- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.461
Annesini o biliyo , ablaları bile annesine kızıyo..Sız daha cok yenısınız evlılıkte. Kocişkon her türlü yanında olur
Tamam canımBana çıkarsa yine %30 veririm sana canımaldım bakalım nasıl gelecek beğenmezsen iade ederim
Tahmin ediyorum iyi gelir inşallah senin bebişedeİnşallah canım. O kadr yıprandım kı 2 aydır
Sen beni strese sokuyosun o yüzden kesildi diyceksin içi içini yesin sonraYok sen yemedin içmedinde oyuzdne kesildideeee öyle şeyler söylüyo bide
Aslında bir çok başak burcunda temizlik takıntısı yok. Adları titize çıkmış sadece.
Amaç takıntı ve eleştiri, titizlik değil
Benim güneş boğa, yükselen başak. Ucundan kıyısından tutmuşum
Bnmkide süt mü yetmiyor mama verelim. Ya da diyor ki sütün yetmeyecek artık baksana devamlı emmek istiyor mama alalım başlayalım deyip duruyor. Bnde önce dolaptaki sütlerden başlayalım o bitince düşünürüz dedim. Yani bnm eş mama olsun doysun meraklısı.Kızlar sızınkıler basmıs mamayı. Ben esımden bile gızlı verdım
bızde herkes karsı mamaya .
Cocuk gunduz emmeyınce, 1 öğünü doldurmak ıcın denedım.
Ama hep gızlı
Ahhh ne cektıgımı bilemezler
Evet ya eskiler nasıl baktı bu bebeklere hayret ediyorum benBoşlar yaaaaaa altını almayı bilmiyoooo konuşuyo işteee ilk doğum yaptığım zamanlar mastit olmaya yakındım göğüslerim çok kötüydü gündüz yatmıştım o sıradada kv gelmiş oturmaya eşimle salonda oturmuşlar bende süt sağıp uyuyodum eşim onu içiriyodu.
4 saat boyunca çocuğun altını açmak akıllarına gelmemiş, bide bakarım diyoooo
Yok işte olmayınca olmuyor .Ağzımı bozacagim. Millette süt olur keyfine mama verir ,bizde süt olmaz veririz suç olur .emince gelmiyor işte.bol bol emzir diyorlar da .Ha emer emer ama kilo almaz o ayrı. Ama bilirsin sütünü. Büyüyünce 180 ml falan iciyorlarmis .bir memeden nasıl o kadar çıksın. Kız ben 5.500 olmayan çocuğu doyuramiyorum .6 7 kilo çocuk nasıl doysun .bunlar deli gibi mama yiyor süt mü dayanır. Bir de hakikaten adetliyken değil ama sonrasında sütün azalıyor.Bizim kv mamaya karşı gibi gerekiyosa ver tabi amaaaa meme diyo, diyorum yetmiyoki veriyorum mama, artık hatta benim sütüm baya baya çekildi bitti kızlarsıkınca 1-2 damla geliyo eskiden fışkırırdı.. bebeğimde durmuyo meme yetmiyo sinirleniyo , ama meme emzik başka biberon ne veririrsem çok şükür cabbar derler ya hepsini emiyo amaa bende bitti. Artık çoğunluk mamayla besliyorum..
Geçen bizden gidiyolar eşim aaaa ateşde gelicekmiş sizinle diye espiri yapıyo, verin ben sizden daha güzel bakarım dedi . Mama veriyosunuz ne var onda dedi gülüyo espiri
Eşimde hemen bizden daha iyi bakamassız dedi ..bende ben annesiyim kimse benden daha iyi bakamaz dedim güldümmm ..
Yani mama öcü kötü birşeymiş gibi bakıyolar. kimseyi sallamıyorum keyfimide bozmuyorum yapcak bişi yok böyle olucakmış diyorum
Niye hepimizin derdi bu ?hepimizin sütü azaldı. Tesadüf mü bir süreç mi anlamadımBnmkide süt mü yetmiyor mama verelim. Ya da diyor ki sütün yetmeyecek artık baksana devamlı emmek istiyor mama alalım başlayalım deyip duruyor. Bnde önce dolaptaki sütlerden başlayalım o bitince düşünürüz dedim. Yani bnm eş mama olsun doysun meraklısı.
