- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.401
Kızartma nasıl sevilmez yavAdam zaten kızartma düşmanıçok isterdim sevmeyen adam. Neyse ki yemeklerin çoğunu da o yapıyor
Ayy linki atabilir misinBen lcw dan sipariş verdim 2.5 tog ama gelmedi daha gelsin yorum yaparım
Canım geçen gün instagramda gördüm. bir fincan pekmezin içine 1 çay kaşığı kuru maya döküp içti kadın özellikle yazdım dm den arttı mj süt diye evet arttı demiş. Ben deneyecektim ama bebeğim gazlı olunca korktum maya gaz yaparsa diye. Gaz sıkıntınız yoksa deneyebilirsin belki
Ahh evlenmeden önceki hayatım.. Ne güzelmişşu an kitap okurken uyuyakalıyorum ben
Ayyy çok özledim geliyimde seviyim oğlumu diye msj atıyo 15 dk seviy bırakıyoHepsi aynı gerçekten bunların
Evet ateşi 1.5 saat cektik agladik baya husursuzluk 5 gundur var. Öyle bi agliyor ki yapişyor bana. Beni niye biraktin der gibiAynen süt kesildikten 2 ay sonra düştü süt derdine
Valla evdeydim şansa çok şükür
Oh maşallah.
Aşı işleri bizde de çok sıkıntı 4 ay asisindan sonra toparlanması 1 hafta aldı sonra verem asisi zamanı geçti yogunbakimda hadi onu yaptırdık tam düzeldi derken tekrar aşı şimdi bunun huzursuzluğu anca düzelecek sonra çok geçmeden 6 ay asisi dicekler her aşı sonrasi ates çabuk düzeliyor ama huzursuzluk baya uzun sürüyor ya
Çocuğun gazı bitince emekliye ayrılacak yani
Yaaa kıyamam öyle düşününce insan hiç bırakamıyor. Zaten bebekler huzursuz olduklarında kucak isteme sebepleri kendilerini daha güvende ve rahatlamış hissetmesiymis.Evet ateşi 1.5 saat cektik agladik baya husursuzluk 5 gundur var. Öyle bi agliyor ki yapişyor bana. Beni niye biraktin der gibi
Bu arada benim bebis doğduğundan beri kucaga alininca bizim kıyafetlerimizi tutar bildgnz koala. Hatta uyurken kendi elbisesini veya benim tülbenti tutuyrdu. Simdi onu biraktı. Güvende hissetmiyor heralde.
Foto acılmadı
Ağır iş yapana ne denir. Onlara lafim yok. Ama 8 5 calışıyor müdür yardmcisi okulda. Eski okuluna gitmis dün. Orda burda muhabbet ediyor okulda odasnda. Evt işleri var bu siralar ama ortam degistiriyorsun bi sürü insan gorup muhabbet ediyrsn havan degisiyor. Ben full evde ve yalnzm. Cok takilacak ortam ve arkadasm yok. Bi de aksam gelince kankilerinin yanına gdyr. Insan bi oturur iki kelam edelim de benim de soluğum cksın dyrum yok. Haftasonu da oyle disarda. Ben de evde kendi kendime calıp söylüyorum.iste. o yüzden işe baslamk istyrm sırf bi öglene kadar da olsa bu delikten kafami cıkarayim. Iki insan goreyim.Benimki sabah 9-10 işte nezaman çocuğun gazı çıkarsaher sabah o gaz çıkarırken uyurum o ara.
Kendi işi ama 24 saat full çalışılıyor. Gececi gündüzcu personel değişimi akşam 9 da zaten onlari takip ediyor o sebepten en erken geldiği 9bucuk tabi bazen makinelerde problem filan oluyor gece 11 12 1 artık nezaman gelirse
Haftaici çok işe yariyomus gibi haftasonu dalis yapmaya gidiyor bazen
Yani bana desteği 2 saat gaz çıkarmak
Aynen yaninda olmaynca zaten odadan cikiyim bi müddet sonra mizirdiyorYaaa kıyamam öyle düşününce insan hiç bırakamıyor. Zaten bebekler huzursuz olduklarında kucak isteme sebepleri kendilerini daha güvende ve rahatlamış hissetmesiymis.
