- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.861
Canım ben kendi adıma konuşayım.soyledigin doğru bebek tabiki çok farklı çekiyor makine hepsini cekemiyor ama burda ki sorun şu ki gün içinde güzel gece güzel akşam olunca iyice eme eme artik azalıyor sanırım bebek emiyor emiyor ağlıyor kendini memeye vuruyor tekrar tutturuyorum tekrar ayni yani süt ya hızlı aksın istiyor uğraşmak istemiyor çekmekle yada sut bitiyor yani artik.kilo alımında sorun olmasa bile açıkçası önceki sagdiklarimdan verince bakıyorum lıkır lıkır içiyor.boyke oluncada çocuğu aç birakiyormusum gibi bir hisse kapılıyorum sagdigimdan vermeyip oyalarsam.bunu yaşadığım içinde kenarda sagip birakabilecegim sütüm olsun ki takviye yapabileyim istiyorum makineyle çıksın istmememdeki amac o benim.hatta az önce sagdim iki memeyide boşalttım bebeği uyandiramayinca emmesi için.tam sagimi bitirdim uyandı istedi sagdigim gogsumden emzirdim gayette emdi demekki hala varmis.gunduz işte öyle olmuyor hızlı hızlı gelsin istiyor gece uykuyla karisik sorun yok azalsa bile sanırımKızlar işinize karışmak gibi olmasinda burada sürekli sagdiginda kaç CC süt geldiğini yazıyor ve sütüm yok diye üzüyor herkes kendini.... Instagram da takip ettiğim ebe ve doktorlar var hepsinin fikri sagdiginizda gelen süt sizin süt oranınız değil diyorlar bebeğin çekişi ihtiyacı ile kıyaslanamaz diyorlar 30 CC diyorsun ya bebek çekse üç katını içecektir belki de ki öyleymiş.. bence bu sağma işi gerçekten öyle büyük oğlumda bende çok sagdim acemilik korku dış seslerden dolayı saginca az geliyordu bu sefer kv. Sütun yok galiba deyip mama vermek istiyordu oğlana ama ben dinlemedim onu oğlumda tosun gibi oldu demek o emdikçe doyuracak kadar geliyormuş.. şimdide hiç sagmiyorum sanırım o zamanlar bikmisim sağma deyince tüylerim diken diken oluyor.. suan sağsam belki benimde 30 CC ancak gelir ama bebeğim doyuyor kilosuda fazla memelerim yumuşak öyle ilk günler gibi artık sismiyor.. kendinizi boşa üzmeyin bence ancak kilo alımı normalin altındaysa ozaman sorgulayın derim naçizane deneyim ve fikrimi paylaşmak istedim
Evwt baya fark var . Cekımı de cok ıyı . Yok cekım gucu yazmıyorSurrender canım kiraladigin makine nasıl farkı varmı ev tipi olanla arasında varsa ne kadar bende düşünüyorum da ondan merak ettim.birde makinenin çekim gücünü biliyormusun yaziyormu bir yerinde yada söylediler mi.
Onu biz de yaptıkIşık tutup takip etmesine baktı
Yapmıs ya ona bak. Benınkının g"tünden haberı yok geneldeBen bez ve alt açma malzemelerinin olduğu çantayı babanın komidinine koymuştum. Beşiğin ayak ucuna malzeme koyacak yer yapmış vermemek için.Böyle bir uyanıklık olamaz.
Bnde erken başlama taraftarı değilim gün geçmek bilmiyor. Evde darlanıyorum.
Huylari batsınValla huylaeı böyle demekki bunların
Al işte simdi sorsan sana kolaylik olsun diye yaptm daha ne derler yani benimki kesin hazır cevap bunu der yaniBen bez ve alt açma malzemelerinin olduğu çantayı babanın komidinine koymuştum. Beşiğin ayak ucuna malzeme koyacak yer yapmış vermemek için.Böyle bir uyanıklık olamaz.
