- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #92.901
Dolapta da varAnladım canım çok iyi o zamannereden kiralamıstin acaba.
Masallah yaa. Cabuk konusmaya baslicaklar cok iyi.Sen ne diyorsun vır vır susmuyorlar. Ben iyi bir şey yapınca evveett diyorum destekliyorum onu o da eve eve diyor
Evet görmüştüm bakarken orayı.bakayim bir konusayim bende olmadı.Dolapta da var
Klinis
Ama bu surec gercekten yorucu bır surec.
Benınkı bı gün tamamen emıyor
Ertesı gün uyuzluk yapıyor
4,5 5 . Ayı sabırsızlıkla beklıyorum.
Kuru kayısılı muballebıler ya da kasık maması vermek ıcın. Devam sütleri kabızlık yapıyor .
Bebelac denedin mi ?Aptamil de gaz ve kabız yaptı . Sürekli kullanmaya cesaret edemıyorum daha kötü olur dıye.
Mınıcık bır fitille yaptırdım. Fitile alıstırmak ıstemıyorum .
O kadar kuçuk kı fitil. Leblebiyi ortadan bölüp
Böldüğünüzü de incelttıgınızı dusunun
Hıc atmaysaydın dıyen olabılır ama işe yarıyor yine de .
Öfff sulandırarak vermek de ıyı degılmıs . 1 ay versek ne olacak ki
Anne sütüne devam canım. Kasık maması gunde 2 kez falan verıcem.Evet görmüştüm bakarken orayı.bakayim bir konudayim bende olmadı.
Gerçekten öyle almayıp ağlayınca ne yapacagini şaşırıyor insan öyle yapıyorum yok hoyke yapıyorum yok.bir mantigida yok aslinda sıkınca sut var ama emmiyor yağlı sütü cekmete uğraşmak zor geliyor herhalde hanımefendiye
Yaaa onu bilmiyordum bak eee peki muhallebileri verdik ettik yine emmesi yada devam sütü almasida lazım süt giderse birde kabızlık derdi olcak desene basimizda
Valla o ıse yaradı ılk zamanlarBebelac denedin mi ?
Yaaaa cidden neden böyleler hep bi mualefetyoncambenim instada paylaştığın video aynı eşim ve ben yok aç emzir yok kaka yaptı temizle hadi emziremiyorsun anladık bari temizle kakasını yok bi de akıl veriyor git yıka ıslak mendille silme diye Çok hevesliysen kendin yıka
Ay hadi İnşallah baglansinlar da güzel güzel çeksinlerAnne sütüne devam canım. Kasık maması gunde 2 kez falan verıcem.
Anne sütü varken devam sütü olmaz zaten .
Bıraktırmayacagız ınsallahunutturmak yok memeyı
Hatta daha cok baglanıyorlar memeye .
Gorecegiz
En küçüğünden alıp bir onu mu denesen acaba su katmadan hiç.biz hiç çekmedik kabızlık onu kullandım su falan katmadim fazladan dediğin gibi iyi değilmiş okumuştum onu burda konusulunca merak edip.ama ben günde 1 veriyordum miktar artınca mi oluyor acaba ondan emin değilim tabi.Valla o ıse yaradı ılk zamanlar
Ama dozu artırınca kabız oldu aslında. Ve ben 10 ml fazla suyla yaptım
Bizim gaz sorunu nerdeyse bitmişti sanırım o mamayada alıştı. Mama siparş ettim 1 gğn geç geldi , o sıra maması bitti , elimde başka markanın maması vardı gele kadar onu veriyim dedim. Yine gaz yaptı sanırım , kaka yı yapıyo ama gazı var ıkınıyo hep yineAptamil de gaz ve kabız yaptı . Sürekli kullanmaya cesaret edemıyorum daha kötü olur dıye.
Mınıcık bır fitille yaptırdım. Fitile alıstırmak ıstemıyorum .
O kadar kuçuk kı fitil. Leblebiyi ortadan bölüp
Böldüğünüzü de incelttıgınızı dusunun
Hıc atmaysaydın dıyen olabılır ama işe yarıyor yine de .
Öfff sulandırarak vermek de ıyı degılmıs . 1 ay versek ne olacak ki
Bizimkinin şuana kadar çıkmadı
Sanırım verdiğim calpol sayesinde
Aksam da vereceğim
Hadi geçmiş olsunBir sürü alıntı yaptım olmamış
Mikan
Morkahve
SevimliKedii
@ekabled
Disipline Girmis BirKadin
Hepinize teşekkür ederim kolayca atlattık gibi görünüyor çok şükür
Çok şükürBir sürü alıntı yaptım olmamış
Mikan
Morkahve
SevimliKedii
@ekabled
Disipline Girmis BirKadin
Hepinize teşekkür ederim kolayca atlattık gibi görünüyor çok şükür
Senın kullandıgın mamaya baktımBizim gaz sorunu nerdeyse bitmişti sanırım o mamayada alıştı. Mama siparş ettim 1 gğn geç geldi , o sıra maması bitti , elimde başka markanın maması vardı gele kadar onu veriyim dedim. Yine gaz yaptı sanırım , kaka yı yapıyo ama gazı var ıkınıyo hep yine
Bence mamayı verdikçe alışıyo ilk zamanlar sorun yaşıyosun
Mama meme ayrımını nasıl yapıyorsun? Ben diyette yapıyorum ama bu sefer galiba deneyeceğim mama. Her çocuk başkaymış gercekten. Deneyimsiz olduğum bir konu artık vermek istiyorum mama 3 ay kontrolunden sonra.Bizim gaz sorunu nerdeyse bitmişti sanırım o mamayada alıştı. Mama siparş ettim 1 gğn geç geldi , o sıra maması bitti , elimde başka markanın maması vardı gele kadar onu veriyim dedim. Yine gaz yaptı sanırım , kaka yı yapıyo ama gazı var ıkınıyo hep yine
Bence mamayı verdikçe alışıyo ilk zamanlar sorun yaşıyosun
Mama veriyor musun? Bende 3 ay kontrolu sonrası başlayacağım sağ emzir vs yoruldum. Bide diyet yapıyorum malum.Senın kullandıgın mamaya baktım
Baya agır mamaymıs.
Vermeye calısıyoeum ama kabız oluyorMama veriyor musun? Bende 3 ay kontrolu sonrası başlayacağım sağ emzir vs yoruldum. Bide diyet yapıyorum malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?