Benimki yogunbakimda bakina bakina kendi kendine uyumaya alışmış haliyle bende nekadar yapışmak istesemde o konuda alışkanlığını kaybetmesini istemedim bi kaç kez annem kv ayakta sallamak istedi ona da izin vermedim.
Ama asi zamanları hiç durmuyor kucağa almasam yanında uzansam bile ona yetiyor.
Gürültülü kaka normal değil mi ki?Alerjik bebek analarına bir soru soracağım. Benim minnoş gürültülü kaka yapıyor, kakasını bazen mukuslu gibi böyle sünüyor yapış yapış ve gazı çok. Doktora yazdım ama çok da verimli bir cevap vermedi. Biraz dikkat etmek istiyorum ama nereden başlasam ne yemesem de takip etsem?
Kızartma nasıl sevilmez yav
Canım çekti bak aksama yapayım
Ayy linki atabilir misin
Tam gırtlağını sıkmalıkAyyy çok özledim geliyimde seviyim oğlumu diye msj atıyo 15 dk seviy bırakıyo
Kv gidiyoruz ordada çocuğun tepesinden ayrılmıyo , ben sevsinler diye uzak duruyorum , sonra onlarda babası hep ilgileniyo sanıyolarbabasında rahat ediyo diyolar
Ben manyağım biraz takıyorum her şeyi yaaGürültülü kaka normal değil mi ki?
Mesela bizim kaka hep sıvı, gürültüyle yapması normal sayılmıyor mu
Yapış yapış da görünüyor.
Hiçbir zaman alerjiden şüphelenmedim.
Neden herkes alerjiden şüpheleniyor da anlamadım
Ya ben çok rahatım ya da genel olarak herkes pimpirikli
Aslında kilo alımı düşmedikçe ve bebek huzurluysa önemli sayılmıyor. Ama benim oğlan aşırı huzursuzdu ve kilo alımı düştü bunun yanında arada yeşil kaka ve sürekli mukus vardı. Gürültülü kakada vardı. Hepsi süt ürünlerini kesince düzeldi. Kilo alımı hala tam toparlamasada özellikle huzursuzluk çok azaldı.Gürültülü kaka normal değil mi ki?
Mesela bizim kaka hep sıvı, gürültüyle yapması normal sayılmıyor mu
Yapış yapış da görünüyor.
Hiçbir zaman alerjiden şüphelenmedim.
Neden herkes alerjiden şüpheleniyor da anlamadım
Ya ben çok rahatım ya da genel olarak herkes pimpirikli
Bı kere de yolda buyuk bir kaya parçasını görmemiştim. Üstünden geçmiştim. Yine itiraf etmedim tabii. Gitti servise araba başka sebepten. Bu olay ortaya çıktı alt tarafa bir şeyler olmuşbunu nasıl yaptın demiş sanayideki eleman. Tabii haberi yok benimkinin. Beni aradı. Benim de haberim yok zaten
Bir temizlik takıntısı yok bende
Deneyeyim tabi canım rica etsem kadının hesabını paylaşır mısın bende bi konuşayım nasıl içmiş kaç kere içmiş falanCanım geçen gün instagramda gördüm. bir fincan pekmezin içine 1 çay kaşığı kuru maya döküp içti kadın özellikle yazdım dm den arttı mj süt diye evet arttı demiş. Ben deneyecektim ama bebeğim gazlı olunca korktum maya gaz yaparsa diye. Gaz sıkıntınız yoksa deneyebilirsin belki
Canım bunun açıklamasında 2.5 tog yazmıyor ama, nerden anladın?İnşallah güzel bir şeydir indirimli aldım iade etmek istemiyorum hiçUyku Tulumu - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW baby Pembe Bisiklet Yaka Uzun Kollu Baskılı Kız Bebek Fermuarlı Uyku Tulumu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W12940Z1-LSZwww.lcwaikiki.com
Resmen yaa delirtiyo beniTam gırtlağını sıkmalıkshowman bizim kocalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?