- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.321
Ne gerizekali şu elbiseleri yapanlar. Bu çocuk bez giyiyor olur mu o elbiselerŞimdi emzırdım bıraz
emdi bıraktı. Süt sagdım
Sagdıgımı verdım 60 cc ıctı kapadı gozlerı.
Sagdıgımı vermesem oyle yatacak ıste.
Bizimde 9 aylık badıler gıyıyor. Dıgerleri fos cıktı
Artık bizimki açsa uyumuyor .uyuyorsa da çabuk uyanıp meme istiyorŞimdi emzırdım bıraz
emdi bıraktı. Süt sagdım
Anne sutu mu mamayla mi 700 gram ?benimki çok da emiyor .sivi kaka yapıyor ama anne sütünden ne olacakEvett öyleymiş benimbebeklerim her zaman 1100 Gr alıyorlardı.bu ay mukuslu işedikleri için ve benimbebekler çok boğazlarına düşkün değillerdi ay 700 Gr almışlar..kakayı takipetmek lazım..bebeğin cildini vs.
Benimki yogunbakimdayken baya stoklarım derin dondurucunun 4 çekmecesi doluydu elektrikler gitti 1 saat bekledim hala gelmeyince aradım akşam 5 e kadar bakım var dediler 9 saat elektrik yoktu tüm sütleri topladım kaynanama götürdüm buzluğuna. Allahtan evdeydim de müdahale edebildim yoksa çöp olacaktı çocuğumun rızkı bak şimdi sütüm kesildi hala buzluktaki sutlerden kullanıyorumBaştan beri stokladigim yaklasik 15 poşet cöpe gitti. Icinde 70 80 100 belki daha fazla cc de sütler vardi. Simdi atamiyorum buzluga anca emmesine yetiyor cidden. Zor bi durum vallahi inanılmaz can skcı
Sanırım bebeklerin belli aylarda atak dönemleri var diye bisey okumuştum 2 ay 4 ay sendromlari bir kaç hafta bu atak dönemi geçip sonra normale dönüyormuş atak döneminde de çok şey öğreniyormus. Bizde de durum ayni 3 gündür hiç uyumuyor en son öğlen 12 de uyanıp aksam 9 da hala uyanık oluyor gözler kıpkırmızı uykusuzluktan çok mizmiz uyku başına vuruyor ama nafile dün en son akşam 11 de arabayla gezdirip uyutup getirdik yatırdıkBen de agladim bugün. Ama sebebi sadece bebek degil. Eşim sagolsun. Mental psikolojik ve fiziksel her türlü yorgunuz. Ama en cok yoranı psikolojik yorgunluk gercekten.
Bu nasıl iş, biz de öyle çalışalım.Eşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Kahvesını yapıp terasa cıkar kitabını okur 30 dk .
Cocugu okula bırakır ve kendı ısıne gecer.
Aksam bazen evde olmaz işi uzar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Kahvesını yapar terasta kitap okur.
Aksam yemegını yer
Kahvesını yapar terasta pc ıle takılır ya da kitap okur.
Gece kahvesını yapar kitap okur
Gec saatte yatar.
Ve ertesı gun yıne aynı seyler .
Hayat sana guzel dıyorum da inanmıyor
Aman 3 ay full süt sagdim bebek yoğun bakımda onun stresi yetim bitiyor bide eşimle baya ters düştük her seferinde bak yapma sütüm azalıyor dedim dinlemedi en sonunda hastanede yorgunlugunda etkisiyle kesildi şimdi süt sağ gelir mama mi vercez bebeğe stoktakiler bitince demeye başladı e aklın neredeydi ben sana söylerken hoş tutayım demedin de inatlaşıp durdun şimdi mi aklına geldi süt.Kızlar sızınkıler basmıs mamayı. Ben esımden bile gızlı verdım
bızde herkes karsı mamaya .
Cocuk gunduz emmeyınce, 1 öğünü doldurmak ıcın denedım.
