Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Daha önce hiç bakmadılar sarılığa özelde. Çocuk aktif, emiyor vs deyip iyi dediler. Üniversite hastanesine adım attık direkt baktılar. 5.8 çıkmış. Ayına göre fazla dediler
Kaç olması gerekiyor acaba şu anda bakmıyorlar artık belki ölçsek bizim de öyle çıkar yani 5 sıkıntılı bir durum mu peki

Ben oğlumda kullanmıştım. Ama gece henüz o kadar serin değil geçen giydurdim sonra baktim sıcak geri çıkardım. Bizim ev biraz sıcak. Biraz daha serinledi giydiririm.
Valla benim bebe hasta oldu şu an sadece genzi dolu çok üzüldüm gözünden yaş geliyor grip gibi

Canım bu sanırım tazyikli verdiği için bebeklere yasak diye okumuştum ama emin değilim. Sende sorup al muhakakk
Ya bu serum fizyolojik işini ben bi türlü anlamadım tazyikli ne zaman hangi aydan itibaren yapılıyor acaba?? Ben zaten bunu almıcam artık normal fizyolojik devam.. Poşet serum alayım dedim eczacı eşime bebeklere o da uygun değil enjektör kullanmayın sakın felan demiş.. Flakon şeklinde olandan az az sıkıp açmaya çalışıyorum aspire de etmek yasak Dr yapmayın diyor bebiş hasta gibi grip gibi gözleri akıyor Dr götürdüm bugün genzi dolu eee nasıl açılacak 3 4 damla az az sıkmakla

Ben eşim ben burun aspiratörü alınca “bunu benim yanımda kullanma. En nefret ettiğim şey sümük. Görmek bile midemi bulandırır. Kaka, kusmuk eyvallah ama sümük olmaz, hele böyle ağzınla çekeceksin falan dayanamam” demişti. Bu sabah bir uyandım foşur foşur çocuğun burnunu aspire ediyor.

Canım büyük söylemeyim de ben olsam izin vermem ne şuan kırk yasimda , nede eskiden yirmili yaşlarındayken... Hafta içi gezdin eglendinde hafta sonu ne demek evlenmiş bir aile kurmuşsa tek başına gezmeyecek bu kadar.. yani yanlış anlama Sakin gaza gelme ama bunu etraflıca bir konuş güzellikle anlat bence.. heleki şimdi çocuk var her haftasonu sizinle etkinlik yapması gerek bundan önce yapmamış ama bundan sonra yapmali bence iyi dayanıyorsun valla

Haklısın gercekten yarım gün olsa da havan değişir. Birde ben şunu anladım anne kendini iyi hissediyorsa çocuğa daha verimli oluyor. Cok aynıyız sanırım şu dönem hepimiz burnumu çıkaramıyorum evden daha bebekle tek başıma da dışarı çıkmaya hazır hissetmiyorum gerci sanırım kendimi ama yani gece 12 de de gelince ve bi dönem sürekliliğe dönünce hiç olmuyor sabah kahvaltısı tek başına akşam yemeği tek başına.

Allah yardımcınız olsun canım bi kolaylığını verir hiç dert etme

Yaaaaaababa olmak böyle bişi iste çocğun olunca hiç bişi mide bulandırmıyl o ağzından çekerken sünger yok fln mı sandı acaba

Ben aspiratör kullanıyorum arada çok tıkalıysa.
Sadece serum fizyolojik açmayabiliyor çünkü.

Sürekli ve çok şiddetli yapmadıktan sonra bir şey olmaz bence

Yaaaaaababa olmak böyle bişi iste çocğun olunca hiç bişi mide bulandırmıyl o ağzından çekerken sünger yok fln mı sandı acaba
Yooo süngerli olduğunu biliyor ama midesi kaldırmıyormuş. işte bu minicikler böyle olmazları olduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…