Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet süt yapıyor ama felaket gaz da yapıyor. En azından bende öyle oldu
Benim bebede gaz sorunu olmuyor allahtan, diyorum ya illa çıkarıcak çok inat
Yemek her şeyden yedim bunca zaman soğanda yedim gaz yapmadı hiç herhalde

Heee ozman tamam veriyimmm yani ishal olsunda enfeksiyon kapmasın
Resmen yaşaya yaşaayaaa öğrenicem bilmiyodum bunları bn bormal ilaç gibi kesebilirsin sanıyorum

Yalnız süt yapsın diye bütün tuşlara basıyorum resmen
Karşı komşum bulgur pilavı yanında soğan yermiş nerdeyse her gün. Çok fazla sütü oluyormuş.
Yarın yapayım hemen deneyeyim onuda
Probis süt yapiyor dediler onu da yedim .düşün halimi .sol meme inat ediyor ben inat ediyorum .
Acaba sogan dolması mi yapsam
İse yarar mi
Biz bu kadar çabalıyoruz bu çocuklar 4.ayda meme reddi olursa parçalarım. Hoş ben bizim yasayacagimizi düşünmüyorum. Biz onu 2.ayda atlattık. Ne ataklara ne de meme reddine çok inanmıyorum. Aklıma getirmek istemiyorum. Düşünecek başka o kadar şey var ki .

Biberon hangisi var , benimki awent almadi baskada denemedim kac tane mama degistirdik çöpe gitti hepsi biberonada para vermek istemedim artik
Avent cam biberon aldım hastanede burnumdan geldi sevmedi içirdiim ama gel bana sor hemşireler mamajor çok önerdi eşime ondan aldırdım e bebekten şuan elim ayağım yedek biberon ucu da aldırdım s m hangisinde rahat ediyorsa onu takarım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…