- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.221
Ohoo ben neler yapıyorum yanaklarını sıkıyorum banane .eşim diyor ki dürtme çocuğu. Onu yapma bunu yapmaAynen oyle canım. Yoksa benım sütüm cok ıyıydı . Bu velet canıma okudu benım.
Ben de dün poposuna vura vura agzını yüzünü öptüm
Agladıbiraz da onun canı sıkılsın
Bu ne bee.. kıbar feyzo resmen
1 kere emzirseler yeter .görürlerBen evden calısıyorum. Kenardakı altınlardan harcıyoeum lazım olunca . Bankadakıleeden bahsedıyorum. Yanı kendı param
O yuzden kafama gore takılıyorum. Yoksa esım her halta karısır .
Sana ne ! Deyınce konu kapanıyor .
Zaten 2 aydır ugrasıyoeum
Bır de onun sacmalıklatını cekemem
Teyzem bunu yogurmak ıstedı. Bu agladıOhoo ben neler yapıyorum yanaklarını sıkıyorum banane .eşim diyor ki dürtme çocuğu. Onu yapma bunu yapma
Ben kullanıyorum ama serum daha iyi açıyor. Bunu sıkıp aspiratör ile çekiyorum ama çıkmıyor sümük. Serum ile sumukler daha güzel sisiyorKızlar bu tarz bişey kullanan oldu mu bebiş serum fizyolojik yaptırmıyor çok ağlıyor savaşıyo resmen gece burnu tıkalı yutkunma sesine uyandım doğru düzgün nefes alamıyodu galiba sonra uyandı fizyolojik yaptık zorla aspiratör ile de çektim Bi cesaret ilk kez sümük çıktı şaşırdım baya doluymuş demek ki hala tam açılmadı galiba ama şimdi rahat uyuyo gibi... Alternatife ihtiyacım var kullanan duyan bilen var mı sprey işe yarar mı
Ooo bır de benınkı benı hep baskalarının yanında över1 kere emzirseler yeter .görürler
Bizim kocalar paralel evrende kardeş. Her şeye maydanoz. Her şeyden haberi var. Süt profesöru, mama profesöru , bok profesöru... Her bokologKapatsaydın çenesini
Niye konusturdun kı ? İşte ben akıl vermesınler dıye soylemedım. Ama bılıp konussalardı acardım agzımı valla.
Zaten canım burnumda.
Dün esıme pompa kıraladım dedım
Ne gerek vardı dedı. "Ne biliıyorsun da konısuyorsun, karısma işime " dedim
Vallahi bebek kabız olmasa pompayla hıc ugrasmaz dırekt gunde 2 kez mama verırdım.
Dün toplamda 3 kez ben de mama verdim. Uzamış sarılık var bizde de. Çocuk gece boyu o kadar ağladı ki gazdan. Alttan bir türlü çıkaramadı. Kesinlikle vermeme kararı aldım. Ben süt su karışık yaptim mamayı. Belki de ondan olduBizdede uzamış sarılık vardı ve mama içmeye başladığından beri yok oldu sanki çocuğum beyaz tenliymiş yeni farkettik
Valla eşim uyarısını yapar bugün, he illede kaşınmaya devam ederse bende kaşırım ne yapayım
Benınkı cok dengesızBizim kocalar paralel evrende kardeş. Her şeye maydanoz. Her şeyden haberi var. Süt profesöru, mama profesöru , bok profesöru... Her bokologdün gece bebek ağlıyor. Konuşuyorum bebekle. Ne anlar boşuna konuşma diyor. Seninle bebekken muhatap olmadıkları için şimdi böylesin dedim
Aa iyi o zaman ben de alcam. Düzenli kullanmak lazm demi ayni saatte falan. Bi de gunde kac kez nasil kullaniyorsun sen?Yok canım sanmiyorum ben doğumdan beri hiç bir şey yapmadan 14 kg verdim. Dün tartildigimda 1 kg daha gitmiş baktım kikilo yapsa böyle vermezdim tahminim
