Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Anam sabah sabah bdv kokusu aldım topikten

Sen o an ağzının payını verseydin geri vites yapardı işte ne güzel

Alerji oldugunu nerden bılıyorsun canım ?
Laktoz interolansi için en kesin şey sıkı diyetle tespit etmek. Ben sıkı diyet yaptım ve sonuçta tüm sıkıntılar yavaş yavaş geçti. 3 aylık olunca diyet açmaya başlayacağım. Testlerde bağırsak kaynaklı olanlar çıkmıyor ve geçici. Belirtiler takip edilerek yanında diyetle anlaşılıyor.

Teşekkürler Size de geçmiş olsun, aşı çok kötü etkiledi ama çok şükür geçti etkisi. Umarım sizin tahlillerde temiz çıkar

Gelmiyorsa ne yapacaksın vereceksin tabi keyfinden mi veriyorsun .benim de sol göğsüm çok azaldı. Ne yapsam yapıyım artmıyor. Özellikle 2 kere emziriyorum orayı.yedigim içtiğim sağa gidiyor hep en azından bir 2 ay daha gitse ek gıda da rahatlarız. Süt işi çok sıkıntı ya .olur emmez ,olmaz deli gibi emmek ister

Uzamış sarılık çıktı galiba sizin de. Bizde de var. Geçen ay epey kan alındı, incelendi. Bir şey çıkmadı şükürler olsun sizin de öyle olur. Biluribin kaç çıktı

Öyle canım. Emın olmak ıcın pompa kıraladım işte. 2 ay boyunca gunduz emmedi duzgun sekılde. Şuan da bile emerken aglıyor bıraz ama emıyor.
Ek gıdayı iple cekıyorum.
4,5 -5 ay arası baslayacagım ınsallah muhallebılere, çorbalara .
Kuru meyvelı bol lifli muhallebıler yapacağım
Ya da kaşık maması alıp ekleyeceğim kuru meyvelerı

Bende çok ağladım geçen gün annemlerde bir kadın geldi 50 yaşlarında bende o gün ne uyku ne yemek sütüm cok azdı mama yapmaya gittim ki ben gerçekten ihtiyaç olduğunu hissettiğim zaman veriyorum mamayı hemen geldi yanıma emmiyo mu sütün mü yetmiyor ben bu çelimsiz halimle 2 çocuk büyüttüm bi kere başka bir şey vermedim yok söyle sütüm akardı böyle taşardı sütün yerini tutar mı ah çocuğum neler dedi bana çok ağladım çocuğuma yetemiyorum diye

Su çocuklara süt verebilmek için ne çektik ha .yemediğim şey kalmadı. Her gün 4 litre su .3 öğün yemek .uyuman gerekiyor .hoşaf iç,dereotu ye,pompayla boşalt,bitki çayı ic,süt yapıcı damla,vitamin desteği.
Ay bunları yapıp bir de sıçıp emmemesi yok mu çıldırıyorum.
4.5.ayda bunlar daha az uyuyacak o zaman nasıl süt birikecek
6.ay ek gıda için bence geç
4 ya da 5 de bir öğünü vereceksin

Nıye aglıyorsun kı ? Soksaydın lafı agzına .
İşte bu yuzden ınsanlara gostermemek gerek . Zira en ufak bır laf soyleyen olsa acayıp kalp kıracağımı bıldıgım ıcın
Gızledim. Ben susup dınleyemem çünkü

Tatılde bazı akrabalra gıttık. Ulan sagdıgım halde elestırışdım be bıraz
Sagma memenı ver dedıler ( eşimin halası )

Aynen benım amacım o yönde insallah.
Ulen bu bebegın dogumu da dahıl
Allah belamı verdı bunda

Parmaklandım defalarca
Asırı gaz sancısı cektım dayanılacak gıbı degıldı
Meme redddi ciddi boyutta yasdım
Dil bagı var

Uzayan sarılık var mıydı sizde

Uzamış sarılık çıktı galiba sizin de. Bizde de var. Geçen ay epey kan alındı, incelendi. Bir şey çıkmadı şükürler olsun sizin de öyle olur. Biluribin kaç çıktı
Daha önce hiç bakmadılar sarılığa özelde. Çocuk aktif, emiyor vs deyip iyi dediler. Üniversite hastanesine adım attık direkt baktılar. 5.8 çıkmış. Ayına göre fazla dediler

