Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende altı poşet gibi olanlardan var kolları çıkabiliyor. Bende çıkarıp kullandım çocuk rahat edemedi kolları ile ne bilim düşünsene bizde kollarımızı çıkarıriz yorganın dışına.
Aynen peki ne zaman başladın öyle kullanmaya hemen mi benim alıp kullanmaya başlamam gerekiyor artık gece serin oluyor ve bizimki her şeyi tepikleyip açıyo üstünü

Uzayan sarılık var mıydı sizde

Kanguru kullananlar 🖐🖐 marka öneri dikkat edilmeai gerekenler lütfen
Ben bunu aldım canım çok memnunum bebişte çok sevdi
Bebeğe göre ayarlıyorsun, bebek büyüdükçe genişletebiyorsun. Kapşonuda var ve kumaşıda çok güzel

Eklentiler

• CCD2FD0C-3240-4FDB-A398-5D7922788801.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 74
Ben de agladim bugün. Ama sebebi sadece bebek degil. Eşim sagolsun. Mental psikolojik ve fiziksel her türlü yorgunuz. Ama en cok yoranı psikolojik yorgunluk gercekten.

Aynen canım bende gözlerim doldu ağlamak için zor tuttum kendimi gözlerimin içine bakıyor bide sıpa gülüyor bekin ikiye ayrılacak artık şimdi yine uyuttum bakalım kaç dk sürecek
Bu kadar uyumanın sonu krize girdi kızlar ilk defa bu kadar oldu akşam yedi gibi kayınvalidem sen az markete git bunalmışsın bi hava al dedi çıktım sonra aradı koş gel durduramıyorum diye bildiğiniz ağlama krizine girmiş ne yaparsam durduramadım bi yeri ağrıyor sandım artık hastane gidecektik sonra bi şekilde sakinleştirdim öyle yorulmuşki uyuyakaldı hala uyuyor

Benim kayınvalide de bunaldın az çık dedi bugün ben emzirdim çıktım evden durmuyor diye vermiş mamayı hala diyor ki aç bu çocuk ağlıyor durmuyor anne emzirdim arkasından mama vermişsin nasıl aç baksana uykusu var diyorum hala aç diyor çocuk meme mama falan kabul etmedi salladım sakinleştirip uyuyakaldı

ssevilll mama kabızlık yapmadı mı ?
Ben gunde 1 kez vermeyı denedım kabız oldu kestim. Ama bu sefer de yetersız kalıyor sütüm. Bu konuda caresızım gunduz meme alma sorunum vr
Asla yapmadı ne kullandın? 2 kaşık mamaya 80cc 90cc gibi yapıyorum önce Golden Goat aldım o bitti bir gece aptamil bulduk dışarıda onu aldım bitince geri belki onu alırım. 1 ayda ancak bitirdim 400gr mamayı öyle söyleyeyim

Bu arada kabızlık dediğin nedir? 1 öğün mama veriyorsun ve kaç gün kaka yapmıyor? Demeyeceksin vücut alışacak.

Memeni reddediyosa, sadece sağarak beslemek seni mahveder. Ayrıca bir noktada sütün azalma eğilimi gösterebilir çünkü stres içindesin. Fazla hassas davranıyorsun, kabız olduğunu düşünüyorsun ama bence belki o an sadece biraz alışma evresinin sıkıntılarını yaşıyor olabilir.

Günde 1 sabah 1 akşam ver bakalım uyuması değişecek mi?
Benimki mesela akşam üstü öyle bir ağlıyor ki anlıyorum sütüm o an iyice yetmez doyurmaz oluyo. Bazen var sütüm ama bazende yok gibi demek ki.
Sütü içiyor anında gözler kayıyor uyuyor. İyiki verdim diyorum her seferinde.
Kızımda nir kez bile mama içmeden 21 ay emzirdim ama demek ki bu oburs yetmiyorum

Kızlar bu tarz bişey kullanan oldu mu bebiş serum fizyolojik yaptırmıyor çok ağlıyor savaşıyo resmen gece burnu tıkalı yutkunma sesine uyandım doğru düzgün nefes alamıyodu galiba sonra uyandı fizyolojik yaptık zorla aspiratör ile de çektim Bi cesaret ilk kez sümük çıktı şaşırdım baya doluymuş demek ki hala tam açılmadı galiba ama şimdi rahat uyuyo gibi... Alternatife ihtiyacım var kullanan duyan bilen var mı sprey işe yarar mı