Vereyim sana da sen emzir diyemediniz miBende çok ağladım geçen gün annemlerde bir kadın geldi 50 yaşlarında bende o gün ne uyku ne yemek sütüm cok azdı mama yapmaya gittim ki ben gerçekten ihtiyaç olduğunu hissettiğim zaman veriyorum mamayı hemen geldi yanıma emmiyo mu sütün mü yetmiyor ben bu çelimsiz halimle 2 çocuk büyüttüm bi kere başka bir şey vermedim yok söyle sütüm akardı böyle taşardı sütün yerini tutar mı ah çocuğum neler dedi bana çok ağladım çocuğuma yetemiyorum diye
Anladm. Ben bi kere sleepy de mi acayip doldurmustu işemişti yani. Cikardim dürüp komidine koydum o an sonra silmek için komidini gittim bezi aldm komidin nemlenmisti de saşırdı. Dısarı kısmı nemlenmisti. Baby turco ondan da ince geldi elime. Ama hafif oluşu hoşuma gitti. Sanki bebek daha rahat hareket edebilir gibi geldi. Deniyip gorcezDoğduğundan bu yana baby turco kullanıyorum. Hiç çiş sızdırmadı. Bazen bez ağırlaşana kadar yapıyor yine de sızmıyor.
Kakada cıvık ve fazla yapınca biraz badisine geçtiği oldu.
Erkek bebekte pipi duruşu nedeniyle göbek ve bel kısmından sızabilir. Oğlumda olurdu. Prima, sleepy falan kullanırdım o zamanlar..
Hay Allahjm yaa. Benimki de aktif besleniyor hatta 1200 er gram aldı her iki ayda da. Ama sarılığı var iste. Beslenmeyle ilgili olan yeni doğan sarılığıDaha önce hiç bakmadılar sarılığa özelde. Çocuk aktif, emiyor vs deyip iyi dediler. Üniversite hastanesine adım attık direkt baktılar. 5.8 çıkmış. Ayına göre fazla dediler
Geçen arabayı bı yere çarptım aceleden. Onu bile söylemedimBenınkı cok dengesız
Bır gün asırı anlayıslı, ertesı gün asırı elestirel.
Denge sıfır
Ben agresıfim biraz. İşime karısıldıgında cok sinirli oluyorum ve susmam genelde.
Bi halt yapamıyorsan işine bak
Ne burnunu sokuyorsun " değil mi ?
Cocuga fıtıl atıcam " yabancı seylerı nıye sokuyprsun cocugun ıcıne " dıyor.
O yuzden bundan gızlı yapıyorum bazı seylerı artık. Neysekı param oldugu ıcın gücüm her seye yetıyor
Size de gecmiş olsun. Hala var huysuzluk sebepsiz aglamaya calisiyor resmen kendini aglatmaya calisiyor gibi ve hatta kucaga almazsam da agliyor acayip sekilde kucak istiyoruz. Ilgi istiyoruz. Kiyamıyorum da normal olarak. Yasadıklari kolay degil bebişlerin. Resmen hasta olmak gibi bişey. Bazen emmek istemiyor 4 saat ac kaliyor. Uyumak istedigini farkettim. Ama uyutunca da kisa sürede uyaniyor. Bu hafta boyle gececek anlaşilan. Inş haftaya umutluyum2 Ay aşısı vuranlardan biri de biziz. Kabus gibi geçti hafta sonu. Hep ağladı, uyumadı, huysuzlandı, emdiğini kustu. Tüm uyku düzeni gitti. Bir de ebe sarı gördüm deyince tahlil yaptırdık bilirubin yüksek çıktı ayına göre bugün 7 tüp kan aldılar araştırmak için. Kuzum günlerdir ağlıyor vallahi
Bu arada geçmiş olsun size de @Mikan @Rumy @Dost eli ve bir de hem geçmiş olsun hem hayırlı olsunyoncambenim
Ropdesambr da üzerinde. Tam bir entelektüelEşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Kahvesını yapıp terasa cıkar kitabını okur 30 dk .
