Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Tam zamanı aguların. Bazen uzatıyor bir de aaaaaau diye ağzını ısırasım geliyor

Erkekler bu tarz konularda çok çok benciller malesef. Bizim de insan olduğumuzu göremiyorlar çoğu zaman
Ay biraz once alintilaninca gordum esinin huzursuz uyuması falan bebegi emzirirken okudum gülerken bebe memeden koptu gitti bi tarafa eşim de ben sen uyandkca uyanip bakiom. Ben de uyaniom aslinda. Bi durum var mı diye kulak kesiliyorum diyo hep bebe emip gark diye geğirince hah tmm diyorum falan demisti hattaah bu erkekler var ya bu erkekler

Bnde çocuk uyanınca alıp karnını doyuruyor um. O sırada bebiş s*çıuor. Bnde eşime sesliyorum malzemerli getirsin diye. Getiriyor altını değişiyoruz o sabah namazına bn kaldıpım yerden emzirme ve uyutmaya devam. Büyük abdestini yapmasa yine dürterim bn emziriyorum o da alıp koyar gerçi bu beşik anne yanı olmadan önce idi.

İlk Bebeğimde bir gece 50 kere uyanmışım sabah eşim dediki ne güzel bu gece hiç uyanmadı bi kaşık suda boğasım gelmişti kendisini

Bizim beşik baba yani ben o tarafta yatınca hiç uyuyamıyorum çünkü.

Benim tarafimda bebegin beşigi. Ben kalkip alip emziriyorum. Altini da beşigin alt degistirme kismi var orda yaparm genelde. Yaninda hemen komidinler var cekmeceli orda zaten malzemeler de babamizin tarafinda bisey yok hic. Hepsi benim tarafta topluca yani. Ama ne hikmetse o da uyaniyor iste. bosver uyansin baska yerde uyusaydı horul horul sinir olurdum. Onun da uykusu bölünsün.

Kızlar bizim doktor çocuk kardiyolojisine yönlendirdi genel kontrol için sizlerde gittiniz mi?

İlk Bebeğimde bir gece 50 kere uyanmışım sabah eşim dediki ne güzel bu gece hiç uyanmadı bi kaşık suda boğasım gelmişti kendisini
Ay resmen benimki
İlk başlarda öyle sinir oluyordum ki, özel hayatımız bile etkileniyordu
Elimi tutmasını bile istemiyordum sinirden

Bnde beşik bnm tarafta sadece diğerleri ayak ucunda, odanın küçüklüğünden kaynaklı. Bn eşime dürtmesem duymaz cihaz olmadığı için ama şikayetçi de değil. Kalkıp ekmek arası yapıp ise gider bn uyumaya devam ederim, zaten sonra da bebek uyanır

Aynen öyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…