Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Devam ettiği nasıl anlaşılıyor rengi mi değişmedi noldu

Bozuk para ne alaka kız Bi anlatsana ben de koyayım
Pet bardağı su ile doldurup, onu da dondurup bozuk parayı da üstüne koyuyoruz. Elektrik kesilse bardaktaki su çözülecek ve bozuk para da dibine çökecek . Öyle şeyler nette açıklaması vardır

Ya yıkıldım resmen bizim bozulmamış da kapağı tam kapanmamıs normalde açık kalınca öter ötmemişte çok üzüldüm çok
Üzülme kuzum olacağı varmış daha dikkatli olursunuz yapacak bir şey yok benim de tek depo sütüm onlardı bu aralar sadece emecek kadar çıkıyor gibi sağıp atmayı denemedim

3 ay olunca bir rahatlayacağız temalı mesajlar dönüyordu burda bakalım neler olacak biz hala 2.aydayız

Kız yalan değil. Gerçekten onlar da biraz rahatlıyor.
Rahat bebek, rahat uyku, rahat bakım getiriyor..
Amaa cinsliklerin biri biter öteki başlar onu unutma.

Şöyle ki annenin falan daha çok farkına vardıkları için daha çok ilgi talebi var.
Ev halkını daha çok inceliyorlar.
Mesela benim sesimi duyunca sakin duran bebe coşuyor

Ödeme aşamasında demek gidip parayı alabilirsiniz demek oluyor dimi?

Mübarekler EYT hesaplıyor sanki bir buçuk aydır. 400₺ yi nerelere harcasam acaba

Kizarklik var bizde. Gürültülü kaka var hapşırma ve zaman zaman mukuslu kaka var.

Bizde de var bunlar mukuslu kaka birkaç kez oldu sadece kan görmedim kakada. Dr arada olur sıkıntı değil dedi ama aklıma takıldı. Daha yeni gittim doktora numarası da yok. Siz doktora sorduğunuzda buraya da yazabilir misiniz alerji durumunu, rota aşısı durumunu falan

AY azcık rahatlayak ya azcık babaya felan daha çok satıp uyuyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…