Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen sanada yorgunluk aslında o yaşda yemeklerdende yemesi lazımm, o alışmış memeye sanırımmm .. bazıları var çinkü çevremde tatlı niyetine bmyle hep annesini emennn. Belki bu yemek yeeeerr sneinki
Yemek yiyordu ama gündüzleri çaresizlikten akşam işten gelince meme yatarkende yatakta meme .. bakalım bunda nasıl yapicam şuan o kadar emzirmeye sabrım yok

Aaaaa hiç bilmiyorumkş böyle şeyleri ‍♀ ishal yapınca bıraktım ben yani en son sabah 12 de verdim bu gece 12 de vermiyim diyorm zaten perşembe günü süresi biticek 7 günlük ilac
Mesela bizim çocuk bir kere infulanza olmuştu. Bizim doktor izinliymis diğer doktora gittik antibiyotik iğne verdi 3 gün vurdurduknfocuk toparlar gibi oldu 5. Gün yine kötüleşti dokta gittik arkasına şurup vermedi mi iğnenin dedi. Tabi o zaman bilmiyoruz yooo dedik. Döngü tamamlanmasında tekrar hastalandı. Ben de sık hastalanirim. Antibiyotiği tamamlamadan bırakırsam tekrar nukseder. Döngünün tamamlanması gerekiyor. Benim oğluma ilk antibiyotik verdiğimizde baygın gibi uyumuştu. Bende kestim 3. Gün. Ama artık döngüye dikkat ediyorum. İshal yapıyor ama antibiyotikler genel olarak. Bana bile yapıyor. Sünnet gibi ameliyat tarzı şeylerde 3nf3ksiyindan koruma amaçlı vwriyorlar antibiyotik. İshaldan daha kotu b3nce enfeksiyon

Bir sosyal bilimci olarak evet olay arz talep meselesi .yalniz sorun şu. Talep o kadar çok ki biz ona yetişemiyoruz ve arz kıtlığı oluyor .Her talep her arzı karşılamıyor. Klasik iktisat çökeli 100 yil olacak .
Tabii kişiye göre değişen şeyler bunlar.. ama emzirme olayı devam ettiği sürece süt az çok olur .. doymak için değil de daha çok duygusal bağlanma açısından çocuk devam etmek ister emmeye iki üç yaşındaki çocuk sadece anne sütüyle doyamaz illaki gün içinde bir iki öğünde olsa yer

Bir sosyal bilimci olarak evet olay arz talep meselesi .yalniz sorun şu. Talep o kadar çok ki biz ona yetişemiyoruz ve arz kıtlığı oluyor .Her talep her arzı karşılamıyor. Klasik iktisat çökeli 100 yil olacak .
Mahrecler kanunu geçerli değil diyorsun yani. Klasik iktisat çöktü ama bakarsın Smith in dediği gibi görünmez el piyasayı dengeye getirir.

Yalnız süt yapsın diye bütün tuşlara basıyorum resmen
Karşı komşum bulgur pilavı yanında soğan yermiş nerdeyse her gün. Çok fazla sütü oluyormuş.
Yarın yapayım hemen deneyeyim onuda
Evet süt yapıyor ama felaket gaz da yapıyor. En azından bende öyle oldu

Yalnız süt yapsın diye bütün tuşlara basıyorum resmen
Karşı komşum bulgur pilavı yanında soğan yermiş nerdeyse her gün. Çok fazla sütü oluyormuş.
Yarın yapayım hemen deneyeyim onuda
Bende etli bulgur pilavi yaptim yaninada bol yesillikli salata yapip yedim ama irmikle yarışır bulgur irmikli tatlilarda ye farki gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…