Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım ben kendi adıma konuşayım.soyledigin doğru bebek tabiki çok farklı çekiyor makine hepsini cekemiyor ama burda ki sorun şu ki gün içinde güzel gece güzel akşam olunca iyice eme eme artik azalıyor sanırım bebek emiyor emiyor ağlıyor kendini memeye vuruyor tekrar tutturuyorum tekrar ayni yani süt ya hızlı aksın istiyor uğraşmak istemiyor çekmekle yada sut bitiyor yani artik.kilo alımında sorun olmasa bile açıkçası önceki sagdiklarimdan verince bakıyorum lıkır lıkır içiyor.boyke oluncada çocuğu aç birakiyormusum gibi bir hisse kapılıyorum sagdigimdan vermeyip oyalarsam.bunu yaşadığım içinde kenarda sagip birakabilecegim sütüm olsun ki takviye yapabileyim istiyorum makineyle çıksın istmememdeki amac o benim.hatta az önce sagdim iki memeyide boşalttım bebeği uyandiramayinca emmesi için.tam sagimi bitirdim uyandı istedi sagdigim gogsumden emzirdim gayette emdi demekki hala varmis.gunduz işte öyle olmuyor hızlı hızlı gelsin istiyor gece uykuyla karisik sorun yok azalsa bile sanırım

Evwt baya fark var . Cekımı de cok ıyı . Yok cekım gucu yazmıyor
Onu balonla gostwrdı adam

Ben bez ve alt açma malzemelerinin olduğu çantayı babanın komidinine koymuştum. Beşiğin ayak ucuna malzeme koyacak yer yapmış vermemek için. Böyle bir uyanıklık olamaz.
Al işte simdi sorsan sana kolaylik olsun diye yaptm daha ne derler yani benimki kesin hazır cevap bunu der yani

Benim normalin altında işte canım maalesef. Oğlumda akşama doğru 3-4 dk emip bırakıyor memeyi ağlamaya başlıyor demekki yetmiyor diyorum

Al işte simdi sorsan sana kolaylik olsun diye yaptm daha ne derler yani benimki kesin hazır cevap bunu der yani
Tabi
Ben: bunları istediğimde bana vermemek için buraya koydun demi
O: Olur mu hic sana yakın olsun hemen al diye koydum hayatım

Benim normalin altında işte canım maalesef. Oğlumda akşama doğru 3-4 dk emip bırakıyor memeyi ağlamaya başlıyor demekki yetmiyor diyorum
Canım biraz 5-10 dk sonra bir daha denedin mi
Mesela dün eve geldim sol gogsum aciyor. Halbuki saginca 30 dan fazla çıkmaz ama dolu ben anladım. Sütyeni çıkardım sapır sapır akmaya başladı. Hemen bebeye vereyim dedim 3-4 dk emdi bıraktı. İki üç sefer zorladım almadı. Biraz zaman geçince bir kaç sefer daha denedim en son emdi. Başka günlerde de yapıyor o zaman bu kadar dolu olduğunu hissetmedigim günler. Elimle sıkıyorum süt geliyor. Yok diye değil başka huzursuzluktan almıyor bazen. Diğer memeye geçiriyorum devam ediyor. Daha sonra tekrar deniyorum alıyor. Yani böyle bir gariplik var. Belki süt olmadigindan değildir yağlı kısmını çekmek zor geldiğinden istemiyorlardır.

Havalar nasıl soğudu bir anda... Çocuğu giydireyim derken uykusunu açtım tek tulumla da üşüyor gibi geliyor ne giydireceğiz ?

Düne kadar tek kat uzun kol badi ve çoraplı alt vardı. Dün sabah kalkınca yelek giydirdim. Uykusu açılınca da kolsuz badi üstüne sweat giydirdim. Yelek kenarda duruyor :)

Yazın yağış bol olursa kış çok çetin geçer derler.
Malum bu yaz da sular seller götürdü. Hayırlısı

Sabah zorladım bir 5dk daha emdi bende sıkıyorum süt var ama niye böyle yapıyor anlamıyorum süt yokmuş gibi çığlık kıyamet. Mama veriyorum onu sorunsuz içiyor. Atak haftasınamı girdik nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…