- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.521
Biz problem yasamadıkYarın aşı olcaz ben niye bu kDar gerildim bilmiyorum inşallah rahat geçer
Ben büyüğü üç yaşına kadar emzirdim süt oluyor canım ne zaman emse geliyor ama tabii ilk aylar gibi değil sut olayi arz talep meselesi emdiği için öyle ara öğün yoğurt saati meyve saati yapamadık pek çünkü emiyor ve bı şekilde karnı doluyor ... 1,5 yaşında ise geri döndüm gündüzleri babannesi yediriyordu akşam sabaha kadar memede uyuyordu başka birşey yemezdi bakaim.bu nasıl olacak bende artık o kadar sabır yok çünküGerçekden 2 yaşına kadar nasıl emziriliyo bence çocuk alışık öyle çekip duruyo çok gelmesi imkansız bence alışkanlık o
Ben mamayı 120 veriyorum meselaaa yok yetmiyo farkındayım ama fazla vermek de istemiyprum mama şişirir kilo yapar derler yaaa .. ama yok 120 bittikden sonra yine aranıyo durmuyo zaten büyüklere bıraksam doymuyo diyip gidip yine yapıp içiriyolar ben öyle yapmıyorum 120 içirip bırakıuorım 2 saat sonra yine veriyorum sık sık içiyo.. ama dediğin gibi emzire emzire çoğalmadı azaldı herşeyi yedim içtim yok. En başta çok geldiiiii şişti göğüslerim bi anda azaldııııı allahdan en başından beri mama takviyeli gittiğim içinn kabız fln sorun yaşamadık..
Elektronik değil dimi buda içine çekiyorsun. Elektronik hiç denedin mi sağlıklı mi acabaNefesi kuvvetli anaymışım onu anladım :) ben ilk bunu almistim memnunum da serum fizyolojigini de otri bebe aldim.
İnternette hepsi buradadan almistim. İlk yumusatin sonra gucluce cekin
Ben elektronik sandım kuvvetli çekemiyorumBunların hepsının mantıgı aynı değil mi ?markanın önemı var mı yanı ? Bence yok yahu
O bebenın burnu doluymus
Hic denemedim hamileyken almistim bunu. Cekmeceden once bebisin burnunu yumusatiyor musun? Bir de dustan sonra cekwrsen daha kolay olurElektronik değil dimi buda içine çekiyorsun. Elektronik hiç denedin mi sağlıklı mi acaba
Ya benimkilerde ilk suttuBenimkinin azalması bebe meme dostu. Küvezde mama ile beslediklerinde hemşireler öğrmüş kusacak gibi olmuş hep. Bana dediki bu memeci bak mamayı sevmiyor almıyor sen memeni ver dedi. Dediği gibi de oldu maşallah. Emiyor emmesine ama sık emdiği için dolmaya vakit kalmıyor. Her halde yürüse gidip gelip memeye yapışacak aç emeyim diyecek.Emmesinden şikayetçi değilim uyusa da emse ona faydası olsa sıkıntı değil.
Bn tek tek çıkarıyorum o yüzden. Şimdide sünnet oldu dolaptakilerde ilk sütlerim besleyici olandan. O yüzden sünnetli iken şifa olsun diye 2 öğün arasına meme sıkıştırarak veriyorum ki memem dolsun diye.
Geçmiş olsun. Tüh canım ya yazık. Bir an evvel iyileşir inşallah.Valla benim bebe hasta olduşu an sadece genzi dolu çok üzüldüm gözünden yaş geliyor grip gibi
Aynı naneyi ben de yemistim tam kolostrumdu icim acidi cope gidinceYa benimkilerde ilk suttudisari çıkacaktım ondan 3 tane çıkardım ama sonra vazgectim çıkmadım. Onları da çıkarmış bulundum
Duştan sonra da yapıyorum rutin günde 2 kez yapıyorum sadece serum fizyolojik siksam hiç bi faydası olmuyor illa çektirmek gerekiyor cektirsem 2 dk sonra aynı oluyor kaç doktora sorduk normal dedi kbb gitmek gerekirmi dedim gerek yok dediler 1 yaşına kadar böyle gider dediler ama bazen öyle tıkanıyor ki süt içemiyor cocukHic denemedim hamileyken almistim bunu. Cekmeceden once bebisin burnunu yumusatiyor musun? Bir de dustan sonra cekwrsen daha kolay olur
Her annenin sut uretimi bebegine ozel memede süt üretimi bebeğin o anki ihtiyacına göre üretiliyor bebek hastaysa beyin sütü ona göre üretiyor bebeğin neye ihtiyacı varsa sutte o karşılanıyor diye okumuştum. Kolostrum çok şifalı evet ama şuan urettigin sut ondan da şifalı sonuçta şuan bebeğinin ihtiyacına göre uretiyorsun.Ya benimkilerde ilk suttudisari çıkacaktım ondan 3 tane çıkardım ama sonra vazgectim çıkmadım. Onları da çıkarmış bulundum
Çok kötü oluyor öylece çöpe gitmesi. Çok süresi de olmuyor Buzluktan çıktığı için. Vallaha işimiz zor.Ya benimkilerde ilk suttudisari çıkacaktım ondan 3 tane çıkardım ama sonra vazgectim çıkmadım. Onları da çıkarmış bulundum
1ama antibiyotikte döngüyü tamamlamadan bırakılmaz diye biliyorum. Evet ishal yapar ama bırakmakta doğru mu bilemedim bir sorsan mi doktora ya da aile hekimineAyyy allah korusunnnnnkorkuttun bak beni günde 1 kere veriyodumda geçti sanırım artık vermeye gerek yok..
Antıbıyotıgın ıshal yapması normal diye bılıyorumAyyy allah korusunnnnnkorkuttun bak beni günde 1 kere veriyodumda geçti sanırım artık vermeye gerek yok..
Sağol kuzum teşekkür ederim inşallah kısa sürede toparlarızGeçmiş olsun. Tüh canım ya yazık. Bir an evvel iyileşir inşallah.
Çok teşekkür ederimValla bebek olduğu için yazmadan edemedim. Dikkatli olmak lazım
Cok gecmıs olsun canımSağol kuzum teşekkür ederim inşallah kısa sürede toparlarız
Geçmiş olsunSağol kuzum teşekkür ederim inşallah kısa sürede toparlarız
Antibiyotiği ne için içiyorÇok teşekkür ederim
Bende fotograf görünmüyor mamanın adını yazabilir misin? cünkü hem anne sütü hem mama şeklinde gidiyorum ve mamalar kabız yapıyor bizde deSurrender kuzum bak ben bu mamayı kullanıyorum. Hatta Avrupa’da çok meşhur. Nedense bu grupta bir kişi bile kullanmıyor. Belki Türkiye’de çok bilinmiyor. Ben hem mama, hem anne sütü veriyorum. Maşallah diyeyim bir kez bile kabızlık yaşamadık.
E Bebek’te var görünüyor hem de gayet uygun.
Ben burada 350 gramını 14 Euro’ya( 256 TL) alıyorum.
Orada 800 gram 150 TL.
Şaka gibi
Ay fotoyu eklemeyi unutmuşum şimdi ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?