- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.261
Tam yaşamak istediğim hayatEşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Kahvesını yapıp terasa cıkar kitabını okur 30 dk .
Cocugu okula bırakır ve kendı ısıne gecer.
Aksam bazen evde olmaz işi uzar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Kahvesını yapar terasta kitap okur.
Aksam yemegını yer
Kahvesını yapar terasta pc ıle takılır ya da kitap okur.
Gece kahvesını yapar kitap okur
Gec saatte yatar.
Ve ertesı gun yıne aynı seyler .
Hayat sana guzel dıyorum da inanmıyor
İyi fikirmiş bu ya bir daha çarparsam bende öyle yapaıcamGeçen arabayı bı yere çarptım aceleden. Onu bile söylemedimsanıyor ki durduğu yerde gelip vurdular . Umrumda değil. Aynı dengesiz bendeki de. Ne diyeceği belli olmaz. Benim de dilimin ayarı yoktur. Gereksiz gerilmeye gerek yok. İşte adı üstünde herbokolog
Bir ortak özellik daha. Geçen hamburger yiyelim dedim ki iyi bir yer. Her şeyini kendi yapıyor adam. Sosuna kadar . SankiGörüyor canım. Ama her seyın ustesınden gelen bırı olunca sorgulamıyor .
Sonucta 3 aydır bır sekılde doyuyor bebek
Sadwce sütle oldugunu sanıyor .
Benımkı dogalcı
Bırcok seye de karşı. Dısardan yemeği bıle gızlı soyluyorum
Çok sağol. Şükür ki 3. Gün uyudu biriktirdiği tüm uykuları ve normale döndü.2 Ay aşısı vuranlardan biri de biziz. Kabus gibi geçti hafta sonu. Hep ağladı, uyumadı, huysuzlandı, emdiğini kustu. Tüm uyku düzeni gitti. Bir de ebe sarı gördüm deyince tahlil yaptırdık bilirubin yüksek çıktı ayına göre bugün 7 tüp kan aldılar araştırmak için. Kuzum günlerdir ağlıyor vallahi
Bu arada geçmiş olsun size deMikan @Rumy Z Zoga ve bir de hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun yoncambenim
Gülelim tabii. Uykusuzluktan ceneme vurduYaa ikidir koparıyorsun beni boş evde kahkaha atiyorum resmen.
Tahmin etmiştim valla başak olduğunuTerazileri çok severimen iyi anlaştığım burç.ben de manyak bir Başak burcuyum
Sormaz mı? Sordu da sordu. Aptalı oynadım. Servise goturdu. Abi bu carpilma işi değil falan demiş sanayiciAbovvv arabaya bisey yapsam poku yeriz. Bi kere sinyal lambasina vurdu motor. Mal gibi geldi. Ben dönerken vurdu. Adam suclu belli. Sesini cikarmadi gitti. Ben eve geldim eşim hala sinyal lambasına laf eder. Orjinal de taktirmadik su aliyo.durup aklina geliyor laf ediyor. Simdi bi daha bi yerine bisey etsem lafindan kurtulamam. Dururken vurmuslar desem de sanmam ikna oluvermez. Sorar da sorar.
Hayır işin garibi benim çocuk sütle de uzun uyuyor zaten. Çocuk uykucuSen de ne güzel bu çocuk uzun uzun uyuyor dersin
Hiç koz veremem elineİyi fikirmiş bu ya bir daha çarparsam bende öyle yapaıcam
Tüm kediler Başak burcudurTahmin etmiştim valla başak olduğunuKardeşim de başak burcu sürekli tartışıyoruz. Şunu izlemelisin
Benimki de o haller nadir de olsa bazen geliyor. Ay dur bi balkon yikayim der zamansiz zeminsizBizimki günde 2 kere yer silme 1 kere ev süpürme. Yemek işi de kimi zaman onda .balkon yıkama da onun görevi
Bu benim , kesinlikle benimTahmin etmiştim valla başak olduğunuKardeşim de başak burcu sürekli tartışıyoruz. Şunu izlemelisin
Laktoz alerjisi mi yok inek sütü alerjisi mi bar acaba belirtileriniz neydiLaktoz interolansi için en kesin şey sıkı diyetle tespit etmek. Ben sıkı diyet yaptım ve sonuçta tüm sıkıntılar yavaş yavaş geçti. 3 aylık olunca diyet açmaya başlayacağım. Testlerde bağırsak kaynaklı olanlar çıkmıyor ve geçici. Belirtiler takip edilerek yanında diyetle anlaşılıyor.
