- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.301
Benımkı nıye oluyor kiHiç stres yapma, düşünülen kadar tütü kaka değil mama da, dedim ya kızımda vermedim ma bunda veriyorum. Y beni kötü bir anne yapmıyor yukarıda çok çılgınca mama karşıtlığı ve zarar olduğu iddia edilen şeyler okudum komik buldum.
Bebek gold yapmamış ya tekrar denesene en mibiğini alıp? Yada golden goat al dediğim gibi asla kabız falan yapmadı. Bebeğin tüm faydayı sindirmiş işte ne güzel benim ki günde 5 kez kaka yapıyor çoğu gidiyor yediklerinin birde hu yandan bak
Vallahi sen bu konularda bensinBı kere de yolda buyuk bir kaya parçasını görmemiştim. Üstünden geçmiştim. Yine itiraf etmedim tabii. Gitti servise araba başka sebepten. Bu olay ortaya çıktı alt tarafa bir şeyler olmuşbunu nasıl yaptın demiş sanayideki eleman. Tabii haberi yok benimkinin. Beni aradı. Benim de haberim yok zaten
Takip et canım. Belirtiler böyle mukuslu kakayı dikkatli incele ince kıl gibi kan olursa doktoruna söyle..Allah korusun bebeklerimiziKizarklik var bizde. Gürültülü kaka var hapşırma ve zaman zaman mukuslu kaka var.
O yuzden sureklı laf sokuyorum. Tartısıyoruz ufaktan.Tam yaşamak istediğim hayatEvlenmeden önceki hayatım
Bu kıl gibi kan benim bebede bir kere oldu ama bir daha olmadı. Alerji belirtisi dimi buTakip et canım. Belirtiler böyle mukuslu kakayı dikkatli incele ince kıl gibi kan olursa doktoruna söyle..Allah korusun bebeklerimizi
Alerjik bebek az mı kilo alır?bizimki de gurultulu kaka yapıyor ama gazi da öyle çok gürültülü. Mukus arada sırada var .gece emince oluyor .hiç huzursuzluğu yok .kızarıklık da yokCanım benim mesajımı oku..6132.sayfada..bizde devmutlaka alerjik durum var mukuslu kaka ve kangörüldü.senin bebeğin vücudunda kızarıklık var mı egzama gibi kırmızı, huzursuzluk,hapşurma,gürültülü kaka..banadabu hagta süt ürünlerini bi tüketme deneyelimdedi. Rota aşısını yaptıumarımgeçicidir hepimizin ki. Ayda nekadar kilo alıyor.benimkibide mamaiçiyor eğersütüm azalırsa çok korkuyorum zaten az..ikizlere yetmiyor.ikisindede mukus var perişan haldeyimüzüntülü
Cok uzun bakamıyor canım. Kucaga alıyor mesela bebehın boynu 2 büklüm.Benim eşimde her şeye karışır ama doğalcı değil Allahtan demin dedim ya bebeğe gizli gizli mama vermiş Amy nin hesapAma Allah var benim ki de yapıyor. Pazar market temizlik yemek ütü ama ödeve çok itiraz var onu yaptıramıyorum bir türlü. Fakat Amy senin eş gibi yapsa yolarım kesinlikle. Çünkü bende kahvemi alıp kitabımı okumak isterken yapamıyorsam o da yapamaz kusura bakmasın. Anca beraber kanca beraber. Ama benim çalışmam lazım deyip akşam bebeyi eline verip ben oturuyorum kitap ya da PC başına
Mukus bazen bizde de oluyor tek basına bir belirti değil bence. Bazı kakalaeı mukuslu bazıları değil.Alerjik bebek az mı kilo alır?bizimki de gurultulu kaka yapıyor ama gazi da öyle çok gürültülü. Mukus arada sırada var .gece emince oluyor .hiç huzursuzluğu yok .kızarıklık da yok
Benimki anca omzunda düzgün tutabiliyor. Kucağına tutmaya kalksa sopa gibi dümdüz tutuyor çocuğuCok uzun bakamıyor canım. Kucaga alıyor mesela bebehın boynu 2 büklüm.
