Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Dünden beri o kadar gerginimki anlatamam. Bugün sanki göğüslerim dahada boş. Ben keyfi veriyorum gibi davranmaları çok sinirlerimi bozuyor işte. Ne yapayım yetmiyorsa çoğaltmak için elimden geleni yapıyorum ama olduğu kadar. He bide dediğin gibi yok hasta olurmuş falan filan bende mamayla büyümüşüm eşim sadece anne sütü ama sürekli hastadır ben binde bir grip falan olurum. Mama yüzünden obez olanda yok hiç etrafımda. Hayır bir de ben sana fikrini sormuşmuyum acaba ne konuşup duruyorsun değil mi

O kadar yoruluyor ki yattığı yeri bilmiyor gerçekten. Arada ona da üzülüyorum ama çabuk atlatıyorum ise yaramayan eşyayı bile evde tutmam değil adam

Hiç stres yapma, düşünülen kadar tütü kaka değil mama da, dedim ya kızımda vermedim ma bunda veriyorum. Y beni kötü bir anne yapmıyor yukarıda çok çılgınca mama karşıtlığı ve zarar olduğu iddia edilen şeyler okudum komik buldum.

Bebek gold yapmamış ya tekrar denesene en mibiğini alıp? Yada golden goat al dediğim gibi asla kabız falan yapmadı. Bebeğin tüm faydayı sindirmiş işte ne güzel benim ki günde 5 kez kaka yapıyor çoğu gidiyor yediklerinin birde hu yandan bak

Sütünüzün az geldigini veya olup olmadigini nasil anliyorsunuz?
Bu ay kilo alımı azdı. Birde memeden sonra aranıyor uyumuyor huzursuzluğu var belli. Sinirli oluyor bide ağlıyor. Sabah göğüslerim dolu uyanıyorum mesela onu boşaltıp uyuyor 2 saat en fazla. Haliyle göğüslerim dolmamış oluyor uyandığında yetmiyor yani. O zaman ek mama veriyorum. Birde akşam üstü işten güçten yemek yiyip dinlenemiyorum o zamanda sütüm çok olmuyor o zamanda veriyorum mecbur

İşte o servisteki adam tam dayaklık bence. Gerçekten sana ne sanki ödül alacak. Çarpılma işi ya da değil
Bı kere de yolda buyuk bir kaya parçasını görmemiştim. Üstünden geçmiştim. Yine itiraf etmedim tabii. Gitti servise araba başka sebepten. Bu olay ortaya çıktı alt tarafa bir şeyler olmuş bunu nasıl yaptın demiş sanayideki eleman. Tabii haberi yok benimkinin. Beni aradı. Benim de haberim yok zaten

Bizimkini tam tarttim bu sefer 20 günde 500 gram almış. 63.gun gitmiştik doktora .o kadar da emiyor ama yine de iyi kilo almamış. 5300 olmuş. Yine boyu iyi uzadı. Çoğu elbisesi 9 aylık ama niyeyse bu çocuk kiloya vermiyor.zaten bezi de yağ dolu .neyse 2 ay daha sabredeyim ben ona et yediririm

Yesen de akşamları artmıyor. Benim yediğimi inek yese 5 kilo sütü çıkar. Belli bir aydan sonra artmıyor. Vücut yoruluyor belki de .İlk ay 1100 sonra 950 bu ay 700 800 arası bir şey alır. Sütun kalitesini artıran her şeyi yiyorum. Tabi aşıdan sonra bir 3 4 gün hemen hemen hiç içmedi .onun da etkisi oldu .

Ya lütfen duyma kimseyi. Emzirmemiş kişiler doymaz sütle mama ver der, emzirmiş ilk fırsatta basmış ek gıdayı onlarda mamayı kötüler asla verme der. Sen kimseyi dinleme. Annelik tamamen içgüdü bence. Kızımda bir kez bile düşünmedim mama vermeyi hiç aklıma bile gelmezdi bunda geliyor demekki bende aç olduğunu düşünüyorum.
Sende böyle hissettiğin ve bebeğini ekstra beslediğin için kimse seni suçlyamaz onlara fırsat verme. İçin böyle rahatsa ver geç mühim olan anne. Çünkü mutlu anne mutlu bebek!

Mama sevciiliği kadar kızıyorum mama karşıtlığına. Bir anne çocuğu için en doğru olanı biliyor

Valla bende öyle yapıyorum genelde benimki sürekli arabadan sesler geliyor. Sen nasıl kullanıyorsun bu arabayı filan diyor bende 50 yle gidiyorum valla yavaş yavaş diyorum. 90 dan aşağı gitmiyorum gayet agresif bir sürücüyum. Arabama binen korkuyor tabi eşime caktirmiyorum. Ama şüpheleniyor langur lungur çukurlara mi görün niye ses geliyor önden anlamıyorum diyor. Ben de Allah Allah niye acaba diyorum

Ya eve gelmiş misafir kalbini kırmayım dedim ama haklısın keşke söyleseydim içime dert ettim

Canım bu sanırım tazyikli verdiği için bebeklere yasak diye okumuştum ama emin değilim. Sende sorup al muhakakk

İşte ortasını bulamıyoruz hiç. Maalesef. Ama son dediğin cok doğru mutlu anne mutlu bebek... Ayrıca en mühim ise gerçekten kimseyi ilgilendirmez. Anne verir kararını kimseye laf düşmez. Ben oğlumda çok laf duydum milletten mama veriyorum diye... Üstelik ailem değil genelde arkadaşlarımdan duydum lafı. Biraz daha deneseydin biraz daha zorlasaydin... Sanki benim evde ne çektiğimi siz biliyorsunuz. Zaten hastaneden çıkarken doktor tembihledi sakın emsin diye zorlayıp çocuğu aç bırakmayın geri dönersiniz diye. Ne yapayım oğlum gayet sağlıklı oldu. Maşallah hiç bir sıkıntısı yok. Şimdi kızım da mamaya ihtiyaç duysa hiç düşünmem hemen veririm. Hatta tembihlediler beni hastanede biberon verme süt gelmezse diye arkadaşlarım şırınga kaşık. Valla sütüm ilk gelmediğinde dayadım biberonu çocuk aç kaşıkla mi ugrasicam. Ama şimdi biberonu almıyor bebe

Neyse velhasıl her bebek ve annenin durumu farklıdır. Herkesin oturduğu yerden konuşması yanlış. Senin de dediğin gibi en iyi kararı anne verir.

Cahillik işte can sıkmaktan başka bir şey bilmiyorlar.
Benimkide saat başı emmek istiyor bazen ama bi saatte hayatta dolmuyor sonrada sinirleniyor

Ne kadar gelirin varsa o kadar giderin oluyor en iyisini yaparsın

Benimki de arada eleştiriyordu en sonunda dedim ki eleştirip eleştirip beni anne yapman da ironik! Bi daha konuşmadı

Eşine sinir oldum habire bir keyif modu
Aynen
Hıxbır seyınden taviz vermez
Ben de teraziyim yaa. yengeçleri sevmezdm. Bebiş yengeç oldu
Yengec kadınıyla ıyı anlasırım ama erkegınden dötüne vura vura kosup uzaklasmak gerek

Vereyim sana da sen emzir diyemediniz mi çelimsiz pislik. Bunlar için kendinizi uzup sütünüzü daha da azaltmayın lütfen. Ac bu diyenlere bu ay çok kilo almış Dr diyet önerdi diyorum
Keşke deseydim valla demedim kalbi kırılmasın diye keşke kırsaydım en azından bundan böyle başkalarına karışmazdı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…