Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben büyüğü üç yaşına kadar emzirdim süt oluyor canım ne zaman emse geliyor ama tabii ilk aylar gibi değil sut olayi arz talep meselesi emdiği için öyle ara öğün yoğurt saati meyve saati yapamadık pek çünkü emiyor ve bı şekilde karnı doluyor ... 1,5 yaşında ise geri döndüm gündüzleri babannesi yediriyordu akşam sabaha kadar memede uyuyordu başka birşey yemezdi bakaim.bu nasıl olacak bende artık o kadar sabır yok çünkü

Nefesi kuvvetli anaymışım onu anladım :) ben ilk bunu almistim memnunum da serum fizyolojigini de otri bebe aldim.

İnternette hepsi buradadan almistim. İlk yumusatin sonra gucluce cekin
Elektronik değil dimi buda içine çekiyorsun. Elektronik hiç denedin mi sağlıklı mi acaba

Bunların hepsının mantıgı aynı değil mi ? markanın önemı var mı yanı ? Bence yok yahu

O bebenın burnu doluymus
Ben elektronik sandım kuvvetli çekemiyorum burnunu temizleyip beslemek için kucağıma alıyorum aradan geçen süre 2 dakika başlıyor yine hiril hiril

Ya benimkilerde ilk suttu disari çıkacaktım ondan 3 tane çıkardım ama sonra vazgectim çıkmadım. Onları da çıkarmış bulundum

Hic denemedim hamileyken almistim bunu. Cekmeceden once bebisin burnunu yumusatiyor musun? Bir de dustan sonra cekwrsen daha kolay olur
Duştan sonra da yapıyorum rutin günde 2 kez yapıyorum sadece serum fizyolojik siksam hiç bi faydası olmuyor illa çektirmek gerekiyor cektirsem 2 dk sonra aynı oluyor kaç doktora sorduk normal dedi kbb gitmek gerekirmi dedim gerek yok dediler 1 yaşına kadar böyle gider dediler ama bazen öyle tıkanıyor ki süt içemiyor cocuk

Ya benimkilerde ilk suttu disari çıkacaktım ondan 3 tane çıkardım ama sonra vazgectim çıkmadım. Onları da çıkarmış bulundum
Her annenin sut uretimi bebegine ozel memede süt üretimi bebeğin o anki ihtiyacına göre üretiliyor bebek hastaysa beyin sütü ona göre üretiyor bebeğin neye ihtiyacı varsa sutte o karşılanıyor diye okumuştum. Kolostrum çok şifalı evet ama şuan urettigin sut ondan da şifalı sonuçta şuan bebeğinin ihtiyacına göre uretiyorsun.
Ben kim bilir hangi ayın hangi günü ne sebeple ürettiğim sütü iciriyorum olsun oda şifa olsun

Ayyy allah korusunnnnn korkuttun bak beni günde 1 kere veriyodumda geçti sanırım artık vermeye gerek yok..
1ama antibiyotikte döngüyü tamamlamadan bırakılmaz diye biliyorum. Evet ishal yapar ama bırakmakta doğru mu bilemedim bir sorsan mi doktora ya da aile hekimine

Bende fotograf görünmüyor mamanın adını yazabilir misin? cünkü hem anne sütü hem mama şeklinde gidiyorum ve mamalar kabız yapıyor bizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…