- 15 Ekim 2016
- 22.723
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.050
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.821
Tam zamanı aguların. Bazen uzatıyor bir de aaaaaau diye ağzını ısırasım geliyorBenimki de ses cikariyor auu uuu diyip duruyor baya degisik konusmaya calisir gibi. Erken mi bilmiyorum cidden ama dedigimi anlar gibi mimikler yapiyor gülüyor kırışıyor galan şok oluyorum bu bebeler konuşmuyor ama dilimizi biliyor gibiler valla
Bn göze kontrole gittiğimde doktora sordum o da baktı kahverengi dedi.Bunu ben de cok merak ediyirumm
Ay biraz once alintilaninca gordum esinin huzursuz uyuması falanErkekler bu tarz konularda çok çok benciller malesef. Bizim de insan olduğumuzu göremiyorlar çoğu zaman
Ayy hem de nasılllTam zamanı aguların. Bazen uzatıyor bir de aaaaaau diye ağzını ısırasım geliyor
Bnde çocuk uyanınca alıp karnını doyuruyor um. O sırada bebiş s*çıuor. Bnde eşime sesliyorum malzemerli getirsin diye. Getiriyor altını değişiyoruz o sabah namazına bn kaldıpım yerden emzirme ve uyutmaya devam. Büyük abdestini yapmasa yine dürterim bn emziriyorum o da alıp koyar gerçi bu beşik anne yanı olmadan önce idi.Ay biraz once alintilaninca gordum esinin huzursuz uyuması falanbebegi emzirirken okudum gülerken bebe memeden koptu gitti bi tarafa eşim de ben sen uyandkca uyanip bakiom. Ben de uyaniom aslinda. Bi durum var mı diye kulak kesiliyorum diyo hep bebe emip gark diye geğirince hah tmm diyorum falan demisti hatta ah bu erkekler var ya bu erkekler
Bence o alerjiyle alakalı değil :)Çok teşekkür ederim bilgi için, bizde gaz sancısı devam ediyor bunu huzursuzluk sayabilir miyiz acaba. Yani sürekli ağlayan mutsuz bi bebek değil ama gaz çıkarmada kaka yapmada zorlanıyor çok ıkınıyor
İlk Bebeğimde bir gece 50 kere uyanmışım sabah eşim dediki ne güzel bu gece hiç uyanmadıAy biraz once alintilaninca gordum esinin huzursuz uyuması falanbebegi emzirirken okudum gülerken bebe memeden koptu gitti bi tarafa eşim de ben sen uyandkca uyanip bakiom. Ben de uyaniom aslinda. Bi durum var mı diye kulak kesiliyorum diyo hep bebe emip gark diye geğirince hah tmm diyorum falan demisti hatta ah bu erkekler var ya bu erkekler
Işık tutup takip etmesine baktıHımm kendi doktoru varsa bakabilir. Ya da göze randevu al der belkj. Ama aile hekimini ilk defa duydum. Nasil muayene ettiki aile hekimi
Bizim beşik baba yaniBnde çocuk uyanınca alıp karnını doyuruyor um. O sırada bebiş s*çıuor. Bnde eşime sesliyorum malzemerli getirsin diye. Getiriyor altını değişiyoruz o sabah namazına bn kaldıpım yerden emzirme ve uyutmaya devam. Büyük abdestini yapmasa yine dürterim bn emziriyorum o da alıp koyar gerçi bu beşik anne yanı olmadan önce idi.
Suan ne renk gibi gorunuyor peki. Benim bebeginki mavi gibi gri gibi yeşilimsi de degisik bişiBn göze kontrole gittiğimde doktora sordum o da baktı kahverengi dedi.Eşim yeşil bn kahverengi gözlüyüm.
E onu biz de farkediyoruz elime flash kartlari alip sağa sola göturunce cocuk takip ediyor ki zatenIşık tutup takip etmesine baktı
Benim tarafimda bebegin beşigi. Ben kalkip alip emziriyorum. Altini da beşigin alt degistirme kismi var orda yaparm genelde. Yaninda hemen komidinler var cekmeceli orda zaten malzemeler de babamizin tarafinda bisey yok hic. Hepsi benim tarafta topluca yani. Ama ne hikmetse o da uyaniyor iste.Bnde çocuk uyanınca alıp karnını doyuruyor um. O sırada bebiş s*çıuor. Bnde eşime sesliyorum malzemerli getirsin diye. Getiriyor altını değişiyoruz o sabah namazına bn kaldıpım yerden emzirme ve uyutmaya devam. Büyük abdestini yapmasa yine dürterim bn emziriyorum o da alıp koyar gerçi bu beşik anne yanı olmadan önce idi.
Hee gece uyudu heralde demi falan diyo. Hee uyudu hic kalkmadi diyorum.İlk Bebeğimde bir gece 50 kere uyanmışım sabah eşim dediki ne güzel bu gece hiç uyanmadıbi kaşık suda boğasım gelmişti kendisini
Koyu kahverengiSuan ne renk gibi gorunuyor peki. Benim bebeginki mavi gibi gri gibi yeşilimsi de degisik bişi
Ay resmen benimkiİlk Bebeğimde bir gece 50 kere uyanmışım sabah eşim dediki ne güzel bu gece hiç uyanmadıbi kaşık suda boğasım gelmişti kendisini
Bnde beşik bnm tarafta sadece diğerleri ayak ucunda, odanın küçüklüğünden kaynaklı. Bn eşime dürtmesem duymaz cihaz olmadığı için ama şikayetçi de değil. Kalkıp ekmek arası yapıp ise gider bn uyumaya devam ederim, zaten sonra da bebek uyanırBenim tarafimda bebegin beşigi. Ben kalkip alip emziriyorum. Altini da beşigin alt degistirme kismi var orda yaparm genelde. Yaninda hemen komidinler var cekmeceli orda zaten malzemeler de babamizin tarafinda bisey yok hic. Hepsi benim tarafta topluca yani. Ama ne hikmetse o da uyaniyor iste.bosver uyansin baska yerde uyusaydı horul horul sinir olurdum. Onun da uykusu bölünsün.
En güzeli.Bizim beşik baba yaniben o tarafta yatınca hiç uyuyamıyorum çünkü.
Aynen öyle canımValla sizinki baya baya bile isteye mevzuya kafa atmak olmuş.biz hadi duyuyorduk da bu kadar oldugunu bilemezdik. Hoş eşim ben böyle olcagini tahmin ediyordum biliyordum bu denli olacagini diyor. Beni ve hayatimı resmen domine ediyor dedi bi kere. Bundan ciddi manada rahatsz. Ha tabi seviyor opuyor kizim diyor bu sebeple bebege karşi sogukve ilgisiz degil. Hatta büyü beraber yürüyerek gidelim gezelim seninle falan diyor. Işte duygular karısık. Hem oyle hem böyle. Hayat bu zaten sanrm. Birini tatsan öbürünü tattirmaz. Hepsinden azar azar işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?