- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.141
Benim de var hem de çokKızlar dolaptaki sütlerden konuşmuşsunuz benimde var süt stoğum. Ama meme reddi yaşadım diye çok korkuyorum biberon vermeyegünde 1 kere falan versem yaşar mıyım acaba fikri olan var mı? Bu bebe gözümü çok korkutuyor
Beni de alın aranızaAh canim. Ins yarin olmaz bi günluk biseydir. Ben de tam manasiyla yemek yaptm sayilmaz ama yine biseyler yaptm yedik karısik yarim yamalak oldu ama olsun napalm. Acikcasi ben de tam oturdum dinlendim diyemiycem. Onu zaten cogunlukla yapamiyordum da. Allah kolaylik versn bize. Bu haftanın secilmis anneleri biziz galiba
Günde tek seferden bir şey olmaz benceKızlar dolaptaki sütlerden konuşmuşsunuz benimde var süt stoğum. Ama meme reddi yaşadım diye çok korkuyorum biberon vermeyegünde 1 kere falan versem yaşar mıyım acaba fikri olan var mı? Bu bebe gözümü çok korkutuyor
Benim de anca 2 poset var. Onu da zar zor. Artk o iş biraz zor. Belki galactago damla alirm. Biraz cogalsa iyi olur.Giden sütlerden sonra 2 3 poset atabildim ama benim kız biberon almıyor kaşık biberonla da cık zor ıçiyor nasıl yapcam bilmiyorum
Beni de alın aranızagündüzleri iyi uyurdu, bugün 5 dk dan fazla dalmadi. Güç bela büyüğü servise yetiştirdim. Hemen bı kap yemek bı kap çorba yaptım. Her gün eşim yapıyordu ona zahmet olmasın diye. O da annemde yedim geldim demez mi koptu kızılca kıyamet. Kısacası geldiğinden beri bebeğe o bakıyor ve hala tam anlamıyla uyumadı bebek
Canım bu 1.5 tog Ekim kasım gibi giymek için kış için 2.5 falan almak lazım ben de anlamıyorum pek kollu kolsuz altı böyle poşet gibiMesela buna bende baktımda kolları yok nasıl olucak kollu olsa güzel olmazmı bunların
96.gün felan yapıldı o zamanGeçen hafta yaptırdım rota aşısını
Ben bunun önden fermuarlısını kullandım ilk çocukta. Bence gayet rahattı. Sakladım kızım da giyecek
HAFTA tamam da canım gün olarak gün sayısı 7 ile hesaplamıyor uygulama kafamı karıştırdı o yüzden şeettim14 haftalık diye biliyorum
Hemen verme memeye iyice bağlansın Bi önceKızlar dolaptaki sütlerden konuşmuşsunuz benimde var süt stoğum. Ama meme reddi yaşadım diye çok korkuyorum biberon vermeyegünde 1 kere falan versem yaşar mıyım acaba fikri olan var mı? Bu bebe gözümü çok korkutuyor
Olabilir ama bazı çocuklar sarılığı atınca beyazlıyormuş benimki beyazlamadı zaten sırtında Moğol lekesi var araştırdım esmer tenli olabilirmişAcaba diyorum çocuk buğday tenli mio kadar alıştık bu rengine
Kanguru kullananlar 🖐🖐 marka öneri dikkat edilmeai gerekenler lütfen
Geçen bi baktım benimki bir dünya işemiş ne ara da işedi bilmemBugün baby turcolarim geldi şükür. Baby turco 3 almıstım. Elimde molfix 2 vardi hemen hemen boyutlari yakin.
Sleepy 2 kesinlikle minnak artk. Sleepy den yari paket kaldı elimde ama kullanmıycam. Birinin gelini yeni dogurdu ona veririm alirsa.
molfix iyi oluyor sıkmıyor. Onu bitirince baby turco dan devam etcem.
Bu arada baby turco ince gibi geldi ama bi tane kullandım tamamen çiş doldurmadı. Dolsaydı dısarı sızar miydı acaba bilemedim.
Bende tog mevzularını bilmiyodum siz söyledikden sonra araştırdım hepsi kolsuz gibi kolları yok sanırımCanım bu 1.5 tog Ekim kasım gibi giymek için kış için 2.5 falan almak lazım ben de anlamıyorum pek kollu kolsuz altı böyle poşet gibi
Aynennn seviyoda banyo yapmayı rahatlar , beklicem ama biraz duş aldırmıcam kendim korkuyorumCanım.bende şimdi sana mesaj atacaktım elimde beklerken Netflix e dalmışımbildirim geldi baktım sen yazmışsın ateş nasıl diyecektim ama iyi anladığım kadarıyla cok sukur yarın dahada iyi olur banyoda yapınca kus gibi rahatlar kuzu
Bende doğum yardımı başvurusu bulunamadı yazıyor, ben süt parası ile karıştırmışım bu arada. Süt parası için başvuru yapmıyor muyuz, direkt PTT ye mi gidiyoruz?Evet. Bu paylaştığım e devlette görünen için doğum belgesi ve bebeğin kimlikle sosyal hizmetlere başvuruluyor.
Bir de direk alınan süt parası var. İkisine de eşim gitti. Süt parası o gün 300₺ direk verilmiş ptt den.
Ama bu doğum yardımı bir buçuk ayda sonuçlandı. İkinci çocuk olduğu için 400₺
Sisteme girip sorgulayınca ne yazıyor sende?
Bazı kişiler için hastane sgk ya bildirim yapmıştı..
Ben kullanıyorum bana da öyle geldi ama çiş dışarı hiç vermediBugün baby turcolarim geldi şükür. Baby turco 3 almıstım. Elimde molfix 2 vardi hemen hemen boyutlari yakin.
Sleepy 2 kesinlikle minnak artk. Sleepy den yari paket kaldı elimde ama kullanmıycam. Birinin gelini yeni dogurdu ona veririm alirsa.
molfix iyi oluyor sıkmıyor. Onu bitirince baby turco dan devam etcem.
Bu arada baby turco ince gibi geldi ama bi tane kullandım tamamen çiş doldurmadı. Dolsaydı dısarı sızar miydı acaba bilemedim.
Mogol lekesi ne kiOlabilir ama bazı çocuklar sarılığı atınca beyazlıyormuş benimki beyazlamadı zaten sırtında Moğol lekesi var araştırdım esmer tenli olabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?