- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.441
Yıpranan kadın oluyor zaten.Aynen bende bir şekilde işe başlayayım tek başına yetiştirmesi çok zor diyordum ama yok yani gerçekten dediğin gibi ek iş mi yapar ne yapar bilemiyorum şu an çalışamam
Bende 12-18 sepete ekledim canım şimdi tekrar lcw uygulamasına girdim bu sefer sepette %30 indirim kuponu çıktı 175 liraya geliyor alıcam olmadı iade ederimBende bunu favorilemiştim . 12-18 alşık alıcam
Şu %30 bi bana gelmiyo okadarda alışveriş yapıyorum hep 10-15Bende 12-18 sepete ekledim canım şimdi tekrar lcw uygulamasına girdim bu sefer sepette %30 indirim kuponu çıktı 175 liraya geliyor alıcam olmadı iade ederim
Benimki çalışmamı istemiyor ama içten içe tek maaşa düşecek diye üzgün bi yandan tutuştu benim ek iş bulmam lazım daha fazla çalışmam lazım diyip duruyor baba olmak kolay olmamalıAynen bende bir şekilde işe başlayayım tek başına yetiştirmesi çok zor diyordum ama yok yani gerçekten dediğin gibi ek iş mi yapar ne yapar bilemiyorum şu an çalışamam
Sanki sütün varda sen çocuktan esirgiyosun gibi davranıyolar işte bende buna çıldırıyorum anlamıyolar kiBizim kv mamaya karşı gibi gerekiyosa ver tabi amaaaa meme diyo, diyorum yetmiyoki veriyorum mama, artık hatta benim sütüm baya baya çekildi bitti kızlarsıkınca 1-2 damla geliyo eskiden fışkırırdı.. bebeğimde durmuyo meme yetmiyo sinirleniyo , ama meme emzik başka biberon ne veririrsem çok şükür cabbar derler ya hepsini emiyo amaa bende bitti. Artık çoğunluk mamayla besliyorum..
Geçen bizden gidiyolar eşim aaaa ateşde gelicekmiş sizinle diye espiri yapıyo, verin ben sizden daha güzel bakarım dedi . Mama veriyosunuz ne var onda dedi gülüyo espiri
Eşimde hemen bizden daha iyi bakamassız dedi ..bende ben annesiyim kimse benden daha iyi bakamaz dedim güldümmm ..
Yani mama öcü kötü birşeymiş gibi bakıyolar. kimseyi sallamıyorum keyfimide bozmuyorum yapcak bişi yok böyle olucakmış diyorum
Evet yaa bende takıldım ona her şey gibi bunlarında fiyatı uçmuşİndirimden 86₺ye alan olmus subatta
Şuan 350₺ vay anasını
İnşallahhhYazarım tabi
Deneyeceğim burda ölçülerinide vermişlerAnne Sütünü Arttırıcı Yiyecekler
Anne sütünü arttırıcı yiyecekler nelerdir? Bu konu hakkında çok araştırmalarım oldu, hele ki sütüm bebeğim 7 aylıkken stresten dol...ahmetbebeginannesi.blogspot.com
İnşallah faydasını görürüm
Of lafa bak yaaBizim kv mamaya karşı gibi gerekiyosa ver tabi amaaaa meme diyo, diyorum yetmiyoki veriyorum mama, artık hatta benim sütüm baya baya çekildi bitti kızlarsıkınca 1-2 damla geliyo eskiden fışkırırdı.. bebeğimde durmuyo meme yetmiyo sinirleniyo , ama meme emzik başka biberon ne veririrsem çok şükür cabbar derler ya hepsini emiyo amaa bende bitti. Artık çoğunluk mamayla besliyorum..
Geçen bizden gidiyolar eşim aaaa ateşde gelicekmiş sizinle diye espiri yapıyo, verin ben sizden daha güzel bakarım dedi . Mama veriyosunuz ne var onda dedi gülüyo espiri
Eşimde hemen bizden daha iyi bakamassız dedi ..bende ben annesiyim kimse benden daha iyi bakamaz dedim güldümmm ..
Yani mama öcü kötü birşeymiş gibi bakıyolar. kimseyi sallamıyorum keyfimide bozmuyorum yapcak bişi yok böyle olucakmış diyorum
Bana çıkarsa yine %30 veririm sana canımŞu %30 bi bana gelmiyo okadarda alışveriş yapıyorum hep 10-15
Sız daha cok yenısınız evlılıkte. Kocişkon her türlü yanında olurBizim kv mamaya karşı gibi gerekiyosa ver tabi amaaaa meme diyo, diyorum yetmiyoki veriyorum mama, artık hatta benim sütüm baya baya çekildi bitti kızlarsıkınca 1-2 damla geliyo eskiden fışkırırdı.. bebeğimde durmuyo meme yetmiyo sinirleniyo , ama meme emzik başka biberon ne veririrsem çok şükür cabbar derler ya hepsini emiyo amaa bende bitti. Artık çoğunluk mamayla besliyorum..
Uzun kollu ıyku tulumları guzel ben 6 yıl boyunca aldım lcw denBana çıkarsa yine %30 veririm sana canımaldım bakalım nasıl gelecek beğenmezsen iade ederim
Bende aptamil kullanıyorum sadece ilk gün kaka yapmadı onun dışında bir sıkıntı olmadıKızlar aptamil aldım. Günde 1 kez 60 cc deneyeceğim bakalım. Z.yagı kouucan ıcıne 1 cay kasıgı
İnşallah canım. O kadr yıprandım kı 2 aydırBende aptamil kullanıyorum sadece ilk gün kaka yapmadı onun dışında bir sıkıntı olmadı
İnşallah bende memnun kalırım canım, benim ev 1. Kat Fazla güneş almıyor oğlanda üzerini örttürmüyor hiç kullanışlı olur bizim için gece üstü açıldı mı derdi olmazUzun kollu ıyku tulumları guzel ben 6 yıl boyunca aldım lcw den
Benimki de çalışmamı istemiyor ama dediğin gibi bu hayat pahalılığında da ne yapacam diye düşünüyor.. bizim birde liseye baslayan bir oğlumuz daha var hem de güzel sanatlar lisesine başladı hiç bitmeyen bir masrafın içine girdikBenimki çalışmamı istemiyor ama içten içe tek maaşa düşecek diye üzgün bi yandan tutuştu benim ek iş bulmam lazım daha fazla çalışmam lazım diyip duruyor baba olmak kolay olmamalı
Boşlar yaaaaaa altını almayı bilmiyoooo konuşuyo işteee ilk doğum yaptığım zamanlar mastit olmaya yakındım göğüslerim çok kötüydü gündüz yatmıştım o sıradada kv gelmiş oturmaya eşimle salonda oturmuşlar bende süt sağıp uyuyodum eşim onu içiriyodu.Of lafa bak yaavalla bi kamyon insan gelse yinede anneden iyi bakamazlar
Yok sen yemedin içmedinde oyuzdne kesildideeee öyle şeyler söylüyo bideSanki sütün varda sen çocuktan esirgiyosun gibi davranıyolar işte bende buna çıldırıyorum anlamıyolar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?