Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ohoo ben neler yapıyorum yanaklarını sıkıyorum banane .eşim diyor ki dürtme çocuğu. Onu yapma bunu yapma

1 kere emzirseler yeter .görürler

Ohoo ben neler yapıyorum yanaklarını sıkıyorum banane .eşim diyor ki dürtme çocuğu. Onu yapma bunu yapma
Teyzem bunu yogurmak ıstedı. Bu agladı
Teyzem dedı azıcık yogur alıssın.
Cok kıbar bunda işlemıyor dedım.
Ilk cocugun canına okurdum be öpmekten. Sert severım bır de

Ama merak etmesın o ıkızlerse karaısındakı de terazi

Ben kullanıyorum ama serum daha iyi açıyor. Bunu sıkıp aspiratör ile çekiyorum ama çıkmıyor sümük. Serum ile sumukler daha güzel sisiyor

Bizim kocalar paralel evrende kardeş. Her şeye maydanoz. Her şeyden haberi var. Süt profesöru, mama profesöru , bok profesöru... Her bokolog dün gece bebek ağlıyor. Konuşuyorum bebekle. Ne anlar boşuna konuşma diyor. Seninle bebekken muhatap olmadıkları için şimdi böylesin dedim

Dün toplamda 3 kez ben de mama verdim. Uzamış sarılık var bizde de. Çocuk gece boyu o kadar ağladı ki gazdan. Alttan bir türlü çıkaramadı. Kesinlikle vermeme kararı aldım. Ben süt su karışık yaptim mamayı. Belki de ondan oldu

Benınkı cok dengesız
Bır gün asırı anlayıslı, ertesı gün asırı elestirel.

Denge sıfır

Ben agresıfim biraz. İşime karısıldıgında cok sinirli oluyorum ve susmam genelde.

Bi halt yapamıyorsan işine bak
Ne burnunu sokuyorsun " değil mi ?

Cocuga fıtıl atıcam " yabancı seylerı nıye sokuyprsun cocugun ıcıne " dıyor.

O yuzden bundan gızlı yapıyorum bazı seylerı artık. Neysekı param oldugu ıcın gücüm her seye yetıyor

Vereyim sana da sen emzir diyemediniz mi çelimsiz pislik. Bunlar için kendinizi uzup sütünüzü daha da azaltmayın lütfen. Ac bu diyenlere bu ay çok kilo almış Dr diyet önerdi diyorum

Anladm. Ben bi kere sleepy de mi acayip doldurmustu işemişti yani. Cikardim dürüp komidine koydum o an sonra silmek için komidini gittim bezi aldm komidin nemlenmisti de saşırdı. Dısarı kısmı nemlenmisti. Baby turco ondan da ince geldi elime. Ama hafif oluşu hoşuma gitti. Sanki bebek daha rahat hareket edebilir gibi geldi. Deniyip gorcez

Daha önce hiç bakmadılar sarılığa özelde. Çocuk aktif, emiyor vs deyip iyi dediler. Üniversite hastanesine adım attık direkt baktılar. 5.8 çıkmış. Ayına göre fazla dediler
Hay Allahjm yaa. Benimki de aktif besleniyor hatta 1200 er gram aldı her iki ayda da. Ama sarılığı var iste. Beslenmeyle ilgili olan yeni doğan sarılığı neyse ki anlaşılmış. Bizim idrar ve idrar kültürü de alindi

Eşimin gün içinde gwcen zamanı

Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Kahvesını yapıp terasa cıkar kitabını okur 30 dk .
Cocugu okula bırakır ve kendı ısıne gecer.
Aksam bazen evde olmaz işi uzar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Kahvesını yapar terasta kitap okur.
Aksam yemegını yer
Kahvesını yapar terasta pc ıle takılır ya da kitap okur.
Gece kahvesını yapar kitap okur
Gec saatte yatar.

Ve ertesı gun yıne aynı seyler .

