- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.621
Amy soylemisti ben de poşet aldm ama o boşalan flakonlara şırıngayla doldurdum damlattm. En azndan maliyeti az olurYa bu serum fizyolojik işini ben bi türlü anlamadım tazyikli ne zaman hangi aydan itibaren yapılıyor acaba?? Ben zaten bunu almıcam artık normal fizyolojik devam.. Poşet serum alayım dedim eczacı eşime bebeklere o da uygun değil enjektör kullanmayın sakın felan demiş.. Flakon şeklinde olandan az az sıkıp açmaya çalışıyorum aspire de etmek yasak Dr yapmayın diyor bebiş hasta gibi grip gibi gözleri akıyor Dr götürdüm bugün genzi dolu eee nasıl açılacak 3 4 damla az az sıkmakla
Yanlş anlamam aslinda bunun farkindayim. Söylemeye calısıyorum da kendisine. Ters sekilde anlatirim veya anlarsa. Bazen bu tarz konuşmalar yaptiktan sonra nasıl oluyorsa yine haksiz konuma dusuyorum. O yüzden aslinda pes etmiş gibiyim. Ben bi de şey kafasindaym o anlasn akletsin cocuk mu herşeyi ben acıklayip anlatcam söylüycem diyorum. Ama cidden erkekler yönetilmeli başka türlü olmuyormuş. sürekli bunu yap sunu getir şunu götür bilmem ne. Komutla çalısıyorlar. Yoksa sittin sene bisey yapmaz veya akletmezler gibi. Neyseki dün bizi kücükkuyu var burda oraya indirdi yemek yedi sahilde gezdik sohbet ettik vs. En son buraya da getirmesem sen beni kesecektin artk dedi. Haketmiştin 2 haftadır oyalıyorsun dedim. Kaldı ki kankileriyle ilgili de hep diyorum zırt pırt ne çagiriyor onlarn ailesi yok mu diye. Bu aralar bi ayrı savruldu adam. Inş toparlanır. Yoksa sanrm dedigin gibi ipleri almak lazm ele. Ben farkındayim da herşeyin işte düzgün sekilde icraata sokmam lazm. Benim de damarima basilinca ağır konusablyrm cünkü. Öyle olunca iş sarpa sariyorCanım büyük söylemeyim de ben olsam izin vermem ne şuan kırk yasimda , nede eskiden yirmili yaşlarındayken... Hafta içi gezdin eglendinde hafta sonu ne demek evlenmiş bir aile kurmuşsa tek başına gezmeyecek bu kadar.. yani yanlış anlama Sakin gaza gelme ama bunu etraflıca bir konuş güzellikle anlat bence.. heleki şimdi çocuk var her haftasonu sizinle etkinlik yapması gerek bundan önce yapmamış ama bundan sonra yapmali bence iyi dayanıyorsun valla
Vala bizde o gün kavga ettik bunlar böyleler bacım anneme gidiyorum gündüz zaten çocuk var yemek yapamıyorum o gün çocuk annem de durdu gittim yemek yapıp geldim AA hayret yemek var diyo gelde deli olmaYanlş anlamam aslinda bunun farkindayim. Söylemeye calısıyorum da kendisine. Ters sekilde anlatirim veya anlarsa. Bazen bu tarz konuşmalar yaptiktan sonra nasıl oluyorsa yine haksiz konuma dusuyorum. O yüzden aslinda pes etmiş gibiyim. Ben bi de şey kafasindaym o anlasn akletsin cocuk mu herşeyi ben acıklayip anlatcam söylüycem diyorum. Ama cidden erkekler yönetilmeli başka türlü olmuyormuş. sürekli bunu yap sunu getir şunu götür bilmem ne. Komutla çalısıyorlar. Yoksa sittin sene bisey yapmaz veya akletmezler gibi. Neyseki dün bizi kücükkuyu var burda oraya indirdi yemek yedi sahilde gezdik sohbet ettik vs. En son buraya da getirmesem sen beni kesecektin artk dedi. Haketmiştin 2 haftadır oyalıyorsun dedim. Kaldı ki kankileriyle ilgili de hep diyorum zırt pırt ne çagiriyor onlarn ailesi yok mu diye. Bu aralar bi ayrı savruldu adam. Inş toparlanır. Yoksa sanrm dedigin gibi ipleri almak lazm ele. Ben farkındayim da herşeyin işte düzgün sekilde icraata sokmam lazm. Benim de damarima basilinca ağır konusablyrm cünkü. Öyle olunca iş sarpa sariyor
Evet ya her sabah aynı doktora sormuştum sabah daha çok ağlıyor diye normal gece uyuyor hareketsiz kalıyor ondan demişti sabahları çok sıkıntı bunu anladım gaz dan yedigini de çıkarıyor hep başa sarıyoruzMerhaba gaz aglaması ıcın mukemmel bır sabahın körü degıl mı
