- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.501
İmkanı olan baba olsunBenimki de gelip gidip “iyi ki anne değil de babayım” diyor.
Evet yapar, yan etkide olabilir dozu fazla gelmiş de olabilir. Kullanmayı şimdilik kesip doktora danışmakta fayda varAntibyotik ilacık ishal yaparmı başına gelen oldumu
Ben de yapıcam ya yavaş yavaş sümküremiuor çünkü çocuk içerde var biliyorsun da gece bi yaptım balgam çıktı resmen rahatladı çocuk emip uyudu yawrum bugün de uyumadan yapmam lazım hafif hafif aspire edicem mecburBen aspiratör kullanıyorum arada çok tıkalıysa.
Sadece serum fizyolojik açmayabiliyor çünkü.
Sürekli ve çok şiddetli yapmadıktan sonra bir şey olmaz bence
Ben de yapıcam ya yavaş yavaş sümküremiuor çünkü çocuk içerde var biliyorsun da gece bi yaptım balgam çıktı resmen rahatladı çocuk emip uyudu yawrum bugün de uyumadan yapmam lazım hafif hafif aspire edicem mecbur
Ben de kusmuğa karşı çok hassasım ama şu an hiç ama hiç tiksinmiyorum.
Aradığım şey vallahi. Hep hirilti hep burun tıkalı e bebekten basit bisey aldım ağzımla çekiyorum ama çokta gelmiyor nefesim yetmiyor bundan alsam bende ya nerden aldinOtri bebe mucizesi siz burnunda bisey yok sanırsınız 2 günlük cekim sonucu iğrenc demeyin yeterki kuzular nefes alsın
:)
Eki Görüntüle 3132947
Tahmin ettim kesiyim
Normalde 2 günde bi yapan çocuk ilacı verdiğimden beri her bezde yapıyo ishal şekilde tahmin etmiştim kestimm vermicem artıkkEvet yapar, yan etkide olabilir dozu fazla gelmiş de olabilir. Kullanmayı şimdilik kesip doktora danışmakta fayda var
Çok tatlılar beeeYooo süngerli olduğunu biliyor ama midesi kaldırmıyormuş.işte bu minicikler böyle olmazları olduruyor
Zamanında annem antibiyotikten zehirlendi, ateş ishal karın ağrısı vs felan hastaneyede gitmedi, o olayın sonucunda bağırsakları düğümlenmişti. O yüzden antibiyotik kullanırken dikkatli olmakta fayda var.Normalde 2 günde bi yapan çocuk ilacı verdiğimden beri her bezde yapıyo ishal şekilde tahmin etmiştim kestimm vermicem artıkk
Ayyy allah korusunnnnnZamanında annem antibiyotikten zehirlendi, ateş ishal karın ağrısı vs felan hastaneyede gitmedi, o olayın sonucunda bağırsakları düğümlenmişti. O yüzden antibiyotik kullanırken dikkatli olmakta fayda var.
Ben baby me almıştım otri mi alsam farkı ne ki acabaOtri bebe mucizesi siz burnunda bisey yok sanırsınız 2 günlük cekim sonucu iğrenc demeyin yeterki kuzular nefes alsın
:)
Eki Görüntüle 3132947
Valla bebek olduğu için yazmadan edemedim. Dikkatli olmak lazımAyyy allah korusunnnnnkorkuttun bak beni günde 1 kere veriyodumda geçti sanırım artık vermeye gerek yok..
Nefesi kuvvetli anaymışım onu anladım :) ben ilk bunu almistim memnunum da serum fizyolojigini de otri bebe aldim.Ben baby me almıştım otri mi alsam farkı ne ki acaba
İnternette hepsi buradadan almistim. İlk yumusatin sonra gucluce cekinAradığım şey vallahi. Hep hirilti hep burun tıkalı e bebekten basit bisey aldım ağzımla çekiyorum ama çokta gelmiyor nefesim yetmiyor bundan alsam bende ya nerden aldin
Biz deYarın aşı olcaz ben niye bu kDar gerildim bilmiyorum inşallah rahat geçer
Burda okuduklarından etkilendin muhtemelen. Ama belki çok rahat geçecek. Benim diğer ikisinde çok rahattı hiç hissetmemiştim ama kızımda huzursuzluk oldu çok. Sen olumlu düşünYarın aşı olcaz ben niye bu kDar gerildim bilmiyorum inşallah rahat geçer
Bunların hepsının mantıgı aynı değil mi ?Aradığım şey vallahi. Hep hirilti hep burun tıkalı e bebekten basit bisey aldım ağzımla çekiyorum ama çokta gelmiyor nefesim yetmiyor bundan alsam bende ya nerden aldin
Bir günlük hasat degil o 2 günlük :) ama nefes kuvvetli olmayinca gercekten gelmiyor bazen ayni burnu 3 kere cekiyorum 3 asamada cikiyor. Yumusatmadan da olmuyorBunların hepsının mantıgı aynı değil mi ?markanın önemı var mı yanı ? Bence yok yahu
O bebenın burnu doluymus
Aşırı çekmemek gerek canımBir günlük hasat degil o 2 günlük :) ama nefes kuvvetli olmayinca gercekten gelmiyor bazen ayni burnu 3 kere cekiyorum 3 asamada cikiyor. Yumusatmadan da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?