- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.341
Sen söylüyor musun yaİyi fikirmiş bu ya bir daha çarparsam bende öyle yapaıcam
Onun da biraz farkindayim. Hem atak hem aşı. Zira baya etrafa ilgili ve konuşmaya calisiyor. Sesler cikaryr. Farklilaştı iletişime geciyor sankiSanırım bebeklerin belli aylarda atak dönemleri var diye bisey okumuştum 2 ay 4 ay sendromlari bir kaç hafta bu atak dönemi geçip sonra normale dönüyormuş atak döneminde de çok şey öğreniyormus. Bizde de durum ayni 3 gündür hiç uyumuyor en son öğlen 12 de uyanıp aksam 9 da hala uyanık oluyor gözler kıpkırmızı uykusuzluktan çok mizmiz uyku başına vuruyor ama nafile dün en son akşam 11 de arabayla gezdirip uyutup getirdik yatırdık
Benim bebe 5600 kilosu 60 cm çıktı daha yeni. 3 6 ay giydirmeye yeni başladım.Evet canım bence de kıyafetten kaynaklı olabiliyor . Yoksa aralarında ne kadar boy farkı olabılır kı
Esin gözümde canlandı portakal suyundan bir yudum alıp şirkete geçiyor gibiEşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Kahvesını yapıp terasa cıkar kitabını okur 30 dk .
Cocugu okula bırakır ve kendı ısıne gecer.
Aksam bazen evde olmaz işi uzar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Kahvesını yapar terasta kitap okur.
Aksam yemegını yer
Kahvesını yapar terasta pc ıle takılır ya da kitap okur.
Gece kahvesını yapar kitap okur
Gec saatte yatar.
Ve ertesı gun yıne aynı seyler .
Hayat sana guzel dıyorum da inanmıyor
Ne komikler ya sanki sagmak çok kolay. Herkes ister çıkar emzir.Nıye aglıyorsun kı ? Soksaydın lafı agzına .
İşte bu yuzden ınsanlara gostermemek gerek . Zira en ufak bır laf soyleyen olsa acayıp kalp kıracağımı bıldıgım ıcın
Gızledim. Ben susup dınleyemem çünkü
Tatılde bazı akrabalra gıttık. Ulan sagdıgım halde elestırışdım be bıraz
Sagma memenı ver dedıler ( eşimin halası )
Benimki sabah 8 aksam 5 haftasonu iş yok. Ama 5 de gelip yemek yer uzanir telefonda takilir. Sonra aksam kankileriyle vakit gecirir. Oyle de sinir bozucu olmaz mi ben sinir oluyorum varligiyla yoklugu bir gibiHem de birden fazla yerde calısıyor . Ama esnek saatlerı hep
Keske sabah gıden aksam dönen biri olsaydı.
Bu sekılde asırlardır bu adamla evlıyım sanki
Foto acılmadıSurrender kuzum bak ben bu mamayı kullanıyorum. Hatta Avrupa’da çok meşhur. Nedense bu grupta bir kişi bile kullanmıyor. Belki Türkiye’de çok bilinmiyor. Ben hem mama, hem anne sütü veriyorum. Maşallah diyeyim bir kez bile kabızlık yaşamadık.
E Bebek’te var görünüyor hem de gayet uygun.
Ben burada 350 gramını 14 Euro’ya( 256 TL) alıyorum.
Orada 800 gram 150 TL.
Şaka gibi
Ay fotoyu eklemeyi unutmuşum şimdi ekliyorum.
Ahhh ne guzelBenimki sabah 8 aksam 5 haftasonu iş yok. Ama 5 de gelip yemek yer uzanir telefonda takilir. Sonra aksam kankileriyle vakit gecirir. Oyle de sinir bozucu olmaz mi ben sinir oluyorum varligiyla yoklugu bir gibi
Ayy amin hepimiz gülelim bebelerle
Öyle gercekten. Boş lafçılar aslında ama uyuz oluyor insanNe komikler ya sanki sagmak çok kolay. Herkes ister çıkar emzir.
Onu 6 saat uyumak zoeunda kalanların tesellisü olsun dıye soylemıslerAyy amin hepimiz gülelim bebelerleuykusuzluk ufkumu açtı 8 saat aptallar uyur diye boşuna dememişler
Humana maması. Ben var mı görmedim. Süt alerjisi olmasa çoktan verirdim mama bende ara ara ama veremiyorum.Foto acılmadı
O konuda asla gecıstırmez. Aynı yemeği 2Esin gözümde canlandı portakal suyundan bir yudum alıp şirkete geçiyor gibi
Ay o da var dimiSen söylüyor musun yaben dün sabah eşimin arabasının aynasını kırdım geri geri çıkarken. Aradim servisi 9000 dedi. Yerine bıraktım arabayı hiçbir şey söylemedim. Sabah çocukları okula bırakacaktı ve şok söylesem şimdi sürekli kaskomu bozdun muhabbetleri dönecek.
Bakayım bı onaHumana maması. Ben var mı görmedim. Süt alerjisi olmasa çoktan verirdim mama bende ara ara ama veremiyorum.
Ne güzel hayat ya hep yaşamak istemistimO konuda asla gecıstırmez. Aynı yemeği 2
Gün yemez. Abur cubur yemez
Ekmek arası öğün istemez.
Normal yemek olacak
Histt ses etme. Kedi ciğer meselesiOnu 6 saat uyumak zoeunda kalanların tesellisü olsun dıye soylemısler
Benim hasarsızlık indirimim varAy o da var dimi10 yıldır hasarsızlık indirimi alamiyormus. Neden? Ben on yıldır trafikteyim çünkü
Paralel evrenden vazgeçtimO konuda asla gecıstırmez. Aynı yemeği 2
Gün yemez. Abur cubur yemez
Ekmek arası öğün istemez.
Normal yemek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?