- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.061
Devam ettiği nasıl anlaşılıyor rengi mi değişmedi nolduBugün iki aylık kontrolu vardi benim minik kuşumungerçi artık pek minik değil. Boyu 60cm kilosu da 5700 olmuş
Maalesef uzamış sarılık hala devam ediyor. Dr istersen mama ver kaka ile atacak dedi. Bu aralar günde bir kez ancak kaka yapiyor. Mamayı sütle karıştırıp yapsam diyorum. Fikri olan var mı
Benim de başıma geldi buzdolabı bozuldu 4 poşet 100 cc süt attım çöpeVe başıma geldiresmen ağladım 150 CC 6 torba süt boşa gitti
O yontemı bılıyorum ama belkı tam çözülecek kadar elektrıkler kesılmez.Aynen Allah korusundondurucu da şu bardağı içinde bozuk para var. Bir de zaten jenarator var apartmanda
Bozuk para ne alaka kız Bi anlatsana ben de koyayımAynen Allah korusundondurucu da şu bardağı içinde bozuk para var. Bir de zaten jenarator var apartmanda
Sütler diğer donan şeylerw göre çok hızlı çözülüyorO yontemı bılıyorum ama belkı tam çözülecek kadar elektrıkler kesılmez.
Ben en kötüsüne odaklıyım
Ya yıkıldım resmen bizim bozulmamış da kapağı tam kapanmamıs normalde açık kalınca öter ötmemişte çok üzüldüm çokBenim de başıma geldi buzdolabı bozuldu 4 poşet 100 cc süt attım çöpe
Aynen yüzü ve gözlerinin içi hafif Sarı hala. En son kanda 11 cikmistiDevam ettiği nasıl anlaşılıyor rengi mi değişmedi noldu
Ben de öyleyimO yontemı bılıyorum ama belkı tam çözülecek kadar elektrıkler kesılmez.
Ben en kötüsüne odaklıyım
Pet bardağı su ile doldurup, onu da dondurup bozuk parayı da üstüne koyuyoruz. Elektrik kesilse bardaktaki su çözülecek ve bozuk para da dibine çökecek . Öyle şeylerBozuk para ne alaka kız Bi anlatsana ben de koyayım
Üzülme kuzum olacağı varmış daha dikkatli olursunuz yapacak bir şey yok benim de tek depo sütüm onlardı bu aralar sadece emecek kadar çıkıyor gibi sağıp atmayı denemedimYa yıkıldım resmen bizim bozulmamış da kapağı tam kapanmamıs normalde açık kalınca öter ötmemişte çok üzüldüm çok
8 in altına düşünce rengi düzeliyormuş bol bol emzirmeye devam etAynen yüzü ve gözlerinin içi hafif Sarı hala. En son kanda 11 cikmisti
Vay canına sayın seyircilerPet bardağı su ile doldurup, onu da dondurup bozuk parayı da üstüne koyuyoruz. Elektrik kesilse bardaktaki su çözülecek ve bozuk para da dibine çökecek . Öyle şeylernette açıklaması vardır
En son 1 ay önce bakıldı. Galiba 1 hafta sonra falan yine kandan bakılır. Emmesi iyi şükürler olsun. Bu ay da 1200 Gr almış8 in altına düşünce rengi düzeliyormuş bol bol emzirmeye devam et
3 ay olunca bir rahatlayacağız temalı mesajlar dönüyordu burda bakalım neler olacak biz hala 2.aydayız
Kizarklik var bizde. Gürültülü kaka var hapşırma ve zaman zaman mukuslu kaka var.
Siz herhangi bir başvuruda bulundunuz mu bana hala yatmadıÖdeme aşamasında demek gidip parayı alabilirsiniz demek oluyor dimi?
Mübarekler EYT hesaplıyor sanki bir buçuk aydır. 400₺ yi nerelere harcasam acaba
Eki Görüntüle 3132166
Gelecek ay atmış olur bizim 1 ay önce 8 di bu ay rengi düzeldi biraz artık sarı değil karaEn son 1 ay önce bakıldı. Galiba 1 hafta sonra falan yine kandan bakılır. Emmesi iyi şükürler olsun. Bu ay da 1200 Gr almış
AY azcık rahatlayak ya azcık babaya felan daha çok satıp uyuyakKız yalan değil. Gerçekten onlar da biraz rahatlıyor.
Rahat bebek, rahat uyku, rahat bakım getiriyor..
Amaa cinsliklerin biri biter öteki başlar onu unutma.
Şöyle ki annenin falan daha çok farkına vardıkları için daha çok ilgi talebi var.
Ev halkını daha çok inceliyorlar.
Mesela benim sesimi duyunca sakin duran bebe coşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?