İçime sınmıyor alıyorum elınden
Ne zaman bebegı alda kusuyor bebek. Yazık yanı
Şimdi emzırdım bırazBizimkini tam tarttim bu sefer 20 günde 500 gram almış. 63.gun gitmiştik doktora .o kadar da emiyor ama yine de iyi kilo almamış. 5300 olmuş. Yine boyu iyi uzadı. Çoğu elbisesi 9 aylık ama niyeyse bu çocuk kiloya vermiyor.zaten bezi de yağ dolu .neyse 2 ay daha sabredeyim ben ona et yediririm
Yani bende zaman zaman doymadığının farkındayım ki veriyorum, durduk yere aman çocuk uyusun diye vermiyorum ki.Ya lütfen duyma kimseyi. Emzirmemiş kişiler doymaz sütle mama ver der, emzirmiş ilk fırsatta basmış ek gıdayı onlarda mamayı kötüler asla verme der. Sen kimseyi dinleme. Annelik tamamen içgüdü bence. Kızımda bir kez bile düşünmedim mama vermeyi hiç aklıma bile gelmezdi bunda geliyor demekki bende aç olduğunu düşünüyorum.
Sende böyle hissettiğin ve bebeğini ekstra beslediğin için kimse seni suçlyamaz onlara fırsat verme. İçin böyle rahatsa ver geç mühim olan anne. Çünkü mutlu anne mutlu bebek!
Mama sevciiliği kadar kızıyorum mama karşıtlığına. Bir anne çocuğu için en doğru olanı biliyor
Benım dısımda kimse bakamıyor, tutamıyor gıbı sanki. O yuzden esıme az verıyorumCidden annelik içgüdüsel bir sey. Sanki bana biri mi öğretti tutmayı evirmeyi çevirmeyi. Sanki oldum olası çocuk bakıyormuşum. Bunu eşim bebeği tutarken soyarken falan izleyince daha iyi anladım
Evet kakamukusli ve kan varsa büyük ihtimal alerji..dikkat et canım ve doktoruna danış..ben şimdi süt ürünlerine diyet yapıyorum 1 hafta ..bende bu zamana kadar1 kere gördüm bi daha görmedim inşaallah dagörmeyizbir dahaBu kıl gibi kan benim bebede bir kere oldu ama bir daha olmadı. Alerji belirtisi dimi bu
Acaba ne yedim de oldu ya hiç hatırlamıyorum
Evet bende her şey deniyorum ama yok eskisi gibi değil. Sadece gece uyuduğumda sabah güzel süt dolmuş oluyor o kadar. akşama kadar eskisi gibi dolmuyor göğüslerimYesen de akşamları artmıyor. Benim yediğimi inek yese 5 kilo sütü çıkar. Belli bir aydan sonra artmıyor. Vücut yoruluyor belki de .İlk ay 1100 sonra 950 bu ay 700 800 arası bir şey alır. Sütun kalitesini artıran her şeyi yiyorum. Tabi aşıdan sonra bir 3 4 gün hemen hemen hiç içmedi .onun da etkisi oldu .
Kızmaz da söylenir dururBenımkı nıye oluyor ki
Çoğunuzun olmamıs
Vallahi sen bu konularda bensin
Ota boka kızarsa söylemem tabii
Evett öyleymiş benimbebeklerim her zaman 1100 Gr alıyorlardı.bu ay mukuslu işedikleri için ve benimbebekler çok boğazlarına düşkün değillerdi ay 700 Gr almışlar..kakayı takipetmek lazım..bebeğin cildini vs.Alerjik bebek az mı kilo alır?bizimki de gurultulu kaka yapıyor ama gazi da öyle çok gürültülü. Mukus arada sırada var .gece emince oluyor .hiç huzursuzluğu yok .kızarıklık da yok
Benim eşim de benim tutuşunu beğenmiyorCok uzun bakamıyor canım. Kucaga alıyor mesela bebehın boynu 2 büklüm.
İçime sınmıyor alıyorum elınden
Ne zaman bebegı alda kusuyor bebek. Yazık yanı
Riskli babaBenim eşim de benim tutuşunu beğenmiyoremzirebilsem sana vermiycrm bebeği diyor. Ben biraz senin eşin gibiyim sanırım en azından eşimin gözünde. Ama konuya binaen bir video koymaliyim.
Aynı şeyKızmaz da söylenir dururhiç cekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?