- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.241
Sen ver dicenNıye aglıyorsun kı ? Soksaydın lafı agzına .
İşte bu yuzden ınsanlara gostermemek gerek . Zira en ufak bır laf soyleyen olsa acayıp kalp kıracağımı bıldıgım ıcın
Gızledim. Ben susup dınleyemem çünkü
Tatılde bazı akrabalra gıttık. Ulan sagdıgım halde elestırışdım be bıraz
Sagma memenı ver dedıler ( eşimin halası )
Horhor çeşmesiSen ver dicensizinki memba suyu ya gelir belki
Ne guzel işte düzen oturtuyor bebekBenim oğlan keendine bir prensip edinmis sabah kalktığında 15 20 dk oynuyoruz sonra altını değistiriyorum yrni taktığım beze kakasını yapıyor istisnasız uzun bir suredir bu durum tekerrur ediyor :) bir de guluyor bu esnada :)
10 yıla giyer eşin deRopdesambırı babası gıyerdı :)
Ben de gulerdım. Babası da arkandam kolunu kaldırıp " delı heralde " işaretı yapardı.
Allah gunahlarını afgwtsın kanserden öldü
Terazileri çok severimTeyzem bunu yogurmak ıstedı. Bu agladı
Teyzem dedı azıcık yogur alıssın.
Cok kıbar bunda işlemıyor dedım.
Ilk cocugun canına okurdum be öpmekten. Sert severım bır de
Ama merak etmesın o ıkızlerse karaısındakı de terazi
10 yıla giyer eşin deannemin bı sözü vardır. Eşimin eşi yok, diye. Neresinden tutarsan iste
Eşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Kahvesını yapıp terasa cıkar kitabını okur 30 dk .
Cocugu okula bırakır ve kendı ısıne gecer.
Aksam bazen evde olmaz işi uzar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Kahvesını yapar terasta kitap okur.
Aksam yemegını yer
Kahvesını yapar terasta pc ıle takılır ya da kitap okur.
Gece kahvesını yapar kitap okur
Gec saatte yatar.
Ve ertesı gun yıne aynı seyler .
Hayat sana guzel dıyorum da inanmıyor
Ne güzel hayatEşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Aksam yemegını yer
Gec saatte yatar.
E eşin bilmiyor mu çocuğun zor emdigini.Kapatsaydın çenesini
Niye konusturdun kı ? İşte ben akıl vermesınler dıye soylemedım. Ama bılıp konussalardı acardım agzımı valla.
Zaten canım burnumda.
Dün esıme pompa kıraladım dedım
Ne gerek vardı dedı. "Ne biliıyorsun da konısuyorsun, karısma işime " dedim
Vallahi bebek kabız olmasa pompayla hıc ugrasmaz dırekt gunde 2 kez mama verırdım.
Bunlara ekNe güzel hayat
Görüyor canım. Ama her seyın ustesınden gelen bırı olunca sorgulamıyor .E eşin bilmiyor mu çocuğun zor emdigini.
Benim eşimde tam tersi cins. İlla mama verelim diye zorluyordu. İlk zamanlar sut sağıp koyuyorum bunu gece ver diye bir iki mama vermiş çocuğa uzun uyusun diye tam dayaklık.benden gizli tabi. Milletin kv anne verir gizli bende de eş veeiyor. Neyse sonra ben bu mamayı kullanmiycam götür sağlık ocağına ver deyince mirim kırın etti. Neyse sonra tutturdu yine mama alalım diye. Dedim süt var bu sefer mamaya gerek yok. Sonra makine kiralayalim diye tuttutrdu. Aradığı adam almaya ikna etmiş. Profesyonel makineye gerek yok dedim basit modeli 600tlydi medela swing yok gitmiş 1500 TL ye diğerini aldı da aslinda 4bin civarı başka bir makine alıyordu şimdi markasını unuttum. Diğerine zor ikna ettim. Benim evdeki zor çıkarıyordu. Ama velhasıl eşim benden hevesli böyle şeylerde.
Sen de ne güzel bu çocuk uzun uzun uyuyor dersinE eşin bilmiyor mu çocuğun zor emdigini.
