Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Man kafa bunlar. Olumsuzlugun süte etkısını bılmıyorlar .
Aynen süt kesildikten 2 ay sonra düştü süt derdine
Ayy üzulüyordum mesajın sonuna doğru oh cektm. Iyiki kurtarmışsın. Cok sevindm.
Valla evdeydim şansa çok şükür
Onun da biraz farkindayim. Hem atak hem aşı. Zira baya etrafa ilgili ve konuşmaya calisiyor. Sesler cikaryr. Farklilaştı iletişime geciyor sanki
Oh maşallah.
Aşı işleri bizde de çok sıkıntı 4 ay asisindan sonra toparlanması 1 hafta aldı sonra verem asisi zamanı geçti yogunbakimda hadi onu yaptırdık tam düzeldi derken tekrar aşı şimdi bunun huzursuzluğu anca düzelecek sonra çok geçmeden 6 ay asisi dicekler her aşı sonrasi ates çabuk düzeliyor ama huzursuzluk baya uzun sürüyor ya

Bu owlinin yenidoğan için olanları 0.5 tog falan
Çokk ince
Ben 2.5 2.7 istiyorum ama onlar da 1 yaş falan başlıyor bedeni

Biri elyaf olmayan, 2.5 tog kollu bir uyku tulumu atsın üstüme nolur ben bulamadım
Ben lcw dan sipariş verdim 2.5 tog ama gelmedi daha gelsin yorum yaparım
Canım geçen gün instagramda gördüm. bir fincan pekmezin içine 1 çay kaşığı kuru maya döküp içti kadın özellikle yazdım dm den arttı mj süt diye evet arttı demiş. Ben deneyecektim ama bebeğim gazlı olunca korktum maya gaz yaparsa diye. Gaz sıkıntınız yoksa deneyebilirsin belki
Ahh evlenmeden önceki hayatım.. Ne güzelmiş şu an kitap okurken uyuyakalıyorum ben

Alerjik bebek analarına bir soru soracağım. Benim minnoş gürültülü kaka yapıyor, kakasını bazen mukuslu gibi böyle sünüyor yapış yapış ve gazı çok. Doktora yazdım ama çok da verimli bir cevap vermedi. Biraz dikkat etmek istiyorum ama nereden başlasam ne yemesem de takip etsem?

Benimki sabah 8 aksam 5 haftasonu iş yok. Ama 5 de gelip yemek yer uzanir telefonda takilir. Sonra aksam kankileriyle vakit gecirir. Oyle de sinir bozucu olmaz mi ben sinir oluyorum varligiyla yoklugu bir gibi
Benimki sabah 9-10 işte nezaman çocuğun gazı çıkarsa her sabah o gaz çıkarırken uyurum o ara.
Kendi işi ama 24 saat full çalışılıyor. Gececi gündüzcu personel değişimi akşam 9 da zaten onlari takip ediyor o sebepten en erken geldiği 9bucuk tabi bazen makinelerde problem filan oluyor gece 11 12 1 artık nezaman gelirse
Haftaici çok işe yariyomus gibi haftasonu dalis yapmaya gidiyor bazen
Yani bana desteği 2 saat gaz çıkarmak

Bu kocaların hepsi aynı valla. Bu gece 4 ten sonra hiç uyumadı bebe doğal olarak bende uyumadım. Beyefendi bi ara kafasını kaldırıp hişştt noluyo kızım ağlama dedi ve uykusuna devam etti az önce de ben biraz yatayım gece çok ağladı bebe diyo. E ama uyudun sen dedim. Huzursuz uyudum diyo vay paşam kusura bakmayın hoş görün dedim bende gıcık oluyorum içten içe

Benimkide gürültülü bol kokulu kaka yapıyor. Gazda fazla ama mukus yok yani hiç farketmedim gürültülü kaka da mı alerjik belirti

Bu benim kocam. ben evdeyim o yoğun çalışıyor. Bir şey de diyemiyorum o yüzden. Ama uykusuzluk çok zor valla.

Ayyyy resmen aynı yaaa resmennn biz kalkıyoruzzz onlar gözünü açıp bakıp yatıyo amaaaaa uykularını alamıyolar yinede

O kadar küçükleri bende söylemem zaten. Ama geçen sene 2 kapıyı yamulttum mecbur söylemek zorunda kaldım. Baya kasko bozrurdum. O sebeple arabayı üstümden attım hemen ama artık üstüme araba alırsam baya kasko çıkacak.

Çocuğun gazı bitince emekliye ayrılacak yani

Benimki sabah 8 aksam 5 haftasonu iş yok. Ama 5 de gelip yemek yer uzanir telefonda takilir. Sonra aksam kankileriyle vakit gecirir. Oyle de sinir bozucu olmaz mi ben sinir oluyorum varligiyla yoklugu bir gibi
Ben carlarim valla kanlı manki yok. Kabul etmem. Ama ben giderim akşam arkadslarla buluşmaya şimdi bebeği de alır giderim ama büyük onda olunca sürekli şikayet. Ne zaman geceksin diye hayır bir de bana beni sık boğaz ediyorsun hiç kendi başıma vakit geciremiyorum diyor. İşte evi sana bırakıp gitmişim. Çocuğun biri bende biri sende daha ne istiyorsun keyfine bak. Ama ben 2 çocukla evdeysem o da evde olacak hiç kusura bakmasın gezemez.

Ben carlasam hemen uste çikmak icin daha carlar ne fenadir o. Pis bi damarı var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…