- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.481
Kaç olması gerekiyor acaba şu anda bakmıyorlar artık belki ölçsek bizim de öyle çıkar yani 5 sıkıntılı bir durum mu pekiDaha önce hiç bakmadılar sarılığa özelde. Çocuk aktif, emiyor vs deyip iyi dediler. Üniversite hastanesine adım attık direkt baktılar. 5.8 çıkmış. Ayına göre fazla dediler
Valla benim bebe hasta olduBen oğlumda kullanmıştım. Ama gece henüz o kadar serin değil geçen giydurdim sonra baktim sıcak geri çıkardım. Bizim ev biraz sıcak. Biraz daha serinledi giydiririm.
Ya bu serum fizyolojik işini ben bi türlü anlamadım tazyikli ne zaman hangi aydan itibaren yapılıyor acaba?? Ben zaten bunu almıcam artık normal fizyolojik devam.. Poşet serum alayım dedim eczacı eşime bebeklere o da uygun değil enjektör kullanmayın sakın felan demiş.. Flakon şeklinde olandan az az sıkıp açmaya çalışıyorum aspire de etmek yasak Dr yapmayın diyor bebiş hasta gibi grip gibi gözleri akıyor Dr götürdüm bugün genzi dolu eee nasıl açılacak 3 4 damla az az sıkmaklaCanım bu sanırım tazyikli verdiği için bebeklere yasak diye okumuştum ama emin değilim. Sende sorup al muhakakk
Canım büyük söylemeyim de ben olsam izin vermem ne şuan kırk yasimda , nede eskiden yirmili yaşlarındayken... Hafta içi gezdin eglendinde hafta sonu ne demek evlenmiş bir aile kurmuşsa tek başına gezmeyecek bu kadar.. yani yanlış anlama Sakin gaza gelme ama bunu etraflıca bir konuş güzellikle anlat bence.. heleki şimdi çocuk var her haftasonu sizinle etkinlik yapması gerek bundan önce yapmamış ama bundan sonra yapmali bence iyi dayanıyorsun vallaAğır iş yapana ne denir. Onlara lafim yok. Ama 8 5 calışıyor müdür yardmcisi okulda. Eski okuluna gitmis dün. Orda burda muhabbet ediyor okulda odasnda. Evt işleri var bu siralar ama ortam degistiriyorsun bi sürü insan gorup muhabbet ediyrsn havan degisiyor. Ben full evde ve yalnzm. Cok takilacak ortam ve arkadasm yok. Bi de aksam gelince kankilerinin yanına gdyr. Insan bi oturur iki kelam edelim de benim de soluğum cksın dyrum yok. Haftasonu da oyle disarda. Ben de evde kendi kendime calıp söylüyorum.iste. o yüzden işe baslamk istyrm sırf bi öglene kadar da olsa bu delikten kafami cıkarayim. Iki insan goreyim.
Ağır iş yapana ne denir. Onlara lafim yok. Ama 8 5 calışıyor müdür yardmcisi okulda. Eski okuluna gitmis dün. Orda burda muhabbet ediyor okulda odasnda. Evt işleri var bu siralar ama ortam degistiriyorsun bi sürü insan gorup muhabbet ediyrsn havan degisiyor. Ben full evde ve yalnzm. Cok takilacak ortam ve arkadasm yok. Bi de aksam gelince kankilerinin yanına gdyr. Insan bi oturur iki kelam edelim de benim de soluğum cksın dyrum yok. Haftasonu da oyle disarda. Ben de evde kendi kendime calıp söylüyorum.iste. o yüzden işe baslamk istyrm sırf bi öglene kadar da olsa bu delikten kafami cıkarayim. Iki insan goreyim.
