Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynennn seviyoda banyo yapmayı rahatlar , beklicem ama biraz duş aldırmıcam kendim korkuyorum doktor suya otur çocuğu dedi sen öyle bişi duymuşmuydun
Yok canım duymadım .. bende üç gün sonunda yıkadım eşimle birlikte ama hızlıca bir şampuan kafayı yıkayıp kalan köpükle gövde kollar bacaklar beş dakikada çıkardik mikrop kapar diye korktum eşim bişey olmaz dedi olmadı çok şükür

Benim de anca 2 poset var. Onu da zar zor. Artk o iş biraz zor. Belki galactago damla alirm. Biraz cogalsa iyi olur. Morkahve galactago kilo yapiyor mu
Yok canım sanmiyorum ben doğumdan beri hiç bir şey yapmadan 14 kg verdim. Dün tartildigimda 1 kg daha gitmiş baktım ki kilo yapsa böyle vermezdim tahminim

Canım bu 1.5 tog Ekim kasım gibi giymek için kış için 2.5 falan almak lazım ben de anlamıyorum pek kollu kolsuz altı böyle poşet gibi
Bende altı poşet gibi olanlardan var kolları çıkabiliyor. Bende çıkarıp kullandım çocuk rahat edemedi kolları ile ne bilim düşünsene bizde kollarımızı çıkarıriz yorganın dışına.

Bu owlinin yenidoğan için olanları 0.5 tog falan
Çokk ince
Ben 2.5 2.7 istiyorum ama onlar da 1 yaş falan başlıyor bedeni

Biri elyaf olmayan, 2.5 tog kollu bir uyku tulumu atsın üstüme nolur ben bulamadım

Aaa ayy yok birakma sakın , sen bu işin anatomisini çözmeye az kalmisken icine edecekler bak emeklerin bosa gider

Doğduğundan bu yana baby turco kullanıyorum. Hiç çiş sızdırmadı. Bazen bez ağırlaşana kadar yapıyor yine de sızmıyor.
Kakada cıvık ve fazla yapınca biraz badisine geçtiği oldu.

Erkek bebekte pipi duruşu nedeniyle göbek ve bel kısmından sızabilir. Oğlumda olurdu. Prima, sleepy falan kullanırdım o zamanlar..

Banada suya oturtmak saçma geldi oyuzden yapmadım dinlemedim yıkamaya korkuyorum bide suyu oturtmak ilginç
Aman aman çok şükür bişi olmamış

96.gün felan yapıldı o zaman
Kuzum bunlar kolsuz ya bebişin kolları açıkta kalınca nasıl oluyor aydınlat bizi üşüyolar mı

Evde hep kombi yandığı için daha kalına gerek olmadı. Oğlum pek sıcağa gelemiyordu. Kollu bir model almıştım. Resmen ter içinde kaldı çocuk. Çıkardım bir daha uykuda giydirmedim. Dışarı çıkarken mont niyetine giydirdim hatta
Bu arada kolsuz olan tulumun üstüne çok soğuk havada bir battaniye seriyordum

Canım oğlum sünnet olunca doktor bize demişti suya oturt diye rahatlarmış. Kan dolaşımıyla alakalı galiba. Şişliği falan da alıyordur.
Akşamları oturuyorduk birkaç dakika bayılıyordu

2 Ay aşısı vuranlardan biri de biziz. Kabus gibi geçti hafta sonu. Hep ağladı, uyumadı, huysuzlandı, emdiğini kustu. Tüm uyku düzeni gitti. Bir de ebe sarı gördüm deyince tahlil yaptırdık bilirubin yüksek çıktı ayına göre bugün 7 tüp kan aldılar araştırmak için. Kuzum günlerdir ağlıyor vallahi

Bu arada geçmiş olsun size de Mikan R Rumy Z Zoga ve bir de hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun yoncambenim

Çok teşekkür ederimm

Bugun bebeğimle aguluyoduk gülüyodu fln yatıyodu düz, sonra suratını değişik hsreketler yaptı yutkunmaya fln calışır gibi kucağıma aldım hemennnn meğer kusmuş düz yattığı için yapıyomuş boğazınamı kaçtı artık o sıraaa allah korusun ya ben olsam ya uyurken olsa valla korktum bu bebişler bizim aklımızı alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…