Bundan bende alayım sürekli kullanmak istemiyorum yeni yeni arada mama vermeye başladım sabah gazla uyandı böyle kriz durumlarında kullanırımBiogaia bagirsak duzenleyici diyorlar devamli kullanim gerektirr bebegi kabiz yapmaz dediler. Nurse harveys damla gaz icinmis. Ikisini bir kullanan tamidiklarim var biogai bitti yine alacagim sanirim
Yogunbakimda sürekli kullaniyodu aldiriyolardi bize. taburculuktan sonra da bi süre devam ettik özel doktorumuz tüm ilaçları kestirdi biogaia de kestik arada veriyorum. sürekli kullanımda etkili yazmışlar belki oyuzden bizde çokta etkili değil şuan.Kimyon çayı içtim ona da verdim iki çay kaşığı kadar. Biogaia hep kullaniyiruz. Ahh bilemedim ki
Bi ara akşam yemegini de sen ye falan dedi. Bi gün y3dim ona da ayirmadm. Hatta bundan sonra da yer kenara cekilirim diye dusundum. O derece kizmistım. Umarm eskiye doner umarm şuan bi süreçten geciyordur. Onceden böyle degildi. Kaçıyor gibi hissediyorum.Haklısın gercekten yarım gün olsa da havan değişir. Birde ben şunu anladım anne kendini iyi hissediyorsa çocuğa daha verimli oluyor. Cok aynıyız sanırım şu dönem hepimiz burnumu çıkaramıyorum evden daha bebekle tek başıma da dışarı çıkmaya hazır hissetmiyorum gerci sanırım kendimi ama yani gece 12 de de gelince ve bi dönem sürekliliğe dönünce hiç olmuyor sabah kahvaltısı tek başına akşam yemeği tek başına.
İşine öyle gelıyor da ondanBi ara akşam yemegini de sen ye falan dedi. Bi gün y3dim ona da ayirmadm. Hatta bundan sonra da yer kenara cekilirim diye dusundum. O derece kizmistım. Umarm eskiye doner umarm şuan bi süreçten geciyordur. Onceden böyle degildi. Kaçıyor gibi hissediyorum.
İşine öyle gelıyor da ondanBi ara akşam yemegini de sen ye falan dedi. Bi gün y3dim ona da ayirmadm. Hatta bundan sonra da yer kenara cekilirim diye dusundum. O derece kizmistım. Umarm eskiye doner umarm şuan bi süreçten geciyordur. Onceden böyle degildi. Kaçıyor gibi hissediyorum.
Ya niye öyle düşündün ki üzüldüm gerçekten. Hepimizin durumu aynı üç aşağı beş yukarı. Acemiyiz sudan çıkmış balık gibiyiz cocuk hastaneden ilk ciktigi gun esimle bi tartisma yasadik tum aile bireylerini kapsayan. Sonra kimseyi istemedim hep tek basima baktim bakmaya calistim. az kilo alsa burun kivirdilar bakamadin der gibi huzursuz bile olsa hasta ettiniz der gibi konusmalar iyi olsa fesatlanarak hıı ne guzel demeler. Istediler ki hep onlara bagli olayım. benim annemle aramdaki mesafe 1 saat haftada bir geliyor bazen çok dayanamazsam tekrar çağırıyorum. Bebekle tek basima birak disari çıkmayı anneme gidemiyorum bile. Kaynana gelip benden hizmet bekliyor yemek aş yapayım diyen yok eşimi saymıyorum bile cocuk yogunbakimda düzen kalmadı stresliyiz diye aramız bozuk diye düşünmüştüm ama cocuk çıktı daha beter olduk diyebilirim. Umarım geçici bir süreçtir yaşadıklarımız yani öyle olduğunu biliyorum ama yine de zor geçiyor.Bizim ki de bu aralar çok huysuz allahtan annem var yoksa sakinleştiremiyorum annem ve eşim bazen dışarı çıkalım diyor güvenmiyorum ki çocuğa nerde ne yapacağı belli değil eşim o gün çok sıkıldın evde gel dışarda yemek yiyelim dedi resmen dua ettim ağlamasın diye hayatım da bu kadar hızlı yemek yendiğimi hatırlamıyorum allahtan annem var gecem 1 hafta kaynana ya gittim gitmez olaydım insan bi gece kalkar zaten emmiyor sağıp veriyorum biberon var süt var al da 2 saat bende yatım yok ay annem öyle mi alır çocuğu ben kalksam bile izin vermiyor sen kalk emzirmiyorsun zaten sütte var uyu diyor o gün o kadar bunaldım ki evi bok götürüyor yemek yok çocuğu aldım anneme geldim ağlaya ağlaya annem diyo ne oldu diyorum bi lokma bisey bile yiyemiyorum bu gece çocuk burda kalsın sen eve git dedi ay kızlar ne iyi geldi allahım sabah tekrar geldim banyosunu yaptırmış karnını doyurmuş nasıl uyuyor maşallah sonra kendimi suçladım ben mi iyi anne değilim ?
