana kadar rapor almam gerekiyor. 30 gün iznim var .çalışmaya başlasam hiç biberon almadi bizimki. Hem 6 aya kadar istemiyorum .en azından ek gida olsun .

Bnm kullandığım aüt makinesinden. Çok memnun kaldım. Ayarları sona getirip öyle çektirdim..
Yaa kullanan birine denk geldiğine çok sevindim bende farklı makine var ama çekişi güzel değil sanırım bu makineden buldum da alsam mı diye düşündüm.tekli kullanım yapdin mi hiç, birde farklı bir makinede denemismiydin ev tipi olanlardan farkı varmı çıkan sut olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…