Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen sanada yorgunluk aslında o yaşda yemeklerdende yemesi lazımm, o alışmış memeye sanırımmm .. bazıları var çinkü çevremde tatlı niyetine bmyle hep annesini emennn. Belki bu yemek yeeeerr sneinki

1ama antibiyotikte döngüyü tamamlamadan bırakılmaz diye biliyorum. Evet ishal yapar ama bırakmakta doğru mu bilemedim bir sorsan mi doktora ya da aile hekimine
12 saatte bi veriyodum 2 gün o şekilde verdim. Sonra baktım ishal yapıyo. Dün vermedim düzeldi. Bugun verdim yine ishal yaptı.. bilmiyorum ki sorayım. Vermicem gerçiiii

Sünnetten sonra verdi doktor bende verdim, doktor diyince ama çocuk ishal oldu .
Geçmiş olsun tekrar ama antibiyotikte döngüyü tamamlamak gerek tabi yan etki vs yapmadıysa İshalde yan etkiye girer mi acaba döngü tamamlanmada bırakırsan ki bu 5-10 gündür bir daha aynı antibiyotik fayda etmez vücut direnç kazanir ilaca karşın

Benimki de hep emiyor .saat başı emiyor .acaba yetmiyor mu artık
Onlara göre hayvan gibi yemelisin

Aaaaa hiç bilmiyorumkş böyle şeyleri ‍♀ ishal yapınca bıraktım ben yani en son sabah 12 de verdim bu gece 12 de vermiyim diyorm zaten perşembe günü süresi biticek 7 günlük ilac

Bence de onlar emzik niyetine kullaniyor .Yani 2 yıl süt gelmesi imkansız. Belki sagsalar 10 ml çıkacak. Emzire emzire nasıl çoğalıyor onu da anlamadım. İneklerde bile süt biriksin diye bir sabah bi aksam sagilir. Oyle olsa inek yavrusu hep emzirilir .hatta onu bile emzirtmezler.
Annem diyor ki ineğin bile bir memesinden çok diğer memesinden az gelirmis

Bir sosyal bilimci olarak evet olay arz talep meselesi .yalniz sorun şu. Talep o kadar çok ki biz ona yetişemiyoruz ve arz kıtlığı oluyor .Her talep her arzı karşılamıyor. Klasik iktisat çökeli 100 yil olacak .

Vallaa benimde sağdan çok soldan az geliyodu, bizimkide soldan emmek istiyoo tamm aksine

Zaten belli bir zaman sonra doymak için emmiyor ki bebek, tamamen duygusal bağ. Faydası oluyordur illaki ama doyma aracı meme olmuyor belli bir zaman sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…