Tamamdir. Gidem de sipariş verem hemenTabi düzenli kullanmak lazım ilk zamanlar günde 3 le başladım. Sonra ikiye düşürdüm. Sabah bu saatlerde alıyorum. Akşam 12 gibi. Sende kendine göre saat belirlersin.
Benim eşimde her şeye karışır ama doğalcı değil Allahtan demin dedim ya bebeğe gizli gizli mama vermiş Amy nin hesapBir ortak özellik daha. Geçen hamburger yiyelim dedim ki iyi bir yer. Her şeyini kendi yapıyor adam. Sosuna kadar . Sankiyiyelim demişim gibi baktı. He gittik yedik ama heves kaçtı bı kere.
Her şeye önce itiraz eder, sonra yapar. Buna ek evin her işi onun üzerindedir. Temizlik, yemek, ödev, pazar, market... Evin ikinci karısı benimdir hatta. Bunları yaptığı için de karisma hakkı var, sanır.Selam bdv
İkisi ayni şey aslında. Sütün içindeki laktoz dokunuyor.Laktoz alerjisi mi yok inek sütü alerjisi mi bar acaba belirtileriniz neydi
Sormaz mı? Sordu da sordu. Aptalı oynadım. Servise goturdu. Abi bu carpilma işi değil falan demiş sanayicisanane dimi ne olduğu? Al parani bak işine. Şoför çarpınca daha mı çok para alacaksın sanki o da ayrı manyak. Bugün çok isyankarim, alayına isyan
İşte o servisteki adam tam dayaklık bence.Sormaz mı? Sordu da sordu. Aptalı oynadım. Servise goturdu. Abi bu carpilma işi değil falan demiş sanayicisanane dimi ne olduğu? Al parani bak işine. Şoför çarpınca daha mı çok para alacaksın sanki o da ayrı manyak. Bugün çok isyankarim, alayına isyan
Bence deTüm kediler Başak burcudur
Bende öyle zaten yeterince canım sıkkın en ufak imayı bile kaldıramıyorumBebım kv oyle pek bışı dıyemez, esım de aynı sekılde. Sadece en ufak bır seyde her seyı mamaya baglar eşim
O konuda cenesını cekmemek ıcın soylemedım zaten.
Yoksa onlardan cekındıgım falan yok. Ufak bır ima bile duymak ıstemıyorum sadece
Dün akşam hazırlıksız yakalandım hele bi daha denesin o zaman tam anlamıyla alıcak ağzının payınıAnam sabah sabah bdv kokusu aldım topikten
Sen o an ağzının payını verseydin geri vites yapardı işte ne güzel
İşte benide o psikolojiye soktu kv dün. İyice çocuğuma yetemiyorum diye moralim bozuldu.Bende çok ağladım geçen gün annemlerde bir kadın geldi 50 yaşlarında bende o gün ne uyku ne yemek sütüm cok azdı mama yapmaya gittim ki ben gerçekten ihtiyaç olduğunu hissettiğim zaman veriyorum mamayı hemen geldi yanıma emmiyo mu sütün mü yetmiyor ben bu çelimsiz halimle 2 çocuk büyüttüm bi kere başka bir şey vermedim yok söyle sütüm akardı böyle taşardı sütün yerini tutar mı ah çocuğum neler dedi bana çok ağladım çocuğuma yetemiyorum diye
Bizimkinde gaz problemi olmadı hiç. Zaten ne yapıp edip çıkarır inatçı çocukDün toplamda 3 kez ben de mama verdim. Uzamış sarılık var bizde de. Çocuk gece boyu o kadar ağladı ki gazdan. Alttan bir türlü çıkaramadı. Kesinlikle vermeme kararı aldım. Ben süt su karışık yaptim mamayı. Belki de ondan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?