Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Antibyotik ilacık ishal yaparmı başına gelen oldumu
Evet yapar, yan etkide olabilir dozu fazla gelmiş de olabilir. Kullanmayı şimdilik kesip doktora danışmakta fayda var

Ben aspiratör kullanıyorum arada çok tıkalıysa.
Sadece serum fizyolojik açmayabiliyor çünkü.

Sürekli ve çok şiddetli yapmadıktan sonra bir şey olmaz bence
Ben de yapıcam ya yavaş yavaş sümküremiuor çünkü çocuk içerde var biliyorsun da gece bi yaptım balgam çıktı resmen rahatladı çocuk emip uyudu yawrum bugün de uyumadan yapmam lazım hafif hafif aspire edicem mecbur

Otri bebe mucizesi siz burnunda bisey yok sanırsınız 2 günlük cekim sonucu iğrenc demeyin yeterki kuzular nefes alsın
Ben de kusmuğa karşı çok hassasım ama şu an hiç ama hiç tiksinmiyorum.

:)

Kızlar biz diş mi cikartcaz acaba ya kronolojik olarak 1 hafta sonra 5 aylık olacak. Kilo ve boy gelişimi geri bazı şeyleri ayını takip ediyor bazıları geri. Aşılar doğduğu ay üzerinden gelişimi taburculuk üzerinden yapılıyor açıkçası cocuk ne 5 aylık gibi nede 2 aylık gibi
3 gundur beslenme reddi yaşıyoruz 3 gündür huzursuz emzigi çok istiyor ağzına verince kafasını sallıyor ben tutamıyor diye yapiyo saniyodum ama kaşıyor gibi yumruguyla koluyla da kaşiyor kontrolde 1 hafta sonra napsam bilemedimn

Otri bebe mucizesi siz burnunda bisey yok sanırsınız 2 günlük cekim sonucu iğrenc demeyin yeterki kuzular nefes alsın

:)
Eki Görüntüle 3132947
Aradığım şey vallahi. Hep hirilti hep burun tıkalı e bebekten basit bisey aldım ağzımla çekiyorum ama çokta gelmiyor nefesim yetmiyor bundan alsam bende ya nerden aldin

Evet yapar, yan etkide olabilir dozu fazla gelmiş de olabilir. Kullanmayı şimdilik kesip doktora danışmakta fayda var
Normalde 2 günde bi yapan çocuk ilacı verdiğimden beri her bezde yapıyo ishal şekilde tahmin etmiştim kestimm vermicem artıkk

Normalde 2 günde bi yapan çocuk ilacı verdiğimden beri her bezde yapıyo ishal şekilde tahmin etmiştim kestimm vermicem artıkk
Zamanında annem antibiyotikten zehirlendi, ateş ishal karın ağrısı vs felan hastaneyede gitmedi, o olayın sonucunda bağırsakları düğümlenmişti. O yüzden antibiyotik kullanırken dikkatli olmakta fayda var.

Ayyy allah korusunnnnn korkuttun bak beni günde 1 kere veriyodumda geçti sanırım artık vermeye gerek yok..

Ben baby me almıştım otri mi alsam farkı ne ki acaba
Nefesi kuvvetli anaymışım onu anladım :) ben ilk bunu almistim memnunum da serum fizyolojigini de otri bebe aldim.
Aradığım şey vallahi. Hep hirilti hep burun tıkalı e bebekten basit bisey aldım ağzımla çekiyorum ama çokta gelmiyor nefesim yetmiyor bundan alsam bende ya nerden aldin
İnternette hepsi buradadan almistim. İlk yumusatin sonra gucluce cekin

Bunların hepsının mantıgı aynı değil mi ? markanın önemı var mı yanı ? Bence yok yahu

O bebenın burnu doluymus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…