Eklentiler

• Screenshot_20220920_050244_trendyol.com.webp
    22 KB · Görüntüleme: 66
Yoo kendi memeleri Hacibaba tekkesidir senin memende süt yoktur .
Ya diyorum ya bizim çocuklar moron .yemek dışında başka ihtiyaçları olamaz .demekki bunlar çocuk ağladıkça basmışlar mamayi .zavallım mama taş gibi midelerine oturmuş susmus kalmışlar.
İyi bildikleri mama .bizim kv lere gittik.kizi da var .çocuğun gece boyunca sesini duymadım. Allah Allah ne akıllı çocuk dedim .meğerse her gece mama verirlermis uyanmasın diye. Ben de diyorum niye tezgahta mama duruyor .
Bunlar çocuk her ağladığında mama verip uyutmuşlar. Görümce de avm avm gezmiş. Günde 2 kere gidiyordum diyor .tabi gidersin. Ver mamayi istersen 10 kere gez .şimdi çocuk uyumuyor .gündüz de gece de .hiç söylemiyorlar bana da aşağı yanlarını vermezler .şimdi çocuk o gezmeyi ve tokluğu istiyor. Ek gida mama gibi tutmuyor .
Eşim de bazen kız emmeyince mama mi versek diyor .sizdeki bu mama seviciligi diyorum.
Bir de bunların çocuk hep kabız oluyordu .Süt icen çocuk nasıl kabız oluyor. Cok nadirdir.arada veriyorlar mamayi ondan oluyor .gerizekali mamayi da değiştirmeyi akıl edememiş.
Mamaya karşı değilim ama böyle kolay olsun diye mama vermelerine karşıyım. Bir de ayakta sallamalarina uyuz oluyorum .
Bizim çocuğu pusete de kv alıştırdı. Bir gün çocuk durmuyor .uyumuyor da .meğerse gaz sancisi varmış. Neyse sen uyu biz bakarız dediler. Ben de sanıyorum uyutacaklar. Çocuğa mama vermişler. Şimdiki aklım olsa bırakır mıyım acaba ?
Diyor ki biberona alıştır çalışmaya başlayacaksın ya .tabi ben ise başlayım ki siz bizden para isteyin.calismicam çocuğuma bakicam .
Bak gece gece aklıma yine bir şey geldi.ben bunun getirdiği eskileri bazanin altına koydum .Bir gün bu işlemeli battaniye diye tutturdu. O da bim den alınmış bir şey. Hatırlamıyorum dedim .Ben onu ütü lekesi yaptım. Yatağın altına koydum .neyse bu tutturdu .sonra dedi ki yatağın altında mi yok dedim orda değildir. Buradadır dedi .meğerse biz yokken karıştırmış.
Kiz bunlar çok fena .evini karıştırır da haberin olmaz. Bak bir de benimki iyisi.
Oturun peynir ekmek yeyin ama bunlara muhtaç olmayın hele kv ye hiç.

Belırlı aralıklarla denedım canım mamayı . 7 gün yapmadıgı oldu. Ben yaptırdım hep fitille . Denıyor ama yapamıyor.

Valla yormaz mı hıc şu 2 ay benı mahvetti zaten. Son zamanlarda problrm cıkarsa da gunduz emıyor artık. Hastane tipi kiraladım
Bakalım işe yarayacak mı.

Bu arada uykusuzlugu hıc olmadı

Ilk bebelac gold aldım. Ama dozu daha az kullandım. İlk zamanlar problem olmadı galıba . Sonra ayarında yapınca kabız oldu .
Sonra degıstırdım hiip combıotık aldım
O da kabız yaptı.
Vallahı kabız yapmasa günde 2 kez mama verırdım, bu surec benı asırı yordu.

Nette bır doktor mama verırken suyu daha fazla koymak zararlı yazmıs.ondan dolayı da ayarında veröeye calıstım

Dıgerınden tek farkı ambalajı

Bizdede herkes karşı ve o kadar canımı sıkıyor ki bu durum artık.
Dün kv geldi mamayı kötüledi durdu. Yok mama yiyen çocuklar obez oluyormuş yok kendi hiç vermemiş çocuklarına. Bir tane akrabaları var kadından hiç hoşlanmıyorum biliyor. Kendide hiç sevmez dedikodusunu yapıp durur bana. Gelmiş onu anlatıyo bana, hiç mama vermedi hep anne sütüyle besledi diye. Sanki ben keyfi veriyorum. Yetmiyor sütüm farkındayım ne yapayım çocuk aç mı beklesin yetmediği yerde günde 2kere veriyorum mecburen.
Dün o kadar canımı sıktı ki uyuyamadım sıkıntıdan. Zaten bu süt konusunu stres yapıyorum ne yiyip içeceğimi şaşırdım böyle konuşup iyice strese sokuyorlar beni

Kapatsaydın çenesini
Niye konusturdun kı ? İşte ben akıl vermesınler dıye soylemedım. Ama bılıp konussalardı acardım agzımı valla.
Zaten canım burnumda.

Dün esıme pompa kıraladım dedım
Ne gerek vardı dedı. "Ne biliıyorsun da konısuyorsun, karısma işime " dedim
Vallahi bebek kabız olmasa pompayla hıc ugrasmaz dırekt gunde 2 kez mama verırdım.

Benimde canım burnumda gerçekten sütüm artsın diye ne yapacağımı şaşırdım artık.
Bir iki cevap verdim tabi susmadım ama söyledikleri sinirlerimi bozdu bir kere. Sanki benim çocuğumu benden iyi düşüneceklerde konuşuyorlar.
Eşimede söyledim gel bir gün sabahtan akşama kadar sen bak bakıyım çocuğa. Kendi bile diyor ben işte senden daha az yoruluyorum diye. Bizimle sabahlamayan uykusuz kalmayan benim kadar yorulmayan hiç kimse çocuğum hakkında fikir bile vermiycek diye söyledim. Bugün uyarır anasını ama olan oldu benim sinirlerim bozuldu bir kere.

Hazır sinirliyken vereceksın agzının payını işte.arkadasımın da sütü var bebek emıyor.kayımvalıdesı geldıgınde mama veriyormus hemen manyak ya
1 hafta oldu dogum yapalı. Bebek dogdugunda sarılıktan ışın tedavısı gördü
Mama vermısler tabıı hastanede hep.

Bizdede uzamış sarılık vardı ve mama içmeye başladığından beri yok oldu sanki çocuğum beyaz tenliymiş yeni farkettik
Valla eşim uyarısını yapar bugün, he illede kaşınmaya devam ederse bende kaşırım ne yapayım

Bebım kv oyle pek bışı dıyemez, esım de aynı sekılde. Sadece en ufak bır seyde her seyı mamaya baglar eşim
O konuda cenesını cekmemek ıcın soylemedım zaten.
Yoksa onlardan cekındıgım falan yok. Ufak bır ima bile duymak ıstemıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…