Haklısın gercekten yarım gün olsa da havan değişir. Birde ben şunu anladım anne kendini iyi hissediyorsa çocuğa daha verimli oluyor. Cok aynıyız sanırım şu dönem hepimiz burnumu çıkaramıyorum evden daha bebekle tek başıma da dışarı çıkmaya hazır hissetmiyorum gerci sanırım kendimi ama yani gece 12 de de gelince ve bi dönem sürekliliğe dönünce hiç olmuyor sabah kahvaltısı tek başına akşam yemeği tek başına.Ağır iş yapana ne denir. Onlara lafim yok. Ama 8 5 calışıyor müdür yardmcisi okulda. Eski okuluna gitmis dün. Orda burda muhabbet ediyor okulda odasnda. Evt işleri var bu siralar ama ortam degistiriyorsun bi sürü insan gorup muhabbet ediyrsn havan degisiyor. Ben full evde ve yalnzm. Cok takilacak ortam ve arkadasm yok. Bi de aksam gelince kankilerinin yanına gdyr. Insan bi oturur iki kelam edelim de benim de soluğum cksın dyrum yok. Haftasonu da oyle disarda. Ben de evde kendi kendime calıp söylüyorum.iste. o yüzden işe baslamk istyrm sırf bi öglene kadar da olsa bu delikten kafami cıkarayim. Iki insan goreyim.
Canım bende Aptamil kullanıyorum mama ve meme ikisini de veriyorum günde bir kez kaka yapıyor çok memnunumKızlar aptamil aldım. Günde 1 kez 60 cc deneyeceğim bakalım. Z.yagı kouucan ıcıne 1 cay kasıgı
Allah yardımcınız olsun canım bi kolaylığını verir hiç dert etmeBenimki de çalışmamı istemiyor ama dediğin gibi bu hayat pahalılığında da ne yapacam diye düşünüyor.. bizim birde liseye baslayan bir oğlumuz daha var hem de güzel sanatlar lisesine başladı hiç bitmeyen bir masrafın içine girdik
İnşallah ben de kalırımCanım bende Aptamil kullanıyorum mama ve meme ikisini de veriyorum günde bir kez kaka yapıyor çok memnunum
YaaaaaaBen eşim ben burun aspiratörü alınca “bunu benim yanımda kullanma. En nefret ettiğim şey sümük. Görmek bile midemi bulandırır. Kaka, kusmuk eyvallah ama sümük olmaz, hele böyle ağzınla çekeceksin falan dayanamam” demişti. Bu sabah bir uyandım foşur foşur çocuğun burnunu aspire ediyor.
Ya bu serum fizyolojik işini ben bi türlü anlamadım tazyikli ne zaman hangi aydan itibaren yapılıyor acaba?? Ben zaten bunu almıcam artık normal fizyolojik devam.. Poşet serum alayım dedim eczacı eşime bebeklere o da uygun değil enjektör kullanmayın sakın felan demiş.. Flakon şeklinde olandan az az sıkıp açmaya çalışıyorum aspire de etmek yasak Dr yapmayın diyor bebiş hasta gibi grip gibi gözleri akıyor Dr götürdüm bugün genzi dolu eee nasıl açılacak 3 4 damla az az sıkmakla
Yooo süngerli olduğunu biliyor ama midesi kaldırmıyormuş.Yaaaaaababa olmak böyle bişi iste çocğun olunca hiç bişi mide bulandırmıyl o ağzından çekerken sünger yok fln mı sandı acaba
Hamileyken bende yapamam diyodum düşününce kötü geliyoduYooo süngerli olduğunu biliyor ama midesi kaldırmıyormuş.işte bu minicikler böyle olmazları olduruyor
Ben de kusmuğa karşı çok hassasım ama şu an hiç ama hiç tiksinmiyorum.Hamileyken bende yapamam diyodum düşününce kötü geliyodu
Ne kadar yaptın kı ?Karışımı yaptım yemeye başladım sabaha kadar git gel bitiririm kaseyi. Bakalım bir etki yaratıcak mı heyecan yaptım
YaparAntibyotik ilacık ishal yaparmı başına gelen oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?