- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.101
İnşallah kardeş. Doktorun saçmalamasıdır.Dpgum boyu 45 cm ise
Bence cok ıyı uzamıs . Baya uzamıs hem de
Bugün benim oğlanda hiç durmadı uykusu var uyutuyorum 5 dk sonra yine uyanıyor kucakta durdu bütün gün sabah çamaşır atmıştım makineye onları bile seremedim daha koktu çamaşırlar tekrar yıkancak, Öğle yemeğini bile o kucağımda zar zor yerimVallahi bugün ayrı bi şey var bilmiyorum çözemedim. Aşının huzursuzlugu mu diyorum eger degilse çaresiz alcam bi kanguru falan filan
Doğum kağıdında 45cm yazıyor. Doğru ölçüyorlarsa tabi. Kalça çıkığı olmasın diye pek çekiştirmiyorlar sanırım.Kaç santim uzamışki?
Kilo desen mama ver denir de boy uzatmak için ekstra bir şey yapılamaz.
Kaç santim doğdu?
Benimde bitiyor bende ücretsiz izin alacağım. Ücretsiz izin alınca promosyonu etkilemiyor diye biliyorumAnnelik iznim Ekim de bitiyorAnkara da rapor veren bir yere ihtiyacım var Sonrasında ücretsiz de alacağım ama promosyon parası var onu almak istiyorum. Alacak olan var mı?özelden ya da burdan her türlü bilgiye açığım
25 bin canım bankkart ne onu bilmiyorumSizin ne kadar acaba ?bizim 25 +2.500 bankkart liraymis
Canım şöyle anlatayım maaşımızı vakıfbanktan alıyoruz her yıl maaşı ordan aldığımız için promosyon ödemesi yapılıyordu bin tl civarı bu sefer bankayla sözleşme yapıldı 3 yıllığına 25 bin tl ödenecek personel memur başına ama özel sektörde var mı bilmiyorum maalesefBenim de 4 Ekim'de bitiyor canım ne promosyonu Ben özel sektörde çalışıyordum alabilir miyim acaba ama hiç duymadım öyle bir şey aydınlatırsanız sevinirim
Bugün benim oğlanda hiç durmadı uykusu var uyutuyorum 5 dk sonra yine uyanıyor kucakta durdu bütün gün sabah çamaşır atmıştım makineye onları bile seremedim daha koktu çamaşırlar tekrar yıkancak, Öğle yemeğini bile o kucağımda zar zor yerim
Mesela buna bende baktımda kolları yok nasıl olucak kollu olsa güzel olmazmı bunlarınKızlar şöyle uyku tulumu kullanan oldu mu tulum şeklinde giyilmediği için kullanışlı mı değil mi merak ettim
Çok şükür iyi bugun kontrole gittik iyi gidiyo hala bardak duruyo tam iyilleşene kadar kaldırmıcam bardağıyoncambenim nasıl oldunuzz? bebiş ne durumda?
iyi canım sevindim. krem sürerken bebek tepki veriyor mu huyu nasıl değişti mi aynı mıÇok şükür iyi bugun kontrole gittik iyi gidiyo hala bardak duruyo tam iyilleşene kadar kaldırmıcam bardağı
Öyleymis ama başta cok geldi benim sutüm baya sürekli sağıp bi de emziriyordum hep üstüm batiyordu akiyordu. Çalıscam o xaman falan kullanirim veya ilerde bi durum olur sütum azalirsa veririm diyordum. Nasip degilmiş. Simdi de koyamiyorum zaten. Dolaba koyuyorum onu da zaten bi sekil içiyor. Bakalm calısmaya başlarsam napcaz birine bırakirsam bi sonraki ögünü sağıp birakamam mecbur mama falan olcakBana en garantı dolap gelıyor 3 gün suresı var . O sekılde ılerlıyorum.
Bizimkilere vurdu aşı valla. Benimki de iş yaptrmadi desem yeri. Camaşır yikadim ben de zar zor astim ama ne asma. Ev aldi başinı gitti. Dogalgaz döşeniyor bu arada bulundugumuz ilceye binaya döşediler ev icine boru dosencek. kapiyi caldilar da adamları alamadim iceri. Başka daireyi yapalim size yarin gelelim istersen abla müsait degilsen dedi. Sesimden caresizligimi anladi sanrmBugün benim oğlanda hiç durmadı uykusu var uyutuyorum 5 dk sonra yine uyanıyor kucakta durdu bütün gün sabah çamaşır atmıştım makineye onları bile seremedim daha koktu çamaşırlar tekrar yıkancak, Öğle yemeğini bile o kucağımda zar zor yerim
Ben de agladim bugün. Ama sebebi sadece bebek degil. Eşim sagolsun. Mental psikolojik ve fiziksel her türlü yorgunuz. Ama en cok yoranı psikolojik yorgunluk gercekten.25 bin canım bankkart ne onu bilmiyorum
Canım şöyle anlatayım maaşımızı vakıfbanktan alıyoruz her yıl maaşı ordan aldığımız için promosyon ödemesi yapılıyordu bin tl civarı bu sefer bankayla sözleşme yapıldı 3 yıllığına 25 bin tl ödenecek personel memur başına ama özel sektörde var mı bilmiyorum maalesef
Ben ağladım artık bugün sinirimden ne yaparsam yapamayım uyumuyor uykudan gözleri kapanıyor 5 dk uyuyuor sonra uyanıp ağlamaya başlıyor çok yorgun hissediyorum
Aynen canım bende gözlerim doldu ağlamak için zor tuttum kendimi gözlerimin içine bakıyor bide sıpa gülüyor25 bin canım bankkart ne onu bilmiyorum
