- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.161
Muhtemelen dolap tan alirim ama hic bi fikrim yok neye dikkat etcem hangi markalar iyi biraz kullanişli olsun boşa alip pişman olmiyim.Bende ilk çocuktan kalan var.
6 sene önce 160₺ ye almıştım. Fiyatlar uçmuş. Sıfır alınmamalı bence..
Eki Görüntüle 3132331
Geçen bi baktım benimki bir dünya işemiş ne ara da işedi bilmemama hiç sızdırma olmadı
Doğumdan beri kullanıyorum ben
Ben kullanıyorum bana da öyle geldi ama çiş dışarı hiç vermedi
Yok canım duymadım .. bende üç gün sonunda yıkadım eşimle birlikte ama hızlıca bir şampuan kafayı yıkayıp kalan köpükle gövde kollar bacaklar beş dakikada çıkardik mikrop kapar diye korktum eşim bişey olmaz dedi olmadı çok şükürAynennn seviyoda banyo yapmayı rahatlar , beklicem ama biraz duş aldırmıcam kendim korkuyorumdoktor suya otur çocuğu dedi sen öyle bişi duymuşmuydun
Yok canım sanmiyorum ben doğumdan beri hiç bir şey yapmadan 14 kg verdim. Dün tartildigimda 1 kg daha gitmiş baktım kiBenim de anca 2 poset var. Onu da zar zor. Artk o iş biraz zor. Belki galactago damla alirm. Biraz cogalsa iyi olur.Morkahve galactago kilo yapiyor mu
Bende altı poşet gibi olanlardan var kolları çıkabiliyor. Bende çıkarıp kullandım çocuk rahat edemedi kolları ile ne bilim düşünsene bizde kollarımızı çıkarıriz yorganın dışına.Canım bu 1.5 tog Ekim kasım gibi giymek için kış için 2.5 falan almak lazım ben de anlamıyorum pek kollu kolsuz altı böyle poşet gibi
60 gün 8 hafta 90 gün 12 sanırımHAFTA tamam da canım gün olarak gün sayısı 7 ile hesaplamıyor uygulama kafamı karıştırdı o yüzden şeettim
Poposunun usunde çürük gibi morluk gibi benim kizda da varMogol lekesi ne ki
Birde bebek için kundak gibi kolunu içerde tutar diye düşünülmüş olabilir belki bilemedim.Bu uyku tukumları neden kolsuz ya? Benim evim çok serin oluyor ne alacağımı şaşırdım
Bu simdi kollumu kolsuz muBirde bebek için kundak gibi kolunu içerde tutar diye düşünülmüş olabilir belki bilemedim.
Eki Görüntüle 3132360 Eki Görüntüle 3132361
Aaa ayy yok birakma sakın , sen bu işin anatomisini çözmeye az kalmisken icine edecekler bak emeklerin bosa giderEv hanımı olan anneler ne güzel bebeğinize istediğiniz eğitimi verirsiniz .çalışan anneler ya kv ya anne ya da bakiciya bırakmak zorunda. Bu çocuğa nasıl uyku egitimi vereceksin
Bizim gibi çocukları olduğu için çok sanslilarmış.demekki hiç sesimiz cikmazmiş.
Yine annem geldi yine her şey dağıldı
Bir yemek yapıyor Allah Allah
Her yer savaş alanı. Kötü niyetli değil asla ama arkasını ben topluyorum. Kv gidince de böyle oldu .fırını calistirmislar calistirmislar bir silelim dememişler. Bardakların süslü olanlarını aşağı koymuş günlükleri yukarı koymuş. Tavalar tencereler nerde belli değil.
Bak anneme de milyon kere diyorum ki tuvalete girince yatak odasının kapısını kapat foş diye klozetin sesi geliyor.elini normalde o kadar yıkamaz 500 kere yıkıyor. Diyorum ki mutfakta yıka. Çocuk tam dalacakken ses yapma .gic gıc terlikleriyle geliyor memede uyuyan çocuğa sesleniyor .küçük cocuktan beterler .
En bombası bugün yaptığı
Eşimin tavada yemeği vardı. Yeni çıkarmıştı. Sen al onu dök. Kendi evlerinde bir çay 2 gün içilir dökmez. Zavallı adam tost yaptı kendine .
Bugün hava soğuk dedi sıcak suyla yikicam dedi .Bir baktım şu kaynar .Sen napiyosun dedim .kaç tas soğuk su koydu da anca iliklasti .hava soğuksa ortam ısıtılır
Ben bunlara nasıl çocuk emanet edip de ise gideceğim bilmiyorumAkılları bir değil 100 karış havada .bunlar çocuğa sıcak yemek de yedirir ,oyuncaklara da dikkat etmezler .zaten uyku egitimi hak getire .Kesin ayaklarında sallarlar.
Zaten eskilerin şimdi de iyi bildikleri ya bu çocuk aç, ya da usutmus bu
Bugün baby turcolarim geldi şükür. Baby turco 3 almıstım. Elimde molfix 2 vardi hemen hemen boyutlari yakin.
Sleepy 2 kesinlikle minnak artk. Sleepy den yari paket kaldı elimde ama kullanmıycam. Birinin gelini yeni dogurdu ona veririm alirsa.
molfix iyi oluyor sıkmıyor. Onu bitirince baby turco dan devam etcem.
Bu arada baby turco ince gibi geldi ama bi tane kullandım tamamen çiş doldurmadı. Dolsaydı dısarı sızar miydı acaba bilemedim.
Banada suya oturtmak saçma geldi oyuzden yapmadım dinlemedimYok canım duymadım .. bende üç gün sonunda yıkadım eşimle birlikte ama hızlıca bir şampuan kafayı yıkayıp kalan köpükle gövde kollar bacaklar beş dakikada çıkardik mikrop kapar diye korktum eşim bişey olmaz dedi olmadı çok şükür
96.gün felan yapıldı o zaman
Kuzum bunlar kolsuz ya bebişin kolları açıkta kalınca nasıl oluyor aydınlat bizi üşüyolar mı
Yok canım duymadım .. bende üç gün sonunda yıkadım eşimle birlikte ama hızlıca bir şampuan kafayı yıkayıp kalan köpükle gövde kollar bacaklar beş dakikada çıkardik mikrop kapar diye korktum eşim bişey olmaz dedi olmadı çok şükür
Çok teşekkür ederimm2 Ay aşısı vuranlardan biri de biziz. Kabus gibi geçti hafta sonu. Hep ağladı, uyumadı, huysuzlandı, emdiğini kustu. Tüm uyku düzeni gitti. Bir de ebe sarı gördüm deyince tahlil yaptırdık bilirubin yüksek çıktı ayına göre bugün 7 tüp kan aldılar araştırmak için. Kuzum günlerdir ağlıyor vallahi
Bu arada geçmiş olsun size deMikan R Rumy Z Zoga ve bir de hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun yoncambenim
Kuyruk sokumu çevresinde morluk oluyo doğumdaMogol lekesi ne ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?