Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Anladım canım çok iyi o zaman nereden kiralamıstin acaba.
Dolapta da var
Klinis

Ama bu surec gercekten yorucu bır surec.
Benınkı bı gün tamamen emıyor
Ertesı gün uyuzluk yapıyor
4,5 5 . Ayı sabırsızlıkla beklıyorum.
Kuru kayısılı muballebıler ya da kasık maması vermek ıcın. Devam sütleri kabızlık yapıyor .

Aptamil de gaz ve kabız yaptı . Sürekli kullanmaya cesaret edemıyorum daha kötü olur dıye.
Mınıcık bır fitille yaptırdım. Fitile alıstırmak ıstemıyorum .
O kadar kuçuk kı fitil. Leblebiyi ortadan bölüp
Böldüğünüzü de incelttıgınızı dusunun

Hıc atmaysaydın dıyen olabılır ama işe yarıyor yine de .

Öfff sulandırarak vermek de ıyı degılmıs . 1 ay versek ne olacak ki

Evet görmüştüm bakarken orayı.bakayim bir konusayim bende olmadı.
Gerçekten öyle almayıp ağlayınca ne yapacagini şaşırıyor insan öyle yapıyorum yok hoyke yapıyorum yok.bir mantigida yok aslinda sıkınca sut var ama emmiyor yağlı sütü cekmete uğraşmak zor geliyor herhalde hanımefendiye
Yaaa onu bilmiyordum bak eee peki muhallebileri verdik ettik yine emmesi yada devam sütü almasida lazım süt giderse birde kabızlık derdi olcak desene basimizda

Bebelac denedin mi ?

Anne sütüne devam canım. Kasık maması gunde 2 kez falan verıcem.
Anne sütü varken devam sütü olmaz zaten .
Bıraktırmayacagız ınsallah unutturmak yok memeyı

Hatta daha cok baglanıyorlar memeye .
Gorecegiz

Yaaaa cidden neden böyleler hep bi mualefet allahdan mama yapıp yediriyo ama ona sınır koydum 2-2:30 saat önce vermek yok dedim, ona kalsa saat başı vercekişten geliyo çocuğu alıyo kucağına altına yapmış diyo yaaa gaz diyorum yok yok yapmış bakıyorum yapmamış geri veriyorum 1 saat sonra yine aynı mevzu..

Ay hadi İnşallah baglansinlar da güzel güzel çeksinler
Valla o ıse yaradı ılk zamanlar
Ama dozu artırınca kabız oldu aslında. Ve ben 10 ml fazla suyla yaptım
En küçüğünden alıp bir onu mu denesen acaba su katmadan hiç.biz hiç çekmedik kabızlık onu kullandım su falan katmadim fazladan dediğin gibi iyi değilmiş okumuştum onu burda konusulunca merak edip.ama ben günde 1 veriyordum miktar artınca mi oluyor acaba ondan emin değilim tabi.

Bizim gaz sorunu nerdeyse bitmişti sanırım o mamayada alıştı. Mama siparş ettim 1 gğn geç geldi , o sıra maması bitti , elimde başka markanın maması vardı gele kadar onu veriyim dedim. Yine gaz yaptı sanırım , kaka yı yapıyo ama gazı var ıkınıyo hep yine
Bence mamayı verdikçe alışıyo ilk zamanlar sorun yaşıyosun

Bizimkinin şuana kadar çıkmadı
Sanırım verdiğim calpol sayesinde
Aksam da vereceğim

Çok teşekkür ederim hepinize vermedim ilaç ateşte olmadı sadece dün aşırı huysuzlandı hiç uyumadı meme emerken uyumalar hariç hep kucak istedi bugun daha iyi keyfi çok şükür atlattık

Bu arada hem Küçük doğduk hemde sonrasında kg kaybedip 2500 kg olmuştuk
Dün 5100 Gr 60 cm çıktı çok sevindim ayını yakalamış maşallah

Senın kullandıgın mamaya baktım
Baya agır mamaymıs.

Mama meme ayrımını nasıl yapıyorsun? Ben diyette yapıyorum ama bu sefer galiba deneyeceğim mama. Her çocuk başkaymış gercekten. Deneyimsiz olduğum bir konu artık vermek istiyorum mama 3 ay kontrolunden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…