Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen bende bir şekilde işe başlayayım tek başına yetiştirmesi çok zor diyordum ama yok yani gerçekten dediğin gibi ek iş mi yapar ne yapar bilemiyorum şu an çalışamam
Benimki çalışmamı istemiyor ama içten içe tek maaşa düşecek diye üzgün bi yandan tutuştu benim ek iş bulmam lazım daha fazla çalışmam lazım diyip duruyor baba olmak kolay olmamalı

Bizim kv mamaya karşı gibi gerekiyosa ver tabi amaaaa meme diyo, diyorum yetmiyoki veriyorum mama, artık hatta benim sütüm baya baya çekildi bitti kızlar sıkınca 1-2 damla geliyo eskiden fışkırırdı.. bebeğimde durmuyo meme yetmiyo sinirleniyo , ama meme emzik başka biberon ne veririrsem çok şükür cabbar derler ya hepsini emiyo amaa bende bitti. Artık çoğunluk mamayla besliyorum..

Geçen bizden gidiyolar eşim aaaa ateşde gelicekmiş sizinle diye espiri yapıyo, verin ben sizden daha güzel bakarım dedi . Mama veriyosunuz ne var onda dedi gülüyo espiri
Eşimde hemen bizden daha iyi bakamassız dedi ..bende ben annesiyim kimse benden daha iyi bakamaz dedim güldümmm ..

Yani mama öcü kötü birşeymiş gibi bakıyolar. kimseyi sallamıyorum keyfimide bozmuyorum yapcak bişi yok böyle olucakmış diyorum

Sanki sütün varda sen çocuktan esirgiyosun gibi davranıyolar işte bende buna çıldırıyorum anlamıyolar ki

Of lafa bak yaa valla bi kamyon insan gelse yinede anneden iyi bakamazlar

Sız daha cok yenısınız evlılıkte. Kocişkon her türlü yanında olur

Benimki çalışmamı istemiyor ama içten içe tek maaşa düşecek diye üzgün bi yandan tutuştu benim ek iş bulmam lazım daha fazla çalışmam lazım diyip duruyor baba olmak kolay olmamalı
Benimki de çalışmamı istemiyor ama dediğin gibi bu hayat pahalılığında da ne yapacam diye düşünüyor.. bizim birde liseye baslayan bir oğlumuz daha var hem de güzel sanatlar lisesine başladı hiç bitmeyen bir masrafın içine girdik

Of lafa bak yaa valla bi kamyon insan gelse yinede anneden iyi bakamazlar
Boşlar yaaaaaa altını almayı bilmiyoooo konuşuyo işteee ilk doğum yaptığım zamanlar mastit olmaya yakındım göğüslerim çok kötüydü gündüz yatmıştım o sıradada kv gelmiş oturmaya eşimle salonda oturmuşlar bende süt sağıp uyuyodum eşim onu içiriyodu.
4 saat boyunca çocuğun altını açmak akıllarına gelmemiş, bide bakarım diyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…