Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim de var hem de çok aynı korkuyla vermedim. Şimdi de denedim çocuk almıyor. Biberon reddi yaşıyoruz

Beni de alın aranıza gündüzleri iyi uyurdu, bugün 5 dk dan fazla dalmadi. Güç bela büyüğü servise yetiştirdim. Hemen bı kap yemek bı kap çorba yaptım. Her gün eşim yapıyordu ona zahmet olmasın diye. O da annemde yedim geldim demez mi koptu kızılca kıyamet. Kısacası geldiğinden beri bebeğe o bakıyor ve hala tam anlamıyla uyumadı bebek

Bizdw de ona yakın kıyamet koptu bugun. Inş yarin boyle olmaz. Şuan nazar değmez inş nolur maşallah diyin. Yoruldu heralde kendi kendine uyudu. ama ben de tukendim

Bugün baby turcolarim geldi şükür. Baby turco 3 almıstım. Elimde molfix 2 vardi hemen hemen boyutlari yakin.

Sleepy 2 kesinlikle minnak artk. Sleepy den yari paket kaldı elimde ama kullanmıycam. Birinin gelini yeni dogurdu ona veririm alirsa.

molfix iyi oluyor sıkmıyor. Onu bitirince baby turco dan devam etcem.

Bu arada baby turco ince gibi geldi ama bi tane kullandım tamamen çiş doldurmadı. Dolsaydı dısarı sızar miydı acaba bilemedim.

Geçen hafta yaptırdım rota aşısını

Ben bunun önden fermuarlısını kullandım ilk çocukta. Bence gayet rahattı. Sakladım kızım da giyecek
96.gün felan yapıldı o zaman
Kuzum bunlar kolsuz ya bebişin kolları açıkta kalınca nasıl oluyor aydınlat bizi üşüyolar mı

Geçen bi baktım benimki bir dünya işemiş ne ara da işedi bilmem ama hiç sızdırma olmadı
Doğumdan beri kullanıyorum ben

Aynennn seviyoda banyo yapmayı rahatlar , beklicem ama biraz duş aldırmıcam kendim korkuyorum doktor suya otur çocuğu dedi sen öyle bişi duymuşmuydun

Bende doğum yardımı başvurusu bulunamadı yazıyor, ben süt parası ile karıştırmışım bu arada. Süt parası için başvuru yapmıyor muyuz, direkt PTT ye mi gidiyoruz?
Bir de ben çalışıyorum doğum yardımı veriliyor mu çalışanlara?

Ben kullanıyorum bana da öyle geldi ama çiş dışarı hiç vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…