Cocugu okula bırakır ve kendı ısıne gecer.
Aksam bazen evde olmaz işi uzar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Kahvesını yapar terasta kitap okur.
Aksam yemegını yer
Kahvesını yapar terasta pc ıle takılır ya da kitap okur.
Gece kahvesını yapar kitap okur
Gec saatte yatar.
Ve ertesı gun yıne aynı seyler .
Hayat sana guzel dıyorum da inanmıyor
Geçen arabayı bı yere çarptım aceleden. Onu bile söylemedimsanıyor ki durduğu yerde gelip vurdular . Umrumda değil. Aynı dengesiz bendeki de. Ne diyeceği belli olmaz. Benim de dilimin ayarı yoktur. Gereksiz gerilmeye gerek yok. İşte adı üstünde herbokolog
Ropdesambırı babası gıyerdı :)Ropdesambr da üzerinde. Tam bir entelektüel
Canım hiç düşünme böyle şeyleri. Yetmiyorsa yoksa mecbur mama vereceğiz ne yapalım çocuk aç mı kalsin. Daha önce bahsetmiştim benim ogllum hiç emmedi. İlk zamanlar hep sağıp verdim ama emilmeyince ne yaparsan yap süt azalıyor. Başta bir öğün mamayla başladık sonra git gide arttı. Gün boyu süt sagiyordum süt arttiracak her şeyi denedim. Ama çocuk emmeyince meme bebeğin ağzının sıcaklığını hiç görmeyince ne yaparsan yap nafile. 5. Aysa artık 2 memeden 20cc filan çıkmaya başlamıştı. Ah neler denedim. İlk ay çok çıkınca buzluğa atmıştım Allah'tan onlari da kullandim. Sonra 6. Ayda artık sagmayi bıraktım. Zaten stres yorgunluk çocuğun emmemesi ancak bu kadar oldu. 2 yaşta mamayı ancak kestik. Sürekli mama aldı. Benim oğlum hep olması gerektiği kadar kilo alsa da aşırı zayıf bir çocuktu. Hiç o söylendiği gibi kof kilo almadı. Üstelik manada çok içiyordu sürekli istiyordu. Süte geçtikten sonra da aşırı süt içmeye başladı. Gece 1lt süt içerdi. Ama nihayetinde bunlar sıvı şeyler. Obez filan olmadı hala zayıf boyu uzun sadece ama babası da uzun normal yani o da mamadan değil. Ben kabızlık harici mamanın bir etkisini görmedim. İnsanların abartmasina gelme. Emzirebildihlgin kadar emzir yetmediği yerde mamani ver. Benim annemde kv de de Allah'tan böyle şeylere karismazlar hiç. AmaBizdede herkes karşı ve o kadar canımı sıkıyor ki bu durum artık.
Dün kv geldi mamayı kötüledi durdu. Yok mama yiyen çocuklar obez oluyormuş yok kendi hiç vermemiş çocuklarına. Bir tane akrabaları var kadından hiç hoşlanmıyorum biliyor. Kendide hiç sevmez dedikodusunu yapıp durur bana. Gelmiş onu anlatıyo bana, hiç mama vermedi hep anne sütüyle besledi diye. Sanki ben keyfi veriyorum. Yetmiyor sütüm farkındayım ne yapayım çocuk aç mı beklesin yetmediği yerde günde 2kere veriyorum mecburen.
Dün o kadar canımı sıktı ki uyuyamadım sıkıntıdan. Zaten bu süt konusunu stres yapıyorum ne yiyip içeceğimi şaşırdım böyle konuşup iyice strese sokuyorlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?