Benim eşimde tam tersi cins. İlla mama verelim diye zorluyordu. İlk zamanlar sut sağıp koyuyorum bunu gece ver diye bir iki mama vermiş çocuğa uzun uyusun diye tam dayaklık.benden gizli tabi. Milletin kv anne verir gizli bende de eş veeiyor. Neyse sonra ben bu mamayı kullanmiycam götür sağlık ocağına ver deyince mirim kırın etti. Neyse sonra tutturdu yine mama alalım diye. Dedim süt var bu sefer mamaya gerek yok. Sonra makine kiralayalim diye tuttutrdu. Aradığı adam almaya ikna etmiş. Profesyonel makineye gerek yok dedim basit modeli 600tlydi medela swing yok gitmiş 1500 TL ye diğerini aldı da aslinda 4bin civarı başka bir makine alıyordu şimdi markasını unuttum. Diğerine zor ikna ettim. Benim evdeki zor çıkarıyordu. Ama velhasıl eşim benden hevesli böyle şeylerde.
Bizimki günde 2 kere yer silme 1 kere ev süpürme. Yemek işi de kimi zaman onda .balkon yıkama da onun göreviBunlara ek
pazarı
Marketı halleder . Haftada 1 supurge acar
O kadar
Hayata bak len. Kadınlar dünyaya cekmek ıcın gelmıs valla
Benimki de arada eleştiriyordu en sonunda dedim ki eleştirip eleştirip beni anne yapman da ironik! Bi daha konuşmadıBenınkı cok dengesız
Bır gün asırı anlayıslı, ertesı gün asırı elestirel.
Denge sıfır
Ben agresıfim biraz. İşime karısıldıgında cok sinirli oluyorum ve susmam genelde.
Bi halt yapamıyorsan işine bak
Ne burnunu sokuyorsun " değil mi ?
Cocuga fıtıl atıcam " yabancı seylerı nıye sokuyprsun cocugun ıcıne " dıyor.
O yuzden bundan gızlı yapıyorum bazı seylerı artık. Neysekı param oldugu ıcın gücüm her seye yetıyor
Eşine sinir oldum habire bir keyif moduEşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Aksam yemegını yer
Gec saatte yatar.
Yaa ikidir koparıyorsun beni boş evde kahkaha atiyorum resmen.Bizim kocalar paralel evrende kardeş. Her şeye maydanoz. Her şeyden haberi var. Süt profesöru, mama profesöru , bok profesöru... Her bokologdün gece bebek ağlıyor. Konuşuyorum bebekle. Ne anlar boşuna konuşma diyor. Seninle bebekken muhatap olmadıkları için şimdi böylesin dedim
Sütünüzün az geldigini veya olup olmadigini nasil anliyorsunuz?Benimde canım burnumda gerçekten sütüm artsın diye ne yapacağımı şaşırdım artık.
Bir iki cevap verdim tabi susmadım ama söyledikleri sinirlerimi bozdu bir kere. Sanki benim çocuğumu benden iyi düşüneceklerde konuşuyorlar.
Eşimede söyledim gel bir gün sabahtan akşama kadar sen bak bakıyım çocuğa. Kendi bile diyor ben işte senden daha az yoruluyorum diye. Bizimle sabahlamayan uykusuz kalmayan benim kadar yorulmayan hiç kimse çocuğum hakkında fikir bile vermiycek diye söyledim. Bugün uyarır anasını ama olan oldu benim sinirlerim bozuldu bir kere.
Abovvv arabaya bisey yapsam poku yeriz. Bi kere sinyal lambasina vurdu motor. Mal gibi geldi. Ben dönerken vurdu. Adam suclu belli. Sesini cikarmadi gitti. Ben eve geldim eşim hala sinyal lambasına laf eder. Orjinal de taktirmadik su aliyo.Geçen arabayı bı yere çarptım aceleden. Onu bile söylemedimsanıyor ki durduğu yerde gelip vurdular . Umrumda değil. Aynı dengesiz bendeki de. Ne diyeceği belli olmaz. Benim de dilimin ayarı yoktur. Gereksiz gerilmeye gerek yok. İşte adı üstünde herbokolog
Tabi düzenli kullanmak lazım ilk zamanlar günde 3 le başladım. Sonra ikiye düşürdüm. Sabah bu saatlerde alıyorum. Akşam 12 gibi. Sende kendine göre saat belirlersin.Aa iyi o zaman ben de alcam. Düzenli kullanmak lazm demi ayni saatte falan. Bi de gunde kac kez nasil kullaniyorsun sen?
Ben de teraziyim yaa.Terazileri çok severimen iyi anlaştığım burç.ben de manyak bir Başak burcuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?