Hayat sana guzel dıyorum da inanmıyor

Geçen arabayı bı yere çarptım aceleden. Onu bile söylemedim sanıyor ki durduğu yerde gelip vurdular . Umrumda değil. Aynı dengesiz bendeki de. Ne diyeceği belli olmaz. Benim de dilimin ayarı yoktur. Gereksiz gerilmeye gerek yok. İşte adı üstünde herbokolog

Size de gecmiş olsun. Hala var huysuzluk sebepsiz aglamaya calisiyor resmen kendini aglatmaya calisiyor gibi ve hatta kucaga almazsam da agliyor acayip sekilde kucak istiyoruz. Ilgi istiyoruz. Kiyamıyorum da normal olarak. Yasadıklari kolay degil bebişlerin. Resmen hasta olmak gibi bişey. Bazen emmek istemiyor 4 saat ac kaliyor. Uyumak istedigini farkettim. Ama uyutunca da kisa sürede uyaniyor. Bu hafta boyle gececek anlaşilan. Inş haftaya umutluyum dün sinirimden agla agla bi hal oldum. Sabirli insandm ama sanrm tükenmisim. Allah kolaylik versn bize

Ropdesambr da üzerinde. Tam bir entelektüel

Benim oğlan keendine bir prensip edinmis sabah kalktığında 15 20 dk oynuyoruz sonra altını değistiriyorum yrni taktığım beze kakasını yapıyor istisnasız uzun bir suredir bu durum tekerrur ediyor :) bir de guluyor bu esnada :)

ben olsam ben de söylemezdim. Cok ıyı yapmıssın.
Benımkıne ne dersen de hemen " hayır, ne gerek var" der. O yuzden ben de artık soyşemıyoeum bısı

Canım hiç düşünme böyle şeyleri. Yetmiyorsa yoksa mecbur mama vereceğiz ne yapalım çocuk aç mı kalsin. Daha önce bahsetmiştim benim ogllum hiç emmedi. İlk zamanlar hep sağıp verdim ama emilmeyince ne yaparsan yap süt azalıyor. Başta bir öğün mamayla başladık sonra git gide arttı. Gün boyu süt sagiyordum süt arttiracak her şeyi denedim. Ama çocuk emmeyince meme bebeğin ağzının sıcaklığını hiç görmeyince ne yaparsan yap nafile. 5. Aysa artık 2 memeden 20cc filan çıkmaya başlamıştı. Ah neler denedim. İlk ay çok çıkınca buzluğa atmıştım Allah'tan onlari da kullandim. Sonra 6. Ayda artık sagmayi bıraktım. Zaten stres yorgunluk çocuğun emmemesi ancak bu kadar oldu. 2 yaşta mamayı ancak kestik. Sürekli mama aldı. Benim oğlum hep olması gerektiği kadar kilo alsa da aşırı zayıf bir çocuktu. Hiç o söylendiği gibi kof kilo almadı. Üstelik manada çok içiyordu sürekli istiyordu. Süte geçtikten sonra da aşırı süt içmeye başladı. Gece 1lt süt içerdi. Ama nihayetinde bunlar sıvı şeyler. Obez filan olmadı hala zayıf boyu uzun sadece ama babası da uzun normal yani o da mamadan değil. Ben kabızlık harici mamanın bir etkisini görmedim. İnsanların abartmasina gelme. Emzirebildihlgin kadar emzir yetmediği yerde mamani ver. Benim annemde kv de de Allah'tan böyle şeylere karismazlar hiç. Ama
benimle aynı zamanda doğuran bir arkadaşım vardı. Hiç mama vermedi çocuğuna. Çocuk sürekli hastaydı benim oğlum 2 yaşına kadar hiç hastalanmadi. Onlar sürekli hastanede çocuk sürekli antibiyotik aldı. Ayrıca o zamanda baya tombikti hala öyle. Hani bence bunlar yapı meselesi biraz. Ama o arkadsim beni mama verdiğim için eleştirdi sürekli laf carpitti. Sonuçta ne oldu hiç bir şey. Kısacası boşver. Hiç kimseyi takma. Mama vermen gerekiyorsa ver kendine stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…