- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- 53
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.581
Benim bebede gaz sorunu olmuyor allahtan, diyorum ya illa çıkarıcak çok inatEvet süt yapıyor ama felaket gaz da yapıyor. En azından bende öyle oldu
Bende 3 içeyim inşallah faydası olurBen de ilk bir ay günde 3 içtim. Sonra baktım süt yeterli 2 ye düşürdüm. Ama icmedigim gün fark ediyorum daha az. Bir kaç kere unuttuğum oldu.
Benim bundan sonraki her akşam menüm belli soğan bulgurBende bugün soğan yedim yemekte. Çok severim
Onuda yapayım yarınBende etli bulgur pilavi yaptim yaninada bol yesillikli salata yapip yedimama irmikle yarışır bulgur irmikli tatlilarda ye farki gör
Biberon hangisi var , benimki awent almadiBen alıp almayacağını bile bilmiyorum
Ben kilo vermeye devam ediyordum ama 1 kg geri aldim sütüm azalmasin diye yiyorum valla napim mama sevmedi mecvur meme ile buyuyecek yemeye devammOnuda yapayım yarın
İnşallah süt arttırcam diye 100kilo olmam
Işte sinirler bozuluyor el kadar bebeler boyle yaptıkçaBenim buzlukta süt dolu kızım onları da almıyoraynen biterim.
Abbow ama cidden zorrrrYemek yiyordu ama gündüzleri çaresizliktenakşam işten gelince meme yatarkende yatakta meme .. bakalım bunda nasıl yapicam şuan o kadar emzirmeye sabrım yok
Heee ozman tamam veriyimmm yani ishal olsunda enfeksiyon kapmasınMesela bizim çocuk bir kere infulanza olmuştu. Bizim doktor izinliymis diğer doktora gittik antibiyotik iğne verdi 3 gün vurdurduknfocuk toparlar gibi oldu 5. Gün yine kötüleşti dokta gittik arkasına şurup vermedi mi iğnenin dedi. Tabi o zaman bilmiyoruz yooo dedik. Döngü tamamlanmasında tekrar hastalandı. Ben de sık hastalanirim. Antibiyotiği tamamlamadan bırakırsam tekrar nukseder. Döngünün tamamlanması gerekiyor. Benim oğluma ilk antibiyotik verdiğimizde baygın gibi uyumuştu. Bende kestim 3. Gün. Ama artık döngüye dikkat ediyorum. İshal yapıyor ama antibiyotikler genel olarak. Bana bile yapıyor. Sünnet gibi ameliyat tarzı şeylerde 3nf3ksiyindan koruma amaçlı vwriyorlar antibiyotik. İshaldan daha kotu b3nce enfeksiyon
İnat yapar gibiler tam yaBenimde soldan az geliyor. Hatta ki şimdi kavga çıkardı sola yapıştı
Neyse şu 6ayı atlatalım sonra veririz kilolarıBen kilo vermeye devam ediyordum ama 1 kg geri aldim sütüm azalmasin diye yiyorum valla napim mama sevmedi mecvur meme ile buyuyecek yemeye devamm
Goz damlasi gibi icinde 20 plastik var tek kullanimlik diyor ama ben 2 kere kullaniyorum :)Canim sıktığın serumunda resmini atarmisin
Teşekkür ederim canımCok gecmıs olsun canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun
Kiinde ve dr browns varBiberon hangisi var , benimki awent almadibaskada denemedim kac tane mama degistirdik çöpe gitti hepsi biberonada para vermek istemedim artik
yatmadan önce hurma yedim ,2 tane solgar aldım ,probis yedim .yine sag göğüs davul gibi şişmiş sol da tık yok.ustelik sağ i emzirip derin uykuya daldıİnat yapar gibiler tam ya
Probis süt yapiyor dediler onu da yedim .düşün halimi .sol meme inat ediyor ben inat ediyorum .Yalnız süt yapsın diye bütün tuşlara basıyorum resmen
Karşı komşum bulgur pilavı yanında soğan yermiş nerdeyse her gün. Çok fazla sütü oluyormuş.
Yarın yapayım hemen deneyeyim onuda
Avent cam biberon aldım hastanede burnumdan geldi sevmedi içirdiim ama gel bana sor hemşireler mamajor çok önerdi eşime ondan aldırdım e bebekten şuan elim ayağım yedek biberon ucu da aldırdım s m hangisinde rahat ediyorsa onu takarım diyeBiberon hangisi var , benimki awent almadibaskada denemedim kac tane mama degistirdik çöpe gitti hepsi biberonada para vermek istemedim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?