Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen ver dicensizinki memba suyu ya gelir belki

Terazileri çok severimen iyi anlaştığım burç.ben de manyak bir Başak burcuyum

eşin gibi olsaydı kudururdum heralde. Eşim mudür yardmcisi. Sabah 8 de cikiyor akşam 5 e kadar. Ama gel gör ki akşam da elinde telefon oturdugu yattigi yerde oyle moron gibi. Yemek yer yine ayni rutin. Bazen cay iceriz ama genelde o saatlerde bebek mizmız olur onu da pek yapamayiz. Oyle olunca adam disari cikar kankileriyle oturur. Haftada bi maca gider. Hafta sonu evde derim yine cikar kankileriyle oturup takilir. Sorsan cok yoruluyorum. Yaklasik 2 haftadir gezmeye gidecegiz. Dün piknik alanina gitcektik az hava alalım diye bişiler hazrlamaya calistim orda yeriz gibisinden. Oyle anlaşmıstik. Son dakika e şey mac var da hem mufettiş de gelcekmiş ben gec gelcem sonra da maça gitcem.
Ben evde patlasam ne. Hic bi nefes aldiriyim az yukünü hafifletiyim kadinin demiyorlar. Dank etmiyor ya da ederse de anca ki ben suratina soyleyim de oyle dank etsin. Bu 3 oldu artk eşimle vakit gecirmeyi veya ondan bisey ummayı biraktim dün itibariyle.

Dun gelmis mutfak tezgahi cizilmiş diyo bişiler söyluyor naptn mahvetmissin falan. Aylar oldu t3zgah oyle kendisi catlamis heralde ne biliyim ben hep dograma tahtasi kullanirim halbuki. Ama yok hakli cikacak guya kendince beni alt edecek bişi buldu ya. Isterse tezgah ortadan iki yarilsin patlasın umrumda degil dedim

Bugun arabayi götürmedi. Heralde dün yüz bulamadi baktı haksız. O gerginlikten sonra bana birakip gitti arabayi sagolsn. Birakmasaydi bugun araba bende sen yürü diyecektm zaten. Aklimdan oyle geciriyordum. Kendimi kendim gezdircem karar verdm. O yüruyerek gidip gelsin okula.

Ne güzel hayat

E eşin bilmiyor mu çocuğun zor emdigini.
Benim eşimde tam tersi cins. İlla mama verelim diye zorluyordu. İlk zamanlar sut sağıp koyuyorum bunu gece ver diye bir iki mama vermiş çocuğa uzun uyusun diye tam dayaklık. benden gizli tabi. Milletin kv anne verir gizli bende de eş veeiyor. Neyse sonra ben bu mamayı kullanmiycam götür sağlık ocağına ver deyince mirim kırın etti. Neyse sonra tutturdu yine mama alalım diye. Dedim süt var bu sefer mamaya gerek yok. Sonra makine kiralayalim diye tuttutrdu. Aradığı adam almaya ikna etmiş. Profesyonel makineye gerek yok dedim basit modeli 600tlydi medela swing yok gitmiş 1500 TL ye diğerini aldı da aslinda 4bin civarı başka bir makine alıyordu şimdi markasını unuttum. Diğerine zor ikna ettim. Benim evdeki zor çıkarıyordu. Ama velhasıl eşim benden hevesli böyle şeylerde.

Görüyor canım. Ama her seyın ustesınden gelen bırı olunca sorgulamıyor .
Sonucta 3 aydır bır sekılde doyuyor bebek
Sadwce sütle oldugunu sanıyor .

Benımkı dogalcı
Bırcok seye de karşı. Dısardan yemeği bıle gızlı soyluyorum

Sen de ne güzel bu çocuk uzun uzun uyuyor dersin

Bunlara ek
pazarı
Marketı halleder . Haftada 1 supurge acar
O kadar
Hayata bak len. Kadınlar dünyaya cekmek ıcın gelmıs valla
Bizimki günde 2 kere yer silme 1 kere ev süpürme. Yemek işi de kimi zaman onda .balkon yıkama da onun görevi

Noluyor len sabah sabah

Canınızı sıkanın canını sıkın, mottom budur.
Kimseyle dalaşmadım o yüzden simdiye dek, çat çat iki tokat laf bitti bir seyi bir kere susup kabullendiğiniz zaman ardı arkası kesilmiyor malesef
Lütfen süt yüzünden de kendinizi üzmeyin, hiçbir anne bebeğinin aç kalmasını istemez, imkan el verdiği müddetçe de emzirmek ister. Bir bebeği en çok annesi düşünür, hakkındaki en iyi şeye de o karar verir
O yüzden millet ne derse desin, yarın öbür gün susacaklar unutacaklar anne üzüldüğüyle kalacak
Bu bebekler bir şekilde doyacak ama mama ama süt, rızkı neyse onu yiyecek. Lütfen sıkmayın canınızı
Gidem de poklu bez değişem

Benimki de arada eleştiriyordu en sonunda dedim ki eleştirip eleştirip beni anne yapman da ironik! Bi daha konuşmadı
Eşine sinir oldum habire bir keyif modu

Yaa ikidir koparıyorsun beni boş evde kahkaha atiyorum resmen.

Sütünüzün az geldigini veya olup olmadigini nasil anliyorsunuz?

Abovvv arabaya bisey yapsam poku yeriz. Bi kere sinyal lambasina vurdu motor. Mal gibi geldi. Ben dönerken vurdu. Adam suclu belli. Sesini cikarmadi gitti. Ben eve geldim eşim hala sinyal lambasına laf eder. Orjinal de taktirmadik su aliyo. durup aklina geliyor laf ediyor. Simdi bi daha bi yerine bisey etsem lafindan kurtulamam. Dururken vurmuslar desem de sanmam ikna oluvermez. Sorar da sorar.

Aa iyi o zaman ben de alcam. Düzenli kullanmak lazm demi ayni saatte falan. Bi de gunde kac kez nasil kullaniyorsun sen?
Tabi düzenli kullanmak lazım ilk zamanlar günde 3 le başladım. Sonra ikiye düşürdüm. Sabah bu saatlerde alıyorum. Akşam 12 gibi. Sende kendine göre saat belirlersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…