- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.381
O zaman senin araban var eşinin yok ama o farkında degilEvin servis şoförü benim iştearaba bende olunca şoför de ben oldum.
Aynen öyleymiş . Sulu yapılmaması gerekıyormusSulu yapmak tavsiye edilmiyor ama mama verirken içine bir kaç damla zeytinyağı koyuyordu arkadaşım ise yarıyormuş.
Aynen süt kesildikten 2 ay sonra düştü süt derdineMan kafa bunlar. Olumsuzlugun süte etkısını bılmıyorlar .
Valla evdeydim şansa çok şükürAyy üzulüyordum mesajın sonuna doğru oh cektm. Iyiki kurtarmışsın. Cok sevindm.
Oh maşallah.Onun da biraz farkindayim. Hem atak hem aşı. Zira baya etrafa ilgili ve konuşmaya calisiyor. Sesler cikaryr. Farklilaştı iletişime geciyor sanki
2 öğün versemSulu yapmak tavsiye edilmiyor ama mama verirken içine bir kaç damla zeytinyağı koyuyordu arkadaşım ise yarıyormuş.
Ben lcw dan sipariş verdim 2.5 tog ama gelmedi daha gelsin yorum yaparımBu owlinin yenidoğan için olanları 0.5 tog falan
Çokk ince
Ben 2.5 2.7 istiyorum ama onlar da 1 yaş falan başlıyor bedeni
Biri elyaf olmayan, 2.5 tog kollu bir uyku tulumu atsın üstüme nolur ben bulamadım
Canım geçen gün instagramda gördüm. bir fincan pekmezin içine 1 çay kaşığı kuru maya döküp içti kadın özellikle yazdım dm den arttı mj süt diye evet arttı demiş. Ben deneyecektim ama bebeğim gazlı olunca korktum maya gaz yaparsa diye. Gaz sıkıntınız yoksa deneyebilirsin belkiBenimde canım burnumda gerçekten sütüm artsın diye ne yapacağımı şaşırdım artık.
Bir iki cevap verdim tabi susmadım ama söyledikleri sinirlerimi bozdu bir kere. Sanki benim çocuğumu benden iyi düşüneceklerde konuşuyorlar.
Eşimede söyledim gel bir gün sabahtan akşama kadar sen bak bakıyım çocuğa. Kendi bile diyor ben işte senden daha az yoruluyorum diye. Bizimle sabahlamayan uykusuz kalmayan benim kadar yorulmayan hiç kimse çocuğum hakkında fikir bile vermiycek diye söyledim. Bugün uyarır anasını ama olan oldu benim sinirlerim bozuldu bir kere.
Ahh evlenmeden önceki hayatım.. Ne güzelmişEşimin gün içinde gwcen zamanı
Öğlen 11-12 de kalkar.
Kahvaltısını yapar
Kahvesını yapıp terasa cıkar kitabını okur 30 dk .
Cocugu okula bırakır ve kendı ısıne gecer.
Aksam bazen evde olmaz işi uzar
Bazen 17 .00 gıbı gelır.
Kahvesını yapar terasta kitap okur.
Aksam yemegını yer
Kahvesını yapar terasta pc ıle takılır ya da kitap okur.
Gece kahvesını yapar kitap okur
Gec saatte yatar.
Ve ertesı gun yıne aynı seyler .
Hayat sana guzel dıyorum da inanmıyor
Benimki sabah 9-10 işte nezaman çocuğun gazı çıkarsaBenimki sabah 8 aksam 5 haftasonu iş yok. Ama 5 de gelip yemek yer uzanir telefonda takilir. Sonra aksam kankileriyle vakit gecirir. Oyle de sinir bozucu olmaz mi ben sinir oluyorum varligiyla yoklugu bir gibi
Benimkide gürültülü bol kokulu kaka yapıyor. Gazda fazla ama mukus yok yani hiç farketmedim gürültülü kaka da mı alerjik belirtiAlerjik bebek analarına bir soru soracağım. Benim minnoş gürültülü kaka yapıyor, kakasını bazen mukuslu gibi böyle sünüyor yapış yapış ve gazı çok. Doktora yazdım ama çok da verimli bir cevap vermedi. Biraz dikkat etmek istiyorum ama nereden başlasam ne yemesem de takip etsem?