Tarti yok bir şey yok .emzirmek mesele değil ki .bizde tarttirmasak oh mis gibi emiyor deriz .kim bilir kaç saate emziriyorlardi da sütleri taşıyordu. Ağızlarına emzigi verirlermis .uyu babam uyu .gelmeyince ne yapacan?
Ne sütun kalitesi ne bir şey. Ben her gün et tavuk yiyorum .protein karbonhidrat hepsi var .yok olmayınca olmuyor .gece de uyuyorum .gündüz de 1 saat .Ev işi de yapmıyorum. Canım sıkkın da değil.
Emdikce gelir diyorlar hikaye .onlar para peşinde olan instagram fenomenlerinin müşteri toplama tuzakları.
Asıl saginca mi azalıyor ne ?Ya da benimki öyle .Ben bir kaç kere sagdim ondan sonra azaldı. Zarar mi veriyor göğüse anlamadım ki

Allahım ya
Bir ara düşündüm çalışmaya başlasam mı diye ama dünden sonra kesin karar verdim ücretsiz izne ayrılmaya artık eşim iki işte mi çalışır üç iştemi hiç umrumda değil

Aynen benım amacım o yönde insallah.
Ulen bu bebegın dogumu da dahıl
Allah belamı verdı bunda
Ciddiyim
Sen tek çocukla kalmaliymissinAllah demiş al sana çocuk.
Kiz bunlar 2.ay emmeye emmeye bizim sutumuzu azalttı. Meme reddi 3.4.ayda olurmuş bunlarda 2 de oldu

Sen baya iyi beslenıyormussun .
Olmayınca olmuyor.

Dıyorum sıze bu bebeler deli
Yengec ve ıkızlerden popona vura vura ışık hızıyla kacacaksın

Ben de ayrılacağım. Birikimler var ,gelen altınlar var
.Ben çalışsam yine bir yerlere gidecek .en iyisi buna gitsin .zaten ev alamıyoruz. 8 çeyrek geldi 8 de ben yapmıştım. 25 bin de promosyon gelecek .15 bin de eşimde var .bez falan da aldım. Napiyim ya

Sen tek çocukla kalmaliymissinAllah demiş al sana çocuk.
Kiz bunlar 2.ay emmeye emmeye bizim sutumuzu azalttı. Meme reddi 3.4.ayda olurmuş bunlarda 2 de oldu
Aynen oyle canım. Yoksa benım sütüm cok ıyıydı . Bu velet canıma okudu benım.
Ben de dün poposuna vura vura agzını yüzünü öptüm
Agladıbiraz da onun canı sıkılsın

Bu ne bee.. kıbar feyzo resmen

Aynen peki ne zaman başladın öyle kullanmaya hemen mi benim alıp kullanmaya başlamam gerekiyor artık gece serin oluyor ve bizimki her şeyi tepikleyip açıyo üstünü
Ben oğlumda kullanmıştım. Ama gece henüz o kadar serin değil geçen giydurdim sonra baktim sıcak geri çıkardım. Bizim ev biraz sıcak. Biraz daha serinledi giydiririm.

Sen baya iyi beslenıyormussun .
Olmayınca olmuyor.

Dıyorum sıze bu bebeler deli
Yengec ve ıkızlerden popona vura vura ışık hızıyla kacacaksın
Geçen gün irmik tatlısı yaptım o bile çok süt yapmadı. Sag kocaman oldu şişti kaldı. Sol 1 emzirmelik .Bu ay en fazla 700 800 gram aldı. Kv de diyor ki bu aydan sonra 600-800 gram alıyorlarmış. Bir şey okuyor instagram da ama yanlış okuyor .
Yaşlılara sosyal medya yasaklanmalı.
Dedim dolaba şeftali koydum ek gıda için. Erken değil mi diyor .dedim 3 bitiyor 4 e girecek .yaa diyor

Ben evden calısıyorum. Kenardakı altınlardan harcıyoeum lazım olunca . Bankadakıleeden bahsedıyorum. Yanı kendı param
O yuzden kafama gore takılıyorum. Yoksa esım her halta karısır .
Sana ne ! Deyınce konu kapanıyor .

Zaten 2 aydır ugrasıyoeum
Bır de onun sacmalıklatını cekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…