Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Göğüs pedi koyunca belli olmuyo kız ucu funny marka emzirme atleti vardı ty de göğüs kısmı aütyen gibi altı lastikli oturuyo göğse ben onu giyip ped takıyom sütyen fln takmıyom valla çok rahat
Göğüs pedi uzun sürekli hijyenik olmaz Dİye düşünüyorum canım sütler akıyor, hem tşört hem atlet İzmir sıcağında olmuyor canım sütyen daha iyi ama rahat edemiyorum işte biraz sıksa göğüslerim acıyor sertleşiyor napcam bilemedim

Siz herhangi bir başvuruda bulundunuz mu bana hala yatmadı

Evet. Bu paylaştığım e devlette görünen için doğum belgesi ve bebeğin kimlikle sosyal hizmetlere başvuruluyor.

Bir de direk alınan süt parası var. İkisine de eşim gitti. Süt parası o gün 300₺ direk verilmiş ptt den.
Ama bu doğum yardımı bir buçuk ayda sonuçlandı. İkinci çocuk olduğu için 400₺

Sisteme girip sorgulayınca ne yazıyor sende?
Bazı kişiler için hastane sgk ya bildirim yapmıştı..

AY azcık rahatlayak ya azcık babaya felan daha çok satıp uyuyak

Valla ben gazlıyken daha çok satıyordum babaya
Uyutmuyordu yanında sürekli ıkınarak. Baba kızı başbaşa bırakıp karnı acıkıp emmek isteyene kadar yalnız uyumaya kaçıyordum.
Ama şimdi uyurken çok gazlanmadığı için yanında uyuyup kalıyorum. Baba rahat etti benim yerime
Neyse odama geçerim yakında o zaman dürteriz babayı

Evde ped takmıyom ben önceden akıyodu şimdi akmıyor benim senin hala akıyo demek ki İzmir yanıyordur tabi İstanbul serinledi biraz

Oooo 103 gün olmuş senin sen 3.ay rahatlığı yaşıyon bababız da rahatlamış darısı başımıza rota yaptırdın mı sen yaptırdıysan kaçıncı gün yapıldı

Kızlar şöyle uyku tulumu kullanan oldu mu tulum şeklinde giyilmediği için kullanışlı mı değil mi merak ettim

Eklentiler

• Screenshot_20220919_165528_com.dolap.android.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 64
Benimde ekimde bitiyor canım ankaradayım bende rapor alacağım 10 gün 10 gün verirse aile hekimliğinden almayı düşünüyorum.
Bu arada promosyon yatacak diye biliyorum izne ayrılsanda.
Benim de 4 Ekim'de bitiyor canım ne promosyonu Ben özel sektörde çalışıyordum alabilir miyim acaba ama hiç duymadım öyle bir şey aydınlatırsanız sevinirim

Ve başıma geldi resmen ağladım 150 CC 6 torba süt boşa gitti

Benim de başıma geldi buzdolabı bozuldu 4 poşet 100 cc süt attım çöpe
Baştan beri stokladigim yaklasik 15 poşet cöpe gitti. Icinde 70 80 100 belki daha fazla cc de sütler vardi. Simdi atamiyorum buzluga anca emmesine yetiyor cidden. Zor bi durum vallahi inanılmaz can skcı

Baştan beri stokladigim yaklasik 15 poşet cöpe gitti. Icinde 70 80 100 belki daha fazla cc de sütler vardi. Simdi atamiyorum buzluga anca emmesine yetiyor cidden. Zor bi durum vallahi inanılmaz can skcı
Bana en garantı dolap gelıyor 3 gün suresı var . O sekılde ılerlıyorum.

İnşallah kapatır arayı. Önümüzdeki ay boy için gelin diyince korktum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…