Bu benim kocam.Bu kocaların hepsi aynı valla. Bu gece 4 ten sonra hiç uyumadı bebe doğal olarak bende uyumadım. Beyefendi bi ara kafasını kaldırıp hişştt noluyo kızım ağlama dedi ve uykusuna devam ettiaz önce de ben biraz yatayım gece çok ağladı bebe diyo. E ama uyudun sen dedim. Huzursuz uyudum diyo vay paşam kusura bakmayın hoş görün dedim bende gıcık oluyorum içten içe
Ayyyy resmen aynı yaaa resmennn biz kalkıyoruzzz onlar gözünü açıp bakıp yatıyo amaaaaa uykularını alamıyolar yinedeBu kocaların hepsi aynı valla. Bu gece 4 ten sonra hiç uyumadı bebe doğal olarak bende uyumadım. Beyefendi bi ara kafasını kaldırıp hişştt noluyo kızım ağlama dedi ve uykusuna devam ettiaz önce de ben biraz yatayım gece çok ağladı bebe diyo. E ama uyudun sen dedim. Huzursuz uyudum diyo vay paşam kusura bakmayın hoş görün dedim bende gıcık oluyorum içten içe
Aslında şöyleO zaman senin araban var eşinin yok ama o farkında degil
O kadar küçükleri bende söylemem zaten. Ama geçen sene 2 kapıyı yamulttum mecbur söylemek zorunda kaldım.Sen söylüyor musun yaben dün sabah eşimin arabasının aynasını kırdım geri geri çıkarken. Aradim servisi 9000 dedi. Yerine bıraktım arabayı hiçbir şey söylemedim. Sabah çocukları okula bırakacaktı ve şok söylesem şimdi sürekli kaskomu bozdun muhabbetleri dönecek.
Çocuğun gazı bitince emekliye ayrılacak yaniBenimki sabah 9-10 işte nezaman çocuğun gazı çıkarsaher sabah o gaz çıkarırken uyurum o ara.
Kendi işi ama 24 saat full çalışılıyor. Gececi gündüzcu personel değişimi akşam 9 da zaten onlari takip ediyor o sebepten en erken geldiği 9bucuk tabi bazen makinelerde problem filan oluyor gece 11 12 1 artık nezaman gelirse
Haftaici çok işe yariyomus gibi haftasonu dalis yapmaya gidiyor bazen
Yani bana desteği 2 saat gaz çıkarmak
Öyle diyorlar canım ama çok bilgim yokkBenimkide gürültülü bol kokulu kaka yapıyor. Gazda fazla ama mukus yok yani hiç farketmedim gürültülü kaka da mı alerjik belirti
Ben carlarim valla kanlı manki yok. Kabul etmem.Benimki sabah 8 aksam 5 haftasonu iş yok. Ama 5 de gelip yemek yer uzanir telefonda takilir. Sonra aksam kankileriyle vakit gecirir. Oyle de sinir bozucu olmaz mi ben sinir oluyorum varligiyla yoklugu bir gibi
Benimki yoğun çalışmıyor ama uykusu çok kıymetli. Valla kadın olsa bakamazmış bebeğeBu benim kocam.ben evdeyim o yoğun çalışıyor. Bir şey de diyemiyorum o yüzden. Ama uykusuzluk çok zor valla.
Hep evde de olmasınlar tabiAhhh ne guzel
Benınkı de hep evde bee
Hepsi aynı gerçekten bunlarınAyyyy resmen aynı yaaa resmennn biz kalkıyoruzzz onlar gözünü açıp bakıp yatıyo amaaaaa uykularını alamıyolar yinede
Ben carlasam hemen uste çikmak icin daha carlar ne fenadir o. Pis bi damarı var malesefBen carlarim valla kanlı manki yok. Kabul etmem.Ama ben giderim akşam arkadslarla buluşmaya şimdi bebeği de alır giderim ama büyük onda olunca sürekli şikayet. Ne zaman geceksin diye hayır bir de bana beni sık boğaz ediyorsun hiç kendi başıma vakit geciremiyorum diyor. İşte evi sana bırakıp gitmişim. Çocuğun biri bende biri sende daha ne istiyorsun keyfine bak. Ama ben 2 çocukla evdeysem o da evde olacak hiç kusura bakmasın gezemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?