- 9 Aralık 2021
- 1.312
- 2.510
- 63
- 44
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.561
Yemek yiyordu ama gündüzleri çaresizliktenAynen sanada yorgunluk aslında o yaşda yemeklerdende yemesi lazımm, o alışmış memeye sanırımmm .. bazıları var çinkü çevremde tatlı niyetine bmyle hep annesini emennn. Belki bu yemek yeeeerr sneinki
Mesela bizim çocuk bir kere infulanza olmuştu. Bizim doktor izinliymis diğer doktora gittik antibiyotik iğne verdi 3 gün vurdurduknfocuk toparlar gibi oldu 5. Gün yine kötüleşti dokta gittik arkasına şurup vermedi mi iğnenin dedi. Tabi o zaman bilmiyoruz yooo dedik. Döngü tamamlanmasında tekrar hastalandı. Ben de sık hastalanirim. Antibiyotiği tamamlamadan bırakırsam tekrar nukseder. Döngünün tamamlanması gerekiyor. Benim oğluma ilk antibiyotik verdiğimizde baygın gibi uyumuştu. Bende kestim 3. Gün. Ama artık döngüye dikkat ediyorum. İshal yapıyor ama antibiyotikler genel olarak. Bana bile yapıyor. Sünnet gibi ameliyat tarzı şeylerde 3nf3ksiyindan koruma amaçlı vwriyorlar antibiyotik. İshaldan daha kotu b3nce enfeksiyonAaaaa hiç bilmiyorumkş böyle şeyleri♀ ishal yapınca bıraktım ben yani en son sabah 12 de verdim bu gece 12 de vermiyim diyorm zaten perşembe günü süresi biticek 7 günlük ilac
Canım içinde damlalık var. 1ml damlatiyorum yarım bardak suya içiyorum.
Tabii kişiye göre değişen şeyler bunlar..Bir sosyal bilimci olarak evet olay arz talep meselesi .yalniz sorun şu. Talep o kadar çok ki biz ona yetişemiyoruz ve arz kıtlığı oluyor .Her talep her arzı karşılamıyor. Klasik iktisat çökeli 100 yil olacak .
Mahrecler kanunu geçerli değil diyorsun yani.Bir sosyal bilimci olarak evet olay arz talep meselesi .yalniz sorun şu. Talep o kadar çok ki biz ona yetişemiyoruz ve arz kıtlığı oluyor .Her talep her arzı karşılamıyor. Klasik iktisat çökeli 100 yil olacak .
Benimde soldan az geliyor. Hatta ki şimdi kavga çıkardı sola yapıştıVallaa benimde sağdan çok soldan az geliyodu, bizimkide soldan emmek istiyoo tamm aksine
Peki aç tok fark ediyor mu içerkenCanım içinde damlalık var. 1ml damlatiyorum yarım bardak suya içiyorum.
Canim sıktığın serumunda resmini atarmisinOtri bebe mucizesi siz burnunda bisey yok sanırsınız 2 günlük cekim sonucu iğrenc demeyin yeterki kuzular nefes alsın
:)
Eki Görüntüle 3132947
Yok fark etmiyor. Ben sabah içiyorum Hergun kalkınca 9 gibi . Akşamda şimdilerde içiyorum 10 dk ya içerim.Peki aç tok fark ediyor mu içerken
Bende 12de içtim sonra sekiz saatte bir içerim dedim. Günde 3 yazıyordu kutudaYok fark etmiyor. Ben sabah içiyorum Hergun kalkınca 9 gibi . Akşamda şimdilerde içiyorum 10 dk ya içerim.
Evet süt yapıyor ama felaket gaz da yapıyor. En azından bende öyle olduYalnız süt yapsın diye bütün tuşlara basıyorum resmen
Karşı komşum bulgur pilavı yanında soğan yermiş nerdeyse her gün. Çok fazla sütü oluyormuş.
Yarın yapayım hemen deneyeyim onuda
Bende etli bulgur pilavi yaptim yaninada bol yesillikli salata yapip yedimYalnız süt yapsın diye bütün tuşlara basıyorum resmen
Karşı komşum bulgur pilavı yanında soğan yermiş nerdeyse her gün. Çok fazla sütü oluyormuş.
Ben de ilk bir ay günde 3 içtim. Sonra baktım süt yeterli 2 ye düşürdüm. Ama icmedigim gün fark ediyorum daha az. Bir kaç kere unuttuğum oldu.Bende 12de içtim sonra sekiz saatte bir içerim dedim. Günde 3 yazıyordu kutuda
Benim buzlukta süt dolu kızım onları da almıyorValla kizlar ben dua ediyorum sutum azalmasin diye , şimdilik azalma yok ama eger olursa oglum ne mama ne biberon aliyor biterim hic
Bende bugün soğan yedim yemekte. Çok severimYalnız süt yapsın diye bütün tuşlara basıyorum resmen
Süte yazık oluyorAma bbmki böyle emince de kusuyor. Sıkıntı burada
Ben alıp almayacağını bile bilmiyorumValla kizlar ben dua ediyorum sutum azalmasin diye , şimdilik azalma yok ama eger olursa oglum ne mama ne biberon aliyor biterim hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?