- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.541
Aynen sanada yorgunluk aslında o yaşda yemeklerdende yemesi lazımm, o alışmış memeye sanırımmm .. bazıları var çinkü çevremde tatlı niyetine bmyle hep annesini emennn. Belki bu yemek yeeeerr sneinkiBen büyüğü üç yaşına kadar emzirdim süt oluyor canım ne zaman emse geliyor ama tabii ilk aylar gibi değil sut olayi arz talep meselesi emdiği için öyle ara öğün yoğurt saati meyve saati yapamadık pek çünkü emiyor ve bı şekilde karnı doluyor ... 1,5 yaşında ise geri döndüm gündüzleri babannesi yediriyordu akşam sabaha kadar memede uyuyordu başka birşey yemezdi bakaim.bu nasıl olacak bende artık o kadar sabır yok çünkü
Sünnetten sonra verdi doktorAntibiyotiği ne için içiyor
12 saatte bi veriyodum 2 gün o şekilde verdim. Sonra baktım ishal yapıyo. Dün vermedim düzeldi. Bugun verdim yine ishal yaptı.. bilmiyorum ki sorayım. Vermicem gerçiiii1ama antibiyotikte döngüyü tamamlamadan bırakılmaz diye biliyorum. Evet ishal yapar ama bırakmakta doğru mu bilemedim bir sorsan mi doktora ya da aile hekimine
Geçmiş olsun tekrar ama antibiyotikte döngüyü tamamlamak gerek tabi yan etki vs yapmadıysa İshalde yan etkiye girer mi acabaSünnetten sonra verdi doktorbende verdim, doktor diyince ama çocuk ishal oldu .
Benimki de hep emiyor .saat başı emiyor .acaba yetmiyor mu artıkBenimkinin azalması bebe meme dostu. Küvezde mama ile beslediklerinde hemşireler öğrmüş kusacak gibi olmuş hep. Bana dediki bu memeci bak mamayı sevmiyor almıyor sen memeni ver dedi. Dediği gibi de oldu maşallah. Emiyor emmesine ama sık emdiği için dolmaya vakit kalmıyor. Her halde yürüse gidip gelip memeye yapışacak aç emeyim diyecek.Emmesinden şikayetçi değilim uyusa da emse ona faydası olsa sıkıntı değil.
Bn tek tek çıkarıyorum o yüzden. Şimdide sünnet oldu dolaptakilerde ilk sütlerim besleyici olandan. O yüzden sünnetli iken şifa olsun diye 2 öğün arasına meme sıkıştırarak veriyorum ki memem dolsun diye.
Onlara göre hayvan gibi yemelisinYaniii yedim içtimmm yani herşeyi yaptım yok. Ben çocuğumu emzirmek istemezmiyimmm keyfi yaptığımı söylemeye getiriyo. Her karşılaştığımızda açıklıyorım yokk onun dediği doğrı. Geçen annem bile kv söyledi yok yonca yemiyo içmiyo diyo . Yemiyo içmiyosam bu 76 kilo neyine var yaaaa görende 45 kilo sanır beni.. çyaşlılsr laf anlamıyo
Aaaaa hiç bilmiyorumkş böyle şeyleriGeçmiş olsun tekrar ama antibiyotikte döngüyü tamamlamak gerek tabi yan etki vs yapmadıysa İshalde yan etkiye girer mi acabadöngü tamamlanmada bırakırsan ki bu 5-10 gündür bir daha aynı antibiyotik fayda etmez vücut direnç kazanir ilaca karşın
ooooo tabiiii sonradanda kiloya laf ederlerOnlara göre hayvan gibi yemelisin
Bence de onlar emzik niyetine kullaniyor .Yani 2 yıl süt gelmesi imkansız. Belki sagsalar 10 ml çıkacak. Emzire emzire nasıl çoğalıyor onu da anlamadım. İneklerde bile süt biriksin diye bir sabah bi aksam sagilir. Oyle olsa inek yavrusu hep emzirilir .hatta onu bile emzirtmezler.Gerçekden 2 yaşına kadar nasıl emziriliyo bence çocuk alışık öyle çekip duruyo çok gelmesi imkansız bence alışkanlık o
Ben mamayı 120 veriyorum meselaaa yok yetmiyo farkındayım ama fazla vermek de istemiyprum mama şişirir kilo yapar derler yaaa .. ama yok 120 bittikden sonra yine aranıyo durmuyo zaten büyüklere bıraksam doymuyo diyip gidip yine yapıp içiriyolar ben öyle yapmıyorum 120 içirip bırakıuorım 2 saat sonra yine veriyorum sık sık içiyo.. ama dediğin gibi emzire emzire çoğalmadı azaldı herşeyi yedim içtim yok. En başta çok geldiiiii şişti göğüslerim bi anda azaldııııı allahdan en başından beri mama takviyeli gittiğim içinn kabız fln sorun yaşamadık..
Ayı gibi oldu bebege 1 kilo bile aldırmadı derlerooooo tabiiii sonradanda kiloya laf ederler
Onlar benım g* tümü yesinAyı gibi oldu bebege 1 kilo bile aldırmadı derler
Vallaa benimde sağdan çok soldan az geliyodu, bizimkide soldan emmek istiyoo tamm aksineBence de onlar emzik niyetine kullaniyor .Yani 2 yıl süt gelmesi imkansız. Belki sagsalar 10 ml çıkacak. Emzire emzire nasıl çoğalıyor onu da anlamadım. İneklerde bile süt biriksin diye bir sabah bi aksam sagilir. Oyle olsa inek yavrusu hep emzirilir .hatta onu bile emzirtmezler.
Annem diyor ki ineğin bile bir memesinden çok diğer memesinden az gelirmis
Yaaaaa cidden amy haklıAyı gibi oldu bebege 1 kilo bile aldırmadı derler
Ama bbmki böyle emince de kusuyor. Sıkıntı buradaBenimki de hep emiyor .saat başı emiyor .acaba yetmiyor mu artık
Onlara göre hayvan gibi yemelisin
Ahh annelikkkBen de kusmuğa karşı çok hassasım ama şu an hiç ama hiç tiksinmiyorum.
Bir kaseye bir paket maya 10gramlıkNe kadar yaptın kı ?
Zaten belli bir zaman sonra doymak için emmiyor ki bebek, tamamen duygusal bağ. Faydası oluyordur illaki ama doyma aracı meme olmuyor belli bir zaman sonraBence de onlar emzik niyetine kullaniyor .Yani 2 yıl süt gelmesi imkansız. Belki sagsalar 10 ml çıkacak. Emzire emzire nasıl çoğalıyor onu da anlamadım. İneklerde bile süt biriksin diye bir sabah bi aksam sagilir. Oyle olsa inek yavrusu hep emzirilir .hatta onu bile emzirtmezler.
Annem diyor ki ineğin bile bir memesinden çok diğer memesinden az gelirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?