Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimki beşikten tiny lovedan aşağı kayıp ayaklarını yukarı besik kenarına koyuyor .artık yediklerini yakma zamanı geldi .40 li bebe değiller ki yatıp kalsınlar

Benimki de uyandirmaz kahvaltisini hazirlar yer veya yapmadan gider okulda yaparm der. Biz genelde o giderken uyanmıs oluyoruz zaten. Bazen beraber yapiyoruz sabah kahvaltisini. Cok erken bile olsa beraber olsun diye sırf. Iyi oluyor gune erken basliyorum. Ama yine gün yetmiyor bana o ayri

Benimki beşikten tiny lovedan aşağı kayıp ayaklarını yukarı besik kenarına koyuyor .artık yediklerini yakma zamanı geldi .40 li bebe değiller ki yatıp kalsınlar
Aynen ben öyle yaptigini gorünce artik yavaştan seni kemerleyim bari sen düsersin diyorum cidden fıkir fıkır durmuyorlar. Bişeyler dürtüyor sanki sırti yere değince

Bnde erken başlama taraftarı değilim gün geçmek bilmiyor. Evde darlanıyorum.

Valla huylaeı böyle demekki bunların

Ben bez ve alt açma malzemelerinin olduğu çantayı babanın komidinine koymuştum. Beşiğin ayak ucuna malzeme koyacak yer yapmış vermemek için. Böyle bir uyanıklık olamaz.

Surrender canım kiraladigin makine nasıl farkı varmı ev tipi olanla arasında varsa ne kadar bende düşünüyorum da ondan merak ettim.birde makinenin çekim gücünü biliyormusun yaziyormu bir yerinde yada söylediler mi.

Kızlar akşama doğru sütüm iyice azalıyor bugün sağdım 30cc çıktı peşinden mama verdim hep. Mamayı kaç cc hazırlamalıyım sizce 60verdim ama yetmedi sanki anlayamıyorumda ne versem yicek gibi doymayı bilmiyo mamada

Kızlar işinize karışmak gibi olmasinda burada sürekli sagdiginda kaç CC süt geldiğini yazıyor ve sütüm yok diye üzüyor herkes kendini.... Instagram da takip ettiğim ebe ve doktorlar var hepsinin fikri sagdiginizda gelen süt sizin süt oranınız değil diyorlar bebeğin çekişi ihtiyacı ile kıyaslanamaz diyorlar 30 CC diyorsun ya bebek çekse üç katını içecektir belki de ki öyleymiş.. bence bu sağma işi gerçekten öyle büyük oğlumda bende çok sagdim acemilik korku dış seslerden dolayı saginca az geliyordu bu sefer kv. Sütun yok galiba deyip mama vermek istiyordu oğlana ama ben dinlemedim onu oğlumda tosun gibi oldu demek o emdikçe doyuracak kadar geliyormuş.. şimdide hiç sagmiyorum sanırım o zamanlar bikmisim sağma deyince tüylerim diken diken oluyor .. suan sağsam belki benimde 30 CC ancak gelir ama bebeğim doyuyor kilosuda fazla memelerim yumuşak öyle ilk günler gibi artık sismiyor.. kendinizi boşa üzmeyin bence ancak kilo alımı normalin altındaysa ozaman sorgulayın derim naçizane deneyim ve fikrimi paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…