- 29 Haziran 2021
- 396
- 619
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.081
Bende öğretmen değilim canım bir bakanlıkta çalışıyorum telefon da görüştüm yatacağını söylediler sende bir sor istersenBiz de yatmayabilir ben öğretmen değilim çünkü. Ben bir bakanlıkta çalışıyorum. Bizim kurum yapmayabilir
Kızlar bugün kontrolümüz vardı. Boyu 55,5 çıktı. Doktor kısa dedi. Boyunu uzatmak için ne yapabilirim? Benim yediğim içtiğim etkiler mi?
Göğüs pedi uzun sürekli hijyenik olmaz Dİye düşünüyorum canım sütler akıyor, hem tşört hem atlet İzmir sıcağında olmuyor canım sütyen daha iyi ama rahat edemiyorum işte biraz sıksa göğüslerim acıyor sertleşiyor napcam bilemedimGöğüs pedi koyunca belli olmuyo kız ucu funny marka emzirme atleti vardı ty de göğüs kısmı aütyen gibi altı lastikli oturuyo göğse ben onu giyip ped takıyom sütyen fln takmıyom valla çok rahat
Siz herhangi bir başvuruda bulundunuz mu bana hala yatmadı
AY azcık rahatlayak ya azcık babaya felan daha çok satıp uyuyak
Sizin ne kadar acaba ?bizim 25 +2.500 bankkart liraymisBende öğretmen değilim canım bir bakanlıkta çalışıyorum telefon da görüştüm yatacağını söylediler sende bir sor istersen
Evde ped takmıyom ben önceden akıyodu şimdi akmıyor benim senin hala akıyo demek ki İzmir yanıyordur tabi İstanbul serinledi birazGöğüs pedi uzun sürekli hijyenik olmaz Dİye düşünüyorum canım sütler akıyor, hem tşört hem atlet İzmir sıcağında olmuyor canım sütyen daha iyi ama rahat edemiyorum işte biraz sıksa göğüslerim acıyor sertleşiyor napcam bilemedim
Oooo 103 gün olmuş senin sen 3.ay rahatlığı yaşıyon bababız da rahatlamışValla ben gazlıyken daha çok satıyordum babaya
Uyutmuyordu yanında sürekli ıkınarak. Baba kızı başbaşa bırakıp karnı acıkıp emmek isteyene kadar yalnız uyumaya kaçıyordum.
Ama şimdi uyurken çok gazlanmadığı için yanında uyuyup kalıyorum. Baba rahat etti benim yerime
Neyse odama geçerim yakında o zaman dürteriz babayı
Vallahi bugün ayrı bi şey var bilmiyorum çözemedim. Aşının huzursuzlugu mu diyorum eger degilse çaresiz alcam bi kanguru falan filanAğlıyosa mecbur alıcannnn kıyamam yaaaozman bi ana kucağı al istersen iş yaparken olur kucağında öyle susuyosa
Ben de kesmedm de merak ettm 2 ay oldu hic mi uzamaz garip vallaAyak tırnaklarını hiç kesmedim canım incecik fazla da uzamadı ama el tırnaklarını kesiyorum çabuk uzuyor çok çiziyor yüzünü
Benim de 4 Ekim'de bitiyor canım ne promosyonu Ben özel sektörde çalışıyordum alabilir miyim acaba ama hiç duymadım öyle bir şey aydınlatırsanız sevinirimBenimde ekimde bitiyor canım ankaradayım bende rapor alacağım 10 gün 10 gün verirse aile hekimliğinden almayı düşünüyorum.
Bu arada promosyon yatacak diye biliyorum izne ayrılsanda.
Çok geçmiş olsun ama.meraktan öldük yildizHic fırsatım olmadı canım uzun zaman hastanede kaldık . Tam taburcu olduk ben yıkıldım bi kaç gün serum takıldı vücudum güçsüz düşmüş anca toparlandim sayılır
Bana bu ikinci çocuk için 400 TL yatmadı 316 TL yattı o ne parası anlamadım 400 için nereye başvurdunuz kiÖdeme aşamasında demek gidip parayı alabilirsiniz demek oluyor dimi?
Mübarekler EYT hesaplıyor sanki bir buçuk aydır. 400₺ yi nerelere harcasam acaba
Eki Görüntüle 3132166
Ve başıma geldiresmen ağladım 150 CC 6 torba süt boşa gitti
Baştan beri stokladigim yaklasik 15 poşet cöpe gitti. Icinde 70 80 100 belki daha fazla cc de sütler vardi. Simdi atamiyorum buzluga anca emmesine yetiyor cidden. Zor bi durum vallahi inanılmaz can skcıBenim de başıma geldi buzdolabı bozuldu 4 poşet 100 cc süt attım çöpe
Bana en garantı dolap gelıyor 3 gün suresı var . O sekılde ılerlıyorum.Baştan beri stokladigim yaklasik 15 poşet cöpe gitti. Icinde 70 80 100 belki daha fazla cc de sütler vardi. Simdi atamiyorum buzluga anca emmesine yetiyor cidden. Zor bi durum vallahi inanılmaz can skcı
Kilosu 2680 doğmuştu şimdi 5700 oldu.Seninkinin de kilosu iyi değil mi ?
İnşallah kapatır arayı. Önümüzdeki ay boy için gelin diyince korktum sadeceAilesel faktörler vardır belki siz eşiniz uzunmu bizim 60 cm olmuş arada 5 cm var öyle atla deve değil canınızı sıkmayın hem arada 20 gün var geçen aya göre 2 cm uzamış
Bizim doğum sonrası muayne eden çocuk doktoru da böbreklerine baktırın diye tutturmuştu kırk kere söyledi çok şükür bişi çıkmadı bazen takıyorlar
Ben de 1.64üm eşim 1.82. bu arada bebeğim erkek.Bizimki de 2.ay kontrolünde 56 cm di .48 cm doğdu. Ben olctum 62 cm geliyor .kilosu orta ama boyu iyi gibi .benim boyum uzun değil 1.60 im babası da orta üstü 1.82
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?