Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Alabilirsiniz fiyatını bilmiyorum tekli çekim yaptım ama ikisi de çalışıyorlar birini taktım diğerini takmadım göğsüme o şekilde çalıştı Yoksa ikisinin başı takılı olmadan çekmiyor yani o beyaz kısmı toplama aparatına takılı olsun yeterli tekli çekimde. birini göğsünde tutup diğerinde tutmasanız olur ama öyle çekiyor tekli çekimde farklı makinede Denemedim Sadece mokiyi kullandım süt toplarken o şekilde yani bana da kardeşimden geldi o almıştı farklı makine almış kullanamamıştı Daha doğrusu çekimini beğenmemişti sonra bundan aldı kullandı beğendi Ben de hamile olunca bana verdi Sonra şimdi tekrar kendi hamile Ben de geri vereceğim.

Arkadaşlar ben geldim,
Cok birikmiş, yazılan etiketlenen her mesaji okuyamadım ama dualarınız için Allah razı olsun çok teşekkür ederim merak eden dua eden soran herkes için teşekkürler
Aaa hosgeldinn seni cok merak ettik canim nasilsiniz ,neden gelemedin aramiza ,bebegin nasil iyidir inşallah

Aaa hosgeldinn seni cok merak ettik canim nasilsiniz ,neden gelemedin aramiza ,bebegin nasil iyidir inşallah
Hic fırsatım olmadı canım uzun zaman hastanede kaldık . Tam taburcu olduk ben yıkıldım bi kaç gün serum takıldı vücudum güçsüz düşmüş anca toparlandim sayılır

Rotayı biz de aldık bu ara epey de gazı ve huysuzlugu var. Sadce şükürler olsun kakası normal

Bugün iki aylık kontrolu vardi benim minik kuşumun gerçi artık pek minik değil. Boyu 60cm kilosu da 5700 olmuş
Maalesef uzamış sarılık hala devam ediyor. Dr istersen mama ver kaka ile atacak dedi. Bu aralar günde bir kez ancak kaka yapiyor. Mamayı sütle karıştırıp yapsam diyorum. Fikri olan var mı

Göğüs pedi koyunca belli olmuyo kız ucu funny marka emzirme atleti vardı ty de göğüs kısmı aütyen gibi altı lastikli oturuyo göğse ben onu giyip ped takıyom sütyen fln takmıyom valla çok rahat

Rotayı en son kaç günlükken vurabilir ki

Bende alerjik durumdan şüpheliyiz.sizin neğibi sikayetlerinez var..mukus kan hepsi var mo
Bizde sadece mukus problemi var bide kabızlık 5 gunde bir gliserin kansukla yaptiriyoruz sadece bu hafta 4. Gunde kendi yapti mukusta normal kakayla karisik degil full mukus bide her beslenme sonrasi kusuyor agiz dolusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…