Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bnmkide süt mü yetmiyor mama verelim. Ya da diyor ki sütün yetmeyecek artık baksana devamlı emmek istiyor mama alalım başlayalım deyip duruyor. Bnde önce dolaptaki sütlerden başlayalım o bitince düşünürüz dedim. Yani bnm eş mama olsun doysun meraklısı.

Evet ya eskiler nasıl baktı bu bebeklere hayret ediyorum ben

Yok işte olmayınca olmuyor .Ağzımı bozacagim. Millette süt olur keyfine mama verir ,bizde süt olmaz veririz suç olur .emince gelmiyor işte.bol bol emzir diyorlar da .Ha emer emer ama kilo almaz o ayrı. Ama bilirsin sütünü. Büyüyünce 180 ml falan iciyorlarmis .bir memeden nasıl o kadar çıksın. Kız ben 5.500 olmayan çocuğu doyuramiyorum .6 7 kilo çocuk nasıl doysun .bunlar deli gibi mama yiyor süt mü dayanır. Bir de hakikaten adetliyken değil ama sonrasında sütün azalıyor.
Meme terbiyesi diyorlardı
Emince geliyormuş yok gelmiyor .Bundan sonra mı olacak anlamadım ki .goguslerin sismez diyorlar. Anneme diyorum ki sen nasıl emzirdin .azaldı diyor .Hele bu 2 yaşına kadar emzirenler ne veriyor ben anlamadım. Kurur kalır.

Niye hepimizin derdi bu ?hepimizin sütü azaldı. Tesadüf mü bir süreç mi anlamadım

Yok sen yemedin içmedinde oyuzdne kesildideeee öyle şeyler söylüyo bide
Tam bir moron .kız ben diyorum yeme icmeyle olsa benden 5 litre süt çıkar.
Instagramda bir kadin var .34 beden .çocuğu kilolu .o sanki bir şeyler mi yiyor .bebekle mi alakalı yaş mi bilmiyorum.

Benim ki de aynı kafada oysa süt de var buzlukta süt dolu hatta evvel gün buzluktan çıkardığım 3 poşet süt icilmedigi için atılacak

Gerçekden 2 yaşına kadar nasıl emziriliyo bence çocuk alışık öyle çekip duruyo çok gelmesi imkansız bence alışkanlık o
Ben mamayı 120 veriyorum meselaaa yok yetmiyo farkındayım ama fazla vermek de istemiyprum mama şişirir kilo yapar derler yaaa .. ama yok 120 bittikden sonra yine aranıyo durmuyo zaten büyüklere bıraksam doymuyo diyip gidip yine yapıp içiriyolar ben öyle yapmıyorum 120 içirip bırakıuorım 2 saat sonra yine veriyorum sık sık içiyo.. ama dediğin gibi emzire emzire çoğalmadı azaldı herşeyi yedim içtim yok. En başta çok geldiiiii şişti göğüslerim bi anda azaldııııı allahdan en başından beri mama takviyeli gittiğim içinn kabız fln sorun yaşamadık..

Tam bir moron .kız ben diyorum yeme icmeyle olsa benden 5 litre süt çıkar.
Instagramda bir kadin var .34 beden .çocuğu kilolu .o sanki bir şeyler mi yiyor .bebekle mi alakalı yaş mi bilmiyorum.
Yaniii yedim içtimmm yani herşeyi yaptım yok. Ben çocuğumu emzirmek istemezmiyimmm keyfi yaptığımı söylemeye getiriyo. Her karşılaştığımızda açıklıyorım yokk onun dediği doğrı. Geçen annem bile kv söyledi yok yonca yemiyo içmiyo diyo . Yemiyo içmiyosam bu 76 kilo neyine var yaaaa görende 45 kilo sanır beni.. çyaşlılsr laf anlamıyo

Niye hepimizin derdi bu ?hepimizin sütü azaldı. Tesadüf mü bir süreç mi anlamadım
Benimkinin azalması bebe meme dostu. Küvezde mama ile beslediklerinde hemşireler öğrmüş kusacak gibi olmuş hep. Bana dediki bu memeci bak mamayı sevmiyor almıyor sen memeni ver dedi. Dediği gibi de oldu maşallah. Emiyor emmesine ama sık emdiği için dolmaya vakit kalmıyor. Her halde yürüse gidip gelip memeye yapışacak aç emeyim diyecek. Emmesinden şikayetçi değilim uyusa da emse ona faydası olsa sıkıntı değil.
Benim ki de aynı kafada oysa süt de var buzlukta süt dolu hatta evvel gün buzluktan çıkardığım 3 poşet süt icilmedigi için atılacak
Bn tek tek çıkarıyorum o yüzden. Şimdide sünnet oldu dolaptakilerde ilk sütlerim besleyici olandan. O yüzden sünnetli iken şifa olsun diye 2 öğün arasına meme sıkıştırarak veriyorum ki memem dolsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…