Tam bir moron .kız ben diyorum yeme icmeyle olsa benden 5 litre süt çıkar.Yok sen yemedin içmedinde oyuzdne kesildideeee öyle şeyler söylüyo bide
Benim ki de aynı kafadaBnmkide süt mü yetmiyor mama verelim. Ya da diyor ki sütün yetmeyecek artık baksana devamlı emmek istiyor mama alalım başlayalım deyip duruyor. Bnde önce dolaptaki sütlerden başlayalım o bitince düşünürüz dedim. Yani bnm eş mama olsun doysun meraklısı.
Mantıklı heSen beni strese sokuyosun o yüzden kesildi diyceksin içi içini yesin sonra
Bende şaşırıyorum neler neler anlatıyo eskilerEvet ya eskiler nasıl baktı bu bebeklere hayret ediyorum ben
Gerçekden 2 yaşına kadar nasıl emziriliyo bence çocuk alışık öyle çekip duruyo çok gelmesi imkansız bence alışkanlık oYok işte olmayınca olmuyor .Ağzımı bozacagim. Millette süt olur keyfine mama verir ,bizde süt olmaz veririz suç olur .emince gelmiyor işte.bol bol emzir diyorlar da .Ha emer emer ama kilo almaz o ayrı. Ama bilirsin sütünü. Büyüyünce 180 ml falan iciyorlarmis .bir memeden nasıl o kadar çıksın. Kız ben 5.500 olmayan çocuğu doyuramiyorum .6 7 kilo çocuk nasıl doysun .bunlar deli gibi mama yiyor süt mü dayanır. Bir de hakikaten adetliyken değil ama sonrasında sütün azalıyor.
Meme terbiyesi diyorlardı
Emince geliyormuş yok gelmiyor .Bundan sonra mı olacak anlamadım ki .goguslerin sismez diyorlar. Anneme diyorum ki sen nasıl emzirdin .azaldı diyor .Hele bu 2 yaşına kadar emzirenler ne veriyor ben anlamadım. Kurur kalır.
Yaniii yedim içtimmm yani herşeyi yaptım yok. Ben çocuğumu emzirmek istemezmiyimmm keyfi yaptığımı söylemeye getiriyo. Her karşılaştığımızda açıklıyorım yokk onun dediği doğrı. Geçen annem bile kv söyledi yok yonca yemiyo içmiyo diyo . Yemiyo içmiyosam bu 76 kilo neyine var yaaaa görende 45 kilo sanır beni.. çyaşlılsr laf anlamıyoTam bir moron .kız ben diyorum yeme icmeyle olsa benden 5 litre süt çıkar.
Instagramda bir kadin var .34 beden .çocuğu kilolu .o sanki bir şeyler mi yiyor .bebekle mi alakalı yaş mi bilmiyorum.
%20 çıktı sen bana 30 gelirse yolla
Benimkinin azalması bebe meme dostu. Küvezde mama ile beslediklerinde hemşireler öğrmüş kusacak gibi olmuş hep. Bana dediki bu memeci bak mamayı sevmiyor almıyor sen memeni ver dedi. Dediği gibi de oldu maşallah. Emiyor emmesine ama sık emdiği için dolmaya vakit kalmıyor. Her halde yürüse gidip gelip memeye yapışacak aç emeyim diyecek.Niye hepimizin derdi bu ?hepimizin sütü azaldı. Tesadüf mü bir süreç mi anlamadım
Bn tek tek çıkarıyorum o yüzden. Şimdide sünnet oldu dolaptakilerde ilk sütlerim besleyici olandan. O yüzden sünnetli iken şifa olsun diye 2 öğün arasına meme sıkıştırarak veriyorum ki memem dolsun diye.Benim ki de aynı kafadaoysa süt de var buzlukta süt dolu hatta evvel gün buzluktan çıkardığım 3 poşet süt icilmedigi için atılacak
Benimki de gelip gidip “iyi ki anne değil de babayım” diyor.Benimki yoğun çalışmıyor ama uykusu çok kıymetli. Valla kadın olsa bakamazmış bebeğe
Dr aspiratör kullanma diyor ikide bir bana ya üstelik hasta oldu geniz akıntısı varBen kullanıyorum ama serum daha iyi açıyor. Bunu sıkıp aspiratör ile çekiyorum ama çıkmıyor sümük. Serum ile sumukler daha güzel sisiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?