Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Sen ne diyorsun vır vır susmuyorlar. Ben iyi bir şey yapınca evveett diyorum destekliyorum onu o da eve eve diyor

Yok kuzum onlar öyle diyor da insan anlıyor biraz da .Ben sağ göğüs sol gogusten anlıyorum. Sağ göğüs böyle şişiyor. Koltuk altıma yakın yerleri sert oluyor .sol göğüs böyle yumus yumus .Ben hemen hemen hiç sagmadim ama bakınca anlaşılıyor. Sağdan 3 kere emerse soldan anca 1 kere emebilir. Ben de solu 2 kere veriyorum .açken veriyorum ki sondaki sütü çeksin. Ha yumuşak olan da belki o an üretiliyor sert olan da zaten var .ama işte bebek o anda uretileni istemiyor .istiyor ki emmeye başladığım dakika süt gelsin. O da haklı çünkü yorulduguna değmiyor yani ben 2 gogusun sertliginden anlıyorum mesela 2 gündür hurma yiyorum. Pekmez içiyorum. Gece süt az olan göğsü verince 2 saatte mizirdaniyordu .süt olanda 4 saat uyuyor .dün ve bugün soldan emdiginde de uyudu .

Sabah zorladım bir 5dk daha emdi bende sıkıyorum süt var ama niye böyle yapıyor anlamıyorum süt yokmuş gibi çığlık kıyamet. Mama veriyorum onu sorunsuz içiyor. Atak haftasınamı girdik nedir
Benimki de sabah ilk kalkınca içmiyor 3 5 dakika .Yarım saat sonra acıkıyor aciktigi aklına geliyor .7 8 dakika daha emiyor .bence onlar da bizim gibi hemen kahvaltı yapmak istemiyor .
Bir de gece boyu yorulmuyorlar .gündüz yorulup süt içiyorlar. Bizimki tepiniyor tepiniyor acıkıyor süt istiyor

Sabah zorladım bir 5dk daha emdi bende sıkıyorum süt var ama niye böyle yapıyor anlamıyorum süt yokmuş gibi çığlık kıyamet. Mama veriyorum onu sorunsuz içiyor. Atak haftasınamı girdik nedir
Benim bebek de 2 gündür böyle yapıyor akşamları almıyor emiyor ağlayarak bırakıyor sütte var mama veriyorum kayınvalide hemen sütün acımıştır tadını beğenmiyordur diyor böyle süt acıması diye bir şey var mı gerçekten bilgisi olan var mı?

Soğuk olsun onemli değil de doğalgaz ücretlerini düşündüm bir an

Ben tembellik yaptığıni düşünmeye başladım. Sütun yağlı kimi zor geliyorsa

Kızlar 2 ay aşısı sonrası neler yaşadınız? Ateş oluyor mu ? Calpol vermesem de ateş düşer mi
Ben aşıdan 45 dk sonra verdim
Ateşi çıkmasa da iğne yerleri elbet ağrıyacaktı
Aksam da yatırmadan önce verdim
Yine ufak ufak ağlamaları oldu ama rahat geçti,ateşi de çıkmadı

Ay vallahi şu bir haftadır o kadar yoruldum ki ne yapacağımı şaşırdım ne istiyor derdi ne bir anlayabilsem
Onuda düşündüm tadına baktım gayet tatlı. Yengemde sütü tuzlanmış bildiğin tuzluymuş tadı kuzenim emmeyi bırakmış var yani öyle bir şey
Ben tembellik yaptığıni düşünmeye başladım. Sütun yağlı kimi zor geliyorsa
Şimdi uykuda verdim tek memeyi 25 dk çok aktif olmayarak emdi. Yeminle dengemle oynuyor bu çocuk benim sütüm var mı yok mu anlayamadım belkide damla kullanmam işe yaradı

Kızlar 2 ay aşısı sonrası neler yaşadınız? Ateş oluyor mu ? Calpol vermesem de ateş düşer mi

Biraz oldu ateş. Çok yüksek olmuyor 2. ay aşısında.
Ama ben sırf ateş için değil, aşı ağrı ve huzursuzluk yapar diye ateşi biraz çıkınca verdim.
Akşam ve sabah verdim sadece..

Benim yorumum ne bu konuda biliyor musun canım, aslında sütün var senin
Aksam sütü daha yağlı emilmesi zor bir süt
Gündüzleri öyle değil çoğu su zaten, lok lok emiliyor
Sütü olmayan insanın gecesi gündüzü olmaz yoksa yoktur.
He gün içinde dinlenmeye sıvıya göre tabili değişir, ama bence bunun da saati yok. Benim ikindi vakti sütümün olmadığını bilirim yeterli sıvıyı almadığım için.
O yüzden demem o ki
Bence bebek çekmek istemediğinde sinirleniyor ağlıyor
Bunlar artık her seyi anlıyor biliyor mama vereceğini. Zorlanmak istemiyor.
Bak benimki aksamları daha uzun emiyor çünkü yoruluyor emerken çok asılması gerekiyor. Çekimi kolay değil
Bence birkaç kez mama vermemeye çalıs. Ayakta emzir gezdir bi şekilde sok onu o memeye
Sağma makinasından çıkana bakma, bebekle ikisinin arasında çok fark oluyor

Soğuk olsun onemli değil de doğalgaz ücretlerini düşündüm bir an

Kombiyi erken yakacağız gibi görünüyor

Zaten bizim alt kat boş. Dayalı döşeli ama girip oturmuyor kiraya da vermiyor.
Kışın çok etkiliyor evin ısısını. Tek kat çorap yetmiyor evin içinde
Bebe de emeklemeye başlayınca ne yaparız bilmem..

Son düzenleme:
Off öyle çok kötü bilirim. Benim oğlan küçükken bizim altta boştu. Mahvolmustuk.

Doğru söylüyorsun öylede olabilir nazlanıyor belkide. Bugün mama vermeden zorluycam bakayım bir değişiklik olucak mı. Psikolojim bozuldu vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…