Ama hep gızlı
Ahhh ne cektıgımı bilemezler
Man kafa bunlar. Olumsuzlugun süte etkısını bılmıyorlar .Aman 3 ay full süt sagdim bebek yoğun bakımda onun stresi yetim bitiyor bide eşimle baya ters düştük her seferinde bak yapma sütüm azalıyor dedim dinlemedi en sonunda hastanede yorgunlugunda etkisiyle kesildi şimdi süt sağ gelir mama mi vercez bebeğe stoktakiler bitince demeye başladı e aklın neredeydi ben sana söylerken hoş tutayım demedin de inatlaşıp durdun şimdi mi aklına geldi süt.
Yazını okuyunca aklıma geldi gene bak sinirlendim
Hem de birden fazla yerde calısıyor . Ama esnek saatlerı hepBu nasıl iş, biz de öyle çalışalım.
Eşim yoğun çalışıyor diye pek ses etmiyorum. Sen sonuna kadar haklısın.
Hadi yaa iyi bari benimki kız. ama belki yengemden dolayi yengecleri sevmiyorumdurAynen
Hıxbır seyınden taviz vermez
Yengec kadınıyla ıyı anlasırım ama erkegınden dötüne vura vura kosup uzaklasmak gerek
Mamayı degıstırdın mı bu durumda ?Takip et canım. Belirtiler böyle mukuslu kakayı dikkatli incele ince kıl gibi kan olursa doktoruna söyle..Allah korusun bebeklerimizi
Hatta haftada iki gün nöbetci olsun ki siparişleri ve kargoları rahat açalımHem de birden fazla yerde calısıyor . Ama esnek saatlerı hep
Keske sabah gıden aksam dönen biri olsaydı.
Bu sekılde asırlardır bu adamla evlıyım sanki
Mukusu nasıl anlarızMukus bazen bizde de oluyor tek basına bir belirti değil bence. Bazı kakalaeı mukuslu bazıları değil.
Ya sayenizde çok güldüm bugün ya Allah da sizi güldürsünHatta haftada iki gün nöbetci olsun ki siparişleri ve kargoları rahat açalım
Bugun 2 kargo geldı yakalandım. Sesını cıkarmadı ama arkamı dondugumde kızıma aldıgım acı ojenın ambalajını okuyorduHatta haftada iki gün nöbetci olsun ki siparişleri ve kargoları rahat açalım
Benim bebe minnak heralde biz daha 3 aylikları giyiniyoruz. Hatta bi miktar uzun kollari falan. Daha 6 aylıga gecmeden ne ara 9 aylik giyer oldunuz yav. Yalniz her 3 aylik da normal olmuyor bazi 3 aylik kiyafetler dar veya kücük kısa vs. Bu e bebekten aldiklarm genelde büyük kalip sanrm. Onlari.giydirebiliyorum.Şimdi emzırdım bıraz
emdi bıraktı. Süt sagdım
Ayy üzulüyordum mesajın sonuna doğru oh cektm. Iyiki kurtarmışsın. Cok sevindm.Benimki yogunbakimdayken baya stoklarım derin dondurucunun 4 çekmecesi doluydu elektrikler gitti 1 saat bekledim hala gelmeyince aradım akşam 5 e kadar bakım var dediler 9 saat elektrik yoktu tüm sütleri topladım kaynanama götürdüm buzluğuna. Allahtan evdeydim de müdahale edebildim yoksa çöp olacaktı çocuğumun rızkı bak şimdi sütüm kesildi hala buzluktaki sutlerden kullanıyorum
Evet canım bence de kıyafetten kaynaklı olabiliyor . Yoksa aralarında ne kadar boy farkı olabılır kıBenim bebe minnak heralde biz daha 3 aylikları giyiniyoruz. Hatta bi miktar uzun kollari falan. Daha 6 aylıga gecmeden ne ara 9 aylik giyer oldunuz yav. Yalniz her 3 aylik da normal olmuyor bazi 3 aylik kiyafetler dar veya kücük kısa vs. Bu e bebekten aldiklarm genelde büyük kalip sanrm. Onlari.giydirebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?