Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tam yaşamak istediğim hayat Evlenmeden önceki hayatım

İyi fikirmiş bu ya bir daha çarparsam bende öyle yapaıcam

Bir ortak özellik daha. Geçen hamburger yiyelim dedim ki iyi bir yer. Her şeyini kendi yapıyor adam. Sosuna kadar . Sanki yiyelim demişim gibi baktı. He gittik yedik ama heves kaçtı bı kere.

Her şeye önce itiraz eder, sonra yapar. Buna ek evin her işi onun üzerindedir. Temizlik, yemek, ödev, pazar, market... Evin ikinci karısı benimdir hatta. Bunları yaptığı için de karisma hakkı var, sanır. Selam bdv

Çok sağol. Şükür ki 3. Gün uyudu biriktirdiği tüm uykuları ve normale döndü.

Sormaz mı? Sordu da sordu. Aptalı oynadım. Servise goturdu. Abi bu carpilma işi değil falan demiş sanayici sanane dimi ne olduğu? Al parani bak işine. Şoför çarpınca daha mı çok para alacaksın sanki o da ayrı manyak. Bugün çok isyankarim, alayına isyan

Bizimki günde 2 kere yer silme 1 kere ev süpürme. Yemek işi de kimi zaman onda .balkon yıkama da onun görevi
Benimki de o haller nadir de olsa bazen geliyor. Ay dur bi balkon yikayim der zamansiz zeminsiz ay evde pislenmiş der aylar gecer bi dank eder gözü yer görür farkeder. Belki o zaman bi süpurmek ister. Onun disinda aldigini oraya bırakir coraplarıni etrafa. Kiyafetler de öyle. Çöp bisey varsa pecete kagit masada kalir oyle. Oyle yani. Bi buranın ev oldugunu o an çöp atilsa alinan eşya o an yerine konsa işlerin daha kolay olacagini öğretemedm. Burası otel ona göre yaşa gec. Aynisini annesinin evinde de yapiyor. Gidip kaldik elbiseler orda burda. En son pantolonu kardesinin dolabina nasil girmisse orda unutmuş kudurdu sabah pantolon nerde diye. Bilmem dedm. Halbuki orda da uyardm kendini. Iyi oldu. Pantalonsuz kalsn az icimin yağlari eridi.

Laktoz alerjisi mi yok inek sütü alerjisi mi bar acaba belirtileriniz neydi

Benim eşimde her şeye karışır ama doğalcı değil Allahtan demin dedim ya bebeğe gizli gizli mama vermiş Amy nin hesap Ama Allah var benim ki de yapıyor. Pazar market temizlik yemek ütü ama ödeve çok itiraz var onu yaptıramıyorum bir türlü. Fakat Amy senin eş gibi yapsa yolarım kesinlikle. Çünkü bende kahvemi alıp kitabımı okumak isterken yapamıyorsam o da yapamaz kusura bakmasın. Anca beraber kanca beraber. Ama benim çalışmam lazım deyip akşam bebeyi eline verip ben oturuyorum kitap ya da PC başına

valla benimki de yemez yani. Arabalar pek ilgili hersyini bilir carpma mi vurma mı nasıl olmus taklamı atmıs ucurumdan mi yuvarlanmis bilir. Onu kandiramam zor

İşte o servisteki adam tam dayaklık bence. Gerçekten sana ne sanki ödül alacak. Çarpılma işi ya da değil

Bende öyle zaten yeterince canım sıkkın en ufak imayı bile kaldıramıyorum
Anam sabah sabah bdv kokusu aldım topikten

Sen o an ağzının payını verseydin geri vites yapardı işte ne güzel
Dün akşam hazırlıksız yakalandım hele bi daha denesin o zaman tam anlamıyla alıcak ağzının payını
İşte benide o psikolojiye soktu kv dün. İyice çocuğuma yetemiyorum diye moralim bozuldu.
Zaten süt konusunda stresliyim iyice geriyor beni
Bizimkinde gaz problemi olmadı hiç. Zaten ne yapıp edip çıkarır inatçı çocuk sadece ilk gün kaka yapmadı ama ertesi gün acısını çıkardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…