- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.021
Oğlumda severdi emmeyi ama bu daha bi aşık 7 24kalsa memede yok demezBen ilk onu denemiştim almadı. Hala ara ara deniyorum. Amy nin dediği gibi sab simplex damlattim o da yaramadı ise.
Niye benim bebelerinin ortası yok acabaBiri meme düşmaniydi asla almadı. Biri meme aşığı asla ayrılmıyor. Öbürü biberonlardan ayrılmazdi bu da biberon almıyor. Tek ortak noktaları emzik almamaları.
Bilmiyorum kiPeki doktor genetık faktörü hıc dusunmedı mı ?
Çok sıkıntı demedi ama kısa dedi. Önümüzdeki ay boyu için kontrole gidicez.Uzunsunuzzz aslında ama her bebek aynı olucak diye bişi yoktur, ne yapa bilirsinki uzaması için, çokmu sıkıntı dedi doktor ,
Kaç cm dogdu ?Bilmiyorum kikısa dedi. Normalde 4.ay aşıları için gel diyeceklerdi. Siz önümüzdeki aya da gelin boyuna bakalım dedi. Canım sıkıldı
Aslında doğum boyu da kısa. 45 cm. Ben de dedim boy ölçülemiyor ki bunlar neye göre 45cm yazdı. Göz kararı mı acaba.Bizim doktor daha doğumdan sonra hiç boyunu ölcmedi. Ki baya tecrübeli bir doktordur. Boyunu uzatmak için bir şey yapılmaz benim bildiğim kilo değil ki bu genetik.
45cm yazıyor kağıtta ama doğru ölçülüyor mu acaba?Kaç cm dogdu ?
Ben oğlana daha çok seçenek sunmustum. Valla bunda 3 tane de bıraktım. Çünkü diğerinde almadigim model kalmamıştı almadı. Bu sefer 3. De durdum. Ara ara yine denerim ama başka model almam artık.Oğlumda severdi emmeyi ama bu daha bi aşık 7 24kalsa memede yok demez
Benimde oğlanda almamıştı emzik ama ona bu seferki kadar seçenek sunmadım açıkçası bi emziği bi süre verdim baktım almadı attım gitti
Ya tam olculemiyir zaten. O sebeple tam doğru olmama ihtimali yüksek. bizim de doğum boyu 49 boşver hiç takma kafana 10cm uzamış çocuk daha ne yapsın.Aslında doğum boyu da kısa. 45 cm. Ben de dedim boy ölçülemiyor ki bunlar neye göre 45cm yazdı. Göz kararı mı acaba.
Biz de yatmayabilir ben öğretmen değilim çünkü. Ben bir bakanlıkta çalışıyorum. Bizim kurum yapmayabilirBenimde ekimde bitiyor canım ankaradayım bende rapor alacağım 10 gün 10 gün verirse aile hekimliğinden almayı düşünüyorum.
Bu arada promosyon yatacak diye biliyorum izne ayrılsanda.
O da varBunlar bizde de var. Bir de kulak arkası konak
Seninkinin de kilosu iyi değil mi ?Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Boyu 55,5 çıktı. Doktor kısa dedi. Boyunu uzatmak için ne yapabilirim? Benim yediğim içtiğim etkiler mi?
Yani izinde olanlara mi promosyon yatmaz diyorsun. Saçma olmaz mı izinde olsak da maaş alıyoruz sonuçta. Kaldı ki bu promosyonlar yilllik değil 3 yıllık 5 yıllık filan yapılıyor.Biz de yatmayabilir ben öğretmen değilim çünkü. Ben bir bakanlıkta çalışıyorum. Bizim kurum yapmayabilir
Ücretsiz izinde maaş almıyoruz ki .bizim ocak ayında yatacak .o zamana kadar rapor izin almalıyızYani izinde olanlara mi promosyon yatmaz diyorsun. Saçma olmaz mı izinde olsak da maaş alıyoruz sonuçta. Kaldı ki bu promosyonlar yilllik değil 3 yıllık 5 yıllık filan yapılıyor.
Bugün de yan dönüp yatmışOyyy maşalah
Ailesel faktörler vardır belki siz eşiniz uzunmu bizim 60 cm olmuş arada 5 cm var öyle atla deve değil canınızı sıkmayın hem arada 20 gün var geçen aya göre 2 cm uzamışKızlar bugün kontrolümüz vardı. Boyu 55,5 çıktı. Doktor kısa dedi. Boyunu uzatmak için ne yapabilirim? Benim yediğim içtiğim etkiler mi?
Tamam pardon ben normal doğum izni sandım. Ucretsi izin olursa doğru olabilirÜcretsiz izinde maaş almıyoruz ki .bizim ocak ayında yatacak .o zamana kadar rapor izin almalıyız
Bizimki de 2.ay kontrolünde 56 cm di .48 cm doğdu. Ben olctum 62 cm geliyor .kilosu orta ama boyu iyi gibi .benim boyum uzun değil 1.60 im babası da orta üstü 1.82Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Boyu 55,5 çıktı. Doktor kısa dedi. Boyunu uzatmak için ne yapabilirim? Benim yediğim içtiğim etkiler mi?
İşte o zamana kadar rapor almam gerekiyor. 30 gün iznim var .çalışmaya başlasam hiç biberon almadi bizimki. Hem 6 aya kadar istemiyorum .en azından ek gida olsun .Tamam pardon ben normal doğum izni sandım. Ucretsi izin olursa doğru olabilir
Yaa kullanan birine denk geldiğine çok sevindimBnm kullandığım aüt makinesinden. Çok memnun kaldım. Ayarları sona getirip öyle çektirdim..
Dpgum boyu 45 cm ise45cm yazıyor kağıtta ama doğru ölçülüyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?