Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aman allah korusun birde meme reddiyle uğraşmayalım. Probis çok severim bunca zaman bilseydim yerdim hep. Bakalım bugün her şeyi deneyeceğim nasıl bir değişiklik olacak

Gece burnu tıkandıgı ıcın gecelerı ınce yastıkta yatıyorum canım. Bıraz olsun işe yarıyor .
Reflü yatagında yatırcam ama balık gıbı kayıyor cocuk
Benimki de hep kayıyodu incecik bir battaniyesi ile yarım kundak yapıp koydum altına da pamuklu alt açma örtüsünü serdim ikisi kaymayı biraz olsun engelledi yine kayıyor ama tamamen değil

Arada çok eziyetliyse papatya çayı bir iki çay kaşığı kadar, bağırsak ve gaz sorunları için rezene kullanıyorum. Rezenenin kesmegidi durumlarda biogaia.
ama çok etkili değil.

Benimki de hep kayıyodu incecik bir battaniyesi ile yarım kundak yapıp koydum altına da pamuklu alt açma örtüsünü serdim ikisi kaymayı biraz olsun engelledi yine kayıyor ama tamamen değil
Benimde kayıyor eve geldiğin beri full Reflü yataginda uyuyor. Besigin ucuna kadar kayıyor

Pregomin as olan laktozsuz mamalar. Aptamil falan daha ucuz ama doktorun tavsiye ettiği bu fiyat. Bu gidişimde sorup aptamil olur derse alacagim kenarda bulunsun
İnek sutu alerjisi icin kullanilan neocate mama var , doktor bunu tavsiye etti bize , eczaneye soyluyorum depodan getirtiyor 285 tl. İstersen doktora bir sor. coklu besin alerjisi icin, inek sutu alerjisi icin yaziyor ustunde.

Gaz olmayabılır . Bosuna damla kullanma bence. Bazı donemler oluyor boyle seyler
Karnının ıyıce doydugundan emın mısın?
Kabızlık falan var mı?
Belkı uyuyamıyor da olabılır

İnek sutu alerjisi icin kullanilan neocate mama var , doktor bunu tavsiye etti bize , eczaneye soyluyorum depodan getirtiyor 285 tl. İstersen doktora bir sor. coklu besin alerjisi icin, inek sutu alerjisi icin yaziyor ustunde.
Evet soracagim bende. Başka bir marka söyledi o fiyatı verdi eczane. Aptamilinde var o dahada uygun. Diyet nasıl gidiyor? Benim sütümü etkiliyor bence arada mamada vereceğim bakalim.

Bende süt olsun diye herseyi yapıyorum. Meme reddi yaşadım ama başlarda ilk oğlumda 4.ayda normal gecti tekrar olmadi.

Günaydın
Nasıl serinledi hava. Ayaklarım üşüdü emzirirken

Abiyi okula götürürken bebek de soğuk alacak diye endişelenme mevsimi..

Dün kanguruyu denedim ama daha küçük kaldı.
Bebek arabasından daha sıcak ve güvenli olur.
Yenidoğan aparatı kaybolmuş. Altına küçük bi yastıkla desteklemem gerekecek birkaç hafta daha büyüyene kadar.

Arada çok eziyetliyse papatya çayı bir iki çay kaşığı kadar, bağırsak ve gaz sorunları için rezene kullanıyorum. Rezenenin kesmegidi durumlarda biogaia.
ama çok etkili değil.
Biogaia bagirsak duzenleyici diyorlar devamli kullanim gerektirr bebegi kabiz yapmaz dediler. Nurse harveys damla gaz icinmis. Ikisini bir kullanan tamidiklarim var biogai bitti yine alacagim sanirim

Gaz olmayabılır . Bosuna damla kullanma bence. Bazı donemler oluyor boyle seyler
Kabızlık falan var mı?
Uykuya dalamiyor. Gündüz çok keyifli. İki gecedir ağla ağla içi dışına çıkıyor. Kakayi iki gündür yapamadı, gazını da iyi çıkartıyor bence. Karnı tok evet. Biberonu da veriyorum memeyi de. Çıktım şimdi dr a gideceğim

ama çok etkili değil.
Kimyon çayı içtim ona da verdim iki çay kaşığı kadar. Biogaia hep kullaniyiruz. Ahh bilemedim ki

Kabızlık falan var mı?
Evet benim ki de gecen öyleydi biberon sokuyorum yok kucağıma alıyorum yok eşim alıyor yok çatladı ağlamaktan nerdeyse bide eşimle tartıştık bu niye ağlıyor ne bilim dedim ya sonra bi salladım daldı uyku problemi olabilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…