- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.841
Benimki beşikten tiny lovedan aşağı kayıp ayaklarını yukarı besik kenarına koyuyor .artık yediklerini yakma zamanı geldi .40 li bebe değiller ki yatıp kalsınlarBen de selam verirsem agliyor hemen beni al diye kasıyor kendini sesimi cikarmaz ona laf atmazsam bi sure durur. Ama laf atarsam bitti. poposunu nasil kaldiriyor pusette anlamiyorum ya sen daha 2 ayliksin ne bu kuvvet. Ayagiyla direnip popo kaldiriyor beni kaldir demek yani Allahim
Emzik almıyor muydu?Ben Hemen emzik verdimNumara yaptigu da oluyor ama bazen de yırtınarak agliyor. Böyle aglamayi ogrenmeseydi keşke. Valla aşı yaptirdigima pişman olcam.
Benimki de uyandirmaz kahvaltisini hazirlar yer veya yapmadan gider okulda yaparm der. Biz genelde o giderken uyanmıs oluyoruz zaten. Bazen beraber yapiyoruz sabah kahvaltisini. Cok erken bile olsa beraber olsun diye sırf. Iyi oluyor gune erken basliyorum. Ama yine gün yetmiyor bana o ayriBnde beşik bnm tarafta sadece diğerleri ayak ucunda, odanın küçüklüğünden kaynaklı. Bn eşime dürtmesem duymaz cihaz olmadığı için ama şikayetçi de değil. Kalkıp ekmek arası yapıp ise gider bn uyumaya devam ederim, zaten sonra da bebek uyanır
Teşekkür ederim canım ben 2. mamayı deniyorum bakalım bunda da kakasını haftada bir mi yapacak acaba . Olmazsa bunu da denerim ama sürekli mama değiştirmek iyi gelmeyebilir diye de korkuyorumHumana marka mama. Tekrar yüklemeyi deneyim bir.
Eki Görüntüle 3133352
Aynen ben öyle yaptigini gorünce artik yavaştan seni kemerleyim bari sen düsersin diyorum cidden fıkir fıkır durmuyorlar. Bişeyler dürtüyor sanki sırti yere değinceBenimki beşikten tiny lovedan aşağı kayıp ayaklarını yukarı besik kenarına koyuyor .artık yediklerini yakma zamanı geldi .40 li bebe değiller ki yatıp kalsınlar
Veriyorum ama bazen oyle agliyor ki almiyor emzigi. Sakinleşmiyor. Illaki kucaga alcam.Emzik almıyor muydu?Ben Hemen emzik verdim
Veriyorum ama bazen oyle agliyor ki almiyor emzigi. Sakinleşmiyor. Illaki kucaga alcam.bEmzik almıyor muydu?Ben Hemen emzik verdim
Pazar günü sünnet olacAz demiştin herhalde sendin değil miii? oldunuz muuuuBn göze kontrole gittiğimde doktora sordum o da baktı kahverengi dedi.Eşim yeşil bn kahverengi gözlüyüm.
Bnde erken başlama taraftarı değilim gün geçmek bilmiyor. Evde darlanıyorum.Benimki de uyandirmaz kahvaltisini hazirlar yer veya yapmadan gider okulda yaparm der. Biz genelde o giderken uyanmıs oluyoruz zaten. Bazen beraber yapiyoruz sabah kahvaltisini. Cok erken bile olsa beraber olsun diye sırf. Iyi oluyor gune erken basliyorum. Ama yine gün yetmiyor bana o ayri
Evet bendim. Olduk elhamdülillah. İyiyiz şükür.Pazar günü sünnet olacAz demiştin herhalde sendin değil miii? oldunuz muuuu
Şubatta 108 tl flndı biz şimdi buna indi diyoruz vallayoncambenim canım indirime girmiş haber vereyim dedim almadıysan değerlendir
Philips Avent SCF551/05 Damlatmaz Bardak 6 ay+ - 200 ml
Valla huylaeı böyle demekki bunlarınyok özür noktasina gelmem haklıysam bazen sustugum oldu sakinleşince söyledigim oldu. Bazen de sinirliyken ustüne gittim. O zamanlar baya kopürüyor. yani aslinda cok guzel damarina basarım susmam söulerim de adamın huyunu biliyorum üste cıkmayı sever. Ailecek öyleler
Hayırlı olsunn, iyi cook şükürEvet bendim. Olduk elhamdülillah. İyiyiz şükür.
Ben bez ve alt açma malzemelerinin olduğu çantayı babanın komidinine koymuştum. Beşiğin ayak ucuna malzeme koyacak yer yapmış vermemek için.Benim tarafimda bebegin beşigi. Ben kalkip alip emziriyorum. Altini da beşigin alt degistirme kismi var orda yaparm genelde. Yaninda hemen komidinler var cekmeceli orda zaten malzemeler de babamizin tarafinda bisey yok hic. Hepsi benim tarafta topluca yani. Ama ne hikmetse o da uyaniyor iste.bosver uyansin baska yerde uyusaydı horul horul sinir olurdum. Onun da uykusu bölünsün.
Ama çok uyumazsa fazla yorulursam. Uyandırıp eline veriyorum. Ben yarım saat uyucam oyala halim kalmadı diyeHee gece uyudu heralde demi falan diyo. Hee uyudu hic kalkmadi diyorum.alem bu adamlar ya.
Rica ederim canımŞubatta 108 tl flndı biz şimdi buna indi diyoruz vallaçok teşekkür ederim canım
Kızlar işinize karışmak gibi olmasinda burada sürekli sagdiginda kaç CC süt geldiğini yazıyor ve sütüm yok diye üzüyor herkes kendini.... Instagram da takip ettiğim ebe ve doktorlar var hepsinin fikri sagdiginizda gelen süt sizin süt oranınız değil diyorlar bebeğin çekişi ihtiyacı ile kıyaslanamaz diyorlar 30 CC diyorsun ya bebek çekse üç katını içecektir belki de ki öyleymiş.. bence bu sağma işi gerçekten öyle büyük oğlumda bende çok sagdim acemilik korku dış seslerden dolayı saginca az geliyordu bu sefer kv. Sütun yok galiba deyip mama vermek istiyordu oğlana ama ben dinlemedim onu oğlumda tosun gibi oldu demek o emdikçe doyuracak kadar geliyormuş.. şimdide hiç sagmiyorum sanırım o zamanlar bikmisim sağma deyince tüylerim diken diken oluyorKızlar akşama doğru sütüm iyice azalıyor bugün sağdım 30cc çıktı peşinden mama verdim hep. Mamayı kaç cc hazırlamalıyım sizce 60verdim ama yetmedi sanki anlayamıyorumda ne versem yicek gibi doymayı bilmiyo mamada
Valla hiç sormaaaa almadığım herşey için pişmanımRica ederim canımHer geçen gün almayıp ertelediğimiz şeyler daha da zamlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?