Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canim bizde yok maalesef eşimde var ama onuda şirket kendine alıyor çalışanlara vermiyor cevabın için teşekkür ederim

Bende çözemedim canım gündüzleri güSel uyurdu ama noldu anlamadım sabahta erken kalktı, kucakta da tutmak istemiyorum bacaklarındaki aşı yeri acır diye ama ana kucağında da durmuyor, kolik müziği var bi tane çok ağlayınca onu açınca sakinliyor uyuyordu bütün gün o açıktı yine de uyumadı beynimin içinde o müzik hala kafam kazan oldu

Bende palamut yaptım ama zarzor eskiden balık öncesi bir çorba yanına bol yeşillik salata soğanı ayri sumaklardim bazen helva yapardim şimdi nerdeeee sadece balık ortada birde koca somun ekmek onuda ağlama seanslariyla yağlı kucaklamarla yedik

iyi canım sevindim. krem sürerken bebek tepki veriyor mu huyu nasıl değişti mi aynı mı
Yok şuanlık aynı canımmm huy değiştirmedi , krem sürerkende acıyo gibi bi tepki vermiyo hiççç demekki acımıyo sanırım, ama beze değmesini ben istemiyorum biraz daha beklesin böyle

Aynen sanki kollu olsa daha iyi olur gibi bunların hepsi kolsuzzzz. Üşür bebişkolar yaaa iyi araştıemak lazım

Oooo 103 gün olmuş senin sen 3.ay rahatlığı yaşıyon bababız da rahatlamış darısı başımıza rota yaptırdın mı sen yaptırdıysan kaçıncı gün yapıldı

Geçen hafta yaptırdım rota aşısını

Kızlar şöyle uyku tulumu kullanan oldu mu tulum şeklinde giyilmediği için kullanışlı mı değil mi merak ettim

Ben bunun önden fermuarlısını kullandım ilk çocukta. Bence gayet rahattı. Sakladım kızım da giyecek

Tabi yazarım

Bankkart para puan

Kızlar dolaptaki sütlerden konuşmuşsunuz benimde var süt stoğum. Ama meme reddi yaşadım diye çok korkuyorum biberon vermeye günde 1 kere falan versem yaşar mıyım acaba fikri olan var mı? Bu bebe gözümü çok korkutuyor

Yok şuanlık aynı canımmm huy değiştirmedi , krem sürerkende acıyo gibi bi tepki vermiyo hiççç demekki acımıyo sanırım, ama beze değmesini ben istemiyorum biraz daha beklesin böyle
Canım.bende şimdi sana mesaj atacaktım elimde beklerken Netflix e dalmışım bildirim geldi baktım sen yazmışsın ateş nasıl diyecektim ama iyi anladığım kadarıyla cok sukur yarın dahada iyi olur banyoda yapınca kus gibi rahatlar kuzu

Ev hanımı olan anneler ne güzel bebeğinize istediğiniz eğitimi verirsiniz .çalışan anneler ya kv ya anne ya da bakiciya bırakmak zorunda. Bu çocuğa nasıl uyku egitimi vereceksin
Bizim gibi çocukları olduğu için çok sanslilarmış.demekki hiç sesimiz cikmazmiş.
Yine annem geldi yine her şey dağıldı
Bir yemek yapıyor Allah Allah
Her yer savaş alanı. Kötü niyetli değil asla ama arkasını ben topluyorum. Kv gidince de böyle oldu .fırını calistirmislar calistirmislar bir silelim dememişler. Bardakların süslü olanlarını aşağı koymuş günlükleri yukarı koymuş. Tavalar tencereler nerde belli değil.
Bak anneme de milyon kere diyorum ki tuvalete girince yatak odasının kapısını kapat foş diye klozetin sesi geliyor.elini normalde o kadar yıkamaz 500 kere yıkıyor. Diyorum ki mutfakta yıka. Çocuk tam dalacakken ses yapma .gic gıc terlikleriyle geliyor memede uyuyan çocuğa sesleniyor .küçük cocuktan beterler .
En bombası bugün yaptığı
Eşimin tavada yemeği vardı. Yeni çıkarmıştı. Sen al onu dök. Kendi evlerinde bir çay 2 gün içilir dökmez. Zavallı adam tost yaptı kendine .
Bugün hava soğuk dedi sıcak suyla yikicam dedi .Bir baktım şu kaynar .Sen napiyosun dedim .kaç tas soğuk su koydu da anca iliklasti .hava soğuksa ortam ısıtılır
Ben bunlara nasıl çocuk emanet edip de ise gideceğim bilmiyorum Akılları bir değil 100 karış havada .bunlar çocuğa sıcak yemek de yedirir ,oyuncaklara da dikkat etmezler .zaten uyku egitimi hak getire .Kesin ayaklarında sallarlar.
Zaten eskilerin şimdi de iyi bildikleri ya bu çocuk aç, ya da usutmus bu

Baştan beri stokladigim yaklasik 15 poşet cöpe gitti. Icinde 70 80 100 belki daha fazla cc de sütler vardi. Simdi atamiyorum buzluga anca emmesine yetiyor cidden. Zor bi durum vallahi inanılmaz can skcı
Giden sütlerden sonra 2 3 poset atabildim ama benim kız biberon almıyor kaşık biberonla da cık zor ıçiyor nasıl yapcam bilmiyorum

Bi ara ben de tiksinmistm o müziklerden bu aralar acmiyorum.

Ona şükür afiyet olsun ben de artk bi yemek tamam ortaya salata falan hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…