Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Adam zaten kızartma düşmanı çok isterdim sevmeyen adam. Neyse ki yemeklerin çoğunu da o yapıyor
Kızartma nasıl sevilmez yav
Canım çekti bak aksama yapayım
Ayy linki atabilir misin

Hepsi aynı gerçekten bunların
Ayyy çok özledim geliyimde seviyim oğlumu diye msj atıyo 15 dk seviy bırakıyo
Kv gidiyoruz ordada çocuğun tepesinden ayrılmıyo , ben sevsinler diye uzak duruyorum , sonra onlarda babası hep ilgileniyo sanıyolar babasında rahat ediyo diyolar

Evet ateşi 1.5 saat cektik agladik baya husursuzluk 5 gundur var. Öyle bi agliyor ki yapişyor bana. Beni niye biraktin der gibi

Bu arada benim bebis doğduğundan beri kucaga alininca bizim kıyafetlerimizi tutar bildgnz koala. Hatta uyurken kendi elbisesini veya benim tülbenti tutuyrdu. Simdi onu biraktı. Güvende hissetmiyor heralde.

Çocuğun gazı bitince emekliye ayrılacak yani
valla oyle olacak gibi görünüyor. Dün hiç durmadı aradı durmuyor dedim erken geldi aldı çocuğu hoppidik hoppidik muhabbet sohbet sonra dönmüş bana e durmuyor dedin duruyo bu diyo. Muhabbete sohbete bende dururum ac bi altına bak bakalım yatırınca durcakmi al bi süt icirmeye çalış içecek mi kavga etmeden dedim sonuç yapamadi uyutamadi da kucaktan yataga birakinca agliyor cunku çözümü arabaya bindirip gezdirmek oldu

Yaaa kıyamam öyle düşününce insan hiç bırakamıyor. Zaten bebekler huzursuz olduklarında kucak isteme sebepleri kendilerini daha güvende ve rahatlamış hissetmesiymis.
Benimki yogunbakimda bakina bakina kendi kendine uyumaya alışmış haliyle bende nekadar yapışmak istesemde o konuda alışkanlığını kaybetmesini istemedim bi kaç kez annem kv ayakta sallamak istedi ona da izin vermedim.
Ama asi zamanları hiç durmuyor kucağa almasam yanında uzansam bile ona yetiyor.

Ağır iş yapana ne denir. Onlara lafim yok. Ama 8 5 calışıyor müdür yardmcisi okulda. Eski okuluna gitmis dün. Orda burda muhabbet ediyor okulda odasnda. Evt işleri var bu siralar ama ortam degistiriyorsun bi sürü insan gorup muhabbet ediyrsn havan degisiyor. Ben full evde ve yalnzm. Cok takilacak ortam ve arkadasm yok. Bi de aksam gelince kankilerinin yanına gdyr. Insan bi oturur iki kelam edelim de benim de soluğum cksın dyrum yok. Haftasonu da oyle disarda. Ben de evde kendi kendime calıp söylüyorum.iste. o yüzden işe baslamk istyrm sırf bi öglene kadar da olsa bu delikten kafami cıkarayim. Iki insan goreyim.

Aynen yaninda olmaynca zaten odadan cikiyim bi müddet sonra mizirdiyor

Gürültülü kaka normal değil mi ki?
Mesela bizim kaka hep sıvı, gürültüyle yapması normal sayılmıyor mu
Yapış yapış da görünüyor.
Hiçbir zaman alerjiden şüphelenmedim.
Neden herkes alerjiden şüpheleniyor da anlamadım
Ya ben çok rahatım ya da genel olarak herkes pimpirikli

Kizlar besin alerjisi olup rota vurdurmayan varmi aranizda biz bu haftada vurulmazsak gunumuz geciyor alerjininde tespitini henuz yaptiramadik malesef cuma anca test yapilcak psklojim bozuldu ya alerjisi yoksa bosu bosuna asidan edicem cocugu ama bi yandan kakamiz hep slime gibi asla pütürlük yok full mukus

Kızartma nasıl sevilmez yav
Canım çekti bak aksama yapayım

Ayy linki atabilir misin
İnşallah güzel bir şeydir indirimli aldım iade etmek istemiyorum hiç

Hatta sizede atsam olurmu benmi acaba anormal buluyorum kakayi

Tam gırtlağını sıkmalık showman bizim kocalar

Ben manyağım biraz takıyorum her şeyi yaa bi yerde okudum sanki gürültülü kakayı emin de olamadım şu an kendi kendime mi uydurdum acaba diye

Aslında kilo alımı düşmedikçe ve bebek huzurluysa önemli sayılmıyor. Ama benim oğlan aşırı huzursuzdu ve kilo alımı düştü bunun yanında arada yeşil kaka ve sürekli mukus vardı. Gürültülü kakada vardı. Hepsi süt ürünlerini kesince düzeldi. Kilo alımı hala tam toparlamasada özellikle huzursuzluk çok azaldı.

Arada ufak tefek şeyleri direk anlat ki adam tamamen işkillenmesin. Ters psikoloji yani
Yoksa her hasarı senden bilecek

Deneyeyim tabi canım rica etsem kadının hesabını paylaşır mısın bende bi konuşayım nasıl içmiş kaç kere içmiş falan

Canım bunun açıklamasında 2.5 tog yazmıyor ama, nerden anladın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…