- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.361
Ya böyke yapışık sümüğümsü birseyMukusu nasıl anlarız
Bizimki hem anne sütü hem mama ile beslendiği için kakası hep sıvı halde. Doktor çok normal diyor.
Bu mukus nedir yani bir mukus muhabbetidir gidiyor
PohyiyenlerParalel evrenden vazgeçtimbunlar kesin kardeş. Patates yemez, makarna eve girmez
Benim onceden bi arabam vardı. Kasko bile yapılmadi arabaya yaşından dolayiBenim hasarsızlık indirimim varo düşünsün şimdi hep onda oluyor ama eski arabasininda arka farını kırmıştım
Patates kızartması da mı yemiyorParalel evrenden vazgeçtimbunlar kesin kardeş. Patates yemez, makarna eve girmez
Okula biz bırakıyoruz. Eşim bırakıyor ben alıyorum mecbur gerekiyor. Bide sürekli tek araba olsa kavga çıkar kesin bizdeBenim onceden bi arabam vardı. Kasko bile yapılmadi arabaya yaşından dolayikeşke yine olsa
Benimde ne konsa önüne yer. Önüne yemek gelmesi bile lüks bencePatates kızartması da mı yemiyor
Çok şükür benim adam asla yemek seçmiyor
Aksine ben seçiciyim yemeklerde
Ama bi takıntımız var pilav şehriyeli, cacık küçük doğranmıs hıyarlı seviyor
Erkekler kapatılsınBenimde ne konsa önüne yer. Önüne yemek gelmesi bile lüks bence
3 oğlu olan benErkekler kapatılsın
+1Benimde ne konsa önüne yer. Önüne yemek gelmesi bile lüks bence
Hiç bu açıdan düşünmemiştim3 oğlu olan ben
Benınkı de oyle canım. Ama ev yemeği olacak .Benimde ne konsa önüne yer. Önüne yemek gelmesi bile lüks bence
Adı ne ?Arada vermeye alerjiye uygun mama alayim dedim. 450 lira bir kutusu
Pregomin as olan laktozsuz mamalar. Aptamil falan daha ucuz ama doktorun tavsiye ettiği bu fiyat. Bu gidişimde sorup aptamil olur derse alacagim kenarda bulunsunAdı ne ?
Adam zaten kızartma düşmanıPatates kızartması da mı yemiyor
Çok şükür benim adam asla yemek seçmiyor
Aksine ben seçiciyim yemeklerde
Ama bi takıntımız var pilav şehriyeli, cacık küçük doğranmıs hıyarlı seviyor
Evin servis şoförü benim işteOkula biz bırakıyoruz. Eşim bırakıyor ben alıyorum mecbur gerekiyor. Bide sürekli tek araba olsa kavga çıkar kesin bizde
Erkekler kapatılsın, bizim minik kuşlar hariçErkekler kapatılsın
Ben de aptamil prosyeneo alacaktımPregomin as olan laktozsuz mamalar. Aptamil falan daha ucuz ama doktorun tavsiye ettiği bu fiyat. Bu gidişimde sorup aptamil olur derse alacagim kenarda bulunsun
Dünyada cenneti yaşıyorsunuz vallahi
Sulu yapmak tavsiye edilmiyor ama mama verirken içine bir kaç damla zeytinyağı koyuyordu arkadaşım ise yarıyormuş.Ben de aptamil prosyeneo alacaktım
Bu da kabız yapar dıye vazgectım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?