Canım şöyle anlatayım maaşımızı vakıfbanktan alıyoruz her yıl maaşı ordan aldığımız için promosyon ödemesi yapılıyordu bin tl civarı bu sefer bankayla sözleşme yapıldı 3 yıllığına 25 bin tl ödenecek personel memur başına ama özel sektörde var mı bilmiyorum maalesef
Ben ağladım artık bugün sinirimden ne yaparsam yapamayım uyumuyor uykudan gözleri kapanıyor 5 dk uyuyuor sonra uyanıp ağlamaya başlıyor çok yorgun hissediyorum
Ay evet haa en caresi anımda kendimi salacakken gozume bakip gulmesi yok mu. Sanki bilerek yapıyor. Bi de şunu farkettim. Bazen ağlamaya çalısiyor ama beceremiyor böyle aglamayi dener gibi yapiyor. Cakal var ya elinde oynatmaya calisiyor beni. Hele beni gorse sesimi duysa alarm gibi ötüyor. Garezi bana resmen.Aynen canım bende gözlerim doldu ağlamak için zor tuttum kendimi gözlerimin içine bakıyor bide sıpa gülüyorbekin ikiye ayrılacak artık şimdi yine uyuttum bakalım kaç dk sürecek
2 gündür iyidi bugün noldu çocuğuma anlamadım valla, senin daha zormuş canım olduğu kadar ev işi artık boşver misafirde yakın bulduğun samimi kişilerse çokta sıkma olduğu kadar artık bebekle gerçekten çok zor su bile içemedim şimdi uyudu da uzandım biraz yemek bile yapmadımBizimkilere vurdu aşı valla. Benimki de iş yaptrmadi desem yeri. Camaşır yikadim ben de zar zor astim ama ne asma. Ev aldi başinı gitti. Dogalgaz döşeniyor bu arada bulundugumuz ilceye binaya döşediler ev icine boru dosencek. kapiyi caldilar da adamları alamadim iceri. Başka daireyi yapalim size yarin gelelim istersen abla müsait degilsen dedi. Sesimden caresizligimi anladi sanrmvalla iyi olur dedim. Ve cuma misafirim gelcek. Ve daha niceleri.. bi an once huysuzluklari bitsin inş
Ben de uyku tulumu bakiyorum dedigin gibi kollari acık ya boyle mi daha iyi bilemedm ayni sekilde kararsz kaldm. Bakiyorum bakiyorum yorumlari okuyorum arastiriyorum karar veremeyip kapatiyorum sayfayi kalıyor oyle ben alasıya 5 kat artacak fiyatiMesela buna bende baktımda kolları yok nasıl olucak kollu olsa güzel olmazmı bunların
Çok akıllılar canım sorma oyuncağına dikkat çekince 1 2 saniye duruyor aklına geliyor tekrar ağlamaya başlıyor kucak istiyor, kucak delisi oldu bizimki kucakta oturarak dursa dicem neyse bütün odaları dolaşıyoruz belim kopuyor artıkAy evet haa en caresi anımda kendimi salacakken gozume bakip gulmesi yok mu. Sanki bilerek yapıyor. Bi de şunu farkettim. Bazen ağlamaya çalısiyor ama beceremiyor böyle aglamayi dener gibi yapiyor. Cakal var ya elinde oynatmaya calisiyor beni. Hele beni gorse sesimi duysa alarm gibi ötüyor. Garezi bana resmen.
Ah canim. Ins yarin olmaz bi günluk biseydir. Ben de tam manasiyla yemek yaptm sayilmaz ama yine biseyler yaptm yedik karısik yarim yamalak oldu ama olsun napalm. Acikcasi ben de tam oturdum dinlendim diyemiycem. Onu zaten cogunlukla yapamiyordum da. Allah kolaylik versn bize. Bu haftanın secilmis anneleri biziz galiba2 gündür iyidi bugün noldu çocuğuma anlamadım valla, senin daha zormuş canım olduğundan ev işi artık boşver misafirde yakın bulduğun samimi kişilerse çokta sıkma olduğu kadar artık bebekle gerçekten çok zor su bile içemedim şimdi uyudu da uzandım biraz yemek bile yapmadım
Aynı yaa valla ayni. Sabah yazdm hatta kucakta durmak istiyor bi de gezicez oturma da yok. Ve ben kol agrisindan duramiyorum inanki. Belim sirtım bi yana kollarm da zonklamaya basladi. Niye boyle oldular ki korkuyor mu acaba diyorum agrı mi yapiyor hala acaba vallahi kafamda o kadar soru dondürdüm ki. En son yok öylesine yapiyor heralde dedm. Cünkü dakika da havası degisiyor oynuyor gibi olup bi anda agliyor cidden. Duygulari darmadaginÇok akıllılar canım sorma oyuncağına dikkat çekince 1 2 saniye duruyor aklına geliyor tekrar ağlamaya başlıyor kucak istiyor, kucak delisi oldu bizimki kucakta oturarak dursa dicem neyse bütün odaları dolaşıyoruz belim kopuyor artık
Ay inşallah canım yarına böyle olmazlar, yine uyandı, neyse ki salladım devam ediyor uyumayaAh canim. Ins yarin olmaz bi günluk biseydir. Ben de tam manasiyla yemek yaptm sayilmaz ama yine biseyler yaptm yedik karısik yarim yamalak oldu ama olsun napalm. Acikcasi ben de tam oturdum dinlendim diyemiycem. Onu zaten cogunlukla yapamiyordum da. Allah kolaylik versn bize. Bu haftanın secilmis anneleri biziz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?