Aynı şeyleri düşünüyorum umarım geçici bir süreçtir bu bocalamalar. Geçen pazar sabah 8 cocuk acıktı doyurdum zaten 1 saatte bitiriyor sütü. Hava veriyorum hergun vitaminleri vs. bi yandan da kalk cocuk doymusken duruyoken kahvaltı yapalım dedim beyefendi uyanip yatakta telefon keyfi filan yapıp kalkana kadar 11 oldu kahvaltı masada cocuk durmamaya başladı otur kendin yap tek başına dedim aldım çocuğu tekrar doyurmaya sonra gittim kendim tek basima yedimBi ara akşam yemegini de sen ye falan dedi. Bi gün y3dim ona da ayirmadm. Hatta bundan sonra da yer kenara cekilirim diye dusundum. O derece kizmistım. Umarm eskiye doner umarm şuan bi süreçten geciyordur. Onceden böyle degildi. Kaçıyor gibi hissediyorum.
İnşallah etki eder, hepimiz de kullanırızKarışımı yaptım yemeye başladım sabaha kadar git gel bitiririm kaseyi. Bakalım bir etki yaratıcak mı heyecan yaptım
Şu an bir değişiklik yok ama inşallah canımİnşallah etki eder, hepimiz de kullanırız
Valla sormaIşte sinirler bozuluyor el kadar bebeler boyle yaptıkça
Canım dur bakalım yeni başladın hepsineŞu an bir değişiklik yok ama inşallah canım
Vardır canım. Ebebekte de var ben ordan aldım. Hatta aynı içerikte bir damla daha var. Bana doktorum onu önermişti bantim içeri aynı bunda dev ettim. MummylacMorkahve senin bu damlanın eczanelerde bulabilirmiyim varmıdırrr 50ml deniyimm belki gelir sütüm
Ben ilk çocukta kullanmistim ondan başkasını almıyordu oğlum.Kiinde ve dr browns var
Canım sen o haldeyken bile bencıllık edıp senı üzmüşler, başta eşin . Allah askına ne olabılır kı eşinin senı uzmesını gerektırecek?Ya niye öyle düşündün ki üzüldüm gerçekten. Hepimizin durumu aynı üç aşağı beş yukarı. Acemiyiz sudan çıkmış balık gibiyiz cocuk hastaneden ilk ciktigi gun esimle bi tartisma yasadik tum aile bireylerini kapsayan. Sonra kimseyi istemedim hep tek basima baktim bakmaya calistim. az kilo alsa burun kivirdilar bakamadin der gibi huzursuz bile olsa hasta ettiniz der gibi konusmalar iyi olsa fesatlanarak hıı ne guzel demeler. Istediler ki hep onlara bagli olayım. benim annemle aramdaki mesafe 1 saat haftada bir geliyor bazen çok dayanamazsam tekrar çağırıyorum. Bebekle tek basima birak disari çıkmayı anneme gidemiyorum bile. Kaynana gelip benden hizmet bekliyor yemek aş yapayım diyen yok eşimi saymıyorum bile cocuk yogunbakimda düzen kalmadı stresliyiz diye aramız bozuk diye düşünmüştüm ama cocuk çıktı daha beter olduk diyebilirim. Umarım geçici bir süreçtir yaşadıklarımız yani öyle olduğunu biliyorum ama yine de zor geçiyor.
Dr browns değil mi ?Bizimki de onu sevmişti. Ama kiinde de meme reddi yapmiyor .Yani kullansam onu kullanmaya calisirimBen ilk çocukta kullanmistim ondan başkasını almıyordu oğlum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?