Diyince mecbur yapiyorlar canım. Kaçacak delikleri pek olmuyor. Ama soylemeyince de hiç oralı degiller sankiAma çok uyumazsa fazla yorulursam. Uyandırıp eline veriyorum. Ben yarım saat uyucam oyala halim kalmadı diye
Benim normalin altında işte canım maalesef. Oğlumda akşama doğru 3-4 dk emip bırakıyor memeyi ağlamaya başlıyor demekki yetmiyor diyorumKızlar işinize karışmak gibi olmasinda burada sürekli sagdiginda kaç CC süt geldiğini yazıyor ve sütüm yok diye üzüyor herkes kendini.... Instagram da takip ettiğim ebe ve doktorlar var hepsinin fikri sagdiginizda gelen süt sizin süt oranınız değil diyorlar bebeğin çekişi ihtiyacı ile kıyaslanamaz diyorlar 30 CC diyorsun ya bebek çekse üç katını içecektir belki de ki öyleymiş.. bence bu sağma işi gerçekten öyle büyük oğlumda bende çok sagdim acemilik korku dış seslerden dolayı saginca az geliyordu bu sefer kv. Sütun yok galiba deyip mama vermek istiyordu oğlana ama ben dinlemedim onu oğlumda tosun gibi oldu demek o emdikçe doyuracak kadar geliyormuş.. şimdide hiç sagmiyorum sanırım o zamanlar bikmisim sağma deyince tüylerim diken diken oluyor.. suan sağsam belki benimde 30 CC ancak gelir ama bebeğim doyuyor kilosuda fazla memelerim yumuşak öyle ilk günler gibi artık sismiyor.. kendinizi boşa üzmeyin bence ancak kilo alımı normalin altındaysa ozaman sorgulayın derim naçizane deneyim ve fikrimi paylaşmak istedim
Anladım canım çok iyi o zamanEvwt baya fark var . Cekımı de cok ıyı . Yok cekım gucu yazmıyor
Onu balonla gostwrdı adam
TabiAl işte simdi sorsan sana kolaylik olsun diye yaptm daha ne derler yani benimki kesin hazır cevap bunu der yani
Hepsi aynı bunların vallaAy resmen benimki
İlk başlarda öyle sinir oluyordum ki, özel hayatımız bile etkileniyordu
Elimi tutmasını bile istemiyordum sinirden
Canım biraz 5-10 dk sonra bir daha denedin miBenim normalin altında işte canım maalesef. Oğlumda akşama doğru 3-4 dk emip bırakıyor memeyi ağlamaya başlıyor demekki yetmiyor diyorum
Havalar nasıl soğudu bir anda... Çocuğu giydireyim derken uykusunu açtımtek tulumla da üşüyor gibi geliyor ne giydireceğiz ?
Sabah zorladım bir 5dk daha emdi bende sıkıyorum süt var ama niye böyle yapıyor anlamıyorum süt yokmuş gibi çığlık kıyamet. Mama veriyorum onu sorunsuz içiyor. Atak haftasınamı girdik nedirCanım biraz 5-10 dk sonra bir daha denedin mi
Mesela dün eve geldim sol gogsum aciyor. Halbuki saginca 30 dan fazla çıkmaz ama dolu ben anladım. Sütyeni çıkardım sapır sapır akmaya başladı. Hemen bebeye vereyim dedim 3-4 dk emdi bıraktı. İki üç sefer zorladım almadı. Biraz zaman geçince bir kaç sefer daha denedim en son emdi. Başka günlerde de yapıyor o zaman bu kadar dolu olduğunu hissetmedigim günler. Elimle sıkıyorum süt geliyor. Yok diye değil başka huzursuzluktan almıyor bazen. Diğer memeye geçiriyorum devam ediyor. Daha sonra tekrar deniyorum alıyor. Yani böyle bir gariplik var. Belki süt olmadigindan değildir yağlı kısmını çekmek zor geldiğinden istemiyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?