- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.041
Alabilirsiniz fiyatını bilmiyorum tekli çekim yaptım ama ikisi de çalışıyorlar birini taktım diğerini takmadım göğsüme o şekilde çalıştı Yoksa ikisinin başı takılı olmadan çekmiyor yani o beyaz kısmı toplama aparatına takılı olsun yeterli tekli çekimde. birini göğsünde tutup diğerinde tutmasanız olur ama öyle çekiyor tekli çekimde farklı makinede Denemedim Sadece mokiyi kullandım süt toplarken o şekilde yani bana da kardeşimden geldi o almıştı farklı makine almış kullanamamıştı Daha doğrusu çekimini beğenmemişti sonra bundan aldı kullandı beğendi Ben de hamile olunca bana verdi Sonra şimdi tekrar kendi hamile Ben de geri vereceğim.Yaa kullanan birine denk geldiğine çok sevindimbende farklı makine var ama çekişi güzel değil sanırım bu makineden buldum da alsam mı diye düşündüm.tekli kullanım yapdin mi hiç, birde farklı bir makinede denemismiydin ev tipi olanlardan farkı varmı çıkan sut olarak.
Doğum boyuna göre gayet güzel uzamış ama doktor biliyor mu 45 cm doğduğunu. Bence hiç takma minyon da olabilir sonuçta bebiş. Bu kilo boy dayatmaları gerçekten çok can sıkıcı anneleri tedirgin ediyorlar45cm yazıyor kağıtta ama doğru ölçülüyor mu acaba?
Dogum kilosuna gore gayet iyi uzamış, benim oglumda 52 cm dogmustu suan 64 cm yani seninkide hemen hemen 11 cm uzamis bu sekilde bakarsakkBenim 164 eşimin 182. Telaşlanmalı mıyım bilemedim.
Aaa hosgeldinn seni cok merak ettik canim nasilsiniz ,neden gelemedin aramiza ,bebegin nasil iyidir inşallahArkadaşlar ben geldim,
Cok birikmiş, yazılan etiketlenen her mesaji okuyamadım ama dualarınız için Allah razı olsun çok teşekkür ederim merak eden dua eden soran herkes için teşekkürler
Hic fırsatım olmadı canım uzun zaman hastanede kaldık . Tam taburcu olduk ben yıkıldım bi kaç gün serum takıldı vücudum güçsüz düşmüş anca toparlandim sayılırAaa hosgeldinn seni cok merak ettik canim nasilsiniz ,neden gelemedin aramiza ,bebegin nasil iyidir inşallah
Ben cokkk memnunum . Hiç canım da yanmadı. Üç raflı dondurucunun bir bölümü sadece sütle dolu ve hepsi bu mochi ile yaptımBen beceremedim mochi yi canım çok acıdı nedense ve taş gibi göğüsten pek çıkmadı
Rotayı biz de aldıkO da vardoktor zamanımız 4 Ekim nirmalde ama doktoru arayıp sorucam erken geleyim mi diye. Rota zamani geçmesin diye. Ama vurmayalim derse aldım parasını da verdim. Off off oğlum da alerjik gerçi ama onda yaptık bilmem ne olacak
Stok ıcın en korktugum sey elektrıgın bız bılmeden kesılıp sütlerin çözülüp tektar donmasıBen cokkk memnunum . Hiç canım da yanmadı. Üç raflı dondurucunun bir bölümü sadece sütle dolu ve hepsi bu mochi ile yaptım
Ben kesmedim elleri haftada bir kesiyorumBen de ayak tirnagini hic kesmedim de. Kesilecek gibi degil cidden. Eller oyle zaten cabuk cabuk uzuyor.
Aynen Allah korusunStok ıcın en korktugum sey elektrıgın bız bılmeden kesılıp sütlerin çözülüp tektar donması
Göğüs pedi koyunca belli olmuyo kız ucu funny marka emzirme atleti vardı ty de göğüs kısmı aütyen gibi altı lastikli oturuyo göğse ben onu giyip ped takıyom sütyen fln takmıyom valla çok rahatKızlar bir türlü rahat bir emzirme sütyeni bulamadım tavsiye edeceğiniz model marka var mı? Pentiden almıştım kap kısmı biraz büyük arkası da çapraz geliyor her kıyafetle olmuyor bir tane kapsız aldım onda da uçlar belli oluyor atlet almıştım ama daha sıcak hava giyilmiyor. Normal sütyende de dışarıya çıkınca zor oluyor .
Geçmiş olsun nesi var bebişimizin şimdi iyimiArkadaşlar ben geldim,
Cok birikmiş, yazılan etiketlenen her mesaji okuyamadım ama dualarınız için Allah razı olsun çok teşekkür ederim merak eden dua eden soran herkes için teşekkürler
Rotayı en son kaç günlükken vurabilir kiO da vardoktor zamanımız 4 Ekim nirmalde ama doktoru arayıp sorucam erken geleyim mi diye. Rota zamani geçmesin diye. Ama vurmayalim derse aldım parasını da verdim. Off off oğlum da alerjik gerçi ama onda yaptık bilmem ne olacak
Bizde sadece mukus problemi var bide kabızlık 5 gunde bir gliserin kansukla yaptiriyoruz sadece bu hafta 4. Gunde kendi yapti mukusta normal kakayla karisik degil full mukus bide her beslenme sonrasi kusuyor agiz dolusuBende alerjik durumdan şüpheliyiz.sizin neğibi sikayetlerinez var..mukus kan hepsi var mo
Cok geçmiş olsun, bebegin nasil şimdi, doktorlar ne diyor o baygın halleri icin?Hic fırsatım olmadı canım uzun zaman hastanede kaldık . Tam taburcu olduk ben yıkıldım bi kaç gün serum takıldı vücudum güçsüz düşmüş anca toparlandim sayılır
Ve başıma geldiStok ıcın en korktugum sey elektrıgın bız bılmeden kesılıp sütlerin çözülüp tektar donması
Geçmiş olsun bebiş nasıl oldu nesi vardıHic fırsatım olmadı canım uzun zaman hastanede kaldık . Tam taburcu olduk ben yıkıldım bi kaç gün serum takıldı vücudum güçsüz düşmüş anca toparlandim sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?