- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.421
Yorumlarda alanlarda kalınlığı 2,5 tog yazmışlarCanım bunun açıklamasında 2.5 tog yazmıyor ama, nerden anladın?
TabikiiDeneyeyim tabi canım rica etsem kadının hesabını paylaşır mısın bende bi konuşayım nasıl içmiş kaç kere içmiş falan
Yorumlarda gördüm canımCanım bunun açıklamasında 2.5 tog yazmıyor ama, nerden anladın?
Benim içtiğim o süt artırıcı şeyin içinde birq mayası varDeneyeyim tabi canım rica etsem kadının hesabını paylaşır mısın bende bi konuşayım nasıl içmiş kaç kere içmiş falan
Çok teşekkür ettim
Denersen bana yazar mısın sonucuÇok teşekkür ettim
Yorumlarda alanlarda kalınlığı 2,5 tog yazmışlar
İndirimden 86₺ye alan olmus subattaYorumlarda gördüm canım
Sen söylüyor musun yaben dün sabah eşimin arabasının aynasını kırdım geri geri çıkarken. Aradim servisi 9000 dedi. Yerine bıraktım arabayı hiçbir şey söylemedim. Sabah çocukları okula bırakacaktı ve şok söylesem şimdi sürekli kaskomu bozdun muhabbetleri dönecek.
Çoğu içecekte var sanırım hep görüyorum içeriklerinde çünküBenim içtiğim o süt artırıcı şeyin içinde birq mayası var
Yazarım tabiDenersen bana yazar mısın sonucu
Deneyelim bakalımYazarım tabi
Deneyeceğim burda ölçülerinide vermişlerAnne Sütünü Arttırıcı Yiyecekler
Anne sütünü arttırıcı yiyecekler nelerdir? Bu konu hakkında çok araştırmalarım oldu, hele ki sütüm bebeğim 7 aylıkken stresten dol...ahmetbebeginannesi.blogspot.com
İnşallah faydasını görürüm
HahashhArada ufak tefek şeyleri direk anlat ki adam tamamen işkillenmesin. Ters psikoloji yani
Yoksa her hasarı senden bilecek
Şaka gibi yaaaaaaİndirimden 86₺ye alan olmus subatta
Şuan 350₺ vay anasını
Bende bunu favorilemiştim . 12-18 alşık alıcamUyku Tulumu - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW baby Lacivert Bisiklet Yaka Uzun Kollu Baskılı Erkek Bebek Uyku Tulumu size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W16008Z1-LSJwww.lcwaikiki.com
Kızlar bu uyku tulumu 2.5 tog diyor yorumlarda indirim koduyla 212 liraya geliyor kararsız kaldım ayaklı mı daha iyi ayaksız mı birde lcw tog değerleri tablosu var mı varsa göremedim
B*ku cıktıİndirimden 86₺ye alan olmus subatta
Şuan 350₺ vay anasını
Ben de sizler gibiyim ufak bir ima bile duymak istemiyorum kimseden ne ara böyle oldum neden böyle oldu aslında sebebi çok belli bunca zaman sürekli birilerinin akıl vermesi her şeye karışması özellikle kayınvalide kayınpeder eşimin teyzeleri ne kadar ağzının payını versem de yok yine de baş edemedim hiçbiriyle o yüzden şimdi kimseye ne eyvallahım var ne de bir ima bile duyacak halim eşimden bile laf duymak istemiyorum sanırım tükenmişlik sendromuna girdimBebım kv oyle pek bışı dıyemez, esım de aynı sekılde. Sadece en ufak bır seyde her seyı mamaya baglar eşim
O konuda cenesını cekmemek ıcın soylemedım zaten.
Yoksa onlardan cekındıgım falan yok. Ufak bır ima bile duymak ıstemıyorum sadece
Şifa olsun hepimizeDeneyelim bakalım
Çübkü haksız degılızBen de sizler gibiyim ufak bir ima bile duymak istemiyorum kimseden ne ara böyle oldum neden böyle oldu aslında sebebi çok belli bunca zaman sürekli birilerinin akıl vermesi her şeye karışması özellikle kayınvalide kayınpeder eşimin teyzeleri ne kadar ağzının payını versem de yok yine de baş edemedim hiçbiriyle o yüzden şimdi kimseye ne eyvallahım var ne de bir ima bile duyacak halim eşimden bile laf duymak istemiyorum sanırım tükenmişlik sendromuna girdim
Aynen bende bir şekilde işe başlayayım tek başına yetiştirmesi çok zor diyordum ama yok yani gerçekten dediğin gibi ek iş mi yapar ne yapar bilemiyorum şu an çalışamamAllahım ya
Bir ara düşündüm çalışmaya başlasam mı diye ama dünden sonra kesin karar verdim ücretsiz izne ayrılmaya artık eşim iki işte mi çalışır